eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دخترم بی‌حجابه چیکار کنم؟! پاسخ حجت‌الاسلام پناهیان به یک سوال فراگیر میان مادران 👌بسیار عالی ، حتما گوش کنید... @@seraj1397 .
🔴 مقایسه آدم‌های کوچک و بزرگ آدم‌های بزرگ به دنبال کسب حکمت هستند آدم‌های متوسط به دنبال کسب دانش هستند آدم‌های کوچک به دنبال کسب سواد هستند آدم‌های بزرگ به دنبال طرح پرسش‌های بی‌پاسخ هستند آدم‌های متوسط پرسش‌هائی می‌پرسند که پاسخ دارد آدم‌های کوچک می‌پندارند پاسخ همه پرسش‌ها را می‌دانند آدم‌های بزرگ به دنبال خلق مسئله هستند آدم‌های متوسط به دنبال حل مسئله هستند آدم‌های کوچک مسئله ندارند آدم‌های بزرگ سکوت را برای سخن گفتن بر می‌گزینند آدم‌های متوسط گاه سکوت را بر سخن گفتن ترجیح می‌دهند آدم‌های کوچک با سخن گفتن بسیار، فرصت سکوت را از خود می‌گیرند @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 دوازدهمــ اردیبهشتــ ؛ سالروز شهادت استاد مطهری(ره) 🌸 روز معلّـــــم و هفتـــه عقیـــدتی سیــــــاسی در سپــــــاه و بسیــــــج مبـــارکـــ بـــــاد... @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🗓 سالروز فوت عضو جداشده و دبیر حزب‌ توده، منتقد مارکسیسم و کمونیسم، مرید امام‌خمینی، «احسان‌ طبری» 💠رهبرانقلاب: ‼️متاسفانه چقدر آدمهای خوشفکر و با استعداد، چقدر نیروی جسمی و فکری در جهت ساخت دنیایی با نسخه مارکسیسم صرف شد و به هدر رفت! ۷۱/۶/۲۶ ‼️حوزه باید از مسائلی که به علوم اسلامی مرتبط است مطلع باشد؛ چرا ما از اول متوجه نباشیم که چه چیزی دارد در دنیا فرآورده میشود، تا به افکار بشر داده بشود، تا خودمان را از ریشه آماده کنیم؟ بنشینیم تا صد سال بعد از مرگ مارکس، که افکار او همه جا منتشر شد و وارد کشور ما گردید و چهار نفر از بچه‌های ما مارکسیست شدند و خدا را انکار کردند، آن وقت تازه به این فکر بیفتیم که علیه بی‌خدایی آنها کتاب بنویسیم! اگر همان وقتی که تفکرات اقتصادی یا اجتماعی مارکسیسم یا هر مکتب دیگری داشت ریشه میگرفت و جوانه میزد - من به عنوان مثال مارکسیسم را میگویم، که حالا امروز در دنیا دیگر از مارکسیسم تقریباً خبری نیست؛ امروز باز چیزهای دیگری هست - چنانچه حوزه‌های علمیه متوجه بودند میتوانستند به موقع و بجا آن افکار صحیح اسلامی را بدهند و نگذارند که در موضع تدافعی قرار بگیرند؛ حوزویان همیشه باید موضع تهاجمی و تبیینی داشته باشند! ۷۰/۶/۳۱ منبع: @Jahade_tabeini @seraj1397 .
. 🗓 سالروز رحلت هنرمند طنزپرداز، مرحوم کیومرث صابری (گل‌آقا) 💠رهبرانقلاب: ‼️درگذشت هنرمند طنزپرداز و مبتکر مرحوم آقای کیومرث صابری این ضایعه‌ای در عرصه هنر و غم بزرگی برای دوستان و معاشران او و کسانی است که با سلامت نفس و پاکدامنی سیاسی او آشنا بودند. او یار دیرین شهید رجایی و طرفدار وفادار همیشگی انقلاب و نظام اسلامی بود. هنر برجسته ی او در سال های دفاع مقدس همواره در خدمت کشور قرار داشت و او تا آخرین روز عمر خود هرگز قلم و قریحه ی سرشار خود را جز در راه ایمان و باور خود بکار نگرفت. اینجانب که مدت ها از همکاری او و در همه ۲۰سال اخیر از لطف هنر او برخوردار بوده ام، خود را در غم درگذشت او شریک می دانم. ۸۳/۲/۱۱ 💠کیومرث صابری (گل‌آقا): ‼️آقای خامنه‌ای با توجه به سوابقی که از طنزنویسی من سراغ داشتند، به من پیشنهاد دادند که چرا نمی‌روید یک مجله‌ی طنز راه بیاندازید یا این طنز را به طور جدی پیگیر شوید؟ یعنی در حقیقت اولین جرقه‌ی‌ این اتفاق را که مجله‌ی طنز شکل بگیرد، رهبری پیش آوردند و همین هم انگیزه­‌ای شد که این مجله شکل بگیرد. منبع: @Jahade_tabeini @seraj1397 .
. 🗓 سالروز دستور مهم امام‌خمینی بر حذف شرط "مرجعیتِ" رهبری، در پی بازنگری قانون اساسی 💠امام خمینی: ‼️اکثر مسئولین نظام اسلامی بر این عقیده‌اند که قانون اساسی با اینکه دارای نقاط قوت بسیاری است اما دارای نقایص هم است، رفع نقایص قانون اساسی یک ضرورت اسلامی و انقلابی ماست و چه بسا تأخیر در آن موجب بروز آفات و عواقب تلخی برای کشور و انقلاب گردد! ۶۸/۲/۴ ‼️من از ابتدا معتقد بودم و اصرار داشتم که شرط «مرجعیت» لازم نیست. مجتهد عادل مورد تأیید خبرگان محترم سراسر کشور کفایت میکند. اگر مردم به خبرگان رأی دادند تا مجتهد عادلی را برای رهبری حکومتشان تعیین کنند، وقتی آنها هم فردی را تعیین کردند تا رهبری را به عهده بگیرد، قهرا او مورد قبول مردم است. در این صورت او ولیّ منتخب مردم میشود و حکمش نافذ است. در اصل قانون اساسی من این را میگفتم اما دوستان در شرط «مرجعیت» پافشاری کردند، من هم قبول کردم! ۶۸/۲/۹ منبع: @Jahade_tabeini @seraj1397 .
. 🗓 سالروز شهادت استاد مطهری 💠رهبرانقلاب: ‼️مرحوم آیت‌الله مطهری به عنوان یکی از چهره‌هایی که در احیاء تفکر اسلامی بیشترین نقش را داشتند و جزو یکی از پرچمداران این بینش نوین اسلامی و طرح دوباره‌ی اسلام در فضای فرهنگ امروزی جهان باید به شمار بیاید! ۶۳/۲/۱۰ ‼️کاری که شهید مطهری کرد، امروز باید همهٔ فضلای جوان در صدد باشند خود را برای آن آماده کنند؛ و اگر آماده هستند، اقدام کنند. شهید مطهری به عرصه‌ ذهنیت جامعه نگاه کرد و عمده‌ترین سؤالات ذهنیت جامعه‌ی جوان و تحصیلکرده و روشنفکر کشور را بیرون کشید و آنها را با تفکر اسلامی و فلسفه‌ی اسلامی و منطق قرآنی منطبق کرد و پاسخ آنها را در سطوح مختلف در مقابل افراد گذاشت. ۸۳/۴/۱۵ ‼️ما همیشه به مطهری نیاز داریم. در شخص شهید مطهری نمیشود متوقف شد. بر پایه‌ی پیشرفتهای فکری و نوآوریهای او باید جامعه و مجموعه‌ی فکرىِ اسلامی ما به نوآوریهای دیگری دست پیدا کند. ما احتیاج داریم مطهری‌هایی برای دهه‌ی ۸۰ و ۹۰ داشته باشیم؛ چون نیازهای فکری نوبه‌نو وجود دارد. ۸۲/۱۲/۱۸ منبع: @Jahade_tabeini @seraj1397 .
. 🗓 سالروز فرمان ۸‌ ماده‌ای رهبری بر مبارزه با مفاسداقتصادی 💠رهبرانقلاب: ‼️چند سال قبل از این من توصیه‌های مؤکدی را راجع به مقابله‌ی با فساد اقتصادی به مسئولین کشور کردم؛ استقبال کردند اما اگر عمل میکردند، دیگر این فساد بانکی اخیر پیش نمی‌آمد. وقتی عمل نمیکنیم، دچار این حوادث میشویم. اگر با فساد مبارزه بشود، دیگر این سوءاستفاده‌های چند هزار میلیاردی پیش نمی‌آید. چقدر در این کشور از بروز یک چنین فسادی دلها ناراحت میشود؟ چقدر آدمها امیدشان را از دست میدهند؟ این سزاوار است؟ این به خاطر این است که عمل نکردیم. از همان وقت که گفته شد فساد ریشه‌دار میشود، ریشه پیدا میکند، شاخ و برگ پیدا میکند، هرچه که بگذرد، کندنش مشکل میشود - اینها گفته شد، اینها تأکید شد، اینها همه بیان شد؛ اینها سرمایه‌گذار پاکدامن و صادق را مأیوس میکند - اگر عمل میشد، مبتلا به این مسائل نمیشدیم. حالا مبتلا شدیم. ۹۰/۷/۱۱ منبع: @Jahade_tabeini @seraj1397 .
. 🗓 سالروز اخراج پرتغالی‌ها از تنگه‌هرمز و خلیج‌فارس 💠رهبرانقلاب: ‼️شاید در میان شهرهای کشورمان، غیر از بندرعبّاس، شهری نداشته باشیم که تاریخچه بنای آن همراه با مبارزه قهرمانانه مردمی با خارجیان باشد و اساساً شهر بر این اساس شکل گرفته باشد. اگر هم باشد، بسیار معدود است. شهر بندرعبّاس، از آغاز بر اساس مبارزه با اشغالگران پرتغالی شکل گرفت؛ بیگانگانی که طبق عادت همه استعمارگران، محلّ و زمین و دریا و امکانات و بلکه مردم را متعلّق به خود و مملوک خود خیال میکردند. از آن سر عالم، گروهی اروپایی آمده بودند و منطقه حسّاس تنگه هرمز و لبِ این آبراه عظیم تجارىِ جهانی و تاریخی را اشغال کرده بودند. تقریباً چهارصد سال قبل، مردم ایران با فرماندهی فرماندهان غیور و میهن‌دوست و بیگانه‌گریز، توانستند این پایگاه مهم را که متعلّق به خودشان بود، از دست بیگانه خارج کنند و از آن وقت این‌جا شد بندرعباس؛ به عنوان یک شهر، به عنوان یک پایگاه اساسی و حسّاس برای هم تجارت و هم نظارت بر این آبراه عظیم و مهّم جهانی. ۷۶/۱۱/۲۸ منبع: @Jahade_tabeini @seraj1397 .