eitaa logo
زندگی شهیدانه
216 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
770 ویدیو
77 فایل
سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی: «تا کسی شهید نبود، شهید نمی شود. شرط شهید شدن، شهید بودن است. اگر امروز بوی شهید از رفتار و اخلاق کسی استشمام شد، شهادت نصیبش می شود. تمام شهدا دارای این مشخصه بودند». ادمین: @Ashahidaneh110 #زندگی_شهیدانه
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر می‌خواهید کارتان برکت پیدا کند به خانوادہ شهدا سر بزنید زندگی نامه شهدا را بخوانید سعی کنید در روحیه خود شهادت طلبی را پرورش دهید .👌 http://eitaa.com/shahidaneh110
18.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ گزارشی راهیان نور (شهدای هفت تپه)
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کشف پیکر مطهر اولین شهید در سال و قرن جدید در طلائیه 🔹کاروان‌های راهیان نور حاضر در طلائیه اولین زائران شهید تازه تفحص شده بودند. http://eitaa.com/shahidaneh110
وجود امام خمینی و برکات آن را تنها کسانی می توانند حقیقتاً درک کنند که در جستجوی تاریخ تحول باطنی انسان در کره زمین به تاریخ انبیا رجوع می کنند.
امام حتی یک بار هم نگفت که «من آمده ام که ایران را به توسعه اقتصادی برسانم». او خود را در برابر احیای حیات باطنی بشر مکلف می‌دانست و می‌فرمود که چون باطن انسان حیات یابد، امور مربوط به دنیای او هم اصلاح خواهد شد و این لفظ «اصلاح» نیز با غایتِ تاریخ های تمدن از اصلاح، فقط مشترک لفظی است
مسلمانان به قدرت اقتصادی و تسلیحاتی نیز دست خواهند یافت، اما این امر مسلماً موکول و مسبوق به یک «تحول انفسی» است که امام خمینی برای آن قیام کرده بود و به آن هم رسید.
و از این پس همه تحولات تاریخی در کره زمین، در جهت تشکیل امت واحده اسلامی و قدرت گرفتن او در مبارزه ای بزرگ و بسیار جدی است که خواه‌ناخواه روی خواهد نمود.
دار آخرت دیار زندگی حقیقی است و اینجا جهان زندگی مجازی. دل در مقام شهود، احاطه ی روحی او را بر این عالم در می یابد که اکنون وسعت و ثبات بیش تری یافته، اما عقل ظاهر بین به جای خالی او می نگرد در حسینیه ی جماران، به آن اریکه ی عشق بر قلوب مصفا.
اگر خداوند انسان را به خویش واگذارد، ظلمتی جاودان جهان را یکسره تسخیر خواهد کرد. اما در هر عصری کسی می آید از خیل منذران و هادیان، تا آن عهدی را که انسان در عمق باطن خویش با خدای دارد تازه کند، میثاق فطرت را. و اگر اینان نبودند، تاریخ شاهد است که بشر روی از بت پرستی برنخواهد داشت.
تاریخ دین، تاریخ تجدید عهد فطرت است. عهدی که میان ناس و رب الناس بسته شده و امام امت(ره) برای این تجدید میثاق آمده برای شکستن بتها و آزاد ساختن انسان از قید اغلالی که بر جسم و جانش غلبه یافته بود. تحول تاریخی عظیمی نیز که از وجود او در جهان ظهور یافت، تنها با تحولات انقلاب هایی قابل قیاس است که از وجود انبیای اولوالعزم جلوه کرده است.
این شکل از نگاه شهید آوینی ره به حقیقت انقلاب اسلامی، معنای تجلی اراده ی حق تبارک و تعالی در تحقق انقلاب اسلامی را بهتر روشن می کند و پاسخی است برای این سوال که تفاوت جوهری انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب های دنیا چه می باشد؟ شهید آوینی ره، انقلاب اسلامی ایران را، قیام بت شکنی از تبار ابراهیم خلیل علیه السلام می داند که آمده است تا در پس یک بعثت و انقلاب درون، میثاق فطرت عباد را یادآور شود. او در سیر من الحق الی الخلق، به جامعه باز می گردد تا همان مسیری که انبیای الهی در هدایت عباد پیمودند را بپیماید و در این مسیر، غایت حرکت، تحقق و سیطره ی حکومت الله تعالی بر جان و جهان است. نقطه ی آغاز و پایان هیچ انقلابی را_هیچ به معنای واقعی کلمه_بر مسیری که امام ره در ادامه ی مسیر انبیاء علیهم السلام طراحی نموده منطبق نمیابیم. لذاست که آوینی اصرار دارد، که امام و قیام و انقلاب امام را باید از طریق تأمل و تحقیق در تاریخ انبیاء علیهم السلام شناخت و نه تواریخ رسمی که بیان سیر رو در رویی انسان با طبیعت و چگونگی تسخیر آن است.