💢#دستور_العمل
🍀برای بیدار شدن از خواب، دستوری آسمانی از یکی از آیات قرآن کریم رسیده است. این مطلب را از کتاب شریف هزار و یک نکته حضرت علامه حسن زاده آملی نقل می کنیم و سپس به ترجمه روایات می پردازیم:
🍀"ساعت زنگی:🍀
🔹آخر سوره مبارکه کهف (قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُکُمْ یُوحَى إِلَیَّ أَنَّمَا إِلَهُکُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ فَمَن کَانَ یَرْجُو لِقَاء رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا یُشْرِکْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا)
🔻در مجمع البیان جناب طبرسی آمده است:
امام صادق علیه السلام فرموده اند: احدی نیست که آیه آخر سوره کهف را بخواند، مگر اینکه در ساعتی که میخواهد بیدار می شود.
در تفسیر صافی فیض کاشانی آمده است:
🔹در کافی آمده است که امام صادق علیه السلام فرموده اند: بنده ای نیست که آیه آخر سوره کهف را هنگام خوابیدنش بخواند، جز اینکه در ساعتی که می خواهد بیدار می شود.
🔻حضرت علامه حسن زاده آملی در پایان میفرمایند:
"راقم کسی را می شناسد که با این دستور آسمانی، نیت ساعتِ تیقظ (بیداری) می کرد و حتی جعبه یعنی آلت ساعت را بدان میزان می کرد."
منبع : هزار و یک نکته، نکته 226
حضرت علامه حسن زاده آملي
🌹كانال شاخه طوبي 🌹
🔻حضرت علامه حسن زاده :
☘ الهی همنشین از همنشین رنگ می گیرد ،
🌷 خوشا آنکه با تو همنشین است.
🌹كانال شاخه طوبي 🌹
@shakhehtoba
استادصمدی-لفظوصیّ درغدیر.mp3
5.23M
🎤 #استاد_صمدی_آملی
📔 #شرح_خطبه_غدیر
⏳زمان: ۵:۲۷
✅ #لفظ_وصی_درتاریخ_اسلام
🌿نجم الدین🔰🔰🔰
@samad10001
http://eitaa.com/joinchat/616366083Cbe84eb6ec0
علامہ حسن زاده ے آملي:
تا از سر جمیع خلق نگذرے پیش خدا نمي تواني بروے.
#نامه_ها_و_برنامه_ها
@shakhehtoba
این قدر بدان ڪہ در این نشأه هر چہ بماني نسبت بہ سراے ابدے ڪه در پیش دارے آنی است بلڪہ ڪمتر از آن است.
عاقل را اشاره کافی است.
#نامه_ها_و_برنامه_ها
@shakhehtoba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت علامه ی شعرانی ( ره ) در اجازه ی اجتهاد خویش به مولای مكرممان از ایشان به :
. . . مولانا الأجل الموفق نجم الدین و نور الصبایه و مصباح العلم و شمس الهدایه شیخ حسن آملی معروف به حسن زاده . . .
یاد فرموده است .
@shakhehtoba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذکر قنوت
#حضرت_علامه_حسن_زاده_آملی
@ shakhehtoba
45.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان حضرت موسی و شبان
با نوای استاد صمدی آملی حفظه_الله
@shakhehtoba
#آفریدگارا
در این دل شب با تو عهد بستم که دهن به هرزه نگشایم، و سخن بیهوده نگویم و در هر کاری جز خشنودی تو نخواهم و در هر حال جز راه تو نپویم.
#آفریدگارا
من جهان را دریای بیکرانی می بینم و خودم را موجی از دریا وه چه دریایی و چه دریایی و چه دریایی، وه چه موجی و چه موجی، اینهمه افواج امواج چه می کنند مرا به زبان آنها آشنایی ده و مرا از من رهایی ده
خوشا آنانکه نه جهان می بینند و نه امواج.
#نامه_ها_و_برنامه_ها
#علامه_حسن_زاده_ی_آملی
@shakhehtoba
🌼☘️🌼☘️🌼☘️
☘️🌼☘️
🌼☘️
☘️
🌼
☘️ آیا #امامت جزء #اصول_دین است یا اصول #فروع_دین؟
«َو إِذِ ابْتَلى إِبْراهیمَ رَبُّهُ بِکَلِماتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قالَ إِنِّی جاعِلُکَ لِلنَّاسِ إِماماً»
در ایام نبوت، ربّ #ابراهیم، او را در همان ایامی که نبی الله بود و حتی با این که رسول بود، آزمود. او را مورد #امتحانات و کلماتی قرار داد؛ و ایشان همه ی آن کلمات را به اتمام رساند. «فاتَمَّهُنَّ» که ضمیر اتمّ به ابراهیم برمی گردد، به این معنی است که تمام امتحانات و آزمایشات سخت الهی را به اتمام رسانید.
«فاتمهن» که ضمیر اتم به ابراهیم برمی گردد، به این معنی است که تمام امتحانات و آزمایشات سخت الهی را به اتمام رسانید.
بعد خدای متعال به ایشان اشاره کرد یا رب ابراهیم قال: «انی جاعلک للانسان اماما.»
مرتبه #امامت، بالاتر از مرتبه ی #نبوت است.
🌼 @Shakhehtoba 🌼
اگر بخواهیم مثل همین آیه را به عنوان یک دلیل محکم برای اثبات اصل امامت استفاده کنیم، باید امامت را جزو اصول دین بدانیم نه اصول مذهب؛ یعنی امامت هم از اصول مذهب و هم از اصول دین است. که «انّ الدین عندالله الاسلام». یک دین از اول به حضرت #آدم القا شده است. همان دین، استمرار پیدا کرده است تا به زمان خاتم انبیا رسیده و آن دین، در غدیر به اکمال رسیده است و همین دین کامل شده، به عنوان قیم و سرپرست امور مردم، بعد از خاتم انبیا شده است. اگر بخواهیم از مثل این آیه ی شریفه استنباط کنیم که امامت از اصول اعتقادی ماست، باید طبیعتا امامت را به عنوان یک اصل دینی به کار ببریم، نه به عنوان دایره ی مذهب بعد از ظهور پیغمبر ما، که این مذهب به اسم مبارک حضرت #صادق مشهور شد و گر نه مذهب ما هم مذهب جعفری است، هم باقری و هم سجادی هم حسینی و هم حسنی و هم علوی و هم محمدی است.
▬▬▬▬ஜ۩🦋۩ஜ▬▬▬▬
📚سخنرانی حضرت استاد #صمدی_آملی در محرم سال 93
▬▬▬▬ஜ۩🦋۩ஜ▬▬▬▬
🌼 @Shakhehtoba 🌼
🎍🌻🎍🌻🎍🌻🎍🌻
🌻🎍🌻
🎍🌻
🌻
🌻
چرا خداوند به پیغمبر در #غدیر گفت: " بلّغ ما اُنزل الیک" «آن چه به تو نازل شده است به مردم بیان کن و برسان»؟
چون آن چه به عنوان #دین باید از طریق پیامبر گفته می شد، پیش از آن گفته شده بود؛ اما چون به بیان نیامده بود، درقلمرو دین قرار نگرفته بود. دین آن هایی را می گویند که بیان شده باشد و گرنه، پیامبر حقایق فراوانی را در معراج گرفته است اما همه ی آن حقایق را بیان نکرد.
حتی حضرت باقر(علیه السلام) فرمود: جدّ ما، با احدی در کنه آن چه با #عقل خود یافته بود سخن نگفت.
پس معلوم است یافته های حضرت خاتم که هنوز به بیان نیامده است، با احدی مطرح نشده است.
💐 @Shakhehtoba 💐
#خلافت و #ولایت علی(علیه السلام) در #معراج پیامبر بیان شده بود، روز غدیر تنها اظهار آن بود.
پیامبر «من کنت مولاه» را از قبل گرفته بود ونه در روز غدیر. در واقع، آن را در معراج هایش گرفته بود. در واقع تا قبل از غدیر، فقط آن ها را به بیان نیاورده بود، نه این که از آن مطلع نباشد. لذا ما تبلیغ را از مقام اظهار می گیریم نه مقام ایجاد.
پس، از آیه ی "یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّک"َ ما این گونه استظهار می کنیم که #تبلیغ مقام #اظهار است، نه این که خداوند به پیامبر بگوید روز غدیر علی را از طرف ما جعل کن؛ چرا که این جعل را پیامبر از قبل از خداوند گرفته بود. این غدیر تنها مقام تبلیغ است. یعنی آن چه را قبلا گرفته ای و تا کنون مخفی داشته ای رابیان کن.
خلافت علی (ع) و فرزندانش به همان جعلی است که رسالت پیامبر است،
لذا غدیر را مقام ظهور می گیریم. یعنی به همان جعل رسول الله به مقام نبوت و رسالت، امیرالمومنین هم به مقام خلافت مجعول است.
▬▬▬▬ஜ۩🦋۩ஜ▬▬▬▬
📚سخنرانی حضرت استاد #صمدی_آملی در محرم سال 93
▬▬▬▬ஜ۩🦋۩ஜ▬▬▬▬
💐 @Shakhehtoba 💐
بخشي از متن #خطبه_غدير
بخش چهارم: بلند کردن امیرالمومنین علیه السلام بدست رسول خداصلی الله علیه و آله
مَعاشِرَالنّاسِ، هذا عَلِی أخی وَ وَصیی وَ واعی عِلْمی، وَ خَلیفَتی فی اُمَّتی عَلی مَنْ آمَنَ بی وَعَلی تَفْسیرِ کِتابِ الله عَزَّوَجَلَّ وَالدّاعی إِلَیْهِ وَالْعامِلُ بِمایَرْضاهُ وَالُْمحارِبُ لاَِعْدائهِ وَالْمُوالی عَلی طاعَتِهِ وَالنّاهی عَنْ مَعْصِیَتِهِ. إِنَّهُ خَلیفَةُ رَسُولِ الله وَ أَمیرُالْمُؤْمِنینَ وَالْإمامُ الْهادی مِنَ الله، وَ قاتِلُ النّاکِثینَ وَالْقاسِطینَ وَالْمارِقینَ بِأَمْرِالله. یَقُولُ الله: (مایُبَدَّلُ الْقَوْلُ لَدَی).
بِأَمْرِکَ یارَبِّ أَقولُ: اَلَّلهُمَّ والِ مَنْ والاهُ وَعادِ مَنْ عاداهُ (وَانْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ وَاخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ) وَالْعَنْ مَنْ أَنْکَرَهُ وَاغْضِبْ عَلی مَنْ جَحَدَ حَقَّهُ.
هان مردمان! این علی است برادر و وصی و نگاهبان دانش من. و هموست جانشین من در میان امّت و بر گروندگان به من و بر تفسیر کتاب خدا که مردمان را به سوی او بخواند و به آن چه موجب خشنودی اوست عمل کند و با دشمنانش ستیز نماید. او پشتیبان فرمانبرداری خداوند و بازدارنده از نافرمانی او باشد. همانا اوست جانشین رسول الله و فرمانروای ایمانیان و پیشوای هدایتگر از سوی خدا و کسی که به فرمان خدا با پیمان شکنان، رویگردانان از راستی و درستی و به دررفتگان از دین پیکار کند. خداوند فرماید: «فرمان من دگرگون نخواهدشد.»
پروردگارا! اکنون به فرمان تو چنین می گویم: خداوندا! دوستداران او را دوست دار. و دشمنان او را دشمن دار. پشتیبانان او را پشتیبانی کن. یارانش را یاری نما. خودداری کنندگان از یاری اش را به خود رها کن. ناباورانش را از مهرت بران و بر آنان خشم خود را فرود آور.
اللهمَّ إِنَّکَ أَنْزَلْتَ الْآیَةَ فی عَلِی وَلِیِّکَ عِنْدَتَبْیینِ ذالِکَ وَنَصْبِکَ إِیّاهُ لِهذَا الْیَوْمِ: (الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دینَکُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الْإِسْلامَ دیناً)، (وَ مَنْ یَبْتَغِ غَیْرَالْإِسْلامِ دیناً فَلَنْ یُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِی الْآخِرَةِ مِنَ الْخاسِرینَ). اللهمَّ إِنِّی أُشْهِدُکَ أَنِّی قَدْ بَلَّغْتُ.
معبودا! تو خود در هنگام برپاداشتن او و بیان ولایتش نازل فرمودی که: «امروز آیین شما را به کمال، و نعمت خود را بر شما به اتمام رساندم، و اسلام را به عنوان دین شما پسندیدم.» «و آن که به جز اسلام دینی را بجوید، از او پذیرفته نبوده، در جهان دیگر در شمار زیانکاران خواهد بود.» خداوندا، تو را گواه می گیرم که پیام تو را به مردمان رساندم.
#شاخه_طوبي
@shakhehtoba
🎋🌸🎋🌸🎋🌸🎋🌸
🌸🎋🌸
🎋
🌸
مسئله #خلافت علی (علیه السلام) قبل از #غدیر محقق شده بود.
مسئله ی خلافت امیرالمومنین، فقط مربوط به غدیر نیست. غدیر تنها، بیان ظهورش، نسبت به این خلافت است. خلافت، قبل از غدیر محقق شده بود؛ برای این که جنگ #تبوک مربوط به قبل از غدیر است. غدیر مربوط به سال دهم هجری و دو ماه قبل از رحلت پیامبر بود. 18 ذی الحجه در غدیر، پیامبر علی را به عنوان جانشینش معرفی کرد و در 28ماه صفر وفات کرد. اما جنگ تبوک مربوط به سال های نخستین هجری است.
🌼 @Shakhehtoba 🌼
در آن جا پیامبر به علی فرمود که تو بعد از من در مدینه بمان .من به جبهه می روم. شما جانشین من در مدینه باش.چرا؟ چون که "أنتَ مِنِّی بمَنزِلَةِ هَارونَ مِن مُوسَی إلا أنَّه لانَبیَّ بَعْدی"، برای این که نسبت تو به من، مانند نسبت #هارون به #موسی است؛ چرا که هارون به نص قرآن، خلیفه موسی شده بود در زمان حیاتش.
نسبت علی(علیه السلام) به پیامبر(صلوات الله علیه)، مانند نسبت هارون به موسی(علیه السلام) بود.
▬▬▬▬ஜ۩🦋۩ஜ▬▬▬▬
📚سخنرانی حضرت استاد #صمدی_آملی در محرم سال 93
▬▬▬▬ஜ۩🦋۩ஜ▬▬▬▬
🌼 @Shakhehtoba 🌼