💠پوشش زن در اسلام این است که زن در معاشرت خود با مردان بدن خود را بپوشاند و به جلوه گری و خودنمایی نپردازد . آیات مربوطه همین معنی را ذکر می کند و فتوای فقها هم مؤید همین مطلب است و ما حدود این پوشش را با استفاده از قرآن و منابع سنت ذکر خواهیم کرد . در آیات مربوطه لغت " حجاب " به کار نرفته است . آیاتی که در این باره هست ، چه در سوره مبارکه نور و چه در سوره مبارکه احزاب ، حدود پوشش و تماسهای زن و مرد را ذکر کرده است بدون آنکه کلمه " حجاب " را به کار برده باشد . آیه ای که در آن کلمه " حجاب " به کار رفته است مربوط است به زنان پیغمبر اسلام .
🔹می دانیم که در قرآن کریم درباره زنان پیغمبر دستورهای خاصی وارد شده است . اولین آیه خطاب به زنان پیغمبر با این جمله آغاز می شود : " یا نساء النبی لستن کأحد من النساء " یعنی شما با سایر زنان فرق دارید . اسلام عنایت خاصی داشته است که زنان پیغمبر ، چه در زمان حیات آن حضرت و چه بعد از وفات ایشان ، در خانه های خود بمانند ، و در این جهت بیشتر منظورهای اجتماعی و سیاسی در کار بوده است .
◀قرآن کریم صریحا به زنان پیغمبر می گوید : " وقرن فی بیوتکن " یعنی در خانه های خود بمانید . اسلام می خواسته است " امهات المومنین " که خواه نا خواه احترام زیادی در میان مسلمانان داشتند از احترام خود سوء استفاده نکنند و احیانا ابزار عناصر خود خواه و ماجرا جو در مسائل سیاسی و اجتماعی واقع نشوند . و چنانکه می دانیم یکی از امهات المؤمنین (عایشه ) که از این دستور تخلف کرد
ماجراهای سیاسی ناگواری برای جهان اسلام به وجود آورد . خود او همیشه اظهار تأسف می کرد و می گفت دوست داشتم فرزندان زیادی از پیغمبر می داشتم و می مردند اما به چنین ماجرایی دست نمی زدم .
🍃سر این که زنان پیغمبر ممنوع شدند از این که بعد از آن حضرت با شخص دیگری ازدواج کنند به نظر من همین است ؛ یعنی شوهر بعدی از شهرت و احترام زنش سوء استفاده می کرد و ماجراها می آفرید . بنابر این اگر درباره زنان پیغمبر دستور اکیدتر و شدیدتری وجود داشته باشد بدین جهت است .
✅به هر حال آیه ای که در آن آیه کلمه " حجاب " به کار رفته آیه 53 از سوره احزاب است که می فرماید : " و اذا سألتموهن متاعا فاسألوهن من وراء حجاب " یعنی اگر از آن ها متاع و کالای مورد نیازی مطالبه می کنید از پشت پرده از آن ها بخواهید . در اصطلاح تاریخ و حدیث اسلامی هر جا نام " حجاب " آمده است مثلا گفته شده قبل از نزول، آیه حجاب چنان بود و بعد از نزول، آیه حجاب چنین شد ، مقصود این آیه است که مربوط به زنان پیغمبر است ، نه آیه سوره نور که می فرماید :
قل للمومنین یغضوا من ابصارهم – الی آخر – قل للمومنات یغضضن من ابصارهن
◀یا آیه سوره احزاب که می فرماید : یدنین علیهن من جلابیبهن- الی آخر.
اما این که چطور در عصر اخیر به جای اصطلاح رایج فقها یعنی "ستر و پوشش" کلمه "حجاب و پرده و پردگی" شایع شده است برای من مجهول است، و شاید از ناحیه اشتباه کردن حجاب اسلامی به حجاب هایی که در سایر ملل مرسوم بوده است باشد . ما در این باره بعدا توضیح بیشتر خواهیم داد .
سیمای حقیقی مسأله حجاب
🔸حقیقت امر این است که در مسأله پوشش – و به اصطلاح عصر اخیر حجاب – سخن در این نیست که آیا زن خوب است پوشیده در اجتماع ظاهر شود یا عریان ؟ روح سخن این است که آیا زن و تمتعات مرد از زن باید رایگان باشد؟ آیا مرد باید حق داشته باشد که از هر زنی در هر محفلی حداکثر تمتعات را به استثنای زنا ببرد یا نه؟
🔸اسلام که به روح مسائل می نگرد جواب می دهد : خیر ، مردان فقط در محیط خانوادگی و در کادر قانون ازدواج و همراه با یک سلسله تعهدات سنگین می توانند از زنان به عنوان همسران قانونی کامجویی کنند ، اما در محیط اجتماع استفاده از زنان بیگانه ممنوع است . و زنان نیز از این که مردان را در خارج از کانون خانوادگی کامیاب سازند به هر صورت و به هر شکل ممنوع می باشند.
☘درست است که صورت ظاهر مسأله این است که زن چه بکند ؟ پوشیده بیرون بیاید یا عریان ؟ یعنی آن کس که مسأله به نام او عنوان می شود زن است و احیانا مسأله به لحن دلسوزانه ای طرح می شود که آیا بهتر است زن آزاد باشد یا محکوم و اسیر و در حجاب ؟ اما روح مسأله و باطن مطلب چیز دیگری است و آن اینکه آیا مرد باید در بهره کشی جنسی از زن ، جز از جهت زنا ، آزادی مطلق داشته باشد یا نه ؟ یعنی آن که در این مسأله ذی نفع است مرد است نه زن ، و لااقل مرد از زن در این مسأله ذی نفع تر است .
به قول ویل دورانت : "دامن های کوتاه برای همه جهانیان بجز خیاطان نعمتی است ."
ادامه در پست بعد👇👇
ادامه پست بالا 👆🔻👇👇
🌐از نظر اسلام محدودیت کامیابی های جنسی به محیط خانواده و همسران مشروع ، از جنبه روانی به بهداشت روانی اجتماع کمک می کند ، و ازجنبه اجتماعی موجب حفظ و استیفای نیروی کار و فعالیت اجتماع می گردد ، و از نظر وضع زن در برابر مرد ، سبب می گردد که ارزش زن دربرابر مرد بالا رود.
💠فلسفه پوشش اسلامی به نظر ما چند چیز است . بعضی از آن ها جنبه روانی دارد و بعضی جنبه خانه و خانوادگی ، و بعضی دیگر جنبه اجتماعی ، و بعضی مربوط است به بالابردن احترام زن و جلوگیری از ابتذال او .
◀حجاب در اسلام از یک مسأله کلی تر و اساسی تری ریشه می گیرد و آن این است که اسلام می خواهد انواع التذاذهای جنسی ، چه بصری و لمسی و چه نوع دیگر ، به محیط خانوادگی و
ر کادر ازدواج قانونی اختصاص یابد ، اجتماع منحصرا برای کار و فعالیت باشد . بر خلاف سیستم غربی عصر حاضر که کار و فعالیت را با لذت جویی های جنسی به هم می آمیزد، اسلام می خواهد این دو محیط را کاملا از یکدیگر تفکیک کند .
پس طبق تمام این استدلالات حجاب واجب است
و بی حجابی گناه است و طبق آیات قرآن گناه مجازات دارد .
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا، بله و سروش
t.me/mobahesegroup
eitaa.com/mobahesegroup
ble.ir/mobahesegroup
sapp.ir/mobahesegroup
www.instagram.com/mobahesegroup2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰🎥 توضیحات سید حامد حسینی، مدیر اجرایی مطالعات بالینی واکسن برکت، در خصوص میزان اثربخشی اولین واکسن کرونای ایرانی
با افتخار ایرانی✌🇮🇷
@shahidan96
از گزارش عملکرد چهارساله #شورا_و_شهرداری_در_دوره_پنجم
چه خبر ؟
@shahidan96
اصغرآباد شهر شهیدان
✅👇❤️👇🌺🌸💚🍒🍑🌸 به نام خدا قبلا قول دادیم که #عملکرد_چهار_ساله_شهرداری در مدت زمان فعالیت #دو
با سلام
ضمن تقدیر و تشکر از کلیه همراهی های شما همشهریان محترم در مدت ۴ ساله فعالیت #دوره_پنجم_شورای_اسلامی_و_شهرداری_اصغرآباد گزارش عملکرد شورا و شهرداری از 1396/6/1 تا 1400/5/13 حضورتان تقدیم میگرد . ان شاءالله که مورد رضایت حق تعالی و شما عزیزان قرار گرفته باشد.
@shahidan96
گزارش عملکرد شورا وشهرداری دوره پنجم اصغرآباد-دیجیتال.pdf
10.93M
✅👇
گزارش عملکرد چهارساله #شورا_و_شهرداری_اصغرآباد_در_دوره_پنجم
کانال #اصغرآباد_شهر_شهیدان
@shahresh96 در تلگرام
@shahidan96 در ایتا
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شاهکاری از استاد شاکرنژاد
🔹 #هفت_ترکیب در یک فراز
🌼 #تحلیل_فراز در متن زیر کلیپ در پستی جداگانه موجود است
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🎞🎙 تلاوت ، ترتیل، تجوید، ابتهال 🌱
●▬▬๑ @tilavah ๑▬▬●
🔴هفدهم ربیع الاول جزو ۴ روز سال است که به فضیلت روزه ممتاز است. و معادل یک سال روزه گرفتن است.
🌕 روز هفدهم ماه ربیع الاول که مصادف است با سالروز ولادت پیامبر خاتم، نبی مکرم اسلام، حضرت محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله و نیز فرزند بزرگوارشان امام جعفر صادق(عليه السلام ) دارای اعمالی است که به شرح زیر است:
🔹 ۱- غسل.
🔹 ۲- روزه: از برای آن فضیلت بسیار است و روایت شده هر که این روز را روزه بدارد ثواب روزه یک سال را خدا برای او می نویسد و این روز یکی از آن چهار روز است که در تمام سال به فضیلت روزه ممتاز است.
🔹 ۳- زیارت حضرت رسول صلّی الله علیه و آله و سلّم از نزدیک و دور.
🔹 ۴- زیارت امیرالمؤمنین علی علیه السّلام
🔹 ۵- نماز: به هنگامی که روز بلند شود دو رکعت نماز به جای آورد که در هر رکعتی یک مرتبه حمد و 10 مرتبه سوره قدر و ده مرتبه سوره توحید بخواند و پس از سلام نماز در جای خود نشسته و دعایی را که روایت شده است بخواند: اَللَّهُمَّ اَنتَ حَی لاَ تَمُوتُ ...
🔹 ۶ - تصدّق و خیرات: مسلمانان این روز را تعظیم بدارند و تصدّق و خیرات دهند و مؤمنین را مسرور کنند و به زیارت مشاهد مشرّفه بروند.
📚 مفاتیح الجنان/ اعمال ماه ربیع الاول
🔴⚫️ البته افرادی که روزه قضا دارند می توانند هفدهم ربیع الاول را به نیت قضا روزه بگیرند و از همه فضایل آن هم بهره مند شوند.
@shahidan96
23.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی زیبا برای ولادت پیامبر صلی الله علیه و اله و سلم
@shahidan96
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی زیبا برای ولادت پیامبر صلی الله علیه و اله و سلم
@shahidan96