🔘اینستاگرام عامل احساس حقارت و بدبختی!
▪️مجله آمریکایی «تایم» در گزارشی نوشت: نتايج یک مطالعه بر روى جوانان و نوجوانان نشان میدهد اینستاگرام بدترین شبکه اجتماعی از لحاظ تاثیرات منفی بر روی سلامت روان جوانان است.
▫️طبق این تحقیق، کاربران این شبکه اجتماعی ۶۳ درصد بیشتر از کاربران دیگر شبکههای اجتماعی احساس بدبختی میکنند.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
May 11
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دکوپاژ | #تحلیل
💢عمامه صورتی
▪️تحلیل مستند «عمامه صورتی»
▪️با حضور: ناقدان و تحلیلگران سینما
🔻 قائمی مهر
🔻نصیری
🔻بنی احمدی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘چارلی و کارخانه شکلات سازی
▪️در فیلم چارلی و کارخانه شکلات سازی رئیس یک کارخانه با بلیط های شانسی که در شکلات ها وجود دارد تعدادی را به کارخانه دعوت می کند تا اولین بازدید کنندگان کارخانه اش باشند
▪️او به همه هشدار می دهد که فریب ظاهر و زیبایی کارخانه اش را نخورند اما همه جز یکنفر فریب خورده و از ادامه بازدید اخراج می شوند. شخص باقی مانده رئیس بعدی کارخانه می شود
▪️این داستان به شدت شبیه داستان آدم است. او در دنیایی پر از زیبایی و لذت به دنیا می آید، خدا می گوید فریب لذت ها را نخور و طبقه طبقه پیشرفت کن، آنان که گناه کبیره(در این فیلم شکم پرستی، طمع، غرور، خشم و حسادت مشاهده شد) انجام می دهند از رسیدن به معشوق باز می مانند اما آنکه گناه کبیره نمی کند و به نصیحت خدا گوش فرا می دهد به معشوق می رسد
▪️البته که این دیدگاه به دنیا و خدا را در مسیحیت شاهد هستیم اما باز هم دیدن هر دو فیلم چارلی و کارخانه شکلات سازی جذاب و قابل تامل است
@inaghd_ir
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘سندروم ارضای فوری/ تاملی انتقادی در سبک زندگی مدرن
▪️ما از نسل مایکرو ویو هستیم و نسل های قبلی ما از نسل بار گذاشتن آبگوشت برای درست کردن یک غذای سنتی مانند آبگوشت از روز قبل برخی مواد را خیس می دادند تازه دو سه بار آبش را هم عوض می کردند و سپس از صبح یا شب قبل غذا را بار می گذاشتند تا به خوبی پخته شود و سپس سفره ای انداخته می شد با هم و سر فرصت آرام آرام غذا خورده می شد.اما الان یک غذای آماده یا نیمه آماده را می گذاریم در مایکرو ویو و سه دقیقه بعد،تمام!
▪️ما همه چیز را سریع می خواهیم.نسل های قبلی ما در روابط عاطفی،سال ها نامه نگاری و هدیه و رفت و برگشت تا دل معشوقی را نرم کنند(چه فرهادها مرده در کوه ها).اما اکنون می خواهیم کمتر از یک هفته کار به نتیجه برسد و گرنه کات می کنیم!لاغری در ۱۰ روز و یادگیری زبان فرانسه در ۳ روز و افزایش قد در ۱ماه،همه چیز مایکروویوی شده است!!
▪️این نگرش زندگی ما را تخریب کرده است.به همین خاطر جنبشی در دنیا راه افتاده به نام #زندگی_آهسته.این جنبش از کجا شروع شد؟ ۱۹۸۶،در مشهورترین میدان شهر رُم،رستوران جدیدی افتتاح شد.هجوم فستفود آمریکایی به قلب شهر رُم حساسیتهایی ایجاد کرده بود.یکی از معترضان یک ژورنالیست ایتالیایی، جنبشی را آغاز کرد به نام غذای آهسته.او بر محصولات محلی،آرامش در پختن و آرامش در خوردن و بیش از همه بر لذت بردن از مزۀ اصیل ایتالیایی تأکید میکرد.
▪️این حرکت از غذا آغاز شد.اما هیچکس فکرش را نمی کرد که این قدر توسعه پیدا کند.غذای آهسته با استقبال گستردهای همراه شد و جالب است بدانید اکنون حدود بیست شاخه از آن در کشورهای مختلف ایجاد شده مثل مدیریت آهسته، تفکر آهسته،آموزش آهسته، علم آهسته، سفر آهسته، گردشگری آهسته، شهر آهسته، طراحی آهسته و خواندن آهسته یا کندخوانی. #نهضت_آهستگی مخالف سرعت و مدرنیته و بازگشت به گذشته نیست بلکه مخالف شتاب زدگی است.سرعت تضادی با طمانینه ندارد.آنچه ایراد دارد شتاب زدگی است. هر گونه شتاب زدگی باعث می شود که عمق کم شود: لذت عمیق از رابطه، فهم عمیق از یک کتاب، درک عمیق از یک منطقه ای که برای گردشگری انتخاب کرده ایم. ما امروزه با لذت های سطحی، فهم سطحی و درک سطحی و تصمیمات سطحی روبرو هستیم.
▪️تحلیل و تجویز راهبردی:
مهم ترین ریشه زندگی شتاب زده،رویکرد #ویندوزی_مایکروویوی است. یعنی چه؟ یعنی چند کار را همزمان و با شتاب زدگی انجام می دهیم. قبل از ویندوز از کامپیوترها فقط یک کار را انتظار داشتیم.اما وقتی ویندوز آمد چند پنجره را با هم باز می کنیم و همه را هم همزمان اجرا می کنیم و انتظار داریم که همه را سریع به جمع بندی برسانیم.ترکیبی از چندکارگی (ویندوزی) و #شتابزدگی(جستجوی ارضای فوری). در زندگی جدید یکی از بزرگترین مشکلات این است که طمانینه از همه ما گرفته شده، یعنی ما چند کار را در آنِ واحد انجام میدهیم. در حالیکه دارید صبحانه میخورید ساعت مچیتان را میبندید تلویزیون هم روشن است. موبایل تان را هم چک می کنید. با همسرتان هم صحبت می کنید و لیست خرید روزانه تان را هم تکمیل می کنید.
▪️در یکی از داستان ها، فرد مقدسی بود که معشوقه ای هم داشت.مشکل او در زندگی این بود که وقتی به عبادتگاه می رفت تا خدا را عبادت کند به فکر معشوقه اش رهایش نمی کرد و وقتی پیش معشوقه اش بود مدام وجدانش او را به یاد خدا می انداخت. نه عبادت عمیق داشت و نه لذت عمیق هم آمیزی با معشوقه اش.
برای رهایی از زندگی شتابزده، مدیریت شتابزده، غذای شتابزده چاره ای نداریم جز «مثلث تمرکز، عمق و تامل». از این شاخه به آن شاخه پریدن چه در امور روزانه و چه در مدیریت یک سازمان یا کشور، باعث می شود که تمرکز رخ ندهد. زمانی که به هر دلیلی یک کار متوقف می شود و به کار دیگری می پردازیم. #آهنگ آن کار را از دست می دهیم و مسیر انجام کار را گم می کنیم و وقتی دوباره سراغ آن می رویم، زمان و انرژی باید بگذاریم برای دستیابی به آهنگ قبلی. بیشترین انرژی ما در رفت و برگشت بین کارهای مختلف صرف می کنیم. این رفت و برگشت ها و قطع شدن ها در مقایسه با زمانی که از ابتدا تا انتها روی یک کار متمرکز هستیم، زمان انجام آن کار را تا ۵ برابر بیشتر می کند. به بیان ساده، تک کاری می تواند زمان لازم را برای انجام کارهای مهم تا ۸۰ درصد کاهش داده و کیفیت و عمق کار را به شدت افزایش دهد.
▪️پس به زبان ساده:
● تمرکز:به جای چندکار در آنِ واحد، روی یک کار متمرکز شویم.
● عمق: #عمیق به یک کار بپردازیم. توجه کامل به آن تخصیص دهیم و نگذاریم چیزهای دیگر به آن هجوم بیاورند(مثال: وقتی با همسرمان صحبت می کنیم موبایل مان را کناربگذاریم).
● تامل: حرص و ولع این که یک کار را به هر نحوی که شده به اتمام ببریم در خود #کنترل کنیم و تا زمانی که لازم است به کار فعلی ادامه بدهیم و کار جدید را شروع نکنیم.
▪️دکتر مجتبی لشکربلوکی
🆔@savad_rasaneh
🔘شناختی بر جنگ های نوپدید در عصر فناورانه؛
▪️ مفهوم سازی جنگ ترکیبی مقالهای است که طی سال ۲۰۰۵ میلادی توسط ژنرال جیمز متیس و سرگرد فرانک هافمن ارائه شده ، که در قالب یک تحقیق در موسسه تحقیقاتی نیروی دریایی ایالات متحده به چاپ رسیده است.
▪️این دو نویسنده به واقعیتهای اشاره دارند که برتری نظامی و متعارف امریکا را نه تنها با چالش جدی از سوی کشورهای ضعیف تر مورد بحث قرار می دهد، بلکه مخالفان غیر دولتی از طریق استفاده ترکیبی از فناوری های پیشرفته موقعیت بسیار "مبهم و جدیدی" را برای مقابله با تکنولوژی و فناوری ارتش ایالات متحده در یک محیط خاکستری ایجاد خواهند کرد.
▪️کشورهایی که دارای نیروهای متعارف پیشرفته هستند، احتمالاً با رویه های غیرمجاز و تاکتیک هایی مواجه می شوند که نشان دهنده یک مزیت جدید به شمار می رود.دشمنان از تروریسم، شورشیان، تاکتیک های چریکی ،از ظرفیت و توانایی های ضعیف تر خود در مقابل یک یا چند نیروی متعارف نظامی قرار میگیرند و به احتمال زیاد این نوع تهدیدات توسط تشکل های شبه نظامی سازمان یافته و بر اساس پیشینه های قومی، سندیکاهای جنایی سازمان یافته و همچنین حملات سایبری به زیرساختهای نظامی و غیرنظامی راهبردی مانند: شبکه های سیاسی مالی بینالمللی و سازمان های ارتباطی انجام خواهد گرفت.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
1402-10-05-event_ai_philosophy4.mp3
36.66M
🔘#هوش_مصنوعی و خطر وجودی
دکتر محمدحسن #مرصعی
▪️ مباحث اخلاقی مربوط به سیستمهای AI
▪️سو گیریهای هوش مصنوعی تصمیم گیر ناشی از دادهها و الگوریتمها و ...
▪️کتاب سلاح های تخریب ریاضیاتی؛ الگوریتمهای به کار رفته در هوش مصنوعی منجر به نابرابری میشود
▪️اقدامات پلیسی مبتنی بر دیتاهای بزرگ
▪️آلگوکراسی
▪️نحوهی تعامل با هوش مصنوعی
▪️ابَرهوش مصنوعی ( تکینگی هوشمندی)
▪️موسسات آیندهی بشریت
▪️تلازم نداشتن morality با intelligence
▪️تکینهگرایان و اِیآیتئستها
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘 عمومیترین روشهای استعمار فرانو از طریق رسانه و فضای مجازی
1. جذب افراد از طریق ایجاد روحیه یأس و نومیدی
2. مخدوش کردن اعتماد آنها به حکومتها
3. ایجاد اختلاف درونی در جامعه
4. سست کردن انسجام درونی
5. از بین بردن وحدت فرماندهی در نیروها
6. ایجاد گسست و شکاف میان نظام حکومتی مردم
7. ترور شخصیت رهبران با دروغ پراکنی و انواع ترفندها
8. شایعه سازی اشاعه اطلاعات نادرست
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘در این کلیپ:
▪️تعریف اعتیاد مجازی
▪️نشانه های اعتیاد مجازی
▪️راهکارهای درمان اعتیاد مجازی
پرداخته شده است
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
21.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی | #مصاحبه
💢گفت و گو پیرامون کتاب و رسانه ها
▪️رسانه بحث مهمی است و نقش بسیار جدی در تعاملات افراد دارد.
▪️همچنین رسانه یک رقیب قوی و سهمگین در کنار مسئله کتاب است که به راحتی معلومات را به مخاطب منتقل میکند.
▪️امروزه مردم بیشتر به فضای مجازی و نگارش های کوتاه روی آورده اند اما کتاب یک مسیر منطقی به مخاطب میدهد و نویسنده میخواهد از طریق آن به یک نتیجه برسد و با خواندن کتاب نگاه بازتری به یک مسئله خواهیم داشت.
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از رادیو فکرت
- جبهه انقلاب اسلامی.mp3
24.72M
#صوت | #نشست
🎧کودکان آنلاین و تغییر سبک زندگی در فضای مجازی
👤استاد معصومه نصیری ، پژوهشگر و مدرس سواد رسانهای
🔸به اعتقاد کارشناسان؛ فضای مجازی برای فرزندان یا دانشآموزان میتواند باعث دگرگونی ارتباطات، آمیختگی مرز درست و نادرست، ایجاد زمینه برای دسترسیهای نامناسب شود.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیوفکرت
🔘چگونه پای تروریستهای شناختی و رسانهای رو به کشور باز کردیم؟
▪️وقتی دنبال ریشههای ناامنی، ترور و آشوب خیابانی میگردی
▫️سر از نرمافزارهای مجازی تحت مدیریت دشمن درمیاری
▪️وقتی دنبال ریشههای فساداخلاقی و گسترش روابط ناسالم و محتواهای فاسد میگردی
▫️سر از نرمافزارهای مجازی تحت مدیریت دشمن درمیاری
▪️وقتی دنبال ریشههای ناامیدی و تحقیر پیشرفتهای کشور میگردی
▫️سر از نرمافزارهای مجازی تحت مدیریت دشمن درمیاری
▪️وقتی دنبال ریشههای افزایش قیمت ارز و تلاطمهای اقتصادی کشور میگردی
▫️سر از نرمافزارهای مجازی تحت مدیریت دشمن در میاری
▪️وقتی دنبال ریشههای تمسخر قومیتها و نمک پاشیدن به زخمهای مردم میگردی
▫️سر از نرمافزارهای مجازی تحت مدیریت دشمن درمیاری
▪️مهم نیست که به فضای مجازی رها شده افتخار میکنیم،
مهم اینه که برای آزادی بیان مفسدان، حتی بیشتر از مدعیان آزادی بیان ارزش قائلیم؛ حتی به قیمت از دست رفتن امنیت اقتصادی، روانی، اخلاقی و اجتماعی کشور.
▪️پای تروریستهای شناختی و رسانهای به کشور باز کردیم و کاری به تلفات سنگین روزانه مردم در این معرکه نداریم.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh