🔺شهید دیالمه: انقلاب هر زمان يك موج میزند يك مشت زباله را بيرون میريزد.
#اکبر_طبری
@seraj1397
.
" سراج "
🔺شهید دیالمه: انقلاب هر زمان يك موج میزند يك مشت زباله را بيرون میريزد. #اکبر_طبری @seraj1397
.
🔴 زبالههایی که با امواج انقلابی بیرون ریخته میشوند...
🔻رهبر معظم انقلاب سال گذشته در دیدار با رئیس و مسولین قوهقضاییه با بیان ضروری بودن تحول در قوه قضاییه فرموده بودند: «تحوّل به معنای استفاده از شیوههای کارآمدتر و مؤثرتر و بهینه شدن شیوههای قبلی و همچنین رفع نقصها، خلأها و اشکالات گذشته است.»
🔸از جمله اشکالات و نقصهای قوه قضاییه در دوره گذشته، حضور افراد فاسدی چون "اکبر طبری" در بدنه قوه قضاییه و عدم شفافسازی حسابهای قوه قضاییه برای عموم مردم و وجود نقصهایی در ساختار این قوه بود.
🔸آیتالله رئیسی نشان داد که بشدت پایبند تحوّل در قوهقضاییه و رفع اشکالات و نقص های آن است. اقدامات وی در این مدت یکسال و چندماهه ریاست بر قوه قضاییه این مسئله را ثابت میکند اقداماتی چون؛
👈 شفافیت مالی در قوهقضاییه و تقلیل حسابهای این قوه از ۶۳ حساب به ۵ حساب و ارائه گزارش این حسابها به مردم بصورت صریح و شفاف.
👈 جلوگیری از تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی و رفع بحرانهای کارگری که از جمله مهمترین این بحرانهای کارگری میتوان به بحران کارگری مربوط به کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفتتپه اشاره کرد که با درایت رئیس قوهقضاییه و تشکیل دادگاه اسدبیگی مدیرعامل فاسد کشت و صنعت هفتتپه در حال حل شدن است.
👈 بازپسگیری صدها هزار هکتار اراضی ملی از زمینخواران.
👈 مبارزه با فسادِ دانه درشتها و آقازادههای فاسدی چون برادر رئیس جمهور و برادر معاون اول وی و دختر وزیر و داماد وزیر...
👈 بازنگری در وضعیت زندانیهای کشور و ایجاد حکمهای جایگزین زندان.
👈 برکناری بسیاری از قضات و کارکنان فاسد قوهقضاییه و مهمتر از آن برخورد با کارکنان فاسد این دستگاه ازجمله اکبر طبری که اولین جلسه محاکمه وی انجام شد.
🔸مجموع این اقدامات خصوصا آغاز مبارزه بافساد از درون قوهقضاییه باعث ایجاد اعتماد و امیدواری در بین مردم نسبت به دستگاه عدلیه کشور گردیده است.
🔸امید است قوهمقننه نیز با تبعیت از قوهقضاییه با آغاز مبارزه با فساد از درون و رد اعتبارنامه نمایندگان معلومالحال و تصویب قانون شفافیت آراء نمایندگان، همانطور که وعده داده تحول را از درون خانه ملت آغاز کند تا همانگونه که رهبرمعظم انقلاب فرمودند: مجلس را در جایگاه شایسته خود بنشانند. انشالله
#اکبر_طبری
✍ سیده زکیه صدرهاشمی
@seraj1397
.
" سراج "
🔺شهید دیالمه: انقلاب هر زمان يك موج میزند يك مشت زباله را بيرون میريزد. #اکبر_طبری @seraj1397
.
🔴 عیب مِی جمله بگفتی، هنرش نیز بگو‼️
🔸یک مقام عالیرتبهٔ قضایی فاسد که با تشکیل شبکهای سازمان یافته، زمینهٔ فساد تعداد زیادی از افراد صاحبنفوذ را فراهم کرده بود در حال محاکمه است.
پای کلی مسئولِ فاسد دیگر هم در میان است که امیدواریم به نوبت، اتهاماتشان مورد رسیدگی قرار گرفته و درصورت اثبات [فارغ از هرگونه ملاحظه و مصلحتاندیشی واهی] به اشد مجازات محکوم شوند.
🔸اینکه هنوز هم قوهقضاییه با وضعیت مطلوب فاصلهٔ زیادی دارد و چرا فساد تا این سطح از قوهای که کارکرد اصلیاش مبارزه با فساد و برقراری عدالت است رسوخ کرده دغدغههای بسیار جدی است که امید است مدیریت جدید قوهقضا از آنها رمزگشایی و به آنها رسیدگی نماید.
🔸اما مهمتر و جالب توجهتر، رویکرد تحسین برانگیزی است که پس از روی کار آمدن رئیس جدید بر دستگاه قضایی حاکم شده است.
🔸همین که قوه قضاییه این جسارت و عزم را پیدا کرده که فساد را تا عالیترین سطوح خود پیگیری کند و بدون ملاحظه و مماشات از هرکسی که فساد کرده یا زمینه فساد را فراهم نموده در هر جایگاهی که هست حساب بکشد، بسیار مطلوب و شایستهی تقدیر است.
🔸اینکه چرا برخی جریانها و چهرههای سیاسی و رسانهای کشور این نقطه قوت و تحوّل جدید را نمیبینند و به جای تقدیر و تقویت آن، مشغول پنجه کشیدن به روی نظام هستند هم، از دو حالت خارج نیست:
1️⃣- کور شدن دیدگان بر اثر تعصبات حزبی و منفعتطلبیهای شخصی و جریانی!
2️⃣- آلوده بودن دامان و ترس از برافتادن تشت رسوایی متاثر از رویکرد جدید قوهقضاییه!
🔸به هرحال امیدواریم این حرکت مبارک قوهقضاییه که در درجه اولی برآمده از سلامت و عزم انقلابی رئیس کنونی است، بیش از پیش ادامه یافته و زمینهی جبران پایمالی بیتالمال، احقاق حقوق عامه، بازسازی پیکر رنجور اعتماد عمومی و ترمیم سرمایه اجتماعی نظام را فراهم آورده و موجب امیدواری دوستان و ناامیدی دشمنان گردد.
✍ مصطفی هاشمینسب
@seraj1397
.
🔴 ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ ؛ برنده یا بازنده⁉️
🔸حدود ۱۵۰ روز تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا (۳ نوامبر ۲۰۲۰/ ۱۳ آبان ۱۳۹۹) باقی مانده و در این فاصله معلوم نیست چه حوادثی رخ دهد و بر افکار عمومی آمریکائیان چه تأثیراتی بگذارد.
ولی هماکنون، در فضای تنشهای سیاسی و اقتصادی گسترده و کمسابقه در تاریخ آمریکا، بنظر میرسد ترامپ بازنده بزرگ انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود.
🔸نتایج نظرسنجی شبکه فاکسنیوز در چند ایالت به شرح زیر است: ایالت آریزونا: بایدن ۴۶ درصد، ترامپ ۴۲ درصد؛ ایالت اوهایو: بایدن ۴۵ درصد، ترامپ ۴۳ درصد؛ ایالت ویسکانسین: بایدن ۴۹ درصد، ترامپ ۴۰ درصد.
🔻اما چرا نتایج نظرسنجی در بعضی ایالتهای آمریکا مهمتر از بعضی ایالتهای دیگر است؟👇
🔸در انتخابات ریاستجمهوری امریکا، نتایج آراء انفرادیِ مردم هر ایالت تعیین میکند که الکتورهای آن ایالت باید به چه کسی بعنوان رئيسجمهور رأی دهند و رئیسجمهور کسی است که بتواند حداقل ۲۷۰ رأی الکتورها را به دست آورد.
🔸به این ترتیب، آراء آحاد مردم برای یک نامزد ریاستجمهوری میتواند بیش از نامزد دیگر باشد، ولی سهم ایالتهایی که به او رأی دادهاند در الکتورال کالج کمتر از نامزد دیگر باشد و رئیسجمهور نشود.
🔸به دلیل این سازوکار بود که در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۱۶ ترامپ با کسب ۳۰۶ رأي الکتورال (در مقابل ۲۲۷ رأی هیلاری کلینتون) رئیسجمهور شد در حالیکه آراء فردی کلینتون ۲٫۸ میلیون نفر بیشتر از آراء ترامپ بود.
🔸سهمیه ایالتی در الکتورال کالج در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا نقش اصلی را ایفا میکند و از دست دادن یک ایالت با سهمیه بالای الکتورال میتواند به بهای شکست یک نامزد تمام شود.
🔸ترامپ برای رسیدن به ریاست جمهوری به ۲۷۰ رأی از کل ۵۳۸ رأی الکتورال کالج نیاز دارد و تعداد آراء الکتورال ترامپ در انتخابات پیشین ریاست جمهوری ۳۰۶ رأی بود.
🔸اگر ترامپ در همه ایالتهایی که سال ۲۰۱۶ رأی آورد، برنده شود ولی در ایالت تکزاس ببازد، بایدن با ۲۷۰ رأی الکتورال (در مقابل ۲۶۸ رأی ترامپ) برنده خواهد شد.
🔸اگر ترامپ در همه ایالتهایی که سال ۲۰۱۶ رأی آورد، برنده شود ولی در سه ایالت میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین ببازد، ۲۷۸ به ۲۶۰ بازنده خواهد شد.
🔸اگر ترامپ در همه ایالتهایی که سال ۲۰۱۶ رأی آورد، برنده شود ولی در سه ایالت آریزونا، میشیگان و پنسیلوانیا ببازد، ۲۷۹ به ۲۵۹ بازنده خواهد بود.
🔸اگر ترامپ در همه ایالتهایی که سال ۲۰۱۶ رأی آورد، برنده شود ولی در سه ایالت اوهایو، میشیگان و ویسکانسین ببازد، ۲۷۶ به ۲۶۲ بازنده است.
✍ عبدالله شهبازی
@seraj1397
.
🔴 پایانی بر رؤیای لیبرال دموکراسی
🔻رهبر انقلاب در سالروز رحلت حضرت امام(ره) در بخشی از سخنان خود به حوادث اخیر آمریکا پرداخته و فرمودند:
«آنچه امروز در شهرهای آمریکا مشاهده میشود بُروز یک واقعیاتی است که همیشه پنهان نگه داشته میشد، اینها چیز جدیدی نیست، بروز واقعیتها است که آن لجن ته حوض میآید بالا و خودش را نشان میدهد.»
🔻نکات تحلیلی:
1⃣- واقعیت این است که ویترین دروغینی که آمریکا سالها برای جهانیان از خود به نمایش گذاشته است امروز در حال شکسته شدن است.
قاب عکس فانتزی برخلاف چهره فریبندهاش که در نگاه اول در آن همهچیز زیبا و ستودنی است در لوای خود پر است از بیعدالتی، نژادپرستی، ضعف در کنترل بحران، سرکوب معترضان، پایمال کردن حقوق بشر و....!
2⃣- علاوه بر این حوادث، این روزهای آمریکا نشان میدهد همه اتهاماتی که تا به امروز دستاویز دولتمردان آمریکایی برای تهاجم، تهدید، دخالت و تحریم به حقوق سایر ملتها بوده است، با شدت بیشتری در خود آمریکا جریان داشته اما دولتمردان آمریکا با تحریف حقیقت و قلب واقعیت و با کمک غولهای رسانهای، آن را طور دیگری نشان میدادند!
برملا شدن واقعیتهای امروزین آمریکا سبب شده تا اکنون انگشت اتهام جهان بهسوی دولتمردان آمریکایی برگردانده شود. امروز برخلاف گذشته متهم واقعی در جای خود قرارگرفته و جهان چهره جدیدی از غرب وحشی را به نظاره نشسته است.
🔻نکته راهبردی:
🔸به نظر میرسد تحولات امروز آمریکا پیشرانهای خواهد بود که مسیر آینده جهان را دگرگون خواهد کرد. در این آینده، دیگر لیبرال دموکراسی پایان تاریخ نیست بلکه تاریخ امروز جهان پایانی خواهد بود بر رؤیای لیبرال دموکراسی؛ رؤیایی که شاید تصور میشد تمامی آمال و آرزوهای این جهانی بشر در آن قابل تحقق است در حالی که در مقام عمل، کوچکترین حقوق بشری نیز در آن نادیده گرفته میشود، گلوی بشری که ادعا میشد خود خدای خویش است و مقامی بالاتر از آن وجود ندارد، امروز زیر زانوان این گفتمان بشرساز خفه میشود؛ گفتمانی که محصول آن برای ملتهای جهان چیزی جز جنگ و کشتار و تباهی نیست و امروز نیز به خوبی محصول خویش را برای ملتهای غرب به نمایش گذاشته است.
✍ عزیز غضنفری
@seraj1397
.
🔴 معادله چندوجهی
تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا برای چندمین بار در طول یک سال گذشته اتفاق افتاد. این بار ایران «مارتین وایت» نظامی سابق آمریکا را در برابر آزادی «مجید طاهری» دانشمند کشورمان مبادله کرد.
🔻گزارههای خبری:
1⃣- بعد از این مبادله، ترامپ از ایران تشکر کرد و در صفحه توئیترش نوشت: بسیار عالی است که مایکل به خانه بازگشته است. بسیار هیجانانگیز است. ایران متشکریم. برای انجام آن توافق بزرگ تا بعد از انتخابات صبر نکنید. من پیروز [انتخابات] میشوم. الآن شما توافق بهتری انجام میدهید.
2⃣- این دومینبار است که ترامپ از ایران در کمتر از چندماه به خاطر تبادل زندانیان تشکر میکند. بار قبلی درباره آزادی ژیائو وانگ بود. همچنین در همان توئیت ترامپ دوباره بحث مذاکره را پیش کشیده بود.
🔻گزاره راهبردی:
🔸بعد از شکست رویکرد فشار حداکثری، آمریکا لاجرم دو راهبرد در مواجهه با ایران پیش روی خود دارد:
1⃣- با ایران وارد یک مذاکره دوجانبه شود؛
2⃣- با ایران وارد یک رویکرد تقابلی سخت شود.
👆گزینه دوم برای آمریکا به دلیل شرایط موجود در داخل آمریکا و همچنین ضرورت دوری از تنش، مدنظر آمریکا نخواهد بود؛ بنابراین تنها راه امید آمریکاییها گزینه اول است.
🔸برای ایجاد شرایط مذاکره (بخوانید گرفتن امتیازهای بیشتر از ایران)، ترامپ بهزعم خویش دو پیشفرض را در دستور کار قرار داده است:
اول؛ فشار اقتصادی به ایران که از آن به «فشار حداکثری» یاد میشود و دوم؛ القای این امر به ایران که ترامپ پیروز انتخابات آینده خواهد بود.
با این دو پیشفرض، آمریکاییها امیدوارند ایران را دوباره به میز مذاکره بکشانند تا هر آنچه را که تاکنون در آن موفق نبودهاند، در مدت یکساله آینده به دست آورند.
✍ محمدرضا فرهادی
@seraj1397
.
.
🔴 پرسیدهاند: چرا ایران با طالبان که یک گروه تروریستی است، مذاکره میکند⁉️
🔺این نقشهٔ جنگ افغانستان را ببینید، و به نوار مرزی با ایران دقت کنید...👆
🔸بخشهایی که سبز است در کنترل "طالبان" است، و بخشهای قرمز در کنترل "دولت"؛
اما دولت افغانستان رسماً پاسگاههای مرزی با ایران را رها کرده و کمترین نظارتی بر مرزهایی که محل انتقال بخش عمده مواد مخدر دنیاست ندارد.
تمام مسئولیت را گردن ایران انداخته؛ حالا به لطف جنگ آمریکا، بیش از ۷۰ درصد افغانستان در کنترل طالبان است!
🔸میگویند چرا ایران با طالبان مذاکره میکند؟ چون دولتِ رسمی افغانستان، پاسگاههای مرزی را رها کرده و طالبان عملاً و رسماً همسایه ایران شده و چند گلوگاه مهم مرزی و گمرکی را در کنترل دارد! پس ایران باید "برای تامین امنیت خود" با آنها مذاکره کند.
✍ احسان سلطانی
@seraj1397
.
⚠️ما با هیچکسی عقد اُخوت نبستیم
‼️ اخیرا زمزمههایی به گوش میرسد که احمدینژاد فعال شده و تمایل پیدا کرده تا در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت کند.
وی گفته بشرطی میآیم که مطمئن باشم ردصلاحیت نمیشوم؛ لذا اطرافیان وی در این خصوص فعال شدهاند!
🔻 پینوشت:
🔸دولت دکتر احمدینژاد را دولتی پرتلاش و جهادی البته تا حدودی همراه با اشکالات میدانیم.
برای زحمات شبانه روزیاش سپاسگزاریم، اما موضوع ما بر سر زاویهٔ او با انقلاب با ظاهری عدالتخواهانه است، که بیهوا همه را میزند!
🔸عقاید و رفتارهای او در زاویه با #انقلاب و #رهبری بوده و هست، و این زاویهٔ آتش زیر خاکستر، گهگاهی به تقابل با انقلاب و رهبری هم کشیده شده!
🔸خطر جریان احمدینژاد از خطر اصلاحات آمریکایی بیشتر است...
چرا که تفکرات اصلاحاتی ظاهرش نشان میدهد که در کدام خط توپ میزند.
اما جریان بهاری، در "لباس خودی" با جنگ و دعواهایش و عدالتخواهی تک بعدیش باعث غبارآلود شدن فضا و ایجاد شبهات و انشقاق و در نتیجه پارهپاره شدن انقلابیون میشود و کل سیستم انقلاب را نابود میکند!
🔸حضور او به هیچوجه وحدتبخش نه بین مردم و نه بین مسئولین نیست و عامل تکهتکه شدن انقلاب خواهد شد. حتی بدتر از امروز...!
✍ سعید کریمی
( فعال سیاسی اجتماعی)
@seraj1397
.
" سراج "
⚠️ما با هیچکسی عقد اُخوت نبستیم ‼️ اخیرا زمزمههایی به گوش میرسد که احمدینژاد فعال شده و تمایل پ
.
🔺در آینده و به تناسب زمان، از "احمدینژاد" و عقاید و اهدافش بیشتر خواهیم گفت...
@seraj1397
.
جهش تولید.pdf
541.1K
🔴 فلسفهٔ جهش تولید و ملاحظات راهبردی آن / نسخه pdf
✍ دکتر علی مرادزاده
(کارشناس مسایل سیاسی)
@seraj1397
.
953.pdf
3.26M
🔻هفتهنامه صبح صادق
🖊امپراطوری در حال اُفول
🖊دونالد ترامپ در گوشه رینگ
🖊اسلامستیزی با نامهای فریبنده!
🖊قیمتگذاری اشتباه، بازار خودرو را آشفته کرده است!
@seraj1397
.
9.pdf
37.3K
🔴 سیر مطالعاتی واژگان سیاسی
#سیاست_شناسی
✅ واژه ۹ : فِمیـنیســم
@seraj1397
.
10.pdf
36.8K
🔴 سیر مطالعاتی واژگان سیاسی
#سیاست_شناسی
✅ واژه ۱۰ : آنـارشیســم
@seraj1397
.
🔴 مسئولین آمادگی کامل داشته باشند
#هشــــــدار....
🔻در دوران دفاع مقدس و زمانهایی که ارتش بعثی صدام شکستهای سنگینی را متحمل میشد، منافقین در زمان فصل دِرو با هجوم به خرمنهای گندم و جو، حاصل زحمات یک سال کشاورزان را به آتش میکشیدند!
اکنون هم خرداد است و دقیقاً در همان ایامی که پشتیبانان منافقین در آمریکا و فرانسه با بیشترین مشکلات و شکستها مواجهه شدهاند، آتش منافقین در جنگلها و مراتع و حتی محیطهای فرهنگی حکایت از یک فرمان سیستمی برای انحراف توجهات از شکستهای آنان دارد.
🔸کمالالدین ناصری، رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیطزیست دانشگاه فردوسی در خصوص آتشسوزیهای اخیر در مراتع و جنگلهای کشور گفت: «بخش زیادی از این آتشسوزیها عامل انسانی دارد.»
🔸فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور نیز تأکید کرد: «در ۹۵ درصد از آتشسوزیهای به وقوع پیوسته در جنگلها و مراتع کشور، این عامل انسانی است که مقصر شناخته میشود. از این میزان، بخشی از آتشسوزیها "عمدی" هستند و بخشی دیگر به دلیل بیتوجهی افرادی است که در یک منطقه آتشافروزی کردهاند!»
🔸با این حال، وقوع چند آتشسوزی در پایتخت [و البته در شهرستانهایی چون #اسلامشهر] مدیران شهری را در مورد عمدی بودن آتشسوزیها نگران کرده است.
🔸از آنجاییکه احتمالات مختلفی نسبت به اتفاقات رخداده در کشور مطرح هست، لزوم آمادگی کامل مسئولین کشور نسبت به حوادث اینچنینی قابلانتظار است تا اولاً خسارات محیط زیستی وارده به کمترین حد ممکن برسد و ثانیاً اجازه موجسواری به رسانههای بیگانه در تهمت زدن به نظام مقدس جمهوری داده نشود.
@seraj1397
.
" سراج "
🔴 با شعار زیبای «انسان محور است» ریشهٔ انسان را زدند! @seraj1397 .
.
🔴 ما رعایای جهان غرب...
آیا ما انسانهای امروزی بعنوان رُعایا و مقلّدین فکری فلسفه و تمدن غرب پس از حدود "چهار قرن" تحت استعمار بودن اندیشه، روش، مَنش و سبک زندگی آنان حق داریم از اربابان جهان اولی خود چند سوال انتقادی پرسیده و این چهار قرن بردگی را به اندازه چند سوال به چالش بکشیم؟
پس از قریب به چهار قرن برتری و استیلای تمدن غربیها بر عالَم و عالمیان آیا وقت آن نرسیده است بجای صرف پذیرش آموزهها و تسلیم شدن در برابر اندیشه آنان به خود جرات دهیم و چند سوال انتقادی مطرح کنیم که لامذهبها این چه بلایی بود بر سر انسان آوردید و همه ما را همچون ماشین تولید مسخ کردهاید؟
بله؛ براستی اگر فرآورده و محصولات تمدن غرب را در هواپیما، قطار سریعالسّیر، دارو و ادوات پزشکی، کولر، سینما، بمب، اسلحه، خودرو و... بدانیم و عملکرد غرب را در این تکنولوژیها خلاصه نماییم میبایست غرب را بستاییم و همچون نخبگان و روشنفکران جوامع عقب مانده در مقابل آنان "خود: و هویت ملیِ خود" را تحقیر کنیم چون ما در برابر این سرعت پیشرفت عقب مانده و فشل هستیم! اما محصولات و نتایج تمدن غرب در این قرنها فقط اینها نیستند.
بپرسیم که پس از رُنساس قرار بر این بود ادیان و مذاهب را کنار بگذاریم و با اندیشه انسانمحوری (اومانیسم) معضلات عالم را حل کنیم آنگاه که در تکنولوژی و فن پیشرفت کردیم خودمان را خدایگان جدید عالم پنداشتیم و از خدای خالق و پرورشدهنده (رَب) فاصله گرفتیم در همه چیز به حد اعلای آن افراط کردیم:
#نژاد_پرستی
#جنگجهانی_و_میلیونها_کشته
#همجنس_بازی
#ابزاری_شدن_جایگاه_زن
#فمینیسم
#افسردگی_و_تنهایی_بشر
با شعار زیبای "انسان محور است" ریشهٔ انسان را زدیم اما هیچکس جرأت و توان انتقاد ندارد همه ما مُقلد و تحت سیطره اندیشه غربیم، هرکس هم از این سیطره خارج شود و بخواهد مستقل باشد یا شعار "نه شرقی نه غربی" سر بدهد سرکوب و تحریم میشود.! چون رعیت فرمانبردار دنیای مدرن نبوده است!
ذاتِ انقلاب اسلامی، خارج شدن از این چرخه بود، چرخهٔ "رعیت" ماندن. متاسفانه امروز بدلیل عملکرد ناصحیح مسئولین و نخبگان فکری جامعه، انتظارات از "انقلاب اسلامی" در حد آسفالت کوچه یا یارانه و کاهش قیمت خودرو تقلیل پیدا کرده است. حال آنکه هدف و جهتگیری این #انقلاب شنا کردن در خلاف مسیر آب است. جریان آب چهار قرن است که به سمت غرب و تمدن غرب سرازیر میباشد!
دو حرف دارم:
نخست: باید چهار قرن عملکرد تمدن غرب را به چالش کشید (با ابزار هنر و سینما)
دوم: انقلاب اسلامی را در این ساختار درک کرد و فهمید.
✍ علیرضا زادبر
@seraj1397
.