eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
🍂🍃🍂
🔴 عدالت "خداوند" کجاست؟ ⭕️ اگر ما باشیم و فقط این دنیا ، با این همه کودک کشی و جنایتهای باور نکردنی فقط میتوان گفت، ناعدالتی موج میزند و تقریبا هیچ چیزش عادلانه به نظر نمیرسد... ✅ از خانواده‌ای که در آن زندگی میکنیم تا محل جغرافیایی، شرایط فیزیکی، قیافه ، استعداد و ثروت و همه‌چیز ناعادلانه پخش شده است! ✅ اما به نظر شما قرار است انسان با دخالت مستقیم "خدا" ، ظلم نکند؟ مثلا اگر انسان با اختیار خود بمب بیاندازد و خدا به خاطر این کودکان تمام بمب ها را معدوم کند، یا هر شوهری که دست به روی همسرش بلند کند، بلافاصله دستش خشک شود! یا هرکس رابطه نامشروع داشته باشد مثلا سنگی بیفتد روی سرش ... ✅ آیا سلب اختیار به طوری که اصلا انسان نتواند به خودش یا دیگران ظلم کند، انسان را از انسان بودنش خارج نمیکند؟ اینکه پولدار به صورت اتوماتیک و ذاتا انفاق کند تا فقیری نباشد، هنر است؟! اصلا اینجور خدایی که نگذارد انسان کار بد کند و به زور مجبورش کند کار خوب کند ، چه هنری کرده است که انسان را آفریده؟ ملائک که بودند. ✅ یا مثلا اگر همه قدرتها یکی بود، آیا دستگیری از زیر دست معنا داشت؟ آیا صبر بر مصیبت و خیلی از چیزهایی که عیار انسان را مشخص میکند وجود داشت؟ سنت خدا این است که جوری خدایی کند که "اختیار" انسانها از بین نرود! ✅ اگر آخرتی نباشد و همه چیز همین جا باشد، خدایش عادل نیست... اما اگر آخرتی باشد و بر اساس توانایی ها و رنجها در آنجا قضاوت شود، خدایش عادل است! و از اینجاست که اصل معاد بعد از پذیرش خدا، یک امر عقلی و بدیهی است! @seraj1397 .
🍂🍃🍂
🔴 یک چالش جالب برای خانواده‌های عزیز در ایام کرونـــا / شــروع کنید 😊👇👇 🔸سرعت هوشت رو امتحان کن 🔸ببین مغزت جوونه یا پیر شده 🔻از طریق لینک زیر وارد شو و شماره‌ها رو به ترتیب 1 تا 50 خیلی سریع بزن...👇👇 http://zzzscore.com/1to50/en/ 🔻در پـــایــان : خـــودت را بسنـــج 👇🏻👇🏻 20-29 ثانيه : بسیار باهوش 30-39 ثانيه : باهوش 40-59 ثانيه : بالاتر از خوب 60-79 ثانيه : طبیعی 80-99 ثانيه : مشکل داری. 100-130ثانيه : دیگه پیر شدی بیشتر از 130 : خیلی پیر یا خیلی خسته‌ای @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
990103_ سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب.mp3
11.9M
🔴 بشنوید | صوت کامل سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب. ۱۳۹۹/۱/۳ @seraj1397 .
🔴 برخی از الزامات و ابزارِ قوی شدن جامعه از نگاه رهبری: 1. رشد موالید و فرزندآوری 2. قوت در حوزه فضای مجازی 3. پیشرفت در بهداشت و درمان 4. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔴 نسخه علمی و سنتی‌اسلامی کرونـــــا تجـــــویز شد.... 🔸پس از شیــوع و فراگیر شدن ویروس کـرونــــا، چندی پیش جلسه‌ای اضطراری با حضور عُلمــــا و اطبــــاءِ طب سنتی‌ و اسلامیِ جنوبغرب استان تهران در دفتـر امام‌جمعه محترم واوان تشکیل شد. 🔸در این جلسهٔ مهم، پس از ساعت‌ها گفتگوی تخصصی و تبادل نظـــر، قـــرار شد بمنظور پیشگیری و درمــان قطعی کــرونــا، یک "نسخـــه واحد" که هم ارزان و هم قابل دسترس برای مردم باشد، ارائــه گردد. 🔸حالا این اتفاق خـــوب افتاده و نسخه‌ای واحد توسط اساتید و صاحبنظران طب سنتی اسلامی برای مردم شریف در تمام گروههای سنی ارائـــه شده که حتمــــاً در پیشیگیری و درمان انواع ویروس (از جمله ویروس کرونـــــا– covid-19) موثـــر و مفیـــد خواهد بـــود. 🔻ارائــــه نسخــــه در پست بعــــدی/ لطفا رســـانه باشید و با اطمینان‌خاطر به دیگران ارســال فرمایید.👇👇 @seraj1397 .
🌸🌸🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸🌸🌸 🌟🌟🌟 نسخـــه کــرونـا 🌟🌟🌟 اجماع اطباء و حکمای جنوبغرب استان تهران (موارد زیر بنا به ارزان و آسان و در دسترس بودن تجویز و ارائه شده است) ☘☘ داروهای مصرفی ☘☘ 1⃣ سیاهدانه عسل (دوسین): یک قاشق چایخوری صبح و شب به مدت یکماه 2⃣ مصرف داروی امام کاظم علیه‌السلام (زمستانه) 3⃣ مصرف شربت عسل و آبلیمو روزانه جرعه جرعه 4⃣ غرغره و شستشوی بینی با آب و نمک رقیق/ روزانه ۲ تا ۳ مرتبه 5⃣ دود کردن اسپند و کُندر 6⃣ استفاده از عطرهای گرم (نرگس و مریم) - وچکاندن روغن بنفشه(کنجدی) در بینی/ شبانگاه به مدت ۴۰ شب 7⃣ مصرف دمنوش (اویشن، پنیرک، عناب، پونه، خطمی، زوفا)/ روزانه ۲تا ۳ لیوان به مدت ۱۵روز 🌺 🌺🌺 🌺🌺🌺 🌺🌺🌺🌺 ☘☘ ضــد عفونــی ☘☘ 1⃣ استفاده از آب و صابون طبیعی(مثل صابون مراغه و صابون زیتون و...) برای شستشوی دستها 2⃣ استفاده از ترکیب آب‌نمک طبیعی + سرکه 3⃣ استفاده از اسپری گلاب ☘ 🌺🌺 🍀🍀🍀 🌺🌺🌺🌺 ☘☘ اصول تغذیه در بیماری ☘☘ 1⃣ مصرف نکردن گوشت گاو و گوساله و مرغ صنعتی و لبنیات (ایجاد خلط غلیظ) 2⃣ مصرف غذاهای سبک، زود هضم و لطیف مثل گوشت برّه، آبگوشت گوسفندی، نخودآب، آش‌گندم با پاچه گوسفندی و روغن زیتون، انواع آشهای سنتی با سبزیجات تند و گرم. 3⃣ مصرف شلغم، پیاز، زردک و سیر به صورت پخته و سیب. 🌺 🌺🌺 🌺🌺🌺 🌺🌺🌺🌺 ☘☘ تدابیر تکمیلی در تسریع درمان🍀🍀 1⃣ بادکش وسیع کتف، ماساژ و روغنمالی بدن 2⃣ بُخوور اکالیپتوس، نعنا، پونه و مرزنجوش 3⃣ تعریق به هر نحوی (ورزش، سونا، کرسی، پتو) 4⃣ حجامت در انتها یا اتمام بیماری 5⃣ استفاده از انفیه (عطسه آورها) 6⃣ عسل نصف لیوان + سرکه طبیعی نصف لیوان.. به مدت ۲۰ دقیقه جرعه جرعه مصرف شود. 🌺 🍀🍀 🌺🌺🌺 ☘☘☘☘ ✨نکته طلایی:✨ جهت تقویت سیستم دفاعی بدن و مقاوم شدن در برابر بیماریها (ویروسی و باکتری و عفونی و....) 1⃣ اصلاح تغذیه و استفاده از غذاهای طبیعی و سنتی بنـــا به نوع مزاج 2⃣ عدم مصرف غذاهای فست‌فودی و آماده و تراریخته و.... 3⃣ تنظیم خواب و بیداری 4⃣ ورزش و فعالیت مناسب 5⃣ دوری از ترس و استرس و توکل به خدا 🌿 به یاری حق و رعایت اصول پیشنهادی، @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا