فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬛️ سوریه آزاد به روایت تصویر
تروریست های الجولانی در لاذقیه سوریه اقدام به اعدام های طایفهای در میان مناطق علوی نشین می کنند.
درندگان بربر تکفیری هر کس را با هر دین و مذهبی که مخالفشان باشد قتل عام میکنند.
این همان آزادی است که کوروش پرست و سلطنت طلبان و پهلوی معاشان آرزوی آن را دارند.
#کلینیک_پاسخگویی_به_شبهات
🆔 https://eitaa.com/sarbazirani110
🟥 شبهه:
چرا حضرت زهرا باید الگوی زنان باشد در حالی که در طول زندگی کوتاه خود، کار مهمی انجام نداده است، اما زنان زیادی داریم که کشف ها و اختراعات بزرگی داشته اند، یا دانشمند بزرگی بوده اند یا خدمات اجتماعی بزرگی به بشر ارائه کرده اند و ... چرا این زنان را الگو قرار ندهیم؟ مادر ترزا، ماری کوری و ...
🟩 پاسخ:
⬜️ اگر شخصی در زمینه ای خاص مثل ورزش، کسب و کار، علم و دانش، اخلاق، خدمت به هم نوع و ... توانسته انسان موفقی باشد، هیچ اشکالی ندارد که او را الگوی خود قرار داده و راه و روش موفقیت او را در زندگی به کار ببندیم.
بنابراین، دوگانه ای در اینجا وجود ندارد. نمیتوان گفت یا حضرت زهرا سلام الله علیها الگو باشد یا دیگری.
⬜️ افراد معمولاً در چیزهایی الگو قرار میگیرند، که به عنوان ارزش تلقی می شوند.
مثلاً ورزشکار حرفه ای شدن، دانشمند شدن، میلیاردر شدن، بازیگر سینما شدن و اموری از این دست، برای برخی افراد ارزش هستند؛ پس باید به دنبال الگوهایی در این زمینه ها بگردند. اما برای برخی دیگر، انسانیت، زندگی اخلاقی، عدالت، ظلم ستیزی، بندگی خدا و اموری از این قبیل ارزش هستند. برای این ارزشها، حضرت زهرا سلام الله علیها یک الگوی بی نظیر است.
⬜️ اگر بخواهیم بین این دو دسته ارزش قضاوت کنیم، باید ببینیم که این ارزشها تا چه حد برای شخص و جامعه مفید هستند.
دانشمند شدن، مخترع شدن، بازیگر شدن، ورزشکار شدن و ارزشهای دنیایی دیگر، اگر برای شخص یا جامعه سودی داشته باشند، سود آنها محدود به همین دنیاست.
اما عشق و مهربانی، بخشندگی و ایثار، ساده زیستی، عدالتخواهی و ظلم ستیزی، بندگی خدا، زندگی اخلاق مدارانه و ... هم در این دنیا و هم در دنیای جاودانه آخرت، برای فرد و جامعه مفید خواهد بود.
بنابراین می توانیم بگوییم آن ارزشهایی که حضرت زهرا سلام الله علیها الگوی کامل آن است، هم برای دنیای ما مفید است و هم آخرت ما.
⬜️ در این دنیا، بدون تکنولوژی می توان زندگی کرد، اما بدون عدالت و اخلاق نمی توان زندگی کرد. تکنولوژی این دنیا به درد زندگی ابدی ما نمی خورد، اما اخلاق و عدالت، ارتباط مستقیمی با سعادت ما در حیات ابدی دارد.
⬜️ به عقیده ما، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها یک انسان کامل است؛ یعنی کسی که توانسته تمام ظرفیتها، استعدادها و کمالات نفسانی خود را در بالاترین سطح کسب کند. کسی که دارای تمام فضائل اخلاقی است. کسی که مخلوق برگزیده خداوند است، کسی که خداوند تولد او را خیر کثیر (کوثر) نامیده است. کسی که شفاعت کننده امّت اسلامی است و ... او نه فقط الگوی زنها، بلکه الگوی مردها هم هست:
در حدیث معتبری از حضرت بقیة الله الاعظم امام زمان علیه السلام که خود انسانی کامل و امام معصوم است آمده است: إنَّ لِي في إبنَةِ رَسولِ اللّه ِ اُسوَةٌ حَسَنةٌ ؛ همانا دختر رسول خدا (فاطمه) براى من سرمشقى نيكو است.
📚 الغيبه شیخ طوسى ، ص 286 .
⬜️ شما اگر مسلمان هم نباشید، در سیره حضرت زهرا سلام الله علیها نمونه های فراوانی از اخلاق و انسانیت یافت می شود که بتوانید آن را الگوی خود برای داشتن حیاتی انسانی و اخلاقی قرار دهید:
حضرت فاطمه سلام الله علیها، دختر پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم بود که در جامعه زمان خویش بالاترین جایگاه اجتماعی را داشت؛ اما او به هیچ وجه از جایگاه پدرش سوء استفاده نکرد و در کمال ساده زیستی و پرهیز از تجمل گرایی زندگی کرد. لباس ساده وصلهدار میپوشید و طلا و جواهری به خود آویزان نمی کرد.
به شدّت اهل انفاق بود به نحوی که در شب ازدواجش، لباس عروسی اش را بخشید، درآمد باغ فدک که هدیه پدرش بود را کاملاً بین فقرا توزیع میکرد و داستان غذا دادنش به مسکین و یتیم و اسیر نیز معروف است.
در احترام و محبّت و خدمت به پدرش، آنقدر تلاش می کرد که پدر او را «امّ ابیها» یعنی «مادر پدرش» نامید.
به شدّت با حیا و عفیف بود و شخصیت انسانی خود را با زیبایی ها و جذابیت های زنانه اش معاوضه نکرد.
او مادری نمونه بود و فرزندانی تربیت کرد که هرکدام اسوه های اخلاق و انسانیت بودند و پسرانش در راه مبارزه با ظلم و ستمگری به شهادت رسیدند.
در عبادت و بندگی پروردگارش کم نمیگذاشت و همیشه اول از همه برای دیگران دعا می کرد.
او در خانه منزوی نبود؛ بلکه در زمان حیات پدرش در جنگها به یاری او میرفت و پس از رحلت پدرش، برای احقاق حق خود همسرش(در ماجرای غصب اموال و غصب حکومت همسرش) به میدان آمد و با شخصیت هایی مقابله کرد که تمام جامعه اسلامی در آن زمان، از ترس آن افراد دهان خود را از بیان حق بستند.
⬜️ اما اگر مسلمان هستید، باید بدانید که:
حضرت زهرا سلام الله علیها یکی از شخصیت های مورد اشاره در آیه تطهیر،آیه مباهله، آیه مودّت، آیه نور، آیه «فی بیوت اذن الله» و ... است و این آیات در شأن و مقام او نازل شده.
#کلینیک_پاسخگویی_به_شبهات
🆔 https://eitaa.com/sarbazirani110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حتما_ببینید
🟩 مرگ بسـیار جالــب و عجیب خطیب توانا مرحوم حجةالاسلام و المسلمین فلسفی رضوان الله تعالی علیه
🎙آیت الله نظری منفرد حفظه الله
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#نردبان_آسمان
🆔 https://eitaa.com/Nardeban_Aseman110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟩 با این مسئولین انگل نشان میخواهیم به جنگ آمریکا و اسرائیل برویم؟!!!!!!!!!!
وحشتناکتر و ننگین تر از کاپیتولاسیون زمان شاه !
کاپیتولاسیون می گفت آمریکایی ها باید در آمریکا و طبق قوانین آمریکا محاکمه شوند. امام برخوردی کردند که در تاریخ ماندگار شد.
امروز دبیر شورایعالی فضای مجازی می گوید نه تنها آمریکایی ها بلکه ایرانی ها هم باید طبق قوانین آمریکایی ها (قوانینی که سکوی آمریکایی اعلام کرده )عمل کنند و طبق آن مجازات شوند لذا ما در قبال شبکه های اجتماعی صهیونیستی و آمریکایی هیچ کاری نخواهیم کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به پیر به پیغمبر جاسوس و نفوذی، شاخ و دم نداره، توی طویله شورای عالی فضای مجازی میتوان حداقل چندین جاسوس شکار کرد! اعضای شورای عالی فضای مجازی رسما جمهوری اسلامی را دو دستی تقدیم آمریکا و اسرائیل کردند. سکوت دادستان کشور و اطلاعات سپاه و مراکز امنیتی بسیار خفت بار است.
#کلینیک_پاسخگویی_به_شبهات
🆔 https://eitaa.com/sarbazirani110
🟪 اگر شانس برگردد اسب،
اسب در طویله خر گردد!!!
بدشانسی یعنی اینکه قصد ازدواج و خرید طلا و ثبت نام مسکن ملی داشته باشی، یهویی بختکِ دوران ( پزشکیان ) بشه رئیس جمهورت !!!ا
#کلینیک_پاسخگویی_به_شبهات
🆔 https://eitaa.com/sarbazirani110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟩 از کجا بدونیم از چشمخدا نیفتادیم؟
بیان دلنشین مرحوم آیتالله فاطمینیا رحمة الله عليه
#کلینیک_پاسخگویی_به_شبهات
🆔 https://eitaa.com/sarbazirani110
🟥 سوال:
دیدگاه علی یعقوبی درباره قلمروی حضور جن در زندگی بشر چیست؟
🟩 پاسخ:
1️⃣ به باور علی یعقوبی امروزه، جنی به نام «دیار» وجود دارد. وی که خود اعتراف کرده، هیچ سواد حوزوی ـ تفسیری، حدیثی و ... ـ ندارد، نظریۀ خود را مبتنی بر این آیه کرده است: «وَ قالَ نُوحٌ رَبِّ لا تَذَرْ عَلَى الْأَرْضِ مِنَ الْكافِرينَ دَيَّاراً» (نوح، 26) او این موجودات را دارای نیروهای ماورایی و طلسمات مختلف می داند.
2️⃣ او معتقد است که رژیم صهیونیستی با کمک دیاران است کارهایش را جلو می برد و جنگ نظامی با آنها فایده ندارد و تلویحاً این عقیده را مطرح می کند که فقط خودش است که می تواند با آنها مقابله کند. او می گوید:
«بزرگان کشور، دانشمندان، نظامیان به این باور برسند که دشمن پنهانی وجود دارد که در وسعت عملیات میکند و با شدت و ما توان مقابله با آن را نداریم. باید به فلسطین اشغالی رفت به زیرِ زمین و این افراد دخانی با این کیفیتِ ریاضت را دستگیر کرد و بیرون کشید و کارهایشان را لغو کرد یعنی دیگر نتوانند سحر و جادویشان را انجام دهند، ... همگان باید به این نتیجه برسند. چه موقع؟ ده سال دیگر؟ نه. در همین دو سه سال. به این خاطر باید به این فهم برسند که ما نیاز به کسانی داریم که صاحب قوای مشدّد باشند». ۱۴۰۳٫۸٫۲۵
4️⃣ همچنین به گفتۀ او، جنی به نام جوجو وجود دارد که در زندگی انسانها وارد میشود و شروع به اذیت و آزار آنها می کند.
5️⃣ گفتنی است که هیچ مفسری در طول تاریخ اسلام، «دیّاراً» چنین تفسیر از این آیه ندارد و معمولاً به معنى كسى است كه در خانه اى سكنى مى گزيند، اين واژه معمولا در موردی به کار می رود که بخواهیم چیزی را به طور کلی نفی کنیم. مثلا گفته مى شود: ما فى الدار ديّار: در خانه احدى ساكن نيست. (المیزان، تفسیر نمونه، تفسیر کبیر فخر رازی و ... )
6️⃣ معنای صحیح آیه 26 سورۀ نوح اینگونه است:
نوح گفت: «پروردگارا! هيچ يك از كافران را بر روى زمين باقى مگذار.
✍ حجت الاسلام دکتر محمد حسین فاریاب
#کلینیک_پاسخگویی_به_شبهات
🆔 https://eitaa.com/sarbazirani110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟥 شبهه:
ما ایرانی ها عقد اعراب را قبول نداریم، خودمون عقد آریایی داریم !!!
✅ پاسخ از یک موبد زرتشتی
مدتهاست که متنی تحت عنوان عقد آریایی در مراسمات عقد و عروسی خونده میشه، غافل از این که این متن مزخرف و ساختگی نه به عقد ربطی داره نه به آریایی بودن! صرفا شعری از آقای فریدون مشیریه.
گاهی وقتا تجددطلبی کاری میکنه که ما به صحت کاری که میکنیم فکر نمیکنیم، صرفاً میخوایم دنبالهرو مُد جدید باشیم.
#عقد_مزخرف_آریایی
#آیین_عقل_ستیز_زرتشت
#کلینیک_پاسخگویی_به_شبهات
🆔 https://eitaa.com/sarbazirani110
🟥 شبهه:
زوج های جوان ایرانی خطبه عقدشان را به جای عربی به سبک کورش بزرگ بخوانند.
تفاوت متن عقد ایران باستان با عقد اسلامی
خطبه عقد ایران باستان
داماد میگه :
به نام نامی یزدان
تو را من برگزیدم از میان ِ این همه خوبان
برای زیستن با تو میان ِ این گواهان
بر لب آرم این سخن با تو
وفادار تو خواهم بود
در هر لحظه هر جا
پذیرا می شوی آیا؟
عروس در جواب میگه:
پذیرا می شوم مهر تو را از جان
هم اکنون باز می گویم
میان انجمن با تو
وفادار تو خواهم بود
در هر لحظه هر جا
اما درعقد اسلامى آخوند از طرف عروس میگه:
اَنکَحتَک َو زَوَجتَکَ نَفسی اِلی صِداقِ ِ المَعلوم:
عروس به داماد ميگه:
در برابر پول معینی که به من می دهی خود را در اختیار تو قرار می دهم
واقعا اعراب چه به روز ما آوردن؟!
🟩 پاسخ :
⬛️ کوروش پرستان رذل و دروغگو نمیتوانند با جعل و دروغ پردازی برای خود فضیلت تراشی کنند. اگر ادعا میشود که این متن متعلق به ایران باستان است پس باید عاری از واژه های عربی باشد در صورتی که ریشه کلمات وفا، لحظه و اجازه عربی است!!!
رویتان سیاه باد که اینقدر دروغ می گویید.
⬛️ متن آریایی ساخته و پرداخته یک مسلمان احمق است بنام "فریدون مشیری" . نگارش و ادبیات نیز مربوط به دوره حاضر است و هیچ سنخیتی با آثار به جا مانده از قرون 4 و 5 هجری قمری ندارد چه برسد به دوره های قبل از اسلام !!!
⬛️ این مطلب در هیچ منبع موثقی یافت نمی شود و نویسنده نیز هیچ منبعی را ذکر نکرده است و این خود دلیلی بر عدم صحت مطلب است.
⬛️ نکاح لفظی قرآنی است، یعنی کلام خدا و برگرفته از دین و اعتقاد ماست. تذکر چند نکته ضروری است:
▪️دین و اعتقاد الهی٬ اختصاصی به کشور و ملت خاصی ندارد. هر چیز حق و حقیقتی اینگونه است. آیا کسی قوانین فیزیک و شیمی و ... را به بهانه اینکه کاشفش اهل کشور خاصی است٬ رد می کند و به این بهانه آن را انکار می کند؟
▪️ قرآن به زبان عربی است، لفظ نکاح لفظی عربی است که وارد زبان فارسی شده است و می دانید که الفاظی که وارد فارسی شده اند، در فارسی دچار تغییراتی می شوند و برای قضاوت در این موارد حتما باید معنای عربی را در نظر گرفت٬ نه معنای فارسی را.
برای درک معنای صحیح نکاح٬ سراغ کتاب تحقیقی و معتبر «قاموس قرآن» می رویم:
«نکاح» در اصل به معنای «عقد نکاح» است، سپس به استعاره در مورد «جماع» به کار رفته؛ و راغب (لغت دان بزرگ) معنای اصلی آن را «مخالطه و انضمام» (در هم آمیختن٬ مخلوط کردن و به هم پیوستن) دانسته است. ونکته قابل توجه اینکه در زبان عربی٬ تمام نام های «جماع» کنایه هستند و در این زبان ذکر صریح و بی پرده آن٬ قبیح و زشت است. فرهنگ «معین» هم همین سه معنا را ذکر کرده است.
▪️عقد ازدواج، بار حقوقی دارد، یعنی احکام حقوقی به دنبال دارد. پس باید الفاظش دقیق باشد و نمی توان آن را با کلمات احساسی و عاطفی بیان کرد.
▪️ابایی نداریم که بیان داریم نکاح در اصل به رابطه «زناشویی» گفته میشود و منظور از زناشویی نیز به روابط جنسی زن و مرد است و نه هرگونه ارتباط یا صمیمت و یا حتی عشق بین آنان. این ارتباط جنسی یا بدون هیچ قید، شرط و چهارچوبی که حقوقی را به طرفین مترتب نماید صورت میگیرد که در اصطلاح قرآنی و فقهی به آن «زنا» گفته میشود و یا در چارچوب تعریف شده و با حقوق و تعهدات معینی برای طرفین صورت میگیرد که به آن «عقد نکاح یا عقد ازدواج» گفته میشود.
▪️ عقد نکاح و یا ازدواج در تمامی ادیان، مذاهب، فرهنگها و مکاتب وجود دارد و به همین خاطر حتی در غرب به اصطلاح آزاد یا بت پرستان چین، ژاپنی و کلاً خاوردور نیز به هر مرد و زنی که با یک دیگر رابطه زناشویی برقرار کنند، «همسر» نمیگویند و آنها را در مدارک، ادارات، محاوره و اذهان عمومی متأهل نمیشناسند و از حقوق و جایگاه متأهلین برخوردار نمیباشند.
زن و مرد وقتی متأهل قلمداد میگردند که روابط زناشویی آنان بر اساس اصول و قانونی باشد که به آن «ازدواج» میگویند. لذا در فرهنگ دهخدا نیز در معنای نکاح، عمل زناشویی (جماع) با عقد زناشویی معنی شده است و این ازدواج یا نکاح با عقدی که در هر دین، مکتب و فرهنگی به گونهاست محقق میگردد. لذا اسلام ازدواج سایر ادیان و حتی فرهنگها را قبول داشته و به رسمیت میشناسد.
#عقد_مزخرف_آریایی
#آیین_عقل_ستیز_زرتشت
#کلینیک_پاسخگویی_به_شبهات
🆔 https://eitaa.com/sarbazirani110
👇ادامه پاسخ👇
⬛️ در عقد زناشویی طبق احکام اسلام نیز تأکید شده که حتماً باید کلمات «نکاح» یا «ازدواج» قید شود تا چگونگی ارتباط زناشویی بین زن و مرد در تعاریف، حقوق و عقود معلوم باشد.
این عقد (قرارداد) مانند هر عقد و قرارد دیگری، خطبه، صیغه یا بیانی دارد که وقوع آن را محقق و معلوم مینماید.
در احکام اسلامی تصریح شده است که اولاً زن و مرد باید هر دو از بیان این خطبه و به زبان آوردن این کلمات در قالب یک جمله، قصد «انشاء» داشته باشند. یعنی با صرف لفظ کاری اتفاق نمیافتد، بلکه باید قصد تحقق ازدواج با یک دیگر را داشته باشند.
⬛️ در احکام اسلامی، مرد و زن هر دو باید قبول خود را اعلام دارند تا تصمیم دو طرف محقق گردد. لذا در عقد دائم، ابتدا پس از تعیین مهریه، زن میگوید: «خودم را به ازدواج (همسری) تو در آوردم با مهریهی معلوم»
و سپس مرد میگوید: « قبول کردم»
بسیار عجیب است که نویسنده مزدور عقد آریایی با متنی که در آن بی حیایی موج می زند، و آن هم با ادعایی دروغ، پاسدار حیا شده و دل برای عفت می سوزاند!
⬛️ و قابل ذکر است که مهر زن ویژه اسلام نبوده بلکه در ایران باستان و حتی قبل از آن نیز مهر زن وجود داشته:
مهریه در ایران باستان :
http://arghanoon63.blogfa.com/post-156.aspx
ازدواج در ایران باستان :
http://www.iranboom.ir/tarikh/tarikhekohan/3103-ghabale-aghd-iranian-bastan.html
#عقد_مزخرف_آریایی
#آیین_عقل_ستیز_زرتشت
#کلینیک_پاسخگویی_به_شبهات
🆔 https://eitaa.com/sarbazirani110
ادامه دارد 👇
⬛️ متن مربوط به عقد در دوره زرتشتیان بدون سند و جعلی است. این مطلب در هیچ منبع موثقی یافت نمی شود و نویسنده نیز هیچ منبعی را ذکر نکرده است و این خود دلیلی بر عدم صحت مطلب است.
نگارش و ادبیات نیز مربوط به دوره حاضر است. وجود کلمات متعددی با ریشه عربی در این متن مثل "وفا"، "لحظه" و... نشان می دهد که این متن ساختگی است. حتی واژه "عروس" هم عربی است. (1)
نویسنده عقد آریایی آنقدر احمق و بیسواد بوده که به این نکات اصلا دقت نکرده.
⬛️ در فرهنگ زرتشتی، داماد و خانواده اش در چند موقعیت به عروس و خانواده اش پول میدهد، یکی وقتی که عروس را از خانواده اش تحویل میگیرند، یکی هم زمانی که داماد، عروس را به درون خانه میبرد (عروس به منزل داماد میرسد)، دیگری هم هنگامی که داماد، عروس را به حجله میبرد! چه چیز توهین آمیزتر از این؟! ورود عروس به حجله در ازای دریافت پول از داماد ؟! (2)
⬛️ خطبه عقد در اسلام چنین است:
دختر میگوید: «زَوَّجتُکَ نَفسي علی الصداقِ المعلومِ» یعنی خود را با اختیار خود، در مقابلِ صداق (مهریه) به همسری تو درآوردم. و پسر میگوید: «قَبِلتُ هَکَذا» یعنی این را پذیرفتم».
اولا این زن است که برای ازدواج تصمیم می گیرد و تا رضایت او نباشد، مرد حق ازدواج با او را ندارد.
ثانیا مهریه، هدیه ای از سوی مرد، برای زن است و نشانه مهر او... نه مزد زنانگی او. مهریه در ادبیات اسلام، "صِداق" هم نامیده میشود. از ریشۀ صدق، به معنی راستی و درستی. این نشان میدهد که مهریه (صداق) باید تضمینی برای راستی و درستکاری مرد باشد. همچنین مهریه به عنوان خرید و فروش زن و کمارزش دانستن او نیست (یعنی لذت در مقابل پول نیست)، بلکه یک هدیه است و لزوماً هم پول نیست، بلکه میتواند یک عمل خیر باشد.
ثالثا عقد ازدواج، بار حقوقی دارد. پس باید الفاظش دقیق باشد و نمی توان آن را با کلمات احساسی و عاطفی بیان کرد. عقد اسلامی، قراردادی قانونی و مشروع و تعهدآور است و نه صرفا لقلقه زبانی عبث و بیهوده همچون عقد مزخرف آریایی.
⬛️ واژه «نکاح» در اصل به معنای «عقد نکاح» است، سپس به استعاره در مورد «جماع و نزدیکی» به کار رفته؛ و راغب (لغت دان بزرگ) معنای اصلی آن را «مخالطه و انضمام» (در هم آمیختن٬ مخلوط کردن و به هم پیوستن) دانسته است. ونکته قابل توجه اینکه در زبان عربی٬ تمام نام های «جماع» کنایه هستند و در این زبان ذکر صریح و بی پرده آن٬ قبیح و زشت است.
ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﻳﻦ ﺻﻴﻐﻪ ﻋﻘﺪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺩﺭ ﺍﺳﻼﻡ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﺑﺮ ﻛﻠﻤﻪ "ﺍﻧﻜﺤﺖ" ﻧﻴﺴﺖ. ﺑﻠﻜﻪ ﺑﺠﺎﻱ ﺁﻥ "ﺯﻭﺟﺖ" ﻧﻴﺰ ﺑﻜﺎﺭ ﻣﻲ ﺭﻭﺩ ﻭ ﺗﻌﺒﻴﺮ ﺯﻭﺟﺖ ﺑﻪ ﺭﻭﺷﻨﻲ ﺩﻻﻟﺖ ﺑﺮ ﺯﻭﺟﻴﺖ ﻭ ﭘﻴﻮﻧﺪ ﻭ ﭘﻴﻤﺎﻥ ﺯﻧﺎﺷﻮﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ.
⬛️ قابل ذکر است که مهر زن ویژه اسلام نبوده بلکه در ایران باستان و حتی قبل از آن نیز مهر زن وجود داشته است. (3)
⬛️ متاسفانه یکی از آئین هایی که خرافی و ظالمانه ترین دیدگاهها در خصوص زن را دارد، آیین عقل ستیز زرتشتی هست.
مثلا در دین زرتشتی، زنان پس از مرگ شوهرانشان به ارث میرسیدند...اساس خانواده بر " چند زنی" استوار بود... در دین زرتشت، شوهر حق داشت، زنش را به نکاح مرد دیگری دربیاورد... یعنی زن، شیء مرد بود و نه همسرش... او می توانست حتی همسرش را به مرد دیگری قرض و اجاره بدهد!!! زن در آیین پوسیده زرتشت از جنس پست و فرومایه بود و هم تراز مرد به شمار نمیآمد! (4)
این بخشی از خرافات و دستورهای تحقیر آمیز علیه زنان در ایین زرتشتی است. چنین آئین منفوری چگونه ادعای احترام و تکریم زنان را دارد؟
پی نوشتها:
(1) ابن منظور، لسان العرب، ج ۶، ص ۱۳۴-۱۳۶، ذیل واژه عرس و عروس؛ خلیل بن احمد فراهیدی، کتاب العین، ج ۱، ص ۳۲۸، ذیل ریشه عرس و عروس.
(2) موبد اردشیر آذرگشسب، مراسب مذهبی و آداب زرتشتیان، انتشارات فروهر، ۱۳۷۲. ص ۱۸۱-۱۸۲
(3) آرتور كرستين سن، ايران در زمان ساسانيان، ترجمه: رشيد ياسمى، ۱۳۶۸. ص ۴۸۶
(4) خدمات متقابل اسلام و ایران، نوشته شهید مطهری، صص 250-260
#عقد_مزخرف_آریایی
#آیین_عقل_ستیز_زرتشت
#کلینیک_پاسخگویی_به_شبهات
🆔 https://eitaa.com/sarbazirani110