eitaa logo
شهروند مشکین دشت
273 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
282 ویدیو
12 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🇵🇸روز جهانی قدس 🇵🇸🇮🇷🌿 حضور پرشکوه در راهپیمایی روز جهانی قدس، جلوه‌ای از وفاداری به آرمان‌های والای امام راحل و انقلاب اسلامی است. 💢 همه خواهیم آمد! 🇮🇷 با گام‌هایی استوار و حضوری پرشور، بار دیگر وحدت و اقتدار ملت را در برابر جنایات رژیم ستمگر و کودک‌کش صهیونیستی به نمایش خواهیم گذاشت. زمان: جمعه ۸ فروردین ۱۴۰۴ 🇵🇸 شعار امسال: «علی العهد یا قدس» 🌿 بر پیمان خود با قدس هستیم.
🔥⚡️هوای گرم و رگبار باران پدیده های هفته آینده خواهند بود. ⬆️ هفته بعدی با تقویت لایه های پر ارتفاع جنب حاره ای در کشور افزایش محسوس دما خواهیم داشت. اما در همین زمان با عبور کم ارتفاع تراز میانی و همراهی بارش های مرطوب جنوب غربی بستر هم برای رگبار باران و رعدوبرق در غرب کشور نیز فراهم میشود.
💠 آیا مردان هم می‌توانند از مرخصی زایمان استفاده کنند؟ 👈مرخصیِ زایمانِ موضوع ماده ۷۶ قانون کار است؛ طبق این قانون «مرخصی بارداری کارگران زن، جمعا ۹۰ روز است، حتی الامکان ۴۵ روز این مرخصی باید پس از وضع حمل مورد استفاده قرار گیرد. برای زایمان توأمان، ۱۴ روز به مدت مرخصی اضافه می‌شود». این مدت زمانِ ۳ ماهه البته سال‌ها بعد از تصویبِ قانون کار، در قوانین تکمیلی ابتدا به ۶ ماه و بعد به ۹ ماه افزایش پیدا کرد.همچنین برای مردانی که زنان آن‌ها شاغل هستند و از مرخصیِ زایمان استفاده می‌کنند نیز ۱۴ روز مرخصی در زمان تولد فرزندشان در نظر گرفته شده است. این مرخصی البته برای آقایان شاغل در قوای سه‌گانه و بخش عمومی غیر دولتی محدود به ۳ روز است @shahrvand_mshkindasht👇 شهروند مشکین دشت
💠مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی کی واریز می‌شود؟ 👈مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی قرار است در ایام نوروز ۱۴۰۴ اجرا شود. بر اساس اعلام مسئولان، این مرحله از شانزدهم فروردین ۱۴۰۴ برای دهک‌های اول تا سوم فعال می‌شود و سپس دهک‌های چهارم تا هفتم نیز ۱۰ روز بعد، یعنی از بیست و ششم فروردین، این اعتبار را دریافت خواهند کرد. 🔹در این مرحله، به سه دهک اول به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و برای دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شود. 🔹طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از ۲۳۰ هزار فروشگاه عمده، خرد و ۱۳ فروشگاه زنجیره‌ای اجرا می‌شود. 🔹این طرح با هدف حمایت از معیشت خانوارهای مشمول و تقویت سبد غذایی دهک‌های اول تا هفتم اجرا می‌شود @shahrvand_mshkindasht👇 شهروند مشکین دشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠طرح ساماندهی و بهبود وضعیت نیروهای شرکتی و تبدیل وضعیت آنها در مراحل پایانی قرار دارد. 👈در روزهای اخیر پیش نویس این طرح به معاون حقوقی و معاون اول رئیس جمهور ارائه شده است. 🔰رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار امیدواری کرده است که تکلیف ساماندهی نیروهای شرکتی تا یکی دو هفته آینده مشخص شود. 🔹همچنین رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اعلام کرده است که طرح ساماندهی کارکنان شرکتی در یکی دو ماه اول سال ۱۴۰۴ نهایی خواهد شد. 🔹با توجه به این تحولات، به نظر میرسد که فرآیند تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به زودی آغاز شود.
⛈️🌳سیزده‌بدر بارانی برای ایرانیان/ هشدار زرد هواشناسی برای روز چهارشنبه 🔹طبق پیش‌بینی‌ها موج جدید بارشی از روز چهارشنبه وارد کشور می‌شود اما پیش از آن یعنی از امروز تا چهارشنبه همچنان با گذر امواجی بصورت متناوب از بخش‌های شمالی کشور بارندگی‌ در شمال غرب و ارتفاعات البرز رخ خواهد داد
*✍️قانون تفسیر قانون منع فروش و واگذاری اراضی فاقد کاربری مسکونی برای امر مسکن* 🔹قانون تفسیر قانون منع فروش و واگذاری اراضی فاقد کاربری مسکونی برای امر مسکن به شرکتهای تعاونی مسکن و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی که در جلسه علنی مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۰۸ مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید طی نامه شماره ۱۲۵۵ در تاریخ ۱۴۰۴/۰۱/۰۹ توسط رییس جمهور ابلاغ شد. 🔹هرگونه واگذاری و نقل و انتقال و احداث بنا در داخل محدوده مصوب طرح هادی روستا مشمول ضوابط طرح هادی روستایی است.
💠 مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی 👈این بیماری چه تفاوتی با آنفلوانزای تنفسی است؟ برخلاف آنفلوانزای تنفسی که با سرفه و گلودرد همراه است، آنفلوانزای معده به دستگاه گوارش حمله می‌کند و منشأ آن اغلب ویروسی است، نه باکتریایی یا مسمومیت غذایی ساده. آنفلوانزای معده بیشتر از طریق غذای آلوده، آب ناسالم یا تماس دست با سطوح آلوده منتقل می‌شود، در مقابل، آنفلوانزای تنفسی از راه قطرات تنفسی (عطسه و سرفه) پخش می‌شود.  این بیماری با تهوع شدید، استفراغ، اسهال آبکی و درد شکمی شناخته می‌شود. گاهی تب خفیف، لرز یا سردرد نیز به علائم اضافه می‌شود که نشان‌دهنده واکنش بدن به ویروس است. 
💠امام سجاد عليه السلام فرمودند: از دوستى با پنج كس بپرهيز: 🔸〖دروغگو〗: زيرا او به منزله سراب است، دور را نزديك و نزديك را دور جلوه مى دهد. 🔹〖فاسق : زيرا او تو را به يك لقمه يا كمتر از آن مى فروشد. 🔸〖بخيل〗: زيرا او در هنگام حاجت به مال، تو را خوار و ذليل مى گرداند. 🔹〖احمق 〗: زيرا او به جاى نفع ، به تو ضرر مى رساند. 🔸〖قاطع رحم〗: كسى كه با خويشان و دوستان قطع رابطه كرده باشد، زيرا در سه آيه مورد لعن واقع شده است . 📚مجموعه ورام، ج ۲، ص ۱۵