🔴 استفاده ابزاری از زنـان برای بازسازیِ آبروی از دست رفته!
🔸"جریان اصلاحات" که سالهاست مشروعیت خودش را از دست داده و در چندین انتخابات برغم تبلیغات گسترده، به ته جدول سقوط کرده است حالا در هر فرصتی بدنبال بازسازی مشروعیت بر باد رفته است! این بار نیز برای چندمین بار از ابزار زنان استفاده کرده است.
سناریوی فروشِ تقلبی بلیط به زنان و عدم حضور آنها در ورزشگاه مشهد و ریختن اشک تمساح برای حضور زنان از جمله کارهایی است که این جریان انجام داده و حتی برخی از آنها پیشنهاد محروم کردن ایران از جامجهانی را به فیفـا دادهاند!
🔸مصطفی تاجزاده از محکومین فتنه ۸۸ و از حامیان عملکرد دولت روحانی نیز در توئیتی نوشت: «رفتار جمهوری اسلامی روز به روز به امارت اسلامی شبیهتر میشود. بارزتر از همه، زن ستیزی طالبان در افغانستان و حکومت یکدست اقلیت در ایران است....»
⁉️ براستی آیا این جماعت، طرفدارِ زنان یا طرفدار حضور آنها در ورزشگاه هستند؟
پاســخ روشــن است:
1. چرا در دولتهای خاتمی و هاشمی و روحانی ورورد زنان به ورزشگاه سازماندهی نکردهاند؟
2. موضع اصلاحطلبان از جمله حزب اتحاد ملت و تاجزاده درباره زنکشی رفیق شفیق آنها (نجفی، عضو اصلی حزب کارگزاران و نورچشمی آقایان هاشمی و خاتمی و روحانی) چه بوده است؟ میترا استاد را کشتند و به او اتهام پرستو بودن را هم زدند!! آیا میترا زن نبود؟! چرا زن بود ولی برای این جماعت زن بودن مهم نیست زن ابزار است برای خواستههای سیاسی و شهوانی! اینها هر کجا لازم باشد و منافعشان اقتضا کند دفاع میکنند!
🔸حقیقت مطلب را "اکبر گنجی" از اصلاحطلبانِ فراری گفته است: «ما کارمندانِ دولتهای راست افراطی، و بخش پروپاگاندای دولت آمریکا، انگلیس، اسرائیل و سعودی هستیم. وظیفه ما فروپاشاندن سازمان اجتماعی، و به خشونت جمعی کشاندن مردم است... گمان باطل نکنید که مخالف سیاسی و مدافع حقوق بشر هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم!»
✍ روانبخـش
@seraj1397
.
🔴 مسبّـبان وضع موجود، از گرانیها گلهمند هستند‼️
🔸برخی چهرههای جریان سیاسی خاص باوجود آنکه کمتر از هفت ماه از عمر دولت انقلابی میگذرد، انتقادات تندوتیزی نسبت به عملکرد اقتصادی دولت و وضعیت تورم در جامعه مطرح میکنند، درحالیکه همینها تا هشت سال پیشازاین در خواب زمستانی بودند و فضای اقتصادی جامعه را گلوبلبل میدیدند.
🔸رسول منتجبنیا، دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی در یک مصاحبه میگوید: «یکی از شعارهای آقای رئیسی پایین آوردن تورم و از میان بردن گرانی و کمک به معیشت مردم بود. همه قیمتها چند برابر شده و آقایان حاضر نیستند که بپذیرند، این همه گرانی ناشی از تورم است و مرتب هم شعار میدهند که نرخ تورم رو به کاهش است».
🔻گزارههای تحلیلی:
1⃣ دولت آقای روحانی ۵۵ هزار میلیارد تومان بعنوان تنخـواه از بانک مرکزی استقراض کرد. آثار تورمی این نقدینگی در ششماهه دوم ۱۴۰۰ میبایست خود را نشان میداد و تمام تلاش دولت در عرصه اقتصاد و معیشت مردم، بیاثر کردن این استقراض بود.
حجتالاسلام غلامرضا مصباحی مقدم «عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام» در این خصوص میگوید: «اصلاحطلبان از تورمی انتقاد میکنند که با استقراض دولت قبل ایجاد شد»؛ بنابراین ابتدا باید این سؤال از منتقدین دولت فعلی پرسیده شود که در زمان عملکرد ۸ ساله دولت روحانی کجا بودند؟!
2⃣ در بررسی عملکرد ۷ ماهه دولت انقلابی نقاط قوت زیادی مشاهده میشود، دولت فعلی با تأکید بر خطوط قرمز در مذاکرات برجامی و تلاش در جهت تحت تأثیر قرار نگرفتن معیشت و اقتصاد جامعه از نتایج برجامی، تلاش برای افزایش روابط تجاری با همسایگان و اتخاذ استراتژی نگاه به شرق و حضور پررنگ در سازمانهای منطقهای، تلاش در جهت افزایش صادرات و فروش نفت، برنامهریزی در جهت بازگشت ارز به کشور و ... اقدامات پایهای مناسبی انجام داده است که تأثیر آن بر اقتصاد کشور در سال جاری، موجب بهبود وضعیت معیشتی مردم خواهد شد.
✍ فرهاد کوچکزاده
@seraj1397
.
🔴 نماینده مردم تهرلن و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی: اصلاح قانون بیمه کارگران ساختمانی توسط کمیسیون اجتماعی مجلس
🔸به گزارش روابطعمومی دفتر ارتباطات مردمی خانه ملت در اسلامشهر، مهدی شریفیان نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: با اجرای این طرح میتوان برای ۳ تا ۵ میلیون نفر کارگر و افراد تحت تکفلِ آنها بیمه پایدار در نظر گرفت که نشان میدهد کار بزرگی در کمیسیون اجتماعی مجلس صورت گرفته است.
@seraj1397
.
🔴 امین اسدی با حفظ سمت، سرپرستِ بخشداری چهاردانگه شد
🔸فرماندار اسلامشهر در جلسه شورای معاونین و مدیران فرمانداری امین اسدی معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرماندار را با حفظ سمت به عنوان سرپرست بخشداری چهاردانگه منصوب و معرفی کرد.
@seraj1397
.
🔴 "معصومه گیلآبادی" معاونت امور بانوان فرمانداری اسلامشهر شد
🔸با حکم حسین حبیبی فرماندار اسلامشهر، سرکار خانم معصومه گیلآبادی که قبلا فرمانده حوزه بسیج خواهران چهاردانگه بود بعنوان معاونت امور بانوان فرمانداری شهرستان اسلامشهر منصوب شد.
🔸گیلآبادی با بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و آموزشی در مجموعه های ارزشی و انقلابی و موسسات فرهنگی و آموزشی، عمرانی و امور خیریه، اکنون مهمترین مسئولیت شهرستانی برای پیگیری مسائل حوزه زنان را عهده دار شده است و امید آن میرود تا با توجه به سوابق وی شاهد تحول آفرینی در موضوعات و اقدامات مربوط به بانوان شهرستان باشیم.
🔸از سوابق اجرائی وی میتوان به عضویت در شورای شهر، مسئول ستاد نماز جمعه، فرمانده حوزه مقاومت بسیج، مدیریت مؤسسه علمی آزاد راسخون، موسس مرکز نیکوکاری، عضوش رای فرهنگ عمومی و کارمند شهرداری اشاره کرد.
@seraj1397
.
🔴 تجمع اعتراضآمیز سهامداران یک تعاونی مسکن در اسلامشهر
🔸روز گذشته تعدادی از اعضا و سهامداران تعاونی مسکن کارکنان شهرداری، فرمانداری و دادگستری شهرستان اسلامشهر با تجمع در مقابل فرمانداری این شهرستان خواستار شد احقاق حقوق ۲۰ ساله خود شدند.
🔸این تعاونی مسکن که از سال ۱۳۸۰ با جذب سرمایههای تعدادی از کارکنان دستگاههای اجرایی و شهروندان در شهرستان اسلامشهر تشکیل شده بعد از گذشت ۲۰ سال علاوه بر از دست دادن سرمایه های خود هنوز صاحب مسکن نشدهاند و در بلاتکلیفی به سر میبرند!
🔸تجمع کنندگان تعاونی مسکن شهرداری، فرمانداری و دادگستری اسلامشهر با در دست داشتن پلاکاردهایی و با سر دادن شعار از دستگاه قضا و فرمانداری خواستار رسیدگی و حل معضل ۲۰ ساله اعضا و تعیین تکلیف وضعیت این تعاونی شدند.
@seraj1397
.
🔴 پل شکسته
در بسیاری از مسائل مردم چیزی میگویند و مسئولین رده بالا چیز دیگری.
بدون شک یکی از عوامل تاثیرگذار در این فاصلهی ایجاد شده بین مردم و مسئولین رده بالا، ضعف عملکرد مسئولین ردهی پایینی و میانی هست.
وقتی مسئول رده پایین یا رده میانی در یک حکومت نتواند ارتباط خوب و مستمر و دوستانه با بدنهی جامعه ایجاد کند، نمیتواند تحلیل درستی از وضعیت داشته باشد و این میشود که هیچگاه صدای مردم به آن بالاییها نمیرسد و یا اگر برسد چیزی خلاف واقع میرسد.
بطور مثال همین بازگشایی مدارس را ملاحظه کنید. تمام مردم میگویند این تصمیم درستی نیست و مسئولین رده بالا میگویند براساس اطلاعات و دادههای دقیق این تصمیم را گرفتهایم.
خوب سوال اینجاست که مگر هر مدرسه ای مدیر ندارد و هر منطقه ای اداره آموزش و پرورش ندارد. اگر چنین هست چرا نباید صدای مردم به گوش مقامات بالا برسد؟
بازگشایی مدارس، طرح صیانت، ساعات منع تردد، فیلترینگ تلگرام, حضور زنان در استادیوم، گرانی، عدم نظارت در بازار، و دهها مورد دیگر از جمله مسائلی هستند که برای مردم دغدغه شده و با وجود انتقادات موجود در بدنهی جامعه هیچ تصمیم روشنی توسط دولتمردان برای حل آنها اتخاذ نشده است. در بسیاری از مواقع تصمیم حکومتی هم برای مردم قابل توجیه نیست.
درد اینجاست که مسئولین شهری نمیدانند که باید پل ارتباطی باشند در میان مردم و حکومت. درد اينجاست که این مسئولین نمیدانند که حکومت بر اساس گزارشهای این رده از مدیران تصمیم گیری میکند. و تنها زمانی این تصمیمات برای مردم خوشایند است که از دل مردم و برای رفع دغدغه های آنان شکل گرفته باشد.
اما وقتی بعضی ائمهجمعه شهرها بجای حضور در میان مردم، منتظر حضور یک روز در هفتهای بخش کوچکی از مردم در نمازجمعه باشند، وقتی بسیاری از مسئولین از روی ترس یا خجالت یا تعارف و رودربایستی سخنی به زبان نمیآورند، وقتی روابط عمومیها هنوز نمیدانند که وظیفهشان چیست و کمترین روابط را با عموم مردم دارند! و وقتی مدیر شهری شنوای درد مردم نیست و وقتی جرأت انتقال این دردها را به مراتب بالا را ندارد همین میشود که بسیاری از مواقع تصمیمات گرفته شده توسط دولتمردان و مجلسیها با خواسته مردم کیلومترها فاصله دارد!
هموارترین جادهها هم با وجود #پل_شکسته در مسیر، راهی دست نیافتی به سوی اهداف خواهد بود. شما آن پل شکسته نباشيد!
✍ ادمین کانال بزرگ اسلامشهر
@seraj1397
.