May 11
کتاب سربازان سردار به قلم مرتضی کرامتی دربردارنده شجاعت ها و رشادت های سردار حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم است که در این کتاب به بررسی عملکرد و زندگانی حاج قاسم سلیمانی و نقش اساسی وی در منطقه و رابطه وی با رزمندگان و توصیه های ایشان برای رزمندگان و حساسیت دشمن به تفکران نظامی و دادن القاب مختلف به وی و آوردن عکس های متفاوت از سردار و همچنین از زندگانی و رشادت های شهدای مدافع حرم سخن گفته...
در این کتاب همچنین از تاثیرات سردار بر رزمندگان عراقی و سوری ، نقش ایشان در منطقه و نقش شان در فرماندهی ارتش عراق و ... به خوبی سخن رانده می شود.
#سربازان_سردار
#سردار_سلیمانی
#معرفی_کتاب
✅ پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
در رابطه رزمندگان با سردار سلیمانی نکاتی را در کتاب می خوانید :
سردار سلیمانی به خاطر روحیه ای که دارد هر رزمنده ای را ترغیب می کند تا در اولین ورودش فرمانده غیورشان را ببینند و رفتار و کردار و روحیه شهادت طلبی وی را سرمشق زندگیش قرار دهند . اخلاق پسندیده و شجاعت وی باعث شده تا رزمندگان از وی به عنوان فرماندهی غیور یاد نمایند .سردار بر اساس روحیه رزمندگان با آنها معاشرت کرده و پدرانه نکات جنگی و ... را گوش زد می کنند و رزمندگان با دیدن صلابت و بزرگی ایشان روحیه ای مضاعف را در خودشان می بینند . رابطه رزمندگان با سردار به مثابه رابطه پدر و فرزند می باشد .
#سربازان_سردار
#سردار_سلیمانی
#بریده_کتاب
✅ پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
کتاب «سربازان سردار» رساله ای متقن و راه گشا در راستای ترویج فرهنگ شهادت و مجاهدت می باشد که در دو فصل گردآوری شده است .فصل اول این کتاب در ارتباط با شخصیت سردار قاسم سلیمانی و تاثیر حضور او در مقام فرماندهی سپاه قدس است و بخش دوم آن نیز به روایت خاطراتی از شهدای مدافع حرم اختصاص یافته است.
. کتابی ۱۷۶ صفحهای که دربرگیرنده خاطرات تعدادی از شهدای مدافع حرم است. شهدایی که نماینده پرافتخار مردم مسلمان در راه دفاع از انسانیت و مقابله با وحوشی به ظاهر انسان بودند.
نثر کتاب همانگونه که پیش از این به آن اشاره کردیم، نثری بسیار ساده و روان است که بیشتر بر مبنای ذکر خاطرات این شهدا بدون درگیر شدن در مسائل احساسی است. هر چند که شاید گروهی نیز طرفدار این سبک نباشند، اما به نظر میرسد آنچه که برای نگارندگان کتاب اولویت داشته، در مرحله اول ثبت خاطرات این شهدا و جلوگیری از کمرنگ شدن یاد آنها و در مرحله دوم جذب طیف بیشتری از مخاطبان بوده است.
#سربازان_سردار
#سردار_سلیمانی
#معرفی_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
حاج قاسم سلیمانی یکی از این دلاوران است که پا به پای دوستان و همرزمان خود در اکثر اتفاقات مهم جنگ حضور داشته است و پس از آن اتمام جنگ چندین سال در قامت یک سرباز به مقابله با اشرار مرزهای شرقی کشور پرداخته است. همین تجربه باعث شد که او از سال ۷۶ به عنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انتخاب شود و عملکردی را از خود به جای بگذارد که امروز بعد از ۱۸ سال، تبدیل به یک قهرمان ملی شود.
قهرمانی که کتابهای کمی در ارتباط با او نوشته شده است و شخصیتش هنوز در میان دوستدارانش به عنوان یک چهره جذاب ولی مرموز باقی مانده است. چهرهای که علی اکبری مزدآبادی در کتاب «حاج قاسم» به سراغ معرفی آن رفته است.
#سربازان_سردار
#سردار_سلیمانی
#معرفی_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
بریده ای ناب از کتاب :
سردار حاج قاسم سلیمانی خطاب به مدافعان حرم:
شما آمده اید در راهی قرار گرفته اید و برای خدا و دفاع از حریم ها راهی اختیاری را انتخاب کرده اید. دفاع فقط از حرم حضرت زینب(ع) و حضرت رقیه(ع) نیست؛ دفاع از حریم گسترده ای است و دفاع از حریم اهل بیت (ع) و انسانیت است. یقین بدانید شما برای،این انتخاب شده اید؛ چه این را حفظ کنید و چه نکنید.
#سربازان_سردار
#سردار_سلیمانی
#بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
بریده کتاب «سربازان سردار»:
پیام سرلشکر قاسم سلیمانی در سخنرانی میان سران ارتش و سپاه استان کرمان به گروهک تکفیری داعش:
بسم رب الشهداء و الصدیقین....اگر میخواهید برای فرزندانتان خاطره ای از خود به جا بگذارید، هر چه سریعتر به خانه های خود باز گردید....بی شک اگر پای مان به امر ولی و امامان (ع) به میدان نبرد باز شود، به خدا قسم که مادران تان از به دنیا آوردن تان خود را لعنت میکنند چرا که قرنهاست نسل به نسل جوانان شیعه برای گرفتن انتقامی شدید از قاتلان حسین (ع) شمشیرهای خود را تیز نگه داشته اند.....والله که اگر پایتان به حرم حسین(ع) برسد سرهای بریده شما را برای حرم زینب(ع) به پیشکش خواهیم برد و نماز ظهر را در بقیع اقامه خواهیم کرد.....لبیک یا حسین(ع)
#سردار_سلیمانی
#انتقام_سخت
#بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
شهیدانه
بنت الشاطی در کتاب زیبایش «بانوی کربلا» که قبلا معرفی کردیم، به حضرت زهرا (س) اشاره کرده اند که در زیر می آوریم:
حضرت زهرا (علیهاالسلام) به خانه برگشت. پس از مدتی صدایی از پشت در شنید. از اتاق بیرون آمد. شنید عمر می گوید: باید وارد خانه شوم و علی را برای بیعت ببرم؛ برای جلوگیری از فتنه و ترس از تفرقه و جدایی مسلمین. فاطمه صیحه ای زد و گفت: ای پدرم، ای رسول خدا! دیدی چه بر سر ما آمد بعد از تو از ابن خطاب و ابن ابی قحافه؟!
هنگامی که صدای فاطمه بلند شد، مردم همه گریه کردند و عمر محزون و ناراحت برگشت. ابوبکر و عمر برای کاری که کرده بودند، خواستند نزد فاطمه بیایند. ایشان آن دو را قبول نکرد. به علی گفتند و با وساطت علی وارد شدند. فاطمه در حالی که خشمگین و ناراحت بود، رویش را به طرف دیوار برگرداند. ابوبکر گفت: ای دوست رسول خدا! به خدا قسم نزدیکی به خاندان رسول خدا نزد من محبوب تر است از نزدیکی من به خاندانم. و همانا تو را از عایشه دخترم بیشتر دوست دارم. و دوست داشتم روزی که پدرت مرد، من هم می مردم و زنده نمی ماندم. می بینی که می شناسمت و شرف و بزرگی تو را می دانم و تو را از حق میراثت منع کردم؛ زیرا از رسول خدا شنیدم: «لانورث، ما ترکنا الصدقه.»
فاطمه(علیهاالسلام) فرمود: «ارایتکما ان حدثتکما حدیثا عن رسول الله تعرفانه و تعملان به.»
ـ بله
فاطمه (علیهاالسلام) فرمود: «نشدتکما بالله تسمعا رسول الله یقول: رضی فاطمة من رضای و سخط فاطمة من سخطی فمن احب فاطمة ابنتی فقد احبنی و من ارضی فاطمة فقد ارضانی من اسخط فاطمة فقد اسخطنی.»
شما را به خدا قسم می دهم، آیا از رسول خدا نشنیدید که می گوید: رضای فاطمه از رضای من است و خشم فاطمه از خشم من. هر کس فاطمه دخترم را دوست داشته باشد، مرا دوست دارد و هر کس فاطمه از او راضی باشد، ما از او راضی و هر کس فاطمه از او خشمگین باشد، من خشمگینم.
جواب دادند: بلی از رسول خدا شنیدیم.
فاطمه فرمود: «فانی اشهد الله و ملائکته انکما اسخطتمانی و ما ارضیتمانی و لئن لقیت رسول الله لاشکوکما الیه.»
ابوبکر و عمر مجلس را ترک کردند.
......
بنت الشاطی با چیره دستی فراوان در امر داستان نویسی، پس از بازخوانی وفات حضرت زهرا، می نویسد:
تاریخ می خواهد زینب را از سایر مصیبت زدگان به سبب وصیتی که مادرش فاطمه در بستر مرگ به او کرده، جدا کند. وصیّت این بود که زینب از دو برادرش جدا نشود و پیوسته با آن ها باشد و از آن ها نگهداری کند و برای آن ها پس از مادر، مادر باشد. زینب این وصیت را هیچ گاه فراموش نکرد.
#بانوی_کربلا
#فاطمیه
#بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98