eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 برای تشویق مردم جهت حضور حداکثری در انتخابات چه باید کرد؟؟ 🔻فارغ از اینکه این حس و تحلیل، درست هست یا غلط، در هر حال باید دو اقدام اساسی انجام بگیرد: 1⃣- اول) نبض شهر را در دست بگیریم! ایجاد شور انتخاباتی و نشاط سیاسی در کف خیابان. خیلی‌ها برای رای دادن، نیاز به استدلال ندارند! همین که حس کنند بقیه هم رای می‌دهند، قانع می‌شوند!! مردم از صندوق رأی، یک خاطرهٔ تلخ ۸ ساله دارند! هیچ‌کس برای پاک کردن خاطره تلخ، استدلال نمی‌آورد!! باید ایام انتخابات را تبدیل کرد به روزهایی پرنشاط و امیدبخش. ❓چگــونه؟ چنـد راهکار عملیاتی:الف) ســـرود خیـابـانـی: وقتی در یک مکان پر رفت و آمد، تعدادی نوجوان به صورت «غافلگیرانه» شروع به خواندن یک سرود امیدبخش و وطن دوستانه بکنند، نشاط ویژه‌ای در شهر پمپـاژ می‌شود. فکر کنید هرشب یک نقطه از شهر تبدیل شود به یک میتینگ شاد با چاشنی امید و وطن‌دوستی. سرودهای آماده، نیازی به تمرین ندارند! کافیست میکروفون تشریفاتی فراهم کنید و ســرود را اجرا کنید. (تازه از ماسک هم میتوان برای پوشش لب زدن ها استفاده کرد. 😉) حواستان باشد که متن سرودها، خیلی مستقیم و انتخاباتی نباشد که توی ذوق مخاطب خاکستری بخورد! پوشش رسانه‌ای این اتفاق می‌تواند بازتاب مجازی خیلی خوبی هم داشته باشد. ✅ ب) هـر ماشیـن، یک بیلبـورد تبلیغـاتی شهـری: از طریق دوست و آشنا و فامیل و.... ماشین‌های انقلابی شهر را به صورت هرمی شناسایی کنید و از هر طریقی مثل شابلون‌زنی یا پوستر یا برچسب جمله و... شیشه عقب ماشین را تبدیل کنید به یک تریبـون. خیلی مهم است که مــردم حس کنند که «مــردم» شور انتخاباتی دارند! شابلون و امثال آن، بهترین راه برای مردمی کردن شور انتخاباتی است. ✅ ج) مغــازه‌های انقـلابـی شهــر: یک راه دیگر برای مردمی کردن شور انتخاباتی، استفاده از شیشه مغازه‌هاست. شاید شما ۱٠ مغازه‌دار انقلابی نشناسید، اما یک مغازه‌دار که می‌توان پیدا کرد! او می‌تواند ما را به سایر کسبـه انقلابی وصل کند. توجه داشته باشید که کاسب‌ها، از پوسترهای «خیلی سیاسی» استقبال نمی‌کنند. ✅ د) تـریبـــون آزاد: تریبـون آزاد هم از کارهایی است که شور انتخاباتی را در شهر میدمد. به شرطی که نیروی کافی برای مدیریت نظری و فیزیکیِ جلسه داشته باشید تا نقض غرض نشود! یعنی از قبل باید سناریوهایی برای صحبت‌های خود بعنوان موافق یا حتی مخالفِ نمایشی آماده کنید. @seraj1397 .
🔴 برای تشویق مردم جهت حضور حداکثری در انتخابات چه باید کرد؟؟ 2⃣- دوم) بایـد کــار گفتمـانی هـم انجام داد! اگر طرف مقابل بهتر از ما بتواند عملیات روانی انجام دهد و هوچی‌گری های شب انتخاباتی را تنظیم کند، طبیعتاً اوست که پیروز این رقابت خواهد بود. پس نباید بـه کارهـای گرایشی و احساسی اکتفـا کرد. چه کنیــم؟؟ ✅ الف) باید دلایلی که برای لزوم مشارکت بالا و اهمیت رای مردم وجود دارد، استخراج کنیم و روی آنها مسلط بشویم. ✅ ب) باید این دلایل را تبدیل کنیم به جمله‌های ساده‌ای که به زبان «مــردم» است. مثلا به جای اینکه صرفاً بگوییم: «مشارکت نقش بسزایی در پشتوانه و قدرت دولت‌ها دارد، پس باید رای بدهیم» بگوییم: «بالاخره یه نفر رئیس‌جمهور میشه؛ اگه بهترین گزینه هم با مشارکت پایین رای بیاره، مثل بنـزِ بدون بنـزینه! دولت بعدی باید با قدرت سر کار بیاد که بتونه مشکلات رو حل کنه» ✅ ج) با تسلط روی این دلایل و جملاتِ ساده شده، باید هر بستر و ظرفیت را تبدیل کرد به یک موقعیت تبلیغاتی چهره به چهره. 🔸از صف نانوایی تا صف انتظار بانک و مطب پزشک و داخل تاکسی و اتوبوس و... ما مخاطب زیادی داریم و فرصت کمی! همه‌جا باید بحثی را راه بیندازیم و بحث را به سمت انتخابات سوق دهیم و از این گفتگوی چهره به چهره استفاده کنیم برای تغذیه فکری مردم. (حتی میتوان طی یک سناریوی از پیش تعیین شده، بحث نمایشی با دوست خود راه بیندازیم 😉) ♦️بسـم‌اللـه... شروع کنید به شبکه‌سازی و تقسیم کار و زمانبندی و عملیات که حرف حضرت آقا زمین نماند و انشالله یک دولت انقلابی بـا "مشارکت بالا" سر کار بیاید. مبادا بعد از انتخابات، وجدان‌مان اذیت‌مان کند که کم‌کاری کردیم... @seraj1397 .
🔺این هم نمونه‌ای از تلاش جوانان مشهدی برای پاسخ به شبهات انتخاباتی مردم 🔸گروهی از جوانان مشهدی شامل دانشجویان و طلاب برای پاسخ به شبهات انتخاباتی به میان مردم می‌روند تا از طریق گفتگو و اقناع، زمینه مشارکت حداکثری را فراهم کنند. 🔸 ۔۔۔۔ گروههای نخبه و جهادی، فعالین سیاسی و دلسوزان انقلاب، این سبک را در استان تهران و شهرستانهای آن شروع کنند. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴کتاب صوتی "خدای خوب ابراهیم" 👈 "۱۷۸ خاطره درباره ویژگی‌های قرآنی شهید ابراهیم هـادی " 🔸تولید رادیو ایران‌صدا @seraj1397 .
" سراج "
🔴کتاب صوتی "خدای خوب ابراهیم" 👈 "۱۷۸ خاطره درباره ویژگی‌های قرآنی شهید ابراهیم هـادی " 🔸تولید راد
. 📗 : 🔸کتاب خدای خوب ابراهیم، دربردارندهٔ ۱۷۸ روایت و خاطرهٔ زیبا از شهید «ابراهیم هادی» ا‌ست؛ شهید بزرگواری که خاطراتش الگوی زندگی سالم برای نسل حاضر و آیندگان است. 🔸از نکته‌های جالب و کاربردی این کتاب، ترکیب داستان‌ها با آیات قرآنی است؛ آیاتی که در زندگی انسان بسیار کاربرد دارد. 🔸در کتاب خدای خوب ابراهیم مجموعه خاطرات جمعی از اعضای خانواده، دوستان و همرزمان شهید ابراهیم هـادی نقل شده و پس از آن یک آیه از قرآن در مورد آن ویژگی ذکر کرده است. @seraj1397 .