eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
" سراج "
✅ ادامه دارد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بهترین کتاب برای انتخابات ۱۴۰۰ 🔻کتاب جنجالی را بخوانید: 💢 چرا رهبری مسئولین کم‌کار را عزل نمی‌کند؟ 💢 چرا موشک بالستیک می‌سازیم ولی توان ساخت ماشین مدرن را نداریم؟ 💢 چرا با وجود گرفتاری کشورمان، به مردم کشورهای عرب کمک می‌کنیم؟ 💢 چرا شورای‌ نگهبان برخی افراد غیرصالح را تایید می‌کند؟ 💢 و دهها سوال سیاسی دیگر.... @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 خرازی: سال ۹۶ قرار بود جهانگیری اعضای دولت را انتخاب کند 🔸دبیرکل حزب ندا در گفتگو با دانشجو گفت: در دور اول مناظرات ۹۶، روحانی بازنده بود ولی جهانگیری پشت روحانی ایستاد. به او قول داده بودند که دولت را انتخاب کند اما بعد از رای آوردن، روحانی گفت خودم می‌خواهم اداره کنم که نتیجه اداره کردنشان را هم می­‌بینیم. 🔸بعد از ماجرای بنزین آبان ماه، جهانگیری ۱۲ روز در خانه نشست و وزرا به دنبالش رفتند و وی را برگرداندند. جهانگیری وقتی کاری از دستش برنمی‌آید بیخود پای دولت می‌ایستد. 🔸اگر هاشمی و خاتمی نبودند، رای روحانی به ۳ میلیون هم نمی‎رسید. اصلاحات پشت روحانی بوده و الان باید پاسخگو باشد. باید بپذیریم که اشتباه کردیم. اینکه می‌گویند اصلاحات نقشی در رأی آوردن روحانی نداشت یک طنز سیاسی است. @seraj1397 .
🔴 رهامی: یک خاتمی با نگاه نو هستم 🔸یکی از اولین اصلاح‌طلبانی که کاندیداتوری خود در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴٠٠ را رسما اعلام کرد، محسن رهامی دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها است. رسانه‌ها و تحلیل‌گران سیاسی تقریبا این اعلام کاندیداتوری را جدی نگرفته و اعتنای چندانی به وی نکرده‌اند. خودش گفته بود «با مشورت هایی که شده، تایید صلاحیت می‌شوم» اما به فرض صحت این ادعا، پتانسیل تایید صلاحیت شدن نیز برای آنکه نظر اصلاح‌طلبان به او جلب شود کافی نبوده است. 🔸به نظر نمی‌رسد که او گزینه مورد اجماع باشد و در این وضعیت که هر یک از احزاب در جریان اصلاحات چندین گزینه ردیف کرده و بخش اعظمی هم طرفدار معرفی چهره شاخص همچون سیدحسن خمینی و امثال او هستند؛ شانسی داشته باشد. @seraj1397 .
🔴 هرکس می‌گوید سعید محمد تخلف کرده، باید دقیق بگوید چه تخلفی بوده است/ ممکن است سردار جوانی حرفش را تکذیب کند 🔻سردار رمضان شریف، سخنگوی سپاه: 🔸(سوال: آیا سعیدمحمد برکنار شده یا استعفا داده است؟) من راجع به اشخاص ابدا صحبت نمی کنم. برداشت آقای جوانی این بوده که به دلیل تخلفات انتخاباتی ایشان کنار گذاشته شده و برداشت ایشان محترم هم هست ولی برداشت من ممکن است متفاوت باشد. 🔸(سوال: نظر شما درمورد شایعه اختلاف میان سردار سلامی و سردار جوانی چیست؟) اصلا این بحث‌های شخصی در سپاه مطرح نیست. اینکه افراد با هم اختلاف دیدگاه داشته باشند، دست کم من چنین قرائنی ندیدم. 🔸(سوال: گفته می‌شود این اختلاف‌ها در سطوح عالی سپاه به گزارشِ سعید محمد علیهِ "عیسی شریفی" معاون سردار قالیباف ارتباط دارد؟) اینها گمانه‌زنی‌های مختلف است. خود شما شاهد بودید در مورد همین مساله [اظهارنظر یدالله جوانی درباره تخلفات سعید محمد] کامنت‌هایی وجود دارد که می‌گویند اگر ایشان تخلف کرده چرا فرمانده کل او را مشاور خود کرده است؟ حکم مشاوره سعید محمد رسمی است؛ اعلام هم شده و درست هم هست. از این حرف و حدیث‌ها زیاد است و هرکس حرف خودش را می‌زند. 🔸(سوال: یعنی می‌گویید تخلفی از سوی محمد صورت نگرفته است؟) نه، ما می‌گوییم هرکس می‌گوید تخلف بوده باید متقن و دقیق بگوید چه تخلفی بوده است. برداشت یک معاون سپاه این بوده که تخلف صورت گرفته، اما نظر رسمی سپاه ممکن است این نباشد. شاید برداشت آقای جوانی این بوده؛ ممکن هم هست آقای جوانی اصل حرفش را تکذیب کند./ رویداد24 @seraj1397 .
🔴 معاون سیاسی سپاه: منظور از تخلف سردار محمد، صرفاً رفتارهای انتخاباتی مغایر با مقررات سپاه بود 🔸سردار جوانی: نظر به برداشتهای نادرست و بعضا سوءاستفاده رسانه‌های داخلی و خارجی از پاسخ اینجانب به سوال خبرنگار فارس در خصوص فعالیتهای انتخاباتی سعید محمد، فرمانده سابق قرارگاه خاتم که در مسئولیتهای گذشته زحمات ارزشمندی کشیده‌اند، به آگاهی می‌رسانم همچنان که از متن مصاحبه بر می‌آید، تخلف مورد اشاره صرفاً بروز رفتارهای انتخاباتی بوده که مغایر با مقررات جاری سپاه می‌باشد./ فارس @seraj1397 .
🔴 پایان مرحله اول کلان پروژهٔ «مستندسازی دولت روحانی» 🔸مرحله ضبط گفتگو با دولتمردان کابینه روحانی و برخی از معاونان وزرا در مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری زیر نظر حسام‌الدین آشنا پایان یافته است. 🔸پروژه گفتگو با دولتمردان روحانی با هدف تهیه برنامه‌های مستند در توجیه عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم روحانی با اختصاص بودجه مشخص و یک استودیوی مجهز عملیاتی شده است. @seraj1397 .
🔴 پروژه نمادسازی یاران احمدی‌نژاد از میدان ۷۲ نارمک ادامه دارد! 🔸جریان انحرافی و شخصِ احمدی نژاد از عدم تایید صلاحیتش برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به خوبی آگاه است، ولی در چند ماه اخیر فعالیت های این جریان با هدف ایجاد فشار به شورای نگهبان و هزینه سازی‌های احتمالی در زمان انتخابات افزایش فراوانی داشته است. 🔸چندی پیش در سراج خبر داده بودیم که یاران احمدی‌نژاد به دنبال نمادسازی از میدان ۷۲ نارمک به عنوان پایگاه طرفداران احمدی‌نژاد هستند. 🔸گفتنی است از طرف نهادهای امنیتی و انتظامی به احمدی‌نژاد بدلیل برگزاری تجمعات غیرقانونی در میدان ۷۲ تذکراتی داده شده است. @seraj1397 .