#مدیریت_روابط_خانواده (همسرداری)
و حالا کمی هم با آقایون صحبت کنیم.
آقایون اگر میخواین همسرتون اخلاقش خوب بشه، عصبی نشه! دائم گیرهای الکی بهتون نده! باید بهش ثابت کنید، عمیقا دوستش دارید.🌹
حالا چطور باید این کار رو انجام بدین؟🤔
اول باید کاملا دقیق و با استدلال بهش بگید که دوستش دارید؛ مثلا بگید از فلان مسئله مانند حیاء یا کدبانویی یا... تو خوشم میاد؛ اینها رفتارهایی هستند که خیلی براتون مهماند و از صمیم قلبتون خوشحالید که خدا همسری بهتون داده که این صفت یا ویژگی خوب رو داره😍
شما باید به همسرتون محبت کنید و هم توجه کنید و هم از او حمایت کنید.
خیلی از رفتارهای خانمها مثل زیاد غر زدنهاشون، به خاطره اینه که محبت کافی رو از شما دریافت نکردند!
اگر میخواهید زندگیتون شیرین بشه، اگر میخواهید اقتدارتون حفظ بشه، راهش اینه که به همسرتون محبت کنید.
اگر میخواهید در منزل برای حرفتان احترام قائل شوند و با کمال میل، به آن عمل کنند، باید انقدر به خانوادهتان محبت کنید که همه اعضای خانواده به خاطر #محبت و علاقه شدیدی که به شما دارند، از شما اطاعت کنند.
اگر خانوادهتان از روی ترس، از شما اطاعت کنند، مطمئن باشید یک زمانی این اقتدارتان از دست خواهد رفت: مثلا اگر فرزندتان در کودکی از شما بترسد و از شما اطاعت کند، زمانی که به سن جوانی رسید و توانایی مقابله با شما را داشت و ترسی از شما نداشت، دیگر از شما حرف شنوی هم نخواهد داشت! اما اگر فرزندتان و همسرتان از سر محبت و ادب از شما اطاعت کنند، قطعا همیشه این اقتدار شما باقی خواهد ماند.😍
🌸http://eitaa.com/seraj_121
#تربیت_کودک
کودک حرف شنو
وقتی بچهها قوانین را به چالش میکشند، گزینههای محدودی به آنها بدهید.
هنگامی که بچهها میخواهند قوانین ما را مورد آزمایش قرار بدهند یا به چالش بکشند، «گزینههای محدود» روشی بسیار مؤثر برای کمک به بچههاست تا از انتخابهای خود و مسؤولیت آن انتخابها آگاه شوند. در اینجا برخی مثالها و گزینههای محدود را مطرح میکنیم که میتوانید از آنها استفاده کنید.
دختر پنج ساله، سر میز غذا سر و صدا میکند تا برادرانش را سرگرم کند. مادر از او میخواهد سروصدا نکند. او مدتی ساکت میشود اما دوباره شروع میکند. مادرش گزینههای محدودی در اختیار او قرار میدهد. مادر میگوید: «یا از سروصدا کردن سر میز شام دست بردار یا باید پنج دقیقه تو اتاقت باشی تا خودت رو برای همکاری آماده کنی. خب دوست داری چیکار کنی؟» دختر تصمیم به همکاری میگیرد.
پسر هشت ساله، در بازی تقلب میکند. وقتی خواهرانش از او میخواهند بدون تقلب بازی کند، او حرف آنها را نشنیده میگیرد. آنها شکایت میکنند. پدر مداخله میکند و میگوید: «پسرم! یا طبق قانون بازی کن یا اینکه باید کار دیگهای بکنی. دوست داری چیکار کنی؟»
کودک قبول میکند اما پنج دقیقه بعد دوباره تقلب میکند. خواهرانش شکایت میکنند و پدر اینگونه از گفتههای خود پشتیبانی میکند: «برو خودت تنهایی یه بازی دیگه بکن. امروز دیگه نمیتونی این بازی رو بکنی.»
در این روش تعداد گزینهها باید محدود باشد. گزینهها مرزهای شما هستند پس باید آنها را جدی بیان کنید و جایی برای فرار باقی نگذارید. کودک را مسؤول تصمیم گیری کنید. با گفتن «دوست داری چیکار کنی؟» بار مسؤولیت را بر دوش او بگذارید. وقتی کودک پذیرفت همکاری کند اما نکرد، عواقبی را که بیان کردهاید، اجرا کنید.
🌸http://eitaa.com/seraj_121