eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ❌ متن شایعه: 👇👇 آیت‌الله علم‌الهدی: خواهران حزب‌الهی ما که با برادران عراقی صیغه میشوند در صورتی که حامله شدند، فرزندانشان سید و زیر پوشش آستان قدس رضوی قرار می‌گیرند! پس فهمیدیم سیـّدها چه کسانی هستند؟ پاسخ به شایعه: 👇👇 ⚠️ باز هم تهمت به آقای علم‌الهدی! ↩️ این مطلب به حدی منزجر کننده است که مخاطب هوشمند رسانه به راحتی نادرستی آن را تشخیص می‌دهند! ⚠️ کسی که ادعا میکند باید دلیل و سند بیاورد ⬅️ در متن فوق هیچ سندی آورده نشده و فقط در کنار عکس آقای علم‌الهدی یک متن نوشته شده است. 🔸راههای اثبات سیادت در قانون مشخص شده و آقای علم‌الهدی نمی‌تواند بدون دلیل سیادت را به شناسنامه کسی اضافه کند. https://b2n.ir/w65410 🔸آستان قدس یک مجموعه مستقل است و آقای علم‌الهدی مسئولیت و اختیاراتی در آن ندارد که بخواهد از اموال آن بذل و بخشش کند و کسی را تحت پوشش قرار دهد. 🔸قبلا نیز شایعه‌ای مبنی بر اینکه آقای علم‌الهدی گفته‌اند زنان ایرانی که صیغه مردان عراقی می‌شوند ثواب می‌کنند پخش شده که چندین بار به آن پاسخ داده‌ایم. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ❌ متن شبهه: 👇👇 چقدر غـر می‌زنید... یه روز معلم‌ها، یه روز کارگرها، یه روز بازنشسته‌ها، یه روز مالباخته‌ها، هر روز هر روز اعتراض. بسه دیگه! یه کم از سپاهی‌ها و آخوندا یاد بگیرید تو این چهل سال یکبار نیومدن تو خیابون اعتراض کنن بگن حقوقمون کمه، گرونی بیچارمون کرده، سفره‌مون خالیه، اونام تو همین مملکت زندگی می‌کنن. پاسخ به شبهه👇👇 1️⃣ طلبـه‌ها که هیچ وقت حقوق بگیر دولت نبوده‌اند تا حالا بخواهند از دولت حقوق بیشتری بخواهند. آنها ماهیانه مبلغی به عنوان شهریه از مراجع تقلید دریافت می‌کنند که بالاترین مقدار آن به ۳ میلیون تومان نمی‌رسد. اگر فکر می‌کنید بیشتر از اینها حقوق می‌دهند، راه باز است و می‌توانید شما هم بیایید و سر این سفره بنشینید. 🔸طلبـه‌ها هم مشکل معیشتی دارند اما به حکم آیه ۲۷۳ سوره بقره، از روی خویشتنداری و قناعت برای صنف خودشان از دولت چیزی طلب نمی‌کنند. 🔆 «يَحْسَبُهُمُ الْجَاهِلُ أَغْنِيَاءَ مِنَ التَّعَفُّفِ تَعْرِفُهُمْ بِسِيمَاهُمْ لَا يَسْأَلُونَ النَّاسَ إِلْحَافًا»/ و از شدّت خویشتن‌داری، افراد ناآگاه آنها را بی‌نیاز می‌پندارند؛ امّا آنها را از چهره‌هایشان می‌شناسی؛ و هرگز با اصرار چیزی از مردم نمی‌خواهند. 🔸همین طلبـه‌هایی که از دولت حقوق نمی‌گیرند، بیشتر از دیگران برای این مملکت دل میسوزانند: 👈 برای دفاع از این خاک بیشتر از هر صنف دیگری شهید داده‌اند. 👈 در هر انتخابات مردم را به سمت انتخاب اصلح راهنمایی می‌کنند تا کشور اسیر افراد لیبرال خود فروخته غربگدا نشود. 👈 بحث حمایت از کالای ایرانی که می‌شود، اینها پیش قدم‌اند. 👈 بحث مبارزه با پیری جمعیت که شد، اینها بلندگو بدست به آگاه سازی جامعه پرداختند. و ... 2️⃣ اما پاسدارها ؛ 🔸حقوق پاسدار و ارتشی و نیروی انتظامی و بطور کل حقوق نیروهای مسلّح بر اساس یک قانون پرداخت می‌شود و اینگونه نیست که حقوق پاسدارها بیشتر از سایر نظامی‌ها باشد. 🔸شما می‌بینید نه تنها پاسدارها، بلکه نیروهای ارتش و نیروی انتظامی هم اعتراض نمی‌کنند. پس چرا به آنها نیش و کنایه نمی‌زنید؟! 🔸وقتی معاندین برای به انحراف کشاندن اعتراضات معلمان، از فرانسه جاسوس می‌فرستند، پیش‌بینی کنید که در صورت اعتراض نیروهای مسلح چه می‌کنند! جایگاه نیروهای مسلّح با دیگر اقشار و اصناف یکسان نیست. 🔸نیروهای مسلح ما نیز از مشکلات معیشتی رنج می‌برند اما بصیرت و فداکاری آنها اجازه نمی‌دهد که دشمن را دلگرم کنند و دشمن خیال کند راه نفوذ و تسلّطی بر این مملکت پیدا کرده است. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ ❌ متن شایعه👇👇 (فیلم شبکه‌های اجتماعی) لحظه جنابت تروریستی هواپیمایی اوکراینی با رمز یا فاطمةالزهرا شلیک کنید! پاسخ به شایعه: 👇👇 🔸کار دشمن خباثت و دشمنی است. چرا برخی زود باور میکنند و اهل تحقیق نیستند؟ چرا سپاه را تخریب می‌کنند؟! 👆این تصاویر مربوط به پست فرماندهی پدافند هوایی سپاه در شب سرنگونی پهپاد گلوبال هاوک آمریکایی است🔥😎 👆دیدن این صحنه‌های پر از استرس در این عملیات توسط سامانه سوم خرداد خالی از لطف نیست! @seraj1397 .
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ ⁉️ آیا صفـویه ایرانیـان را شیعه کردند؟ ✅ پاسخ رو ببینید...👆👆 @seraj1397 .
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛ ⁉️ تو قرآن سوره هود آیه ۶ اومده که هیچ جنبنده‌ای روی زمین نیست مگر اینکه رزقش بر عهده خداست. خب پس چرا این همه گرسنه دارن تو جهان می‌میرن؟!! @seraj1397 .
؛ ⁉️ متن شبهه:👇👇 به همت مسئولان جمهوری اسلامی تونلی در ایران آماده‌ی بهره‌برداری شد فقط مونده کوهش!!پاسخ شبهه:👇👇 1⃣ تصویر مربوط به تونل‌های فرودگاه صبیحه گوگچن در استانبول و ربطی به ایران ندارد. 🌐https://b2n.ir/m63809 2⃣ 7 هزار لایک افرادِ باصطلاح آگاه برای خودتحقیری!! 3⃣ بازار خودتحقیری در شبکه‌های اجتماعی با چاشنی داغ است! در این میان مخاطبان زودباور با ضعف سواد رسانه‌ای به استقبال این نوع محتوا می‌روند. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️ سـوال؛ آیا تشکیل حکومت وظیفه ماست؟ آیا ائمه معصومین به ما امر کرده‌اند که در زمان غیبت حکومت تشکیل دهیم؟ چرا در طول هزارسال غیبت، نایبـان خاص امام زمان(عج) یا فقهای دیگر اقدام به تشکیل حکومت نکردند و فقط امام‌خمینی(ره) این کار را انجام داد؟ 🔻پاســـخ را بخوانیــــد... 👇👇 @seraj1397 .
" سراج "
⁉️ سـوال؛ آیا تشکیل حکومت وظیفه ماست؟ آیا ائمه معصومین به ما امر کرده‌اند که در زمان غیبت حکومت تشک
. ✅ پاسـخ به سـوال بالا👇👇 1️⃣ اینکه یک اقدام سابقه‌ای تاریخی نداشته باشد، دلیل بر نامشروع بودن آن نیست. ما تابع دلیل هستیم. امام خمینی(ره) برای قیام خود علیه طاغوت و تشکیل حکومت، دلایلی عقلی و نقلی در نظر داشت. مقتضای بحث علمی این است که این دلایل را مورد نقد و بررسی قرار دهیم، نه اینکه بگوییم چون سابقه‌ای نداشته، پس عمل امام نامشروع بوده است. 2️⃣ مسبوق به سابقه نبودن تشکیل حکومت توسط فقهاء، کاملاً به دلیل شرایط زمانی بوده است. زیرا اولاً فقهای بسیاری از آغاز عصر غیبت تا کنون، در مباحث علمی خود درباره حق حاکمیت فقیه و وظایف اجتماعی او بحث کرده‌اند و ولایت فقیه را (ولو با اصطلاحی دیگر) قبول داشته اند. ثانیاً عالمانی بوده‌اند که در شرایط مختلف با صدور فتوای جهاد، تحریم تنباکو، تحریم پوشاک خارجی و ... جلوه‌ای از حاکمیت خود بر جامعه را نشان داده‌اند. اما شرایط مساعدی برای تشکیل یک حکومت همه جانبه نیافته اند. https://jf.isca.ac.ir/article_3730.html https://b2n.ir/n50238 https://b2n.ir/t00469 💠 برای نمونه سید عبدالاعلى موسوى سبزوارى در مهذب الاحکام، پس از بحث درباره ولایت فقیه، ویژگیها و قلمرو اختیارات او مى‌نویسد: 📖 « از آنجا که این بحث [ولایت فقیه] ثمره‌اى ندارد، نیاز به شرح بیش از این نیست. زیرا ولایت بستگى به وجود چنین زمینه‌هایى از هر جهت براى فقیه است و این زمینه‌ها در زمان ائمه(ع) وجود نداشت، چه برسد در زمان نایب ایشان...» 📚 مهذب الاحکام, سید عبداللّه سبزوارى, ج۱۶/ ص۴٠۶ بنابراین، علّت عدم تشکیل حکومت توسط علمای سابق، فراهم نبودن شرایط و زمینه‌های تشکیل حکومت است نه وجود ممنوعیت شرعی. ...