🔴 داعش خراسان⁉️
🌀 خبر: اندیشکده آمریکایی «امریکن کانزروتیو» در گزارشی نوشت: «با خروج آمریکا از افغانستان، اعضای سابق نیروهای امنیتی این کشور که زمانی توسط آمریکا آموزش دیده بودند، به داعش خراسان پیوستهاند».
🔻گـزارههای تحلیلی:
1⃣ داعش خراسان در سال ۲۰۱۵ که داعش در سوریه و عراق در اوج قدرت بود، تشکیل شد. مرکز آن ولایت ننگرهار در شرق افغانستان است. این گروهک سودای برپایی امارت در خراسان بزرگ را در سر میپروراند که در گذر زمان میان چند کشور تقسیم شده است که حد شرقی آن به چین و منطقه سینکیانگ و قوم ایغورها میرسد و حد غربی آن در داخل ایران با ری و تهران هممرز است.
این گروهک که تشکیل امارت خراسان را مقدمه تشکیل امارت جهانی میداند و هیچ زمانی بیشتر از ۱٠ هزار تن جنگجو نداشته، از اعضای طالبان و افراد تیتیپی (تحریک طالبان پاکستان)، سپاه صحابه، لشکر جهنگوی، افراد سرگردان وابسته به حرکت اسلامی ترکستان و نیز اتباع کشورهای دوردست نیرو جذب کرده است.
2⃣ بین اهداف سیاسی داعش خراسان و اهداف و دستورالعملهایی که تیم امنیتی بایدن در افغانستان دنبال میکنند، شباهت عجیبی وجود دارد. «ناامنسازی» افغانستان، راهبرد اصلی دو طرف برای نیل به اهداف سیاسی و امنیتی است. جذب اعضای سابق نیروهای امنیتی افغانستان به داعش خراسان اتفاقی از روی کنجکاوی و تصادف نیست، بلکه رخدادی کاملاً «حسابشده و هدفمند» است!
در شرایط کنونی نبرد با طالبان یکی از اهداف اصلی و داخلی داعش خراسان است؛ هدفی که آمریکاییها در سالهای گذشته سربازان و نیروهای امنیتی افغانستان را برای آن تربیت و آموزش داده بودند! در عرصه خارجی نیز ناامنسازی روسیه، چین و جمهوری اسلامی ایران جزو اهداف تعریفشده داعش خراسان است!
3⃣ داعش خراسان که امروز شاهراه ترانزیت قاچاق سلاح و مواد مخدر در افغانستان را در تصرف خود دارد، از بقایای داعش در سوریه و عراق تشکیلشده که پس از نابودی آن در این دو کشور، توسط عناصر امنیتی و سرویسهای جاسوسی آمریکا و برخی اعضای ناتو با عملیات پیچیده به افغانستان منتقل شد؛ بنابراین حیات و بقاء آن در افغانستان ناشی از تصمیماتی است که با آگاهی و اراده، توسط واشنگتن اتخاذ شده است. سیاست آمریکا نسبت به این گروهک، تاکتیکی با هدف نیل به اهداف استراتژیک است!
🔻 نکتــه پایانــی:
داعش خراسان «ابزاری» است تا در کشوری که از یکسو با ایران دارای مرزهای طولانی است و از سوی دیگر با چین و روسیه مهمترین رقبای استراتژیک ایالاتمتحده در جهان مجاورت دارد، نقش «ناامنسازی» و انتقال آن به محیط پیرامون را بازی کند.
✍ حمید خوشآیند
@seraj1397
.
علی طزری _ نشست سیاسی کارگاه هادیان.m4a
13.96M
🔴 تبیـین وضعیت اقتصـادی کنـونی کشـور
🎙 علی طـزری، کارشناس سیاسی
@seraj1397
.
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ویدئو| ۱۰۰ روز آوار برداری‼️
@seraj1397
.
29.mp3
584K
🔴 نگاهـی به برخـی از وظایف عملکردی بسیــج
🎙 علیاکبر صیـدی
@seraj1397
.
🔴 تفاوت مذاکرات ١۴٠٠ با مذاکرات ١٣٩٢⁉️
🔸دور هفتم مذاکرات هستهای قرار است در ۲۹ نوامبر (۸ آذر) در وین برگزار شود. "رابرت مالی" نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در پیام توئیتری خبر از گفتگوی سازنده با "سرگئی ریابکوف" و "ما ژائوشو" معاونان وزرای خارجه روسیه و چین داده است، در کنار آن دیروز رئیسجمهور کشورمان در جمع بسیجیان نهاد ریاستجمهوری با کمال آرامش؛ از گشایشهایی از قبیل فروش نفت، منابع مالی، ارتباطات بینالمللی بدون هیچگونه باجدادن بیان نمودند.
🔸اگر پیام "رابرت مالی" را در کنار پیام "آقای رئیسی" قرار دهیم میتوان به این نکته پی برد که مذاکرات ۱۴۰۰ با مذاکرات ۱۳۹۲ از زمین تا آسمان فرق دارد، از جمله تفاوتهای آن میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
1⃣ مهمترین مسئله این است که در این دور از مذاکرات کشور ایران با در دست گرفتن ابتکار عمل به عنوان قطب اصلی و تعیینکننده مذاکرات ۱۴۰۰، نسبت به سایر کشورها توانسته با تکیه بر اقتدار خود عرض اندام نماید.
2⃣ دامن نزدن فضای سیاسیاجتماعی کشور به مذاکرات و اینکه چرخه اقتصادی کشور میبایست بدون اعتنا به مذاکرات هستهای به پیشروندگی خود ادامه دهد. در واقع دولت با خنثیسازی تحریمها به دنبال تقویت تولید ملی و بهبود معیشت مردم حرکت کند.
3⃣ حرف اول و آخر کشور ایران در این دور از مذاکرات در دو کلمه خلاصه میشود اول "لغو تمامی تحریمها" بعد از آن "مسئله هستهای" و این هم با راستیآزمایی از جانب ایران صورت خواهد گرفت.
4⃣ نکته حائز اهمیت اینکه در این دور از مذاکرات، کشوری به نام ایالات متحده آمریکا با توجه به خروج یکطرفه از برجام وجود فیزیکی در پشت میز مذاکرات ندارد که بخواهد به دنبال تحمیل صحبتهای خود و زیادهخواهی بیجا باشد.
5⃣ دستگاه دیپلماسی ایران در دولت سیزدهم نشان داد که فقط غرب و در رأس آن ایالات متحده آمریکا تعیینکننده مراودات بینالمللی نیست، بلکه با فعال نمودن دیپلماسی منطقهای و نگاه به شرق و در رأس آن پیمان شانگهای و دیدارهای مثبت با کشورهای همسایه راه نو و جدید را شروع نموده است.
🔚 در آخر اینکه با توجه به موارد ذکر شده؛ تحریم قابل علاج است، اما علاج آن عقبنشینی نیست. علاج تحریم فقط و فقط تکیه بر تواناییهای ملی و احیای آن میباشد که امیدواریم دولت سیزدهم تمام تلاش خود را جهت "تقویت تولید ملی" و "خنثیسازی تحریمها" به کار ببندد.
✍ حامد نـوری
@seraj1397
.
🔴 افتتاح فضای آموزشی در روستای دلگان سیستان توسط خیّرین و جهادگران بسیجی اسلامشهری
🔸بمناسبت هفته بسیج یک فضای آموزشی دو کلاسه خیرساز با حضور خیرین و مسئولین محلی در روستای چاه میرجان شهرستان دلگان به بهرهبرداری رسید.
🔸این مدرسه دو کلاسه با زیربنای ۷۷ مترمربع در زمینی به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع با دستان پدر شهید مدافع حرم محمود شفیعی، و به همت اعضای موکب احبابالحسین(ع) اسلامشهر و بسیج سازندگی دلگان ساخته و توسط اداره کل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس استان تجهیز شده است.
🔸این واحد آموزشی با آورده ۲میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی خیرین ساخته شده و با بهرهبرداری این مدرسه تعداد ۴۰ نفر از دانشآموزان این روستا از فضای آموزشی مطلوب بهرهمند شدند.
🔸همچنین از سوی موکب احباب الحسین(ع) نوشتافزار و کفش بین دانشآموزان این مدرسه توزیع شد.
@seraj1397
.
🔴 افتتاح یک پایگاه بسیج در هفته بسیج
🔸در هفته بزرگداشت بسیج، پایگاه مقاومت بسیج شهید مولانایی واقع در شهرک الهیه باحضور فرمانده سپاه اسلامشهر و جمعی از مسئولین شهرستان اسلامشهر افتتاح گردید.
🔸بسیجیان این پايگاه که سالها فاقد ساختمان مستقل بودند، با حمايتهاى سپاه اسلامشهر و خيرين عزیز شهرستان، ظرف مدت کمتر از یکماه ساخته شد و در هفته مبارك بسيج با دستان برادرِ شهید مولانایی افتتاح شد.
#بسیج_پاره_تن_مردم
@seraj1397
.