🔘چگونه از حریم خصوصی فرزندان در دنیای دیجیتال محافظت کنیم(بخش اول)
▪️صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی به آسیبهایی که ممکن است به دلیل اشتراک گذاری تصاویر کودکان در فضای مجازی متوجه آنان شود، پرداخته و راهکارهایی را برای آگاهی و ارتقای مهارت والدین و مراقبان کودکان ارایه کرده است.
▪️برای به اشتراک گذاشتن محتوا در مورد فرزندانمان باید به دو موضوع اساسی فکر کنیم؛ نخستین مورد، آسیب ملموسی است که بچهها میتوانند در هنگام اشتراک گذاری آنلاین والدین تجربه کنند. برای مثال، بزرگسالانی هستند که ممکن است بخواهند به دلیل محتوایی که به صورت آنلاین دیدهاند، با فرزندان شما ارتباط برقرار کنند یا به آنها آسیب برسانند.
▪️در برخی از کشورها، کارشناسان بازاریابی اطلاعات نیز وجود دارند که بر اساس اطلاعاتی که ما به اشتراک میگذاریم، پروندههای دیجیتالی را در مورد فرزندانمان ایجاد میکنند، ممکن است پیش بینیهایی در مورد آنچه که فرزندان ما می گویند یا انجام میدهند یا مشکلات سلامتی که فرزندان ما در آینده ممکن است داشته باشند را بر اساس اطلاعاتی که ما به آنها می دهیم و به اشتراک می گذاریم، پیش بینی کنند
▪️تصاویر جعلی نیز بسیار نگرانکننده هستند. تهدید به تغییر کاربری تصاویر فرزندان ما به روشی غیرقانونی یا مخرب که میتواند باعث آسیب شود یا احتمال ایجاد متنها، نوشته ها و جوک های ناشایست و خجالتآوری که میتواند فرزند ما را در یک موقعیت منفی نشان دهد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘ناسور؛ عاشورا را از زبان عبیدالله بن حر جعفی
▪️ناسور انیمیشن ایرانی است که در سی و چهارمین جشنواره فجر اکران شد. این اثر دومین کار "کیانوش دالوند" است که انیمیشن برگزیده نجف نیز شده است. داستان ناسور درباره "عبیدالله بن حر جعفی" است که که همراه باقی کوفیان به امام حسین علیه السلام نامه نوشتند. اما عبیدالله پس از شنیدن نزدیک شدن امام به کوفه از شهر خارجشده تا با او روبهرونشود.
▪️ناسور زاویه نگاه جدیدی نسبت به حادثه عاشورا از دید جاماندگان و پشیمانان است و میتواند برای نوجوانان جذاب باشد. نکته قابل توجه این است که تمامی شخصیتها بدون صورت هستند و مخاطب باید از روی تناژ رنگ، صدا و شمایل از هم تشخیصشان بدهد.
▪️بخش قابل توجهی از انیمیشن صحنههای حماسی عاشورا است.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#نقد_فیلم | #اختصاصی
🔘 خانواده، قربانی قابهای روشنفکری
▪️کارگردان افعی تهران؛ شخصی کنجکاو برای ساخت فیلمی از روی یک داستان حقیقی و جنایی است. شخصی که دست بر قضا منتقد سینما و کارگردان بوده و تلاش دارد تا اولین فیلم خود را بر این اساس بسازد.
▫️در ابتدای سریال، کارگردان نشان میدهد که کاملاً همراه با قهرمان خود است؛نماهای دوربین کاملا شاهد بر این مدعاست؛ در ادامه میبینیم این فرد مشکلات عدیدهای از لحاظ شخصی و خانوادگی دارد. از پدر خود متنفر است و ما این مسئله را به وضوح در بی احترامی به جسد پدرش، و خنده دوستانش حین مراسم تدفین، میبینیم.
▪️پاسخ عدهای از مخاطبان به این گستاخیها بعضا این است که فیلم در جایگاه نقد یک جریان برآمده و سعی دارد با نشان دادن انحطاط اخلاقی و عدم اهمیت این افراد نسبت به نهاد خانواده، آنان را معرفی نماید؛ که البته با این توجیه و قرائت نیز نمیتوان این مسئله را پذیرفت.
▫️نماهای سریال و قابهای آن کاملاً نقش اول را مسلط بر انجام رفتارهای غیر اخلاقی خود نشان داده و دوربین نیز با او همراهی میکند. پر واضح است کارگردان نیز برای این امر توجیهاتی اعم از شخصیت سازی و کاراکترسازی و نشان دادن عمق نفرت شخصیت اول نسبت به پدرش را خواهد داشت و آن را به مسئله فیلمنامه گره خواهد زد؛ اما مسئله این است که کارگردان تصمیم گرفته زحمت زیادی برای اهمیت قائل شدن به نهاد خانواده متحمل نشود و در یک قاب حمایت کننده، این بی احترامی به پدر را به این شکل به تصویر بکشد.
▪️هرچند در قسمتهای پایانی خواهیم دید، شخصیت اول متوجه این مسئله میشود که پدرش نیز یک قربانی بوده؛ قربانی خواستههای مادرش؛ اما این موضوع هم برای انتخاب این نما در انظار مخاطب، نمیتواند دلیل خوبی باشد. به طور کلی این موضوع در یک دهه اخیر سینمای ایران، تبدیل به یک اپیدمی در سینمای روشنفکران شده که برای رسیدن به اهداف موضوعی خود، به نهاد خانواده و به ساحت پدر و مادر رحم نمیکنند.
▫️در واقع روشن فکران سینمای ایران سعی دارند تا با تقدس زدایی از پدر و مادر، این مسئله را در چشم مخاطب عادی سازی کنند که به طور قطع در تقابل با اصول یک خانواده ایرانی قرار خواهند گرفت.
✍️نویسنده: محمدرضا نصیری(لیسانس ارتباطات)
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم | #باز_نشر
🔘مستند «رد پای دیجیتال»: بخش چهارم
▫️اینفلوئنسرهای کودک
▪️ اینفلوئنسرهای کودک، کودکانی هستند که زندگی و تجربیات خود را با مخاطبان خود به اشتراک میگذارند؛ این کودکان یا مهارت خاصی در یک زمینه مانند ورزش و یا موسیقی داشته و یا روزمرگیها و زندگی معمولشان از سوی والدین به تصویر کشیده می شود.
▪️نکته مهمی که در این رابطه وجود دارد، این است که استفاده ابزاری از کودکان در فضای مجازی با عنوان بلاگری به شخصیت کودکان آسیبهای فراوانی وارد میکند و مسیر رشد طبیعی کودکان را دچار اختلال جبران ناپذیری میکند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘چگونه از حریم خصوصی فرزندان در دنیای دیجیتال محافظت کنیم(بخش دوم)
▪️دومین مورد این است که وقتی ما اطلاعات و مطالبی را در مورد فرزندان خود به صورت آنلاین به اشتراک میگذاریم بدون اینکه آنها را در فرآیند تصمیم گیری دخالت دهیم، فرصت ارزشمندی را برای آموزش موضوع «رضایت گرفتن قبل از به اشتراک گذاری» به فرزندانمان از دست میدهیم و قادر نخواهیم بود به آنها نشان دهیم که برای حریم خصوصی افراد ارزش قائل هستیم.
▪️وقتی فرزندان ما در سنی هستند که خودشان میتوانند از شبکه های اجتماعی استفاده کنند، امیدواریم که به حریم خصوصی ما احترام بگذارند و تصاویری از ما را که نمی خواهیم به اشتراک بگذاریم به اشتراک نگذارند. ما همچنین از آنها می خواهیم که به حریم خصوصی همسالان خود احترام بگذارند و بدون رضایت عکس سایر کودکان و بزرگسالان را برای دیگران ارسال نکنند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘آهو «تلاش نافرجام یک کارگردان برای یک اثر»
▪️"آهو" روایتی عاشقانه از زندگی یک دختر که بهواسطه روزمرگی دچار یاس و ناامیدی شده و حضور آدمهای مختلف در زندگیاش او را از این حال و هوا خارج میکند. دنیای فانتزی و خیالی "پروانه" را دایرهای از غلو و مبالغه احاطه کرده است. با آن سن و سال از همهچیز سر درمیآورد؛ شعر میسراید، دکلمه میخواند، نجاری و منبتکاری بلد است و متخصص متون ادبی نیز معرفی میشود.
▫️"آهو" روایتی عاشقانه از زندگی یک دختر که بهواسطه روزمرگی دچار یاس و ناامیدی شده و حضور آدمهای مختلف در زندگیاش او را از این حال و هوا خارج میکند. دنیای فانتزی و خیالی "پروانه" را دایرهای از غلو و مبالغه احاطه کرده است. با آن سن و سال از همهچیز سر درمیآورد؛ شعر میسراید، دکلمه میخواند، نجاری و منبتکاری بلد است و متخصص متون ادبی نیز معرفی میشود.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴شهادت امام زین العابدین علیه السلام تسلیت باد🏴
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
27.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #جامعهی_خوکی
🔘چه شد که واقعهی عاشورا به وجود آمد؟
▪️ امام سجاد علیهمالسلام، پاسخ میدهند...
🏴 شرحی بر جامعهشناسی امام سجاد علیهمالسلام و تحلیل جامعهشناختی ایشان از وقایع صدر اسلام
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘چگونه از حریم خصوصی فرزندان در دنیای دیجیتال محافظت کنیم(بخش سوم)
▪️کاری که والدین میتوانند انجام دهند این است که از به اشتراک گذاشتن اطلاعات بیش از حد شخصی در مورد فرزندان خود مانند داستان هایی که کودک را در موقعیت آسیب پذیری نشان می دهد یا تصاویر بسیار خصوصی کودک اجتناب کنند، حتی اگر ممکن است آنها را با نمک و بامزه بدانند. این مهم است که سعی کنید دیدگاه فرزندتان را درباره تصاویر و عکس ها بدانید.
▪️والدین هرگز نباید تصاویر فرزندان خود را در هر حالتی که لباس به تن ندارند به اشتراک بگذارند زیرا متأسفانه کاربران اینترنتی فریبکار و خلافکاری وجود دارند که ممکن است از این تصاویر برای مقاصد و اهداف نادرست و بد استفاده کنند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مستند | #باز_نشر
🔘مستند «رد پای دیجیتال»: بخش پنجم
▫️گوگل، غول اطلاعات یا دزد پنهان؟
▪️ تا حالا شده تو خونه داری در مورد موضوعی صحبت می کنی و پنج دقیقه بعدش تو اولین سایتی که باز می کنی، تبلیغ همون موضوع رو ببینی؟ یا تو اینستاگرام و توییتر کلمه “گربه” رو سرچ کنی و بعدا تو سایت هایی که باز میکنی، تبلیغ غذای گربه رو ببینی؟ آیا واقعا گوگل داره از ما جاسوسی میکنه؟
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘حباب اطلاعاتی چگونه کاربران را ناک اوت میکند؟
▪️این فیلم توسط رسانه رسمی دولت آلمان تهیه شده است
#جنگ_رسانه_ای
#سوادـرسانه
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
هدایت شده از مدرسه تولید محتوا
#یادداشت
💢به نام روانشناسی به کام نهیلیست.
در حال گشت زدن و رصد کردن اینستاگرام هستم که پستی از یک پیج روانشناسی توجهم را به خود جلب میکند.
پست با عنوان: «چه انیمیشنی ببینیم» تیتر خورده و به نظر قلاب خوبی برای کشاندن پدران و مادران به سمت پیج و دیدن این پست است.
یک آقای روانشناس چند انیمیشن خارجی و هالیوودی برای درمان بعضی اختلالت روانی کودکان معرفی میکند.
از تعجب دهانم باز مانده
چند جمله زیر پست مینویسم
اما چالشی برایم ایجاد شده
سرچ بیشتری میکنم و میبینم این دسته پیجهاکم نیستند که در حال معرفی انیمیشنهای هالیوودی برای رفع مشکلات کودکان هستند.
چگونه نام خود را روانشناس یا مشاور کودکان گذاشتهاند، نمیدانم!؟
اگر نگاهی به مباحث استاد مستغاثی، شاهحسینی و فرجنژاد بیاندازید متوجه میشود اشکال کار کجاست.
سالانه میلیونها و میلیاردها دلار صرف ساخت انیمیشنها میشود تا بتوانند باورهای کودکان ما را آنطور که در نظام نظم نوین جهانیشان برنامه ریزی شده تغییر دهند و در این امر موفق هم بودهاند.
و حالا مشاوران و رواندرمانگران ما با بیاطلاعی از پشت پرده این سیاست گذاری کلان در حال ضریب دادن به آن هستند.
مادر و پدری که از مشکلات کودک خود به تنگ آمده با مراجعه به چنین پیجها و مشاورانی گمان میکند که چاره مشکلات فرزندش را یافته و به همراه فرزند به تماشای انیمیشنی مینشیند که دقیقا در حال انگاره سازی و باورمندی کودک و حتی والدین به مفاهیم اومانیستی (انسانگرایی) و نهیلیستی (پوچانگاری) غرب است.
در این انیمیشنها مصادیقی را معرفی میکنند که اصلا الگوی مناسبی از نظر اخلاقی، رفتاری و … برای فرزندان ما نیستند.
قائدتا این انیمیشنها در حال قبح زدایی از دوستی پسران و دختران، همجنسگرایی، زندگی به تنهایی، سرکشی فرزندان در مقابل والدین، تجرد پدر یا مادر و بسیاری از این قبیل مفاهیم و حتی اشاعه باورها و عقاید ضد توحیدی، چند خدایی و رابطه با موجودات غیرارگانیک و عرفانهای نو ظهور، کابالا، یهود و … هستند که از نگاه تمدنی ما نقاط منفی زندگی انسانی به حساب میآیند.
قطعا کم کاری صدا و سیما در بیان این امور بی تاثیر نبوده اما احساس میشود که نیاز است نیروهای متخصص و متعهد در این زمینه وارد میدان شوند و نهادهای مربوطه نیز با حمایت و پشتیبانی خود یاریرسان نیروهای جهادی باشند تا بتوان قسمتی از این هجمه که نقش بسیار مهمی در تربیت نسلهای بعدی دارد را کنترل نمود.
✍️مصطفی گودرزی
👇به [مدرسه تولید محتوا] وارد شوید👇
@toolid_mohtava
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘گزیدۀ بیانات #امام_خامنه_ای در مورد فضای مجازی با عنوان «دنیای بیپایان»
#جنگ_رسانه_ای
#سوادـرسانه
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
🔻انجمن سواد رسانه طلاب برگزار میکند:
📲سواد رسانه و تولید محتوا با موبایل🎞
🔅ویژه دختران و پسران 13 تا 17 سال🔅
⭕️با اعطای گواهی معتبر⭕️
▪️ سواد رسانه
▪️تفکر انتقادی
▪️اسطورههای سینما
▪️نقد بازی
▪️نقد فیلم
▪️نقد انیمیشن
▪️تصویر برداری و تدوین
▪️سناریونویسی
⏱شروع دوره 2 مردادماه
🕰زمان برگزاری مردادماه 1403
🏷روزهای یکشنبه و سهشنبه ساعت 9 الی 12
مکان: قم، شهرک پردیسان، خ شهیدان تقوی، خ آقامحمدی، آقامحمدی یک، تقاطع خ ایمان، ساختمان زعفرانیه، طبقه اول
📍https://nshn.ir/sbsLTvOxsMOw
💳هزینه ثبت نام 300 هزار تومان که با 50 درصد تخفیف ویژه 150 هزار تومان میباشد.
🔻برای شرکت در دوره به آیدی
@savade_rasane
🔻و یا با شماره تماس
09059496064
تماس حاصل فرمایید.
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مستند | #باز_نشر
🔘مستند «رد پای دیجیتال»: بخش ششم
▫️هویت دیجیتال کودکان
▪️هویت یکی از اساسیترین ابعاد شاکلهی وجودی انسان و زیربنای تربیتی، فرهنگی، اقتصادی وسیاسی جوامع محسوب میشود که چگونگی شکلگیری هویت کودکان به عنوان بنمایه های این ساختار ملی در مقطع حساس کنونی که عصر انقلاب ارتباطات و غلبه فرهنگ رسانهای محسوب میشود، حائز اهمیت است.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#خبر | #باز_نشر
🔘۳ میلیارد حمله سایبری به ارتش رژیم صهیونیستی
▪️به نقل از الجزیره، رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این رژیم از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، سه میلیارد حمله سایبری را به سیستمهای رایانهای ارتش رصد کرده است.
▫️روزنامه عبری هاآرتص به نقل از سرهنگ «راحیلی دمبینسکی» نوشت که تعداد حملات الکترونیکی به سیستمهای رایانهای ارتش اشغالگر از زمان شروع جنگ غزه به سه میلیارد حمله رسیده است.
▪️دمبینسکی که فرمانده واحد مرکز رایانه و سیستمهای اطلاعات ارتش با نام اختصاری عبری «ممرام» است، افزود که این حملات سایبری، سیستمهای محاسباتی ابری و کلیدی را هدف قرار دادند که شامل نرم افزارهایی است که توسط نیروهای میدانی برای مدیریت نبرد، تعیین مکان نظامیان و تبادل اطلاعات استفاده میشود.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘 تولید ۳۴ فیلم بدون حجاب در ایران
سید ضیا هاشمی، تهیه کننده سینما:
▪️در حال حاضر برخی افراد که میخواهند فیلم بسازند، تلاش میکنند شورای پروانه ساخت را دور بزنند؛ یعنی فیلمنامه را جوری مینویسد و فیلم را با محتوای دیگری میسازند. ممکن است علاوه بر تغییر فیلمنامه ساخت فیلم را هم عوض کنند و مشکلاتی را برای سینمای ایران ایجاد کنند. در نتیجه اگر پروانه ساخت نباشد، خود افراد با مسایل و مشکلات آشنا هستند.
▪️اکنون ۳۴ فیلم بدون حجاب ساخته شده که مجوز نداشتهاند و در عین حال به جشنوارههای کن و برلین رفتهاند. بالاخره اطلاعات درز کرده است و افرادی که آنجا بودهاند، فیلم را دیدهاند. من میخواهم بگویم فیلمسازی در حال حاضر قابل کنترل نیست، میشود طوری فیلم ساخت که کسی متوجه نشود.
@jahanbanou_ir
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#دکوپاژ | #نقد_فیلم
💢 اکران خصوصی، تحلیل و بررسی انیمیشن درون وبیرون 2
👤باحضور:
◾️تحلیلگران و ناقدان سینما
⏰ زمان: سه شنبه 2 مردادماه
🔻 ساعت: 15
📍مکان: قم، خیابان شهدا (صفائیه) کوچه39
کوچه دوم پلاک 11،کافه جهان نما
▪️جهت شرکت به آیدی زیر پیام بدهید
🆔@savade_rasane
🛑ظرفیت محدود است🛑
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
May 11
🔘وقتی فرزندتان مُدام با تبلت و موبایل بازی می کند! … چگونه بدون درد و خونریزی از این وسائل جدایش کنیم؟
1️⃣ خودمون کمتر توی فضای مجازی باشیم و فقط در حد نیاز سراغ گوشی و تبلت برویم.
2️⃣ با بچهها بیشتر بازی کنیم و وقتشون رو با بازیهای مفید پر کنیم.
3️⃣ به اینکه بچهمون خیلی باهوشه و کار با گوشی رو حرفهای بلده، افتخار نکنیم.
4️⃣ برای بچهها گوشی و تبلت اختصاصی نخریم.
5️⃣ بازیها و کلیپهای خیلی محدودی روی گوشیمون داشته باشیم و فقط گاهی اجازه استفاده از اونا رو به بچهمون بدیم.
6️⃣ برای ساکت کردن یا آروم کردن بچه از گوشی استفاده نکنیم و در نهایت، مثل همه مسائل زندگی، در استفاده از محصولات تکنولوژی هم، حد تعادل رو نگه داریم، نه افراط، نه تفریط.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مستند | #باز_نشر
🔘مستند «رد پای دیجیتال»: بخش هفتم
▫️هویت دیجیتال کودکان
▪️استفاده از اینترنت و فضای آنلاین میتواند تمام جنبههای زنـدگی کـودکان را تـحت تأثیر قرار داده و در کنار فضایی که برای خودباوری و پیشرفت آنها ایجاد میکند، چالشهـای زیادی در حـوزههـای مختلف نیز ایجاد کند. رابطۀ پیچیده بین به اشتراکگذاری دادههای شخصی و حفظ حریم خصوصی در دنیای دیجیتال یکی از این موارد است.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘نقد فیلم آسمان غرب
▪️آسمان غرب فیلمی درباره رشادتهای شهید شیرودی و خلبانان نیروی هوایی در ابتدای جنگ تحمیلی است. با وجود جذابیت سوژه و ظرفیتهای شخصیت شهید شیرودی برای شکل گرفتن یک فیلم خوب و یک قهرمان جذاب در فیلم، آسمان غرب نه تنها فیلم خوبی از آب در نیامده بلکه با اجرای بسیار بد، حتی امکانات ذاتی سوژه و قهرمان را برای تبدیل شدن به یک فیلم خوب ضایع میکند.
▪️فیلم خط کوتاهی را برای روایت زندگی شهید شیرودی انتخاب کرده و به جای بسط دادن این خط کوتاه، مخاطب را با گفتگوهای خسته کننده و تکرار بیش از حد تک تک جملات و حرفهای شخصیتها دلسرد میکند.
▪️بازی میلاد کیمرام در نقش شهید علی اکبر شیرودی هیچ رنگ و بویی از شخصیت این شهید ندارد. در بازی او ما ابداً شخصیت مردی که در روستا بزرگ شده و نوجوانیاش را با کشاورزی گذرانده نمیبینیم، نه در بازی، نه در لهجه، و نه حتی در جزئیات رفتاری. البته نمیتوان انتظاری داشت، چرا که با دیدن صحنه گیلکی صحبت کردن پدر و مادر شهید شیرودی پی میبریم فیلمساز حتی نمیداند شیرود شهری در استان مازندران است نه گیلان!
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #اختصاصی
🔘نقد انیمیشن مهاجرت
▪️انیمیشن مهاجرت به انگلیسی: Migration فیلم کمدی ماجراجویی آمریکایی به کارگردانی بنجامین رنر، کارگردانی مشترک گایلو هومزی و نویسندگی مایک وایت است. مهاجرت در ۱۹ اکتبر ۲۰۲۳ در تورین به نمایش درآمد و در ۲۲ دسامبر همان سال در ایالات متحده اکران شد. این فیلم نقدهای عموماً مثبتی از سوی منتقدان دریافت کرد و فروش جهانیِ بیش از ۲۲۱ میلیون دلاری داشتهاست.
▪️محوریت فیلم خانواده اردکها، مک (پدر محتاط و مضطرب خانواده)، پم (مادر ماجراجو و زودباور)، داکس( پسر نوجوان و بی قرار) ، گوئن (دختر بچه دوستداشتنی) و دن (عمو بدخلق و پرخاشگر) هستند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘تحلیل آقای علمیه، کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات، از اینکه چرا کشور ما تحت تاثیر اختلال در شبکه جهانی اینترنت قرار نگرفت؟
▪️الآن در بعضی فرودگاههای جهان دارند روی مقوا با ماژیک برنامههای پروازها را مینویسند و پزشکان با نسخهنویسی دستی کار مردم را راه میاندازند و ما ایرانیها اصلاً اختلال را حس نکردیم.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مستند | #باز_نشر
🔘مستند «رد پای دیجیتال»: بخش هشتم
▫️هویت دیجیتال کودکان
▪️انتشار تصاویر کودکان در فضای مجازی و سایتهای خبری علاوه بر نقض حریم خصوصی و حقوق آنها، کودکان را در معرض مخاطره و سوءاستفاده قرار میدهد و این اقدام ممنوع است. با ارسال تصاویر کودکان در شبکههای اجتماعی، در واقع شما به تمام کاربران اجازه میدهید به تصاویر کودک شما دسترسی داشته باشند.
▪️در میان این افراد ممکن است مبتلایان به اختلالات و ناهنجاریهای جنسی هم وجود داشته باشند که معمولا در میان صفحههای مجازی دنبال صفحههایی با محتوای عکس و فیلم کودکان میگردند. همچنین فاش کردن مشخصات کودک میتواند او را در معرض انواع خطرها همچون زورگیری و آدم ربایی جهت اخاذی قرار دهد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام