💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️چرا شرکت در #انتخابات مهم است؟ (بخش ششم)
🔶در آستانه هر #انتخابات با تبلیغات گسترده رسانه ای دشمنان برای مأیوس کردن مردم از شرکت در انتخابات از یکسو، و وجود برخی عوامل مأیوس کننده در داخل، همچون برخی وعده های عمل نشده، مشکلات اقتصادی و عملکرد ضعیف برخی مسئولان از سوی دیگر، شاهد تشکیک ها و ابهاماتی در ضرورت شرکت در انتخابات و بی اثر بودن آن هستیم.
💠حفظ و تقویت امنیت و اقتدار کشور (۲)
🔷شرکت پر شکوه مردم در #انتخابات عامل حفظ کشور و #مصونیت_آفرین در برابر توطئه ها و آسیب های پیش رو خواهد بود. همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند: «حضور شما [مردم] در پای صندوقهای رأی بارزترین مظهر حضور مردمی است و این پشتوانه انقلاب و کشور است. کسانی که با اخبار سر و کار دارند، می بینند که مراکز سیاسی دنیا از گوشه و کنار سر بلند میکنند،
🔷و میگویند ما نگران #انتخابات ایران هستیم و مسائل انتخابات ایران را پیگیری می کنیم؛ این به همین خاطر است، نگاه می کنند تا ببینند آیا مردم در صحنه حضور دارند یا نه؛ اگر دارند، مثل گذشته نمی شود با این نظام کاری کرد؛ اگر حضور مردم ضعیف شود، آن وقت استنتاج می کنند، که بین مردم و نظام فاصله افتاده است؛
🔷در این صورت راه را برای دخالت و سلطه و پنجه انداختنِ دوباره بر کشور هموار می بینند؛ از این جهت متوجّه انتخاباتند. پس اهمیت اوّلِ انتخابات بهخاطر این است که #انتخابات #سنگر_کشور است؛ #حضور_مردم در پای صندوقهای رأی، #مصونساز #سرنوشت_ملت و مردم است و #دشمن را از تعرّض و تجاوز و پُررویىِ بیشتر باز می دارد».[۱] #ادامهدارد...
پینوشت
[۱] بیاناتدرخطبهنمازجمعه ۸۲/۱۱/۲۴
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش پنجم)
🔶برای تحقق #انتخاباتی_درست و انجام #بهترین_گزینش لازم است اقداماتی صورت گیرد که به پاره ای از آنها اشاره میشود:
2⃣ #بصیرت_بخشی (۳)
🔴لزوم #بصیرت_بخشی به مردم، به منظور #انتخاب_درست از طریق بیان #ملاکهای_اصلح که در این راستا، هم ملاک ها و معیارهای دینی انتخاب اصلح موجود است و هم دیدگاه های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری که به اعتقاد ما بهترین ملاک ها را ارائه می دهند. به عنوان نمونه در منابع دینی ملاک های مختلفی برای #انتخاب_اصلح مطرح شده است که به برخی از آنها اشاره می شود:
🔷ز) داشتن #عزم_جدی برای ریشه کنی فقر و فساد، چنانکه مقام معظم رهبری در تبیین #فرد_اصلح به این موضوع اشاره کرده و اینگونه می فرمایند: «#اصلح يعنى كسى كه براى #ريشهكنىفقروفساد عزم جدى داشته باشد؛ كسى كه به حال #قشرهاى_محروم و مستضعف دل بسوزاند؛ كسى كه به ترقى و پيشرفت كشور و هم توسعه اقتصادى و غير اقتصادى بينديشد؛ ...كسى كه به فكر #معيشت_مردم، #دين_مردم، #فرهنگ_مردم و #دنياوآخرتمردم باشد. كسى كه بتواند اين بارِ عظيم (مسئولیت) را بر دوش بگيرد.»[۱]
💠طبیعی است کسی که این ملاکها و ویژگیها را مطالعه میکند، به جای اینکه به دنبال شعارهای هیجانی و احساسی و ملاک های تصنعی، همچون تعصبات قومی و قبیله ای باشد، در میان کاندیداها به دنبال کسی میگردد که #دلسوز_محرومین و مستضعفان بوده و واقعاً به دنبال ریشه کنی فقر و فساد باشد که این مهم از طریق بررسی برنامه ها، عملکرد گذشته، بررسی اطرافیان و ... تا حد زیادی قابل تشخیص است.
💠همچنین از منظر مقام معظم رهبری #فرد_اصلح کسی است که به فكر معيشت، دين و فرهنگ مردم باشد، و دارای ويژگی های كارآمدی، توانايی، شادابی و نشاط، كفايت، علاقمند مبارزه با فقر و فساد و تبعيض، مردمی بودن، مؤمن به هدف های انقلاب و استقلال و پيشرفت كشور، شناخت وظايف و عمل به آن، با قوت و اقتدار، با حوصله، اهميت دادن به امنيت، هوشمندی، با تدبير و مصمم، توان اشتغال زايی بالا و با همت باشد.[۲]
💠از لحاظ بينش بايد معتقد به مبانی نظام باشد و در اين خط و مسير، مديريت و برنامه ريزی هاي خود را تنظيم، اعمال و اجرا نمايد و بايد اصلاحات در مديريت او اصولگرايانه باشد و از تقليد و پيروی از الگوهای غرب، كه منجر به سلطه آنان و نتيجه ندادن و عبث شدن فعاليت ها ميگردد بپرهيزد و به عنوان يكی از مسئولين بايد همواره پاسخگوی ملت باشد.[۳] #ادامهدارد...
پینوشتها
[۱] بياناتدرديدارمردم جیرفت ۸۴/۲/۱۷
[۲] روزنامهجوان ۸۴/۳/۱
[۳] سخنان رهبر انقلاب كيهان ۸۴/۲/۲۰
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش سوم)
🔶برای تحقق #انتخاباتی_درست و انجام #بهترین_گزینش لازم است اقداماتی صورت گیرد که به پاره ای از آنها اشاره میشود:
2⃣ #بصیرت_بخشی (۱)
🔴لزوم #بصیرت_بخشی به مردم، به منظور #انتخاب_درست از طریق بیان #ملاکهای_اصلح که در این راستا، هم ملاک ها و معیارهای دینی انتخاب اصلح موجود است و هم دیدگاه های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری که به اعتقاد ما بهترین ملاک ها را ارائه می دهند. به عنوان نمونه در منابع دینی ملاک های مختلفی برای #انتخاب_اصلح مطرح شده است که به برخی از آنها اشاره می شود:
🔷الف) #تقوا که يکی از شرايط #رياست_جمهوری و به عبارت بهتر يکی از معيارها برای #انتخاب_اصلح است. #امام_علی (ع) در نامه به مالک اشتر به مسئله #تقوا تاکيد دارند و فرموده است: «امره بتقوی الله»؛[۱] البته #تقوا با تمام ابعاد آن. به عنوان مثال وقتی کانديدايی در معرفی خودش و همچنين در زمان #تبليغات_انتخاباتی رعايت کند و به ديگر کانديداها تهمت نزند، و در چارچوب حرف بزند و وعده و وعيد ندهد، و خلاصه #تقوای سياسی، اجتماعی و... داشته باشد، يکی از #بهترين_ملاکها برای انتخاب میباشد.
🔷ب) #ولايتپذيربودن، همانطور که #امام_علی علیه السلام فرموده است: «و والی الامر عليک فوقک»؛ [نهج البلاغه، نامه ۵۳، ص ۳۲۶] و بر این اساس #رئیس_جمهور بايد از اول تا آخرين روز زمان رياست جمهوری اش از #ولی_فقيه اطاعت کند.
🔷ج) داشتن روحیه #قانون_پذیری: چنانکه امام خمینی (ره) بارها بر این موضوع تاکید کرده و معتقد بودند: «در اسلام #قانون است. همه تابع قانونند و قانون هم قانون خداست. قانونی است که از روی #عدالت_الهی پيدا شده است. قانونی است که قرآن است، قرآن کريم است و سنّت رسول اکرم(ص) است. همه تابع او هستيم و همه بايد روی آن ميزان عمل کنيم. فرقی ما بين اشخاص نيست در قانون اسلام، فرقی ما بين گروه ها نيست».[۲] #ادامهدارد...
پینوشتها
[۱] نهج البلاغه (ترجمه دکتر شهيدی) نامه۵۳ ص۳۲۵
[۲] صحيفه امام، ج۹ ص۴۲۵
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️بهترین شاخصِ #بصیرت (بخش دوم و پایانی)
🔶دیدن دور دست ها در هوای مِه گرفته و یا غبار آلود، توسط چشم های معمولی کار سادهای نیست، اما دیدن جوانب امور و عاقبت آنها در فتنه های ریز و درشتِ جامعه، کاری به مراتب سخت تر است. در فتنه ها ـ که همان فضای مه آلود و غبار زدۀ اجتماعی و سیاسی است ـ تنها افرادی از افتادن در ورطه نابودی و هلاکت نجات می یابند که مسلح به #بصیرت باشند. شـنـاخـت روشـن و یـقـیـنـی از دیـن، تـکـلیـف، پـیـشـوا، حـجـّت خـدا، راه، دوسـت و دشـمـن، حـق و بـاطل، #بصیرت نام دارد.[۱]
💠اهمیت همراهی با «ولیّ»
🔷اهمیت شناخت و همراهی با امام و ولی جامعه، تا بدان حد است که در روایتی از نبی مکرم اسلام (ص) نقل شده است: اگر کسی بمیرد و #امامزمانخود را نشناسد، همانند کسی است که به #مرگ_جاهلیت مرده است.[۲] تعبیر دقیق «مرگ جاهلیت» می تواند نشانگر مطالب بسیاری باشد، اما در این نوشتار، بحث «#بصیرت در پرتو همراهی با امام و #ولی_جامعه» مد نظر است.
🔷نبی اکرم (ص) به صراحت میفرمایند پیمودن مسیر و گذران زندگی بدون #امام، سرنوشت محتوم مرگ جاهلی را به دنبال دارد. این معنا در کلام امیرالمومنین (ع) به صراحت آمده است. ایشان در فرازی از بیانات خود میفرمایند: «هیچ کس از شیعیان به #بصیرت نمیرسند، مگر اینکه با شناخت من به نورانیت برسند، پس هنگامی که مرا به این مقام شناختند بطور تمام و کمال #بصیرت یافته اند... »[۳]
🔷همانگونه که بیان شد در فقدان حضور مبارک حضرات معصومین این #علماء_دین و فقهای عظام ـ و در رأس آنها #ولی_فقیه ـ هستند که راهنمایی و هدایت جامعه را بر عهده دارند. در روایتی از امام محمد باقر (ع) در وصف علماء ربانی آمده است: «#عالم مانند کسی است که به همراه خود شمعی دارد که بوسیله آن ظلمت جهل و حیرت از بین می رود و هر کس که به نور آن روشنی یافت، از حیرت خارج شده و از جهل نجات می یابد.»[۴]
🔷همچنین #همراهیباامام مصداق بارز #تقوای_الهی است و خداوند در قرآن کریم فرموده است: «وَ مَن یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا»؛ [طلاق،۲] و «إَن تَتَّقُواْ اللّهَ یَجْعَل لَّکُمْ فُرْقَانًا»؛ [انفال، ۲۹] یعنی در پرتو رعایت #تقوا ـ که اشاره شد یکی از مظاهر اصلی و محوری آن، همراهی با امام و ولی جامعه است ـ خداوند راه را می نمایاند و مانع از افتادن به ورطه گمراهی و ضلالت میشود.
🔷اساسا در سایه همراهی با امام و #ولی_جامعه، غبارها زدوده شده و #حق و #باطل روشن می شود و این فضای روشن و بی غبار، زمینه را برای تصمیم و اقدامات متناسب توسط مردم فراهم می آورد و همین کنش و واکنش امام و امت، می تواند بهترین شاخص برای #بصیرت باشد.
پی نوشتها
[۱] پیامهای عاشورا (جواد محدثی) ص۲۵۵
[۲] بحارالانوار، ج۲۳، ص۹۴
[۳] همان، ج۲۶، ص۷
[۴] الإحتجاج، ج۱، ص۱۷
نویسنده: حسین سعدآبادی
منبع: وبسایت راسخون
#بصیرت
آغاز مانور بزرگ مروجان فرهنگ مصرف بهینه آب در اصفهان/ کمبود 3200 لیتر بر ثانیه آب شرب در استان
«امینی»، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان:
🔹مانور بزرگ مروجان فرهنگ مصرف بهینه آب با رمز یا ثامن الحج به طور همزمان در 98 شهر و حدود هزار روستا در استان اصفهان آغاز شد.
🔹300 نفر از بسیجیان و مروجان مصرف بهینه آب با حضور در مکان های مختلف و پرتردد در سطح شهرها و روستاهای استان اصفهان مردم را با روشهای مصرف درست آب آشنا میکنند.
🔹در حال حاضر با کمبود 3 هزار و 200 لیتر بر ثانیه آب شرب مواجه هستیم و پیشبینی میکنیم در روزهای گرم سال این رقم به 4 هزار و 300 لیتر در ثانیه برسد.
🔹 هم اکنون مصرف سرانه آب در اصفهان 157 لیتر در شبانه روز است و اگر مردم 15 لیتر در مصرف آب صرفهجویی کنند گذر از تنش آبی میسر میشود.
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@Basijnews_isf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنایه مجری تلویزیون به سخنان رئیس جمهور درباره تشکر از دولت: به جای اینکه دولت مردان از صبر مردم و سختیهایی که کشیدن قدردانی کنند منتظرند تا بابت گرانی خودرو، مسکن و.... از دولت تشکر شود!
♦️فوری/ رونمایی از کاندیدای پنهان اصلاحات/ اصلاحطلبان امشب تصمیم میگیرند از همتی حمایت کنند یا مهرعلیزاده!
🔹حسین مرعشی در کلاب هاوس درباره سازوکار اجماع ساز اصلاح طلبان و اینکه آیا همچنان برقرار است گفت:ساز و کار همچنان برقرار است. قرار ما این بود که ۱۴ نفر از کاندیداها ثبت نام کنند ولی بعد ۹ نامزد ما اگر تایید صلاحیت می شدند، براساس نظرسنجی کسی که رای بالاتری دارد بماند و بقیه انصراف دهند.
🔹الان ۹ نامزد ما در صحنه نیستند. بنا به تدابیری ما آقای همتی را در لیست اصلاح طلبان نیاوردیم، ایشان همان کاندیدای پنهان ما بود که قبلا گفته بودم. ما او را از شورای نگهبان پنهان کردیم .
🔹امشب نتیجه نظرسنجی ها می آید و مطابق بر آیین نامه و دستورالعمل جبهه اصلاحات تصمیم خواهیم گرفت که از آقای همتی حمایت شود یا مهرعلیزاده
🗳 مرجع اخبار #انتخابات
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️رئیسی: ۲۵ نفر از مسئولان نظارتی بانکمرکزی دستگیر شدند. در بانک مرکزی فساد است، باید نظامات را اصلاح کنیم وگرنه مردم بیاعتماد میشوند.
🗳 مرجع اخبار #انتخابات
زاکانی:ما پنج نامزد انقلابی باید به انسجام و همافزایی برسیم و مردم را حیران نکنیم
🔹امتحان بزرگ نامزدهای انقلابی در همین است که مردم را دعوت به جریان انقلاب کنیم نه به خودمان. مردم از بین این پنج نفر، به کسی که اقبال بیشتری در عموم مردم دارد رای بدهند
🗳 مرجع اخبار #انتخابات
ابومهدی المهندس:
من و «حاج قاسم» در آستانه اسارت بودیم
شهید «ابومهدی المهندس» پیش از شهادت خود گفتگویی را با مرکز ارتباطات و امور رسانهای «نجباء» انجام داده بود که اکنون برای اولین بار منتشر شده است. ابومهدی المهندس در این گفتگو، برای اولین بار به حضور خود و سردار سلیمانی در بطن میدان نبرد اشاره کرده و گفته بود:چه کسی ایزدیها را از محاصره سنجار نجات داد؟ چه کسی آن زمان به آنان کمک کرد؟ چه کسی به اربیل کمک کرد؟ چه کسی محاصره آمرلی را شکست؟ آمریکاییها فقط نظاره میکردند، در حالی که حاج قاسم با بالگرد به اسپایکر رفت. اسپایکری که در آن زمان جزیرهای در وسط داعشیها بود.
همان زمان با بالگرد به دانشگاه تکریت رفتیم و با بالگرد وارد آمرلی شدیم در حالی که کاملاً در محاصره بود. با هواپیما من و حاج قاسم ۳روز قبل از اشغال فرودگاه تلعفر به آنجا رفتیم. در منطقه مخمور نزدیک بود من و ایشان کشته یا اسیر شویم؛ این در حالی است که مشغول دفاع از اربیل بودیم و تروریستهای داعش از پل القویر عبور کرده بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 کلیپ #ایران_قوی
🌀 موضوع: انتخابات امنیت آفرینی یا امنیت زدایی ‼️
🍃🌻🍃
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات۱۴۰۰
#روشنگری
#ثامن
🇮🇷🌸
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بصیرتی
📽 #مستند_خارج_از_دید
🔴 «خارج از دید» عنوان مجموعه مستند جذّابی است که به روایت جزء به جزء حوادث انتخابات سال 1388 و آشوبهای پس از آن میپردازد. ما در این مجموعه، روایتی متفاوت و متناوب از این مستند را به تماشا میگذاریم.
💬 #شهید_آوینی
🎬 #قسمت_یازدهم| #شمارهی_94
#سیاسی