📆 سال ۱۹۲۰ میلادی، تجزیه پرعبرت امپراتوری عثمانی در پی شکست در جنگ جهانی اول
💠رهبرانقلاب:
‼️نظام اسلامی در سرتاسر دنیای اسلام و هرجا که مسلمانی وجود داشت، هویّت اسلامی و احساس شخصیت را هم در افراد و هم در ملتها زنده کرد. اقلیتهای مسلمان که در دنیا متفرّق بودند، احساس شخصیّت کردند. ملتهای مسلمان، بخصوص در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا - یعنی در واقع اجزای امپراتورىِ متلاشی شده قدیمی عثمانی که سالهای سال رنج استعمار را تحمّل کرده بودند - احساس کردند مجدّداً نسیمی وزیده است.
البته ما امپراتوری عثمانی را اصلاً تأیید نمیکنیم؛ یک حکومت سلطنتی بود مثل بقیه حکومتهای سلطنتی، با همان مشکلات و گرفتاریها؛ اما اروپاییها -فاتحان جنگ بینالملل اوّل- وقتی این حکومت بزرگ را که از منطقه بالکان تا تمام آسیای صغیر و خاورمیانه و شمال آفریقا گسترش داشت - از بوسنی و هرزگوین تا مصر و ترکیه کنونی و عراق و سوریه و فلسطین - متلاشی نمودند، به این اکتفا نکردند که حکومت را زایل کنند؛ از ملتها انتقام کشیدند و آنها را تحقیر کردند! قطعه قطعه بخشهای این حکومت به دست یکی از دولتهای اروپایی افتاد و همان داستان غمبار استعمار تکرار شد! ۸۰/۸/۱۲
@seraj1397
.
📆 ماه اوت سال ۱۹۸۸ میلادی، سالروز تاسیس گروه تروریستی القاعده توسط دولتهای غربی_عِبری_عربی
💠رهبرانقلاب:
‼️قدرتهاى غربى و عوامل منطقهاى آنها اعتراف میکنند که این جریانها جریان القاعده و داعش و ... را اینها به راه انداختهاند؛ اگر هم اعتراف نکنند ما شواهد داریم، ما میدانیم.
من فراموش نمیکنم، مرحوم شیخ سعید شعبان - حالا آوردن اسمش دیگر اشکالى ندارد - عالم معروف اهلسنت، در مشهد - آنوقتى بود که ما در دوران جنگ بودیم - به من گفت که من اطلاع دارم که دارند تلاش میکنند براى اینکه شما را از طرف شرق کشورتان، مشغول کنند و درگیر کنند؛ من گفتم خب شرق ما افغانستان است؛ گفت بله از طرف افغانستان. این قبل از آن بود که این جریان طالبان و القاعده و این حرفها در افغانستان راه بیفتد؛ ایشان خب ارتباط داشت با محافل گوناگون سیاسى و روحانىِ اهلسنت، در جاهاى حساسى حضور داشت، شخص بسیار محترمى بود، مطلع شده بود، گفت من وظیفهى خودم دانستم که این را به شما بگویم.
بعد از اندکى هم همین حوادث اتفاق افتاد و دیدیم که همینجور بود که گفت. بنابراین شبههاى وجود ندارد که راه انداختن این جریانها و ساختن این جریانها، بهدست همین قدرتهاى غربى و عوامل منطقهاى آنها است. ۹۳/۶/۱۳
@seran1397
.
📆 سال ۱۳۳۲شمسی، دیدار مخفیانه «کیم روزولت» رئیس بخش خاورمیانه CIA با محمدرضا پهلوی جهت اجرای کودتای ۲۸مرداد
💠رهبرانقلاب:
‼️سیاست در دنیای امروز از هنر استفاده ناشایسته میکند. نه فقط امروز بلکه از سابق استفاده میکرده است. چند روز پیش سندی از اسناد منتشر شده وزارت خارجه امریکا درباره جریان کودتای ۲۸ مرداد را ترجمه کرده و برای من آوردند. در آن «کیم روزولت» میگوید وقتی ما به تهران آمدیم، یک چمدان بزرگ پُر از مقاله ترجمه شده و کاریکاتور با خودمان آوردیم؛ شما فکرش را بکنید، CIA امریکا برای ساقط کردن حکومتی که منافع آنها را تأمین نمیکرد؛ حکومتی که به آراء مردم متّکی بود و اینکه ممکن است پشت پرده آهنین شوروی برود، علیه آن از همه ابزارها از جمله از ابزار هنر استفاده کرد. سیاست غرب، اینگونه از هنر استفاده میکند!
شما هنرمندان میخواهید چه کار کنید؟ آیا شما میخواهید در مقابله با مطامعی که آنها به وسیله هنر به آن میرسند، از این ابزار بهره نبرید؟ این خردمندانه است؟ نه؛ این خردمندانه نیست، شماهم باید با ابزار هنر علیه غرب کار کنید! ۸۰/۵/۱
@seraj1397
.
📆 هلاکت «تیمور بختیار» اولین رئیس ساواک
💠رهبرانقلاب:
‼️بعد از کودتای آمریکایی ۲۸مرداد، دستگاه جهنّمی ساواک را بهوجود آوردند. اینها را غربیها کردند، اینها کار همین انگلیسیها و آمریکاییها بود! ۹۴/۱۲/۲۰
‼️یکى از خصوصیّت آن رژیم فاسد، دیکتاتورىِ سیاه و خفقان عجیب علیه مردم، با قساوت آمیزترین روشها بود، حرفهاى فراوان و موثّق وجود دارد از آنچه اینها با مردم، با مبارزین و با کسانى که ولو اندک انتقادی داشتند، انجام میدادند؛ آن شکنجهها، آن فشارهاى عجیب و غریبِ جسمى و روحى، آن زندانهاى مخوف، که امروز برخى از نشانههاى آنها هست که افراد میروند میبینند تعجّب میکنند. همین کسانیکه امروز دَم از حقوق بشر میزنند با همه وجود طرفدار اینها بودند؛ دستگاه جهنّمى ساواک را خود صهیونیستها و خود آمریکاییها بوجود آورده بودند، روشها را آنها بهشان یاد داده بودند! ۹۳/۱۰/۱۷
@seraj1397
.
📆 ۲۳ مردادماه سال ۱۳۵۰، جدایی بحرین از ایران، توسط حکومت پهلوی
💠رهبرانقلاب:
‼️در دورههای قبل از جمهوری اسلامی، همیشه ایران تجزیه شد و همیشه از ایران کَندند. هیچ کدام از سلاطین پهلوی و قاجار، این افتخار را ندارند که بتوانند بگویند ما مرزهای ایران را حفظ کردهایم. ۷۵/۲/۱۳
‼️خیلیها از تاریخ بیخبرند، و خیلیها تاریخ را سرسری نگاه میکنند. باید در تاریخ تعمق کرد، از تاریخ درس گرفت. ما در این دویست سال، در فعل و انفعالات منطقهی خودمان - چه برسد به فعل و انفعالات جهان - هیچ تأثیری نداشتیم.
در این دوران دویست ساله، استعمار به وجود آمد. دولتهای مستعمر از اقصی نقاط عالم به منطقهی ما آمدند؛ کشورهائی را گرفتند، ملتهائی را اسیر کردند، منابع ثروت ملتها را غارت کردند.
در این دویست سال، دولت ایران و ملت ایران، بیخبر و غافل، به حوادث نگاه میکردند؛ حتّی شاید از حوادث مطلع هم نمیشدند، چه برسد به اینکه بخواهند در آن حوادث دخالت کنند و تأثیر بگذارند. ۹۱/۳/۱۴
@seraj1397
.
🏴 ایام شهادت سیدالشهدا(ع)، دهه امربمعروف و نهیازمنکر
💠رهبرانقلاب:
‼️در زمینه مسائل اجتماعی شاید هیچ خطابی به مردم شدیدتر و غلیظتر از خطاب امر به معروف و نهی از منکر نیست. این یک وظیفه عمومی است، باید امر به معروف و نهی از منکر را میان خودتان اقامه کنید، رواج دهید و به آن پایبند باشید. البته امر به معروف و نهی از منکر حوزههای گوناگونی دارد که مهمترینش حوزه مسؤولان است یعنی شما باید ما مسئولان را به معروف امر و از منکر نهی کنید.
مردم باید از مسؤولان، کارِ خوب را بخواهند؛ آن هم نه به صورت خواهش و تقاضا بلکه باید از آنها بخواهند. اگر امر بمعروف و نهی از منکر نکردید، خدا اشرار و فاسدها و وابستهها را بر شما مسلط میکند و زمام امور سیاست کشور بدست حَجاج بن یوسفها خواهد افتاد! ۷۹/۹/۲۵
@seraj1397
.
🗓 سالروز پیروزی حزبالله در جنگ ۳۳روزه، روز مقاومت اسلامی
💠رهبرانقلاب:
‼️موفقیتها در سایهی مقاومت به دست خواهد آمد، نه در سایهی تسلیم! ۷۰/۲/۱۱
‼️ایستادگی وسیلهی پیروزی است، منتها کسانی که مقاومت میکنند، باید از خطرات مقاومت نترسند. اگر ترسیدند، در مقاومتشان اختلال پیدا خواهد شد. ۸۵/۷/۲۱
‼️اگر رابطه با خدا ضعیف شد، هوسها بر انسان غالب گردید و این هوسها توانستند جهتگیری را تنظیم کنند، آنگاه قدرت مقاومت در برابر جبهه دشمن هم ضعیف میشود. البته هر انسانی گاهی در معرض اهواءِ خود است. این چیزی نیست که بشود انسانها را بهکلّی از آن برکنار کرد. آنچه مهم است، این است که اجازه داده نشود هواهای نفسانی و منافع مادّی و خواستهای حقیر، خطّ زندگی انسان را معیّن کنند؛ راه زندگی را جلوِ پای انسان بگذارند؛ در زندگی انسان، تعیینکننده شوند و راه را عوض کنند. این مهمّ است. ۷۶/۹/۱۳
@seraj1397
.
❌ تعدادی از کاربران محترم پیام دادهاند که عدهای در خصوص ممنوعیت واردات واکسن توسط مسئولین امر سوالات و شبهاتی را مطرح مینمایند و رهبــری را متهـم میکنند به اینکه تصمیم غلطی گرفته و موجب مرگ دهها هزار نفر در کشور شده است!
پاســــــخ چیســـت؟
✅ به همین منظور پاسخی را مختصراً (در پست بعدی) عرض میکنیم...
👇👇
@seraj1397
.
" سراج "
❌ تعدادی از کاربران محترم پیام دادهاند که عدهای در خصوص ممنوعیت واردات واکسن توسط مسئولین امر سوا
.
🔻متنـی که این روزها در فضای مجازی دست به دست میشود...👇👇
جناب آقای خامنهای؛
آن روز که واکسنهای معتبر جهانی را ممنوع کردید امروز را میدیدیم، ولی سکوت کردیم چون ترسیدیم، از شما، از اطلاعاتتان، از عوامل آشکار و پنهانتان.
ما امروز را میدیدیم که مانند فرزندان یتیم، بایستی منتظر باشیم تا یک رهگذر دلش برای ما بسوزد و قوت لایموتی را در کاسهمان بگذارد، ولی باز هم ترسیدیم و حرفی نزدیم، ترسیدیم که مبادا عوامل شما ما را از هستی ساقط کنند.
آقای خامنهای، نمیدانم شما چه احساسی داشتید، وقتی که ژاپن سه میلیون واکسن رایگان را به کشوری که شما رهبرش هستید هبـه کرد و اعلام کرد کرایهاش را هم خود پرداخت کرده است؟
(متن خلاصه شده....)
🔻پاســخ:👇👇
🔸تاکنون شبهات و پرسشهای متعددی درباره «ممنوعیت واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور» مطرح شده و پاسخهای متعددی به این مسئله داده شده...
اما محور اصلی متن فوق هم مسئله ممنوعیت واردات واکسن است که به آن میپردازیم:
1️⃣ ابتدا از همه مخاطبین گرامی که میخواهند نسبت به دلایل تصمیم رهبری مبنی بر ممنوعیت واردات واکسن غیر مطمئن آگاه بشوند و آگاهانه نظر بدهند، توصیه میکنیم که مقاله زیر را حتما به طور کامل مطالعه بفرمایند:
https://b2n.ir/g19877
بر اساس دلایل مطرح شده در این مقاله، آلوده بودن و مضرّ بودن واکسنهای آمریکایی و انگلیسی که قرار بود به ایران وارد بشود، احتمال بسیار زیادی دارد و انسان عاقل باید از خطری که به احتمال زیاد در کمین اوست پرهیز کند. چه بسا خطر واکسنهای غیر قابل اطمینان از کمبود واکسن بیشتر باشد.
2️⃣ امروز آمریکا یکی از بزرگترین تولید کنندگان واکسن است. از جمعیت ۳۲۸ میلیون نفری آمریکا، تا ۱۹ مـرداد، ۱۶۶ میلیون نفر بطور کامل واکسینه شدهاند، یعنی 50 درصد از کل جمعیت:
https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/#vaccinations_vacc-total-admin-rate-total
⁉️سوال میکنیم: چرا آمریکا نتوانسته کل جمعیت کشورش را تاکنون واکسینه کند؟!
👈 زیرا میلیونها نفر تمایل به واکسینه شدن ندارند؛ در واقع میلیونها نفر در آمریکا به واکسن ها اعتماد ندارند:
https://ir.voanews.com/persiannewsarts/fauci-predicts-worsening-virus-conditions-%E2%80%8Cbritain-booster-shot
👈 زیرا میزان تولید به اندازهای نیست که بتوان تمام جمعیت را واکسینه کرد!
3️⃣ میزان واکسیناسیون در آمریکا بسیار بیشتر از ایران است اما با این میزان از واکسیناسیون، آمریکا در این ایام روزانه ۱٠٠هزار مبتلا و ۵٠٠ فوتی دارد.
منبــــــــــع:
https://ir.voanews.com/latestnews/average-daily-covid19-delta-variant-cases-us-reached-100-thousands
4️⃣ اگر واکسنهای انگلیسی و آمریکایی وارد ایران میشد، بر اساس میزان تولید این شرکتها، باز هم نمیشد انتظار داشت که میزان واکسیناسیون در ایران به ۵٠ درصد برسد.
5️⃣ واکسن به هیچ وجه از شیوع و گسترش بیماری جلوگیری نمیکند؛ دلیل ایجاد موج پنجم کرونا و کمبود تخت و سـرم در ایران نه میزان کم واکسیناسیون بلکه کاهش رعایت دستورالعمل هاست.
اگر افراد بیشتری در کشور واکسینه شده بودند مسلماً تعداد فوتیهای کرونا کمتر بود اما با این حد از رعایت دستورالعملها، قطعا همین موج پنجم شکل میگرفت.
6️⃣ اگر در کشور واکسن کـم باشد یا اصلا واکسنی وجود نداشته باشد، مردم با رعایت شیوه نامهها میتوانند جلوی گسترش بیماری و مرگ و میر ناشی از آن را بگیرند؛ اما اگر واکسن آلوده به کشور وارد شده و به مردم تزریق می شد، پیامدهای آن به هیچ وجه قابل جبران نبود.
👈👈 نتیجـه گیـری:
🔸وقوع موج پنجم همهگیری کرونا، با رعایت شیوه نامهها ارتباط دارد نه با میزان واکسیناسیون، هرچند تعداد فوتیها ناشی از درصد کم واکسیناسیون است.
🔸از طرفی درصد کم واکسیناسیون، ارتباط زیادی با ممنوعیت واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی ندارد، زیرا واکسن در کل جهان کم است و این دو کشور هم به اندازه کافی واکسن ندارند و اگر قرار بود علاوه بر چهار واکسنی که هم اکنون وارد می شود، دو واکسن آمریکایی و انگلیسی دیگر هم وارد می شد، رقم قابل توجهی به میزان واکسیناسیون در کشور اضافه نمیشد.
🔸این میزان از کمبود واکسن در کشور، با رعایت دستورالعملها توسط مردم و در نتیجه کاهش ابتلا قابل جبران است؛ اما پیامدهای واکسنهایی که به احتمال قوی آلوده و مضر هستند، به هیچ وجه قابل جبران نیست.
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینـیــــــد....
🔴 اطلاعات منتشر نشده از اقدام رهبر انقلاب که توطئـه محروم کردن مردم ایران از واکسن کرونا را خنثـی کرد
@seraj1397
.
🔴 دوازده نکته مهم در مورد وضعیت افغانستان...
1⃣ غالب مردم #افغانستان از دولت فعلی و آمریکا ناراضیاند. بنابراین در حمایت از دولـت بر نمیآیند.
2⃣ افغانستان کشوری با اقوام مختلف است که هیچ کدام از این اقوام اکثریت مطلق را ندارند. پس هیچ گروهی به تنهایی نمیتواند "دولت مرکزی" را تشکیل دهد. مگر با دخالت های خارجی.
3⃣ طالبان با داشتن هر تفکری، جزئی از اقوام و مردم افغانستان است که نمی توان آنها را در روند تشکیل "دولت آینده" نادیده گرفت.
4⃣ سیاستهای ضد آمریکاییِ طالبـان کاملا مشهود است. به این جهت که مخالف حضور سربازان امریکایی و دولت دست نشانده واشنگتن در کشورشان هستند. از این جهت با "داعـش" متفاوت میباشند. البته عناصر تندرو نیز در آنها وجود دارند.
5⃣ ظاهرا طالبـان امنیت "شیعیـان" را تضمین نموده است البته با این شرط که شیعیان با گروههای مخالف طالبان همکاری نکنند. با تشکیل دولت توسط طالبان، هیچ تضمینی بر ادامه این ضمانت وجود ندارد.
6⃣ سیطره مطلق طالبان بر دولت و مردم افغانستان، به نفع "مـردم" این کشور و منطقه نخواهد بود.
7⃣ طالبان سازوکارهای دمکراتیک و جمهوری را قبول ندارد. چون از یک طرف تنها ۳۰ درصد مردم افغانستان هستند و از طرفی به لحاظ اندیشه قائل به تشکیلِ "امارت اسلامی" هستند!
8⃣ هیچ سندی وجود ندارد که قاطعانه نشان دهد تحرکات فعلی طالبان بدون چراغ سبز آمریکا رخ داده است. در واقع گویا عمـرِ "اشرف غنی" و دولت مرکزی برای امریکا به پایان رسیده است. واشنگتن میداند که نمیتواند بیش از این در افغانستان بماند و با قبول شکست از این کشور خارج شد. اما با خروج خود نمیخواهد ثبات در منطقه شکل بگیرد. بنابراین سعی میکند بعد از خودش، افغانستان "کانون ناامنی منطقه" باشد تا از این طریق برای حضور گذشتهاش در منطقه مشروعیتزایی کند _دقت کنید_.
9⃣ بر اساس مورد ۸، گویا کاخسفید بر آن است تا با ایجاد ناامنی مضمن در افغانستان به مشغول ساختن رقبای خود (چین، روسیه و ایران) بپردازد.
لذا همگرایی این سه کشور در حل و فصل پرونده امنیتی افغانستان باید تقویت شود.
0⃣1⃣ سیاست ج.ا.ایران تشکیل دولتی متشکل از همه گروهها و اقوام برای ایجاد ثبات و امنیت در افغانستان است. هر چند امری بسیار مشکل به نظر میرسد.
1⃣1⃣ در صورتی که طالبان موفق به سیطره بر کل افغانستان شد، برای تداوم حاکمیتش و تعامل با کشورهای همسایه ناچار به تامین امنیت همه اقوام و تامین منافع کشورهای همسایه است.
2⃣1⃣ بر اساس مورد ۱۱ ایران نباید ارتباط و مذاکره مداوم خود را با طالبان قطع کند. حل مشکل افغانستان در سایه حضور همه اقوام، و تعامل کشورهای همسایه رقم میخورد. در غیر این صورت ناامنی در آن به کل منطقه سرایت میکند.
✍ علـی محمـدی
@seraj1397
.
🔴 منطق تماس ایران با طالبـان
🔸یکی از سرفصلهای مهم رسانههای فارسیزبان و بیگانه در خصوص تحولات داخلی افغانستان که بعضاً به افکار عمومی داخل نیز رسوخ کرده، تمرکز روی این موضوع است که جمهوری اسلامی ایران ضمن حمایت از طالبان و با یکسان پنداری آن با گروههای تکفیری و تروریستی مانند داعش، القاعده و غیره، در حال تطهیر سوابق و پیشینه این گروه است.
🔻 گـزاره تحلیلـی:
1⃣ سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات داخلی افغانستان، منطقی و با در نظر گرفتن تمام ملاحظات سیاسی، امنیتی و غیره است. تهران بهعنوان صادقترین بازیگر تحولات افغانستان، خواستار برقراری امنیت و ثبات در این کشور است و برای نیل به این منظور، تعامل و تماس با تمام گروههای داخلی ازجمله دولت مرکزی و طالبان را در دستور کار قرار داده است؛ تشکیل یک دولت وفاق ملی و با مشارکت گروههای مختلف سیاسی در افغانستان، گزینه مطلوب و مورد حمایت تهران است.
2⃣ جمهوری اسلامی ایران همسو با «منافع و امنیت ملی» خود و همچنین ایجاد امنیت و ثبات در افغانستان، تنها به برقراری «تماس» با طالبان که با هماهنگی و اطلاع دولت مرکزی افغانستان است، بسنده کرده است. تهران در عین بیاعتمادی به طالبان، نه دنبال ائتلاف و پیمان با این گروه است و نه جنگ و درگیری با آن. جمهوری اسلامی بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد که هماینک تمام آن در اختیار طالبان است. لذا نمیتواند و نباید نسبت به آنچه در افغانستان میگذرد، بیتفاوت باشد.
3⃣ اینکه برخی جمهوری اسلامی را متهم به مشروعیت بخشی به طالبان میکنند، آدرس غلط دادن است و از منطق درستی برخوردار نیست. ریشههای قبحزدایی از طالبان و مشروعیتبخشی به آن را نه در تهران، بلکه باید در گفتگوهای این گروه با آمریکا در دوحه جستجو کرد؛ درواقع این آمریکاییها بودند که در وهله اول به طالبان یک مشروعیت نیمبند دادند و با آن پشت یک میز به گفتگو نشستند.
🔻 نکته پایانی:
همجواری ایران با کشور افغانستان با ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک که همواره مصدر قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و مهمتر از همه مشکلات امنیتی بوده است، ایران را وادار میکند که در یک پکیج کامل به مسئله افغانستان بنگرد تا امنیت ملی خود را در سختترین شرایط، حفظ نماید.
✍ حمید خوشآیند
@seraj1397
.
🔴 شــرایط طــلایی ‼️
🔻 به نظر میرسد شـرایط زمـان حاضـر بسیـار حسـاس است، چـون:
1⃣ اگر آقای رئیسی در این چهار سال موفق نشود امید درصد زیادی از این حدود ۴۹ درصدی که رای دادن هم از بین خواهد رفت، البته امید بسیار زیادی داریم که موفقیتهای بزرگی حاصل شود، اما نباید به خوب راضی باشیم.
2⃣ نکته مهمی که باید به آن اشاره کرد ۵۱ درصدی کسانی که رای ندادهاند، میتوانند کسانی باشند که در دوره چهار ساله آقای رئیسـی، مطالبهگری های سنگین، تحت تاثیر قرار گرفتن از دشمن و مشکلات دیگری مانند آشوبها، تحصنها و مسائل دیگر را به وجود بیاورند و در یک کلام تبدیل به ترمز دولت انقلابی شوند.
3⃣ صِرف روی کار آمدن دولت انقلابی نباید خیال ما را راحت کند، بلاتشبیـه مشکلات حکومت در زمان حضرت علی علیهالسلام، امام حسن مجتبی علیهالسلام و مختار ثقفی نمونههای بارز این قضیه است و میتوانند مشکلات متعددی برای دولت ایجاد نمایند.
4⃣ اگر دولت انقلابی در این چهار سال موفق بشود، امید به ملت برمیگردد، انقلاب به دور تند خود میافتد و بسیاری از توطئهها خنثی میشود. و دشمنان این را بخوبی میدانند، بنابراین تمام تلاش خود را میکنند که نگذارند این دولت موفق شود، یکی از مهمترین توطئه های دشمنان عملیات روانی و جنگ نرم است، پس ما بایستی در این زمینه فعال باشیم و مهمترین قسمتی که میتواند فعالیت کند سپاه است و مهمترین مجموعه، قرارگاه های هدايت و روشنگری است.
✍ دکتر سیدجلال حسینی
@seraj1397
.
🔴 احتــرام به سـرمــربــی
🔻سرانجام لیست افراد پیشنهادی کابینه سیزدهم به مجلس شورای اسلامی ارسال شد.
طبق معمول عدهای معاند داخلی و خارجی شروع به تخریب و تمسخر کردهاند و همچنین عدهای از دوستان و دلسوزان نقدها و سوالاتی پیرامون افراد پیشنهادی دارند، لذا دقت به چند نکته ضروری میباشد:
1⃣ هیچ فردی به اندازهٔ شخص رییسجمهور دغدغه انتخاب افراد شایسته در کابینه را ندارد.
2⃣ در انتخاب کابینه از افراد و چهره های مختلف با گرایشهای سیاسی متفاوت مشورت گرفته شده است.
3⃣ افراد پیشنهادی از فیلترِ سیستم قضایی و امنیتی به سلامت عبور کردهاند.
4⃣ افراد پیشنهادی بر اساس برنامههای مورد نظر رئیسجمهور محترم و شاخصه های مدنظر ایشان در دولت آتی برگزیده شدهاند.
4⃣ افراد معرفی شده با ارائهی برنامه های خود در کمیسیونهای تخصصی و صحن علنی مجلس، مورد نقد، بررسی و چکش کاری نهایی قرار میگیرند و چه بسا برخی از آنان نتوانند رٱی اعتماد نمایندگان مردم را کسب نمایند.
5⃣ منقدان در انتخاب بازیکنان تیم ملی جهت شرکت در مسابقات بینالمللی و مهم، همواره به سرمربیِ تیم انتقاداتی وارد میکنند، ولی در نهایت کارشناسان امر، پیشنهاد میکنند برای حفظ آرامش و موفقیت تیم، به انتخابهای سرمربی احترام و از تیم حمایت همه جانبه صورت پذیرد.
✅ قطعا نقدهایی به کابینه پیشنهادی آقای رییسی وارد هست، و هر لیستی که ارائه میشد باز منتقدان خاص خود را در پی داشت. لذا الان باید با احترام و حمایت از تیم منتخب ایشان، زمینه را برای تسریع در تشکیل دولت قوی و مردمی فراهم سازیم.
✍ مصطفی علیجانزاده
@seraj1397
.
❌ یک هشــدار! یک توصیــه!
"جریان سیاسی اصلاحات" بصورت ظاهری از صحنه معادلات سیاسی کشور کنار رفته است، اما جریان رسانهای آنها بشدت فعال بوده و از همین الان "جریان تخریب" کـارِ خود را با قوت و شدت آغاز کرده است.
باید توجه داشت که عناصر رسانهای طیف عدالتخوار نیز در کنار #اصلاحات، قرار گرفته و درصدد مدیریت فضای ذهنی جامعه و تخریب جبهه انقلاب است!
لذا مدیریت جریان رسانهایِ "جبهـه انقلاب" اینبار وظایف سنگینتری در قبال دولـت انقـلابـی دارد.
امیدپروری، واقعیتنگری ، پرهیز از سیاهنمایی و ترسیم واقعی از افق بسیار روشن از آینده انقلاب، بخش کوچکی از وظایف رسانههای_انقلابی است.
این مهم آنقدر پر اهمیت است که رهبر معظم انقلاب در روز تنفیذ به نبود یا ضعف آن، در تارک صفحات سیاسی جبهه انقلاب، بدرستی اشاره کردند.
رمز پیروزی این چهار سال مهم، اتحاد بیشتر از قبل، رسانه های انقلابی و پرهیز از حواشی است.
#اتحاد_رسانههای_انقلابی
#دولت_انقلابی
#رسانههای_اصلاحاتی
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ اجماع اصلاحطلبان برای تخریب رئیسجمهور جدید
❌ این روزها پروژه «تخریب دولت رئیسی» هدف مهمی است که اصلاحطلبان را بطور بیسابقهای هماهنگ کرده است!
❌ جریان اصلاحات با تمام ظرفیت از تاجزاده، عبدی و آذرپیک گرفته تا شکوریراد و ابطحی، در حال تخریب رئیسی هستند!
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 توپخانـهٔ تخریبچیها بر سر دولتی که هنوز دست به کار نشده‼️
#روشنگری
@seraj1397
.
۶۶.mp3
2.59M
🔴 حواشی برخی از رسانههای اصلاحطلب در مورد کابینه دولت سیزدهم
🎙 دکتر قاسم حبیبزاده
@seraj1397
.