eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴 تاکنون ۴ دروغ بزرگ در مورد ، وایرال شـده است؛ ❗️ افزاش بودجه نهاد ریاست جمهوری ❗️ افزایش عوارض خروج از کشور ❗️ حـذف وام ازدواج ❗️ بودجه مجموعه سراج ✅ به اختصار دروغ بودن هر چهار شایعه توضیح داده می‌شود: ۱- در مورد نهاد ریاست‌جمهوری بودجه افزایش نیافته بلکه برای شفافیت، بودجه متفرّق نهادهای زیرمجموعه در سالهای گذشته در یک ردیف آورده شده است. ۲- افزایش چند برابری درآمد از عوارض خروج نسبت به سال گذشته در اثر گـران شدن نیست، بلکه سال پیش به دلیل کرونا میزان مسافرت کمتر بوده. ۳- وام ازدواج نیز حذف نشده بلکه فقط محل ردیف آن در لایحه تغییر کرده است. ۴- بودجه ۱٠٠ میلیاردی سازمان سراج نیز دروغ بوده و این بودجه مربوط به قرارگاه بقیةالله است که یکی از چندین زیر مجموعه‌اش سراج و اوج و... می‌باشد. 🔸در آخر هم با توجه به فریبکاری لیبـرال‌ها و پیچیده بودن محاسبات بودجه، به همه فعالان سیاسی توصیه می‌شود که تا تکمیل جداول رسانه‌ای مطمئن به شایعات اعتـنا نکنند. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 واقعیت‌هایی در مورد بودجه که کمتر شنیده شده... 🔸مثل هر سال باز هم سر بودجه نهادهای فرهنگی دعواست؛ بی‌بی‌سی و اینترنشنال و معاندان دیگر هم بر آتش این دعوا می‌دمند اما آنچه درباره افزایش بودجه سازمان‌های فرهنگی می‌گویند یک است که با یک حساب و کتاب ساده که در این رشته آمده می‌توان آن را تشخیص داد... ‏🔸کل در سال ۱۴۰٠، ۱.۷ درصد کل بودجه کشور؛ این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۲۲,۹۶۰ هزارمیلیارد تومان رسیده که معادل ۱.۵ درصد کل بودجه است که خب کاهش یافته! 🔸ما کلا وقتی درباره بودجه فرهنگی حرف می‌زنیم داریم در مورد زیر ۲ درصد کل بودجه کشور می‌گوییم... 🔸حالا سوال اینجاست پس چرا امسال بودجه سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی مثل وزارت ارشاد یا سازمان تبلیغات و… افزایش یافته؟ ✓ جواب: چون قبلا بودجه فرهنگی را میان ۶۰ دستگاه تقسیم می‌کردند، اما در ۱۴۰۱ این دستگاه‌ها تجمیع شده و بودجه ذیل ۹ نهاد به عنوان سرگروه تعریف شده است. ‏🔸بعنوان مثال بودجه ۵,۰۳۸ میلیاردی وزارت ارشاد باید میان ۱۷ نهاد که قبلا ردیف بودجه جداگانه داشتند توزیع شود یا بودجه ۱,۵۳۴ میلیاردی سازمان تبلیغات باید میان ۲۰ سازمانی که قبلا خودشان بودجه می‌گرفتند تقسیم شود؛ بدیهی است که در این شرایط بودجه سرگروه‌ها نسبت به سال قبل افزایش می‌یابد. ‏🔸آنهایی که نگران و دلواپس بودجه‌های مربوط به بودجه دینی و مذهبی هستند و هر سال شلوغش می‌کنند هم بد نیست بدانند سهم این بخش ۰.۰۰۲ (دو هزارم) کل بودجه کشور است. جالب است بدانید ۶۰ درصد بودجه فرهنگی مربوط به حوزه‌های گردشگری، ورزش، تفریح، هنر و صنایع‌دستی است. ‏🔸حالا بیایید به یک عدد جالب‌تر برسیم: کل بودجه فرهنگی کشور حدود ۲۳هزار میلیارد تومان است که با قیمت ارز این روزها می‌شود حدود ۷۶۰ میلیون دلار. فقط بودجه سالانه بی‌بی‌سی حدود ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار است که می‌شود بیش از ۷ برابر کل بودجه فرهنگی کشور ما ! ؛ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ⁉️ متن شبهـه:👇👇 محمد مهاجری در بودجه سال جاری که "حسن روحانی" که نوشته بود هزینه نهاد ریاست‌جمهوری حدود ۵۳۷ میلیاردتومان بود (ردیف ۱٠۱٠٠٠ و ۱٠۱٠۱۲)، در اولین بودجه دولت آقای رئیسی برای سال ۱۴٠۱ هزينه نهاد‌ ریاست جمهوری به ۱,۴۸۳ میلیارد تومان افزایش یافته (طبق ردیف ۱٠۱٠٠٠) یعنــــــی: 2.7 بـرابـر افزایـش این نوشتم تا بماند یادگار! پاســخ: 👇👇 🔸افزایش بودجه نهاد ریاست‌جمهوری، به دلیل تجميع ردیف‌هایی مثل معاونت‌ حقوقی، ستاد‌ مبارزه با قاچاق‌ کالا، ارز و موادمخدر، معاونت امور زنان و چند دستگاه دیگر ذیل بودجه نهاد است. به اضافه اینکه دولت سیزدهم هرماه چند سفر استانی دارد. 🔸بله- در تاریخ مانده و ثبت شده!: برای حسن روحانی که از دفترش تکان نمی‌خورد و زخم بستر گرفته بود، همین بودجه ۵۳۷ میلیارد تومانی هم زیاد بود! @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ⁉️ متن شبهه:👇👇 عوارض ۵ میلیون تومانی دولت رئیسی!!پاســخ:👇👇 🔸باز هم دروغ جدید بر علیه دولت جدید! 🔸حذف وام ازدواج که دروغ از آب در آمد این هم اضافه شد! 🔸عوارض پنج میلیون تومانی صحت ندارد. 🔸رئیس سازمان برنامه و بودجه: میزان عوارض در بودجه نیامده و در آیین نامه‌های دولت تعیین می‌شود و رقم ذکر شده صحت ندارد. 🔸در دولت در مورد چگونگی تعیین عوارض بحث‌های مختلفی شده که البته با این عدد فاصله زیادی دارد اما هیچ کدام هنوز بررسی نهایی و تأیید نشده است. 🔸عوارض خروج از کشور: ✓ سال ۱۳۹۸: 1400 میلیارد تومان ✓ سال ۱۳۹۹: 1610 میلیارد تومان ✓ سال ۱۴٠٠: 110 میلیارد تومان(بدلیل شیوع کرونا و کاهش سفرهای خارجی) ✓ سال ۱۴٠۱: 1500 میلیارد تومان 🔸اول خبر حذف وام ازدواج، حالا هم خبر افزایش عوارض خروج و بعدش... هدف شایعه‌پردازان، بهم زدن آرامش روانی جامعه است. ✅ پاسخ شایعه حذف وام ازدواج:👇 http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/2603 @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بودجـه ۱۴٠۱ به زبـان سـاده نکات مهم و اثرگذار بودجه امسال را برای مخاطب شرح بدیم👆 ؛ @seraj1397 .
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ 🔴 شبهـه شبکه‌های معاند درباره بودجه نهادهای دینی و فرهنگی! 🔸باز هم فصل بودجـه کشور و باز هم شبهات بودجه‌ای و حمله به سازمان‌های فرهنگی و مذهبی 🔸بررسی منصفانه!! بودجه نهادهای دینی مانند جامعةالمصطفی، حوزه علمیه و.... را توسط شبکه‌های ماهواره‌ای ببینید و پاسخ آن را بشنوید... @seraj1397 .
؛ 🔴 دروغ شاخدار اصلاح‌طلبان: "وام ازدواج در بودجه ۱۴۰۱ حذف شد" ! ⚠️ برخی از سایت‌های خبری امروز مدعی شدند که وام ازدواج در بودجه سال آینده حذف شده؛ اما حقیقت ماجرا چیست؟ 🔸رقم وام ازدواج جوانان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ حذف شده و دولت درخواست کرده که میزان آن را در هیات وزیران تعیین کند. 🔸به گفته برخی کارشناسان وام ازدواج برای سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۰۰ و ۱۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته می‌شود. 🔸پ.ن: در این شرایط که جامعه نیاز به امید و روحیه داره یه عده هم با دروغ و ترس انداختن به جون مردم مظلوم ارتزاق می‌کنند... این پولا خوردن نداره! @seraj1397 .