6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 زمینـهسازی ظهـور یعنی چه؟
#مهدویت
@seraj1397
.
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 ۷۵ ثانیه/ تفاوت اسلام واقعی با آنچه در جامعه دینی میبینیم
🔴 شکاف طبقاتی رو به حساب اسلام نذاریم!
کیش ،
پورشه ،
حساب خالی
🎙محمدرضا هاشمی
(متخصص اعتقادات)
@seraj1397
.
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گشایش معیشت به شرط جهش تولید
@seraj1397
.
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جزئیات دقیق سند جامع همکاریهای ۲۵ساله ایران و چین
آیا حق انحصاری به چینیها داده شده؟
@seraj1397
.
⛔️ آیا روحانی در سال ۱۴۰۰ دوباره رئیسجمهور میشود؟!!!
🔸یکی از نکاتی که حضرت آقا در سخنرانی اول فروردین نسبت به آن هشدار دادند، مدیریت فضای مجازی ایران توسط آمریکا و اسرائیل بویژه در انتخابات بود.
🔸یادمان نرود که فضای مجازی خصوصاً آمدنیوز، چقدر در انتخابات ۹۶ و روی کار آمدن مجدد حسن روحانی نقش داشته است.
🔸مگر در اعترافات روحالله زم نیامده بود که «همه سرویسهای جاسوسی دنیا، مأموریت داشتند که حسن روحانی را روی کار بیاورند و از طریق او کشور را به نقطه جوش برسانند؟!!!»
🔸دقیقاً همین خطر برای انتخابات ۱۴۰۰ نیز وجود دارد؛ چون به تعبیر حضرت آقا مسئولان ذیربط، نه تنها فضای مجازی را رها کردهاند که به این ولنگاری، افتخار هم میکنند!
🔸ما از عناصر معلومالحالی چون روحانی، آذریجهرمی، ابوالحسن فیروزآبادی هیچ انتظار نداریم، اما از دادستان کل و بویژه از آیةالله رئیسی مطالبهٔ جدی داریم و حتی از باب تذکر به مؤمن، مطالبه میکنیم که تا دیر نشده به عنوان مدعیالعموم وارد شده، فضای مجازی را از سیطرهٔ دشمن نجات دهند.
🔸در غیر اینصورت، هیچ بعید نیست که معاندین داخل و خارج، از طریق فضای مجازی و شایعه پراکنیها و دروغ پردازیها، افکار عمومی را فریب داده، انتخابات را کم رونق کنند یا خدای ناکرده دوباره فریدونصفتِ دیگری را رویکار بیاورند که در آن صورت، مسئولین مربوطه بخاطر ترک فعلی که وجوبش بر همه آنها عینی و محرز بوده، پیش خدا و خلق، مؤاخذه خواهند شد.
✍🏻 قنـبـر عیسیپور
@seraj1397
.
🔴 پاسـخ به ۸ پرسـش دربـارهٔ برنامه همکاری جامع ایران و چین
🔻 🔻 🔻 🔻 🔻
1⃣ مشخصات اصلی برنامه همکاری جامع ایران و چین کدامند؟
این سند برنامهای است سیاسی، راهبردی، اقتصادی و فرهنگی که عرصههای مختلف همکاری دو کشور ایران و چین را مدنظر قرار داده است. در بعد سیاسی، طرفین رایزنی و همکاریهای نزدیک خود در موضوعات مورد نظر و در نهادهای منطقهای و بینالمللی را افزایش میدهند و طرفین زیرساختهای دفاعی، مقابله با تروریسم و همکاری در عرصههای مختلف دفاعی را تقویت خواهند کرد.
2⃣ آیا سند همکاری ایران-چین علیـه کشور ثالثـی است؟
این سند در راستای صلح، ثبات و توسعه منطقهای و بینالمللی تدوین شده و لذا در مخالفت با هیچ طرف ثالثی و یا برای مداخله در امور هیج کشوری نیست.
3⃣ عدد و رقمهای مطرح شده چقدر واقعی است؟
این سند صرفاً یک چارچوب کلان درباره حوزههای همکاری است و اعداد و ارقام در مراحل بعد که سند تبدیل به پروژههای مشخص سازمانها و بخشهای مختلف با ارگانهای چینی خواهد شد، میتواند روی کاغذ بیاید. لذا در شرایطی که فعلاً هیچ پروژهای نیست، بنابراین اعداد و ارقام نیز نمیتواند هیچ قطعیتی داشته باشد.
4⃣ چرا متن رسمی منتشر نمیشود؟
اگر چه انتشار موافقتنامهها، الزامی قانونی دارد اما انتشار اسناد غیرتعهدآور در روابط بینالملل چندان متداول نیست. همچنین تحریمهای غرب ایجاب میکند تا از انتشار محتوای کامل سند خودداری کرد.
5⃣ آیا برنامه همکاری جامع ایران و چین باید به تصویب مجلس برسد؟
بر اساس اصل ۷۷ قانون اساسی، عهدنامهها، مقاولهنامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد اما به گفته مقام وزارت خارجه سند همکاری جامع چین و ایران، اصولا ماهیت و حتی شکل قرارداد و یا موافقتنامه ندارد بلکه صرفا یک نقشه راه و چارچوب روابط بلند مدت است.
6⃣ آیا ایـران اولین کشوری است که چنین تفاهمی با چیـن امضا میکند؟
چین پیش از این با بسیاری از کشورها تفاهمنامه مشارکت استراتژیک یا تجاری امضا کرده که از جمله آن میتوان به قرارداد ۶۵ میلیارد دلاری با عربستان، توافق با ترکیه و همچنین توافقهای جامع تجاری با اتحادیه اروپا و ۱۴ کشور آسیایی اشاره کرد.
7⃣ همکاری جامع با چین، عدول از شعار نه شرقی نه غربی است؟
نه شرقی نه غربی، نه به معنای قطع رابطه با غرب و شرق، بلکه عدم پذیرش استعمار هیچکدام از قطبهای شرق(شوروی سابق) و غرب(آمریکا) است. لذا نگاه به شرق، نه به معنای پذیرش استثمار و استعمار شرق، بلکه به معنای ارتباط با شرق، آنهم در شرایطی است که کشور تقریباً ۴۰ سال محصول تجربهی نگاه به غرب بسیاری از دولتمردانش را چشیده است.
8⃣ آیا سند همکاری جامع ایران-چین، استعماری است؟
سند همکاری ۲۵ ساله از جنس ارتباط است؛ اما چگونه میتوان «ارتباط» را از «استعمار» تمییز داد.
در واقع سندی که امضا شد یک برنامه جامع است برای مدون کردن قراردادها و تقویت همکاریها لذا نشستن و غیبگویی از یک سند آنهم در برهه فعلی بیش از آنکه نگرانی از خود سند باشد، واهمه از اصل نگاه به شرق است که غربگرایان برای آشفته شدن از آن انگیزههای شخصی و گروهی کم ندارند.
@seraj1397
.
4_5792168658885150460.pdf
حجم:
11.76M
🔺متـن تفـاهمنـامه ایـران و چیـن
📜 برنامه همکاریهای جامع (۲۵ساله) ایران و چین
@seraj1397
.
#صرفا_جهت_اطلاع
🔴 محتوای سنـد همکاری جامع ایـران و چیـن چیست؟
🔸سند برنامه همکاری جامع ایران و چین یک نقشه راه برای همکاریهای جامع دو کشور است و حاوی هیچ قراردادی نیست.
🔸در بعد سیاسی، طرفین ضمن ارتقای همکاریهای نزدیک خود در موضوعات مورد نظر و در نهادهای منطقهای و بینالمللی را افزایش میدهند و طرفین همکاری در عرصههای مختلف دفاعی را تقویت خواهند کرد.
🔸در بُعد اقتصادی، همکاری در حوزههای نفت، صنعت و معدن و حوزههای مرتبط با انرژی مورد تاکید بوده و بر مشارکت موثر ایران در ابتکار کمربند-راه طرف چینی تاکید شده است.
همکاری در زمینههای زیرساختی، ارتباطی، مخابراتی، علمی-فناوری، آموزشی و سلامت بخش دیگری از این سند است.
🔸در بُعد فرهنگی نیز بر افزایش شناخت متقابل از طریق ارتقاء ظرفیت گردشگری، رسانهای، سازمانهای مردمنهاد، انجمنهای دوستی و همکاری دانشگاهی تاکید شده است.
❓همکاری ایـران و چیـن حاوی چه مفادی نیسـت؟
🔸در هیچ کجای سند رقم و عدد خاصی در خصوص سرمایهگذاری و یا منابع مالی ذکر نشده و واگذاری هیچ منطقه یا هیچ انحصار متقابل و یا یکجانبهای مطرح نیست. مدیریت و اداره هیچ منطقهای نیز واگذار نشده است.
🔺متـن کامـل در 👇👇
fna.ir/my6o
@seraj1397
.
213.mp3
زمان:
حجم:
7.22M
#صوتی
🔴 چرا شبکههای ماهوارهای، کشورهای غـربی و جریان ضدانقلاب برای سند راهبردي همکاری ايران و چین جنجال به پا میکنند؟
🎙 دکتـر یـدالله جـوانـی
🔸این سند یک نقشه راه برای همکاریها در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، راهبردي در یک افق بلندمدت و بر پایه منافع مشترک است.
🔸از ظرفیتهای این سند میتوان به یک تیر خلاص بر پیکر نیمه جان تحریمهای حداکثری با محوریت آمریکا اشاره کرد.
🔸این سند راهبردي یک عامل شتاب بخش در پیشرفت اقتصادی کشور محسوب میشود.
🔸همه کارشناسان به شکست آمریکا در جنگ اقتصادي علیه ایران اذعان دارند.
@seraj1397
.