🔴 بيعتنامهی امام عصر(عج) با ۳۱۳ ياور اصلی
✍️ احمدحسین شریفی، رییس دانشگاه قم، استاد حوزه و دانشگاه
🔶مرحوم حائری یزدی در کتاب إلزام الناصب في إثبات الحجة الغائب(عج)، متن بیعتنامه امام زمان روحی له الفداء را با ۳۱۳ یاور اصلی خود نقل کرده است که ترجمه آن را عیناً تقدیم میکنم. به امید آنکه ما نیز خود را متعهد به اخلاقیات مهدیپسند بدانیم.
🔹این بیعتنامه گويای آن است که يک مدل عملی از سبک زندگی مهدوي به جهانيان عرضه میشود. مدلی که جذابيت فراوان دارد آن هم در جوامعي که پر از فساد و ظلم و بیعدالتی شده باشند و از ستم و ظلم به ستوه آمده باشند؛ وقتی چنان مدلی از رفتار را میبينند همگی جذب میشوند:
«با او بيعت میکنند که هرگز از اين اصول عقبنشينی نکنند:
(۱) هرگز دزدی نکنند؛
(۲) زنا نکنند؛
(۳) هيچ کار حرامی را مرتکب نشوند؛
(۴) هرگز دنبال فساد و فحشا نروند؛
(۵) به ناحق هيچ کس را نزنند؛
(۶) طلا و نقره، گندم و جو ذخيره نکنند مسلمانی را دشنام ندهند؛
(۷) خون به ناحق نريزند؛
(۸) به آبروی کسی لطمه نزنند؛
(۹) به خانهی کسی هجوم نبرند؛
(۱۰) کسی را به ناحق نزنند؛
(۱۱) مسجدی را خراب نکنند؛
(۱۲) هرگز شهادت باطل ندهند؛
(۱۳) هرگز بدگويی مؤمنان را نکنند؛
(۱۴) هرگز ربا نخورند؛
(۱۵) در سختیها صبور باشند و جزع نکنند؛
(۱۶) خداپرستی را لعن نکنند؛
(۱۷) شراب نخورند؛
(۱۸) لباس مطلا و حرير و ابريشمين نپوشند؛
(۲۰) دشمن شکست خوردهی در حال فرار را تعقيب نکنند؛
(۲۱) خونی را به ناحق نريزند؛
(۲۲) مسلمانی را فريب ندهند؛
(۲۳) حتی نسبت به کافران و منافقان نيز ستم روا ندارند؛
(۲۴) سادهزيست باشند؛ خاک را فرش خود قرار دهند؛
(۲۵) از فساد و فحشا بيزاری جويند؛
(۲۶) امر به معروف و نهی از منکر کنند.
🔹سپس او نيز میفرماید: اگر شما به اين عهد و پيمان متعهد بمانيد من نيز با شما عهد میبندم که:
(۱) ياران خاص ديگری را برنگزينم و کسی را بر شما ترجيح ندهم؛
(۲) در خوراک و پوشاک و مرکب همچون شما رفتار کنم؛ و برای خودم برتری قائل نباشم؛
(۳) همواره با شما باشم و با شما حرکت کنم؛
(۴) به کم راضی باشم؛
(۵)جهان پوشيده از ظلم و جور را پر از عدل و قسط کنم؛
(۶) و خدا را آنگونه که سزاوارش است عبادت کنيم.
🔹سپس میفرمايند: من به عهدم با شما پايبندم؛ شما هم پايبند باشيد.
#مهدویت
#امام_زمان
#نیمه_شعبان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
#تسلیت
⚫️ مسعود دیانی مجری و نویسنده حوزوی درگذشت
حجت الاسلام دیانی دین پژوه و مجری برنامه سوره، پس از تحمل بیماری سرطان دار فانی را وداع گفت.
#مسعود_دیانی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
انجمن سواد رسانه طلاب
🛑محفل نقد و بررسی مستند«برای یک زندگی معمولی» 👈با حضور: 👤دکترحمیدرضا مقصودی _ استاد اقتصاد دانشگاه
#اختصاصی
🛑برای یک زندگی معمولی به من هم بر خورد
🔻شمقدری را خوب میشناسم و بیشتر مستندهایی که ساخته است را دیدهام؛ میراث البرتا، انقلاب جنسی، حلالممنوعه، اینرل و ...
🔻از قلب اروپا تا وسط تهران با او همسفر بودهام و گاهی به سوژه هایی که بدانها پرداخته غبطه خوردهام
🔻این بار میخواهم مستند جدید او به نام «برای یک زندگی معمولی» را ببینم.
🔻اسم آشنایی دارد، اما این را عیب نمیدانم شاید نامی به ذهنش نمیرسیده و این اسم را از شروین قرض گرفته تا محتوای فاخرش را به نامی مزین کند؛ از این مطلب عبور میکنم و فقط یک درنگ کوتاه بخاطر سوالی که در این عنوان ذهنم را مشغول کرده دارم:
برای یک زندگی معمولی چه باید کرد؟🧐
احتمالا این سوالیست که در ادامه مستند آنرا پاسخ میدهد.
♦️فیلم آغاز میشود و بازهم با استفاده از تکنیک ابهام تا مخاطب را همراه خود کند، گویا دلاوری از پرواز جامانده که البته حسم میگوید این جزئی از سناریوست تا در سکانس بعدی دلاوری حرف های را که در فیلم نامه برایش نوشته شده بگوید؛ از این هم میخواهم عبور میکنم تا ببینم ادامه چه میشود .
🔻حالا به ترکیه میرسیم؛ آمار و ارقامی گفته میشود و دائما پای ایران به میان می آید، کاری به این نداریم که ما از آمار خیلی مطلع نیستیم و افراد از دادن آمار برای اقناع مخاطب بهره میبرند البته اینرا در یک برنامه سواد رسانه دیدم که یکی از تکنیکهای اقناع برای مخاطب عام دادن آمارست و البته که خیلی کارایی دارد چون مرا هم تحت تاثیر قرار داد؛ باز هم از اینجا عبور میکنم چون برایم نتیجه بسیار مهم است؛
🔻چند سکانس زیبا از ترکیه میبینم، چه صحنه های جذابی و تصاویر چشم نوازی که دل آدم را راهی ترکیه و شهرهایش میکند.
♨️ناگفته نماند که سری هم به آنتالیا زدیم و آنجارا هم زیارت کردیم که یکباره حال پدر دلاوری خراب شد و دلاوری برگشت به ایران، دوست دارم باور کنم این قصه را اما از رندی فیلم سازان میترسم و چیزی در پس ذهنم میگوید این هم یک بازی جدید است و شاید بیماری در کار نبوده؛ در هر صورت این بیماری برای پایان بندی کار الزامیست تا دلاوری بگوید درست است که برای یک زندگی معمولی چارهای جز مهاجرت نیست اما چکار کنیم که مجبور به ماندن هستیم بخاطر عزیزانمان و اینجاست که جوابم را میگیرم و تیتیراژ فیلم بالا میرود.
❓اما چه شد؟
باز هم پایانی باز به اندازه تک تک افرادی که در ایران زندگی میکنند که هر فردی در این دوراهی رفتن و ماندن یک تصمیم بگیرید اما مساله اینجاست که آیا واقعا زندگی معمولی برای ما همین است که شمقدری به تصویر کشیده
💢 پس بگذارید به من بربخورد که نفهمیدم برای یک زندگی معمولی باید چکار کنم ...!؟
✍️سلمان ایرانمنش
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
🔺انگلیس ستاد امر به معروف ایران را تحریم کرد
➖دولت انگلیس روز چهارشنبه در ادامه رویکرد مداخلهجویانه در امور داخلی ایران ستاد امر به معروف و نهی از منکر و همچنین دبیر آن «سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی» را به بهانه مسائل حقوق بشری تحریم کرد.
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
انجمن سواد رسانه طلاب
🛑«به بهانه سریال حبیب» ✍️احمد اولیایی 👇مطلب در پست بعدی👇 #رسانه #سواد_رسانه 🆔 @savad_rasaneh
🛑«به بهانه سریال حبیب»
🔹سه واژه Output, outcome و impact واژه هایی پرکاربرد و مهم در ارزیابی پروژه هستند. واژه Output همان خروجی کار است که نوعی عینیت دارد و شاید بگوییم همان محصول است. Outcome اشاره به ثمره کار دارد و impact ناظر به پیامدهاست.
🔸این عبارات عمدتا در ادبیات اقتصادی و مدیریت استفاده می شوند اما شاید بتوان برای یک تولید رسانه ای مانند فیلم هم از آن ها بهره برد. درینصورت، خروجی قابل نمایش یک فیلم می شود output، پیامی که از ساخت آن فیلم مد نظر فیلمساز بوده می شود outcome و اثرات دیگر آن فیلم در جامعه که لزوما مد نظر فیلمساز نبوده اما در جامعه ایجاد می شود، همان impact خواهد بود.
🔹این روزها شاهد پخش سریال حبیب از شبکه دو سیما هستیم؛ یک درام جنگی، محصول مشترک ایران و سوریه که وضعیت مردم این کشور در زمان داعش و حضور مستشاری و اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در سوریه را به تصویر می کشد.
🔸پیام مقاومت، اهمیت امنیت، رذالت و خباثت داعش، کمک ایران در نابودی داعش و ... از جمله پیام های مشخص سریال حبیب است که می توان آن ها را ذیل outcome تعریف کرد. پیام های خوبی که قطعا برای مخاطب مفید است.
🔹اما تمام این ها عرض شد تا برسیم به impact این سریال. اکنون که جامعه ایرانی با بی توجهی برخی از شهروندان به مقوله حجاب روبروست و اساسا انگاره غلط عدم الزام حجاب در ذهن بعضی شکل گرفته است، این سریال که چند بازیگر زن سوری بی حجاب در آن بازی می کنند می تواند به نوعی عادی سازی بی حجابی را در جامعه رقم بزند. اثری که لزوما مد نظر فیلم ساز نبوده اما با توجه به شرایط زمینه ای و اجتماعی جامعه، از سریال بجای می ماند. به ویژه وقتی این چند بازیگر زن سوری با موهای بلند، آرایش و حتی بینی عمل شده و صورت های پروتز شده در این سریال بازی می کنند.
🔹 قبلا نیز سریال های سوری و عربی پخش شده از تلویزیون ایران، از باب همین مقوله حجاب با اعتراضاتی مواجه شد. شاید علت این است که بی حجابی زن های مسلمان درین قبیل سریال ها و بی حجابی زنان در فیلم و سریال های غربی متفاوت بوده و به نوع دیگری جلوه می کند.
🔸 در یک جمله باید گفت؛ زمان پخش یک فیلم یا سریال می تواند impact هایی داشته باشد که موجب نادیده شدن آثار اصلی مدنظر یا همان outcome ها شود.
✍️احمد اولیایی
@ahmad_olyaei
#تلویزیون
#فرهنگ
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
♨️سوتی وحشتناک یک کانال ضدانقلاب
⭕️اعتراف ناخواسته ضدانقلاب به دست داشتن در مسمومیت دانشآموزان دختر
✡️اصلیترین کانال ضدانقلاب در استان گیلان به نام «ر.گ» یکشنبهی گذشته در یک گاف رسواکننده، یک روز قبل از حادثهی مسمومیت دانشآموزان مدرسه #دخترانه_عصمت شاندرمن گیلان، خبر از مسمومیت دانشآموزان این مدرسه داده بود!!
🔹این در حالی است که خرابکاری مسمومیت دانشآموزان در شاندرمن، روز دوشنبه رخ داد! یعنی خرابکاران، دستشان با ضدانقلاب در یک کاسه است و این خرابکاری، از پیش برنامهریزی شده بود اما گاف این کانال #تلگرامی، دست خودش و مرتبطین ضدانقلابش را رو کرد.
🔹شواهد خبرنگار ماسالنیوز هم نشان میدهد که خرابکاری در مدرسه عصمت شاندرمن، کار همان افرادیست که با این کانال ضدانقلاب ارتباط نزدیکی دارند و در ایام اغتشاشات هم برای ضدانقلاب، خبر و تصویر ارسال میکردند.
✍️ سید علیرضا آلداود
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
✳️ تمدنِ غرب، تمدنی نیازآفرین!
🔻 شهید آوینی از قول روژه گارودی در کتاب «هشدار به زندگان» این نکته را آورده که: «اقتصادِ آزاد، به شیوهٔ غربی، برای رفع احتیاج بازار نیست بلکه برای ایجاد بازارِ احتیاج است»!
🔸 آوینی میگوید: مصرف بیشتر برای تولید بیشتر، ضرورت حتمی اقتصاد امروز است، چرا که اگر کالاهای تولیدشده مصرف نشوند امکان توسعهٔ تولید، یعنی امکان توسعهٔ اقتصادی، وجود نخواهد داشت. بنابراین، برای تولید بیشتر که ضرورت توسعهٔ اقتصادی است باید مردم را به مصرف هرچه بیشتر ترغیب کرد و بدین علت است که #تبلیغات یکی از ارکان اساسی توسعه به شیوهٔ غربی است.
🔺 روژه گارودی نیز همین مسئله را با بیانی دیگر مورد توجه قرار داده است و میگوید: تبلیغات تجاری، به شیوهٔ غربی، بیش از آن که مایهٔ تباهی طبیعت باشد موجب هلاکت انسان است. تصور این که مردم دنیا حتی برای لحظهای به نیازهای حقیقیِ خویش و الگویی متناسب با حوائج واقعی انسان بازگردند، برای یک اقتصاددان وحشتناکترین چیزی است که ممکن است اتفاق بیفتد. اگر حتی برای یک لحظه چنین اتفاقی در دنیا بیفتد و مردم فقط برای یک لحظه، درست به اندازهٔ نیاز واقعی خویش #مصرف کنند، ادامهٔ روند کنونیِ توسعهٔ صنعتی دچار مخاطرات و بحرانهایی خواهد شد که تصور آن بسیار دشوار است.
👤 استاد_اصغر طاهرزاده
📚 از کتاب «فرزندم اینچنین باید بود» ج۱
@asre_Tabyin
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
🔘#یادداشت | #اختصاصی
✅ خط تولید «قهرمان بیفضیلت» در فیلمهای آمریکایی
🖊حامد یوسفی، نویسنده و پژوهشگر رسانه
▪️از نظر هالیوود هر کس با هر ویژگی اخلاقی و بدون نیاز به خودسازی و کنترل امیال و ممارست، میتواند تبدیل به منجی جهان شود. گاهی منجی جامعه نه تنها فضیلت اخلاقی خاصی ندارد؛ بلکه با کمک یک رذیلت اخلاقی موفق میشود به هدفش برسد!
▪️از نظر سیاستگذاران فراماسون هالیوود منجی جامعه اغلب یک آمریکایی و از نژاد انگلوساکسون با موهای بلوند است که فضیلت اخلاقی خاصی ندارد و گاهی مهارت چندانی هم نسبت به دیگران ندارد.
▪️در فیلم «کینگز من1» تخریب وجهه منجی دیده میشود در این فیلم، منجی فضیلت اخلاقی خاصی ندارد، در اینجا منجی جهان فردی است.
🖇 مطالعه یادداشت در سایت فکرت
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
🔰 واژهسازی و دروغپردازی ضدانقلاب در ماجرای مسمومیت ها
◾ از کلید واژه #مسمومیت_سریالی تا
#حملات_شیمیایی_بیولوژیک در رسانه های غربگرای داخلی تا شبکه های ماهواره ضدانقلاب
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️ رفقا کار کنیم ...
⏯ خدا که پشتت باشه حرف تو میشه حرف اول
#استاد_فرج_نژاد
#جهاد_تبیین
#لایت_مدیا
#رسانه
┈┉┅━❀▶️❀━┅┉┈
🆔 @lightmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 «سایبر» یک ابزار در دست حاکمیتها نیست، بلکه سایبر خود «حاکمیت» است!
گفتوگوی ویژه خبری
شبکه خبر سیمای جمهوری اسلامی ایران
پنجشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۲۲
🎙 دکتر کاظم فولادی قلعه
@kfouladi_ir
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تو روزایی که دشمن با مسموم سازی دختران میخواد القاء کنه ایران مانع پیشرفت زنها و دخترهاست،
🔹آرمیتا رضایی نژاد با حجاب برتر و با تسلط عالیش به زبان انگلیسی جلوی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی سخنرانی تاثیرگذاری انجام داد و نخبگی خودش رو به رخ کشید.
@HOWZAVIAN
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی
2️⃣پارت دوم
💢 محفل نقد و بررسی مستند«برای یک زندگی معمولی»
👈با حضور:
👤استاد علی قهرمانی _ پژوهشگر رسانه
👤حسین شمقدری _ مستندساز
👤مهدی موسوی _ مجری
⬅️ جهت دیدن فیلم کامل نشست 👈 اینجا کلیک کنید
#جهاد_تبیین
#مستند
#رسانه
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
🛑زوتوپیا و فلسفه
🔻زوتپیا پویانمایی رهاورد «فلسفه» است در ایستگاه اگزیستانسیالیسم لیبرال...
👇ادامه در پست بعد👇
✍️ علی اصغر اسلامی تنها
#انیمیشن
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
انجمن سواد رسانه طلاب
🛑زوتوپیا و فلسفه 🔻زوتپیا پویانمایی رهاورد «فلسفه» است در ایستگاه اگزیستانسیالیسم لیبرال... 👇ادامه
🛑زوتوپیا و فلسفه
🔻زوتپیا پویانمایی رهاورد «فلسفه» است در ایستگاه اگزیستانسیالیسم لیبرال. مرور اجمالی تاریخ فلسفه از مهد پیدایشش تا کنون این موضوع را به روشنی آشکار می کند که در تعریف فلسفه، انسان «حیوان» است. از ارسطو گرفته تا هابز، کانت و نیچه از داروین تا فروید، وبر و مارکس و...، همه بر یک اصل لایتغیر پای میفشرند که «انسان حیوان است».
🔻انسان حیوانی است ناطق، ضاحک، مدنی الطبع، غیرقابلاعتماد، شگفتانگیز، معناساز، استدلالگر و … . همهی این واژگان تنها صفات تمایز بخش انسان بهعنوان «حیوان» را تعیین میکنند.
🔻در اندیشهی فلسفه غرب انسان همان حیوان است و تنها در صفت با سایر حیوانات متفاوت است. همانطور که درندهخویی یکی از صفات گرگ و کفتار است ناطق بودن نیز یکی از صفات انسان است. در جهانبینی بشرغربی انسان و گرگ از حیث حیوانیت خود مساویاند تنها تفاوت میان آنها در صفاتشان نهفته است. همانگونه که حیوانات هر یک از صفات مختلفی برخوردارند.
🔻بر خلاف فلسفه، در حکمت است که انسان نه حیوان؛ بلکه «حی» تعریف می شود، حکمت است که انسان را «حی متاله» معرفی می کند. در حکمت است که حتی ارزش بدن انسان هم فراتر از طبیعت است. «أما انَّ أَبْدانَكُمْ لَيْسَ لَها ثَمَنٌ الّا الجَنَّةَ، فَلا تَبيعوها بِغَيْرِها».
♦️فلسفه، دوستداری حیوان ناطق است به سوفیا، جویایی اوست از آرخه ها، جویش اوست از امر ایمننت. اما حکمت گمشده «حی متاله» است عطای الهی است به او و خیر کثیر. هم «حی متاله یعنی انسان امین»، جوینده حکمت است در و از همه جا« الْحِكْمَةُ ضالَّةُ المُؤْمِنِ»، و هم حکمت جوینده او « خُذِ الحِكمَةَ أنّى كانتْ ؛ فإنَّ الحِكمَةَ تَكونُ في صَدْرِ المُنافِقِ فتَلَجْلَجُ في صَدرِهِ حتّى تَخْرُجَ ، فتَسْكُنَ إلى صَواحِبِها في صَدرِ المؤمنِ».
دختران در بیان حکمت می توانند حجت و الگو برای همه باشند حتی منجی
👈قال العسکری(علیه السلام) : «نحن حجج اللّه على خلقه، و جدّتنا فاطمة حجة اللّه علينا»
قال المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف): «اِنَّ لی فی ابنة رسولِ الله اُسوةٌ حَسَنَةٌ»
ای کاش ...
✍️ علی اصغر اسلامی تنها
#انیمیشن
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی
3️⃣ تیزر پارت سوم
💢 محفل نقد و بررسی مستند«برای یک زندگی معمولی»
⬅️ انتشار پارت سوم تا ساعاتی دیگر
#جهاد_تبیین
#مستند
#رسانه
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
2.29M
📢 بشنوید
🔶🔹 توافق ایران وعربستان، از منظری دیگر
💢 چرا عربستان برای توافق اقدام کرد؟
💢 آیا ریاض، تلاویو بعدی است؟
✍️مهندس شکوهیانراد
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
📛در سال ۱۴۰۱ کدام چهرهها را از دست دادیم؟
البته هنوز سال ۱۴۰۱ تموم نشده...
#جنگ_روایتها
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
انجمن سواد رسانه طلاب
#اختصاصی 3️⃣ تیزر پارت سوم 💢 محفل نقد و بررسی مستند«برای یک زندگی معمولی» ⬅️ انتشار پارت سوم تا س
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی
3️⃣پارت سوم
💢 محفل نقد و بررسی مستند«برای یک زندگی معمولی»
👈با حضور:
👤استاد علی قهرمانی _ پژوهشگر رسانه
👤حسین شمقدری _ مستندساز
👤مهدی موسوی _ مجری
⬅️ جهت دیدن فیلم کامل نشست 👈 اینجا کلیک کنید
#جهاد_تبیین
#مستند
#رسانه
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
هدایت شده از عصر زنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ تصویر زندهی تکریم زن در ایدئولوژی انقلاب اسلامی
📌 «حرکتی نادر در مراسم عمامهگذاری طلاب یکی از حوزههای علمیه کشور تحسین همهگان را در پی داشت. به پیشنهاد امام جمعهی رامسر دونفر از مادران طلاب حوزهی علمیه المهدی برای مراسم عمامهگذاری دعوت شدند و خودشان پسرهایشان را معمم کردند.»
📂 ادامه یادداشت
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
هدایت شده از عصر زنان
♦️ تصویر زندهی تکریم زن در ایدئولوژی انقلاب اسلامی
📌 «حرکتی نادر در مراسم عمامهگذاری طلاب یکی از حوزههای علمیه کشور تحسین همهگان را در پی داشت. به پیشنهاد امام جمعهی رامسر دونفر از مادران طلاب حوزهی علمیه المهدی برای مراسم عمامهگذاری دعوت شدند و خودشان پسرهایشان را معمم کردند.»
▪️این اتفاق نادر و خلاقانه درحالی به وقوع پیوست که طی روال مرسوم معممشدن طلاب به دست علمای قدیمی و بزرگ حوزههای علمیه انجام میشد. امام خمینی(ره) عظمت زن را معادل کلامالله مجید عنوان میکردند و این معادلسازی را به واسطهی انسانسازی مقام زن عنوان کرده بودند، همانگونه که قرآن انسانساز است. رهبر معظم انقلاب نیز بارها تاکید بر گرامی داشت مقام زن در جایگاه مادری، در خانه و خانواده تاکید داشتند و بوسیدن دست مادر توسط فرزند را نماد این تکریم عنوان کرده بودند.
▪️حقیقت این است که حرکتهای این چنینی مولفهی قدرتمندی زن در ابعاد اجتماعی، خانوادگی و فردی را طبق آموزههای اسلام و انقلاب اسلامی که در همسویی با فطرت زنانه است تقویت میکند. مولفهی قدرت زنانه این روزها با کارکترهای خشونت، کبر، سنگدلی، بیرحم بودن و دوری از خوی زنانگی عجین گشتهاند و به واسطهی تولیدات رسانهای در جهان منتشر شدهاند، سنخیتی با فطرت و خوی انسانی ندارند اما با این حال دختران نوجوان زیادی را به سوی خود جلب نمودهاند، دخترانی که در عنفوان هویتسازی و تثبیت آن برای خود هستند! علت آن است که هر انسانی میل به قدرتمند بودن دارد اما بروز و ظهور این مولفه در عصر حاضر به واسطهی غولهای رسانهای در زنان به صورت طرد زنانگی و تبدیل به موجود خشن و سنگدل بازنمایی میشود. نیازمند بازخوانی اصالت قدرت زنانه که در تطابق با فطرت انسانی و گوهر وجودی زن است میباشیم، حرکتهای جدیدی چون مراسم عمامهگذاری در رامسر نمونهای از حرکتهایی است که این نیاز را پاسخ میگوید.
#تحلیل_یک_خبر
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|