4_5969695363924233192.mp3
15.02M
مراسم سوگواری علامه دهر حسن زاده آملی (سخنرانی + روضه)
🎙 سخنران : استاد صمدی آملی
🕌 امامزاده موسی الرضا (ع) (روستای ولیسده)
📅 12 مهر 1400
🔹خورشت آب
صبح پنجشنبه 6/12/1377 شمسي به منزل حضرت علّامه آقاي حسن زاده آملي مشرف شدم.
🔹می فرمود: من هم موانع زيادي داشتم؛ گاهي پيش ميآمد که سه شبانه روز بي قوت و غذا به سر ميبردم و با اين حال در درسها شرکت ميکردم. نه پدر داشتم و نه مادر؛ هر دو را قبل از آمدن به تهران از دست داده بودم، امّا اينکه دو روز گرسنه بمانم، فراوان پيش ميآمد.
🔹بعد از آن دوران به قم آمدم، از سال 42 به بعد. سالها بود که زن و بچهام در آمل در منزل استيجاري به سر ميبردند و من خودم در خرپشتک مدرسه حجتيه ساکن بودم و روزي هم هفت هشت درس ميدادم. يک نان تافتون ميگرفتم نصفش را ظهر و نصف ديگر آن را شب ميخوردم و خورشت غذايم هم، آب بود. گاهي حتي قدرت خريد يک نان را هم نداشتم ناچار ميشدم که امروز از يک نانوايي نان به نسيه بگيرم و فردا از نانوايي ديگر و همين طور نانواييها را عوض ميکردم تا شناخته نشوم و به ترتيب پول هاشان را پرداخت ميکردم».
اين جلسه هم مثل ديگر جلسات، بسيار شيرين بود. چندين بار برخاستم که بيايم ولي آقا هر بار سخني به ميان ميآورد و عملاً و گاهي با اشاره مرا امر به جلوس ميکرد.
به من فرمود: «آقاي داودي! من تو را دوست داشتم و دارم و خواهم داشت.»
🔹و فرمود: «حقّاً اين دوره بنده دوستان خوبي داشتم حيف شد که پير شدم. اگر در دوران جواني کساني مثل شماها را داشتم خيلي خوب بود؛ حيف شد. حقّاً رفقاي اين دوره کار ميکنند. من اگر رفقاي اين دوره را سابقاً ميداشتم، حتماً الآن ده نفر مستخرج تقويم در حوزه داشتيم.»
.
✍️پ. ن : عکس مانند عکس های گذشته از حقیر، به تاریخ بهار1380 ش است، که حضرت علامه به منزل پدرم مرحوم استاد#شیخ_محمدباقر_داودی تشریف آوردند وخاطره نیز از کتاب #نگار_ماندگار که زندگینامه و سیره ابوی مرحوم است، می باشد.
شادی روح پرفتوحش، صلواتی مرحمت بفرمایید.
.
#علامه_حسن_زاده_آملی
#حسن_زاده_آملی
#رحلت_علامه_حسن_زاده_آملی
#علامه_ذوالفنون
#دستورالعمل
#موعظه_خوبان
#سخنان_بزرگان
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با درگذشت میراثدار برجسته و گرانمایه سه مکتب فلسفی، عرفانی و سلوکی، حضرت آیتالله حسنزاده آملی (رضوان الله تعالی علیه) شاید کمتر کسی گمان میکرد که "مخالفان" و "منتقدان" عرفان و اسلام و انقلاب این چنین بر آن عارف ربّانی و سالک توحیدی بتازند و عامدانه و ارادی، او را هدف تیر طعنهها و تهمتها قرار دهند. این گمان به ویژه از این جهت تقویت میشد که علامه حسن زاده آملی به دلیل بیش از دو دهه بیماری، عملا از عرصههای سیاسی و اجتماعی دور بودند و در این سالها کمتر خبر یا اظهارنظری از ایشان به گوش میرسید.
اما گویا این ظنّ خطا بود و روشنترین گواه آن هم در همان روزهای نخست پس از رحلت علامه به ظهور رسید؛ وقتی که محسن کدیور که خود مدتی شاگرد آیتالله حسنزاده آملی بوده، در یادداشتی تلگرامی با عنوان "سرگرم ملکوت و غافل از رنج مردم در ناسوت / حسن حسنزاده آملی عالِمی از دوران سپری شده" به ارزیابی زندگی مرحوم علامه پرداخت و مغرضانه و کینه توزانه نوشت:
"حسنزاده در نسخهشناسی فلسفی و عرفانی و در ریاضیات و هیئت قدیم متبحر بود. اما این تبحر دلالتی بر "شعور سیاسی" ندارد. تسلط بر فقه، فلسفه، و عرفان و دیگر علوم اسلامی یک چیز است، و شعور و بینش سیاسی و اجتماعی چیز دیگر. تمایز علوم دینی از علوم سیاسی بلکه از سیاست روزمره یک اصل اساسی است. با سیر و سلوک عرفانی نه میتوان در دانشهای تجربی ادعایی کرد، و نه در عالَم سیاست موضع درستی گرفت. حسن زاده راه استاد خود سیدمحمد حسین طباطبایی را نرفت. آخرین پیام طباطبایی (نیمه اول پائیز ۱۳۶۰) این بود: "در این انقلاب یک شهید واقعی بود، که مظلومانه هم شهید شد، و آن اسلام بود."
البته شاید برخی بگویند از کسی که با اقامت در کارولینای شمالی آمریکا و قبول پروژههای پژوهشی درباره دگراندیشی شیعی برای دانشگاه دوک و بنیاد کارنگی، دم از ایستادن در کنار مردم میزند و اظهار نظر یک فیلسوف عارف درباره مقام معظم رهبری را، به رغم تمام زهد و اِعراضی که از تمام دستگاههای حکومتی و مناصب سیاسی داشت، نایستادن کنار مردم مینامد؛ انتساب مطلبی کذب به علامه طباطبایی (ره) و نشر چند بارۀ دروغ امر غریبی نیست و نباید از یک چنین کسانی بیش از این انتظاری داشت. اما کاش دامنۀ این انتقادات و افتراها به همین جا محدود میشد و به جای این که چهرۀ علامه را در شبکههای مجازی به صورت عوامانه و شعاری زیر تیغِ تهمت و تحریف و تقطیع کدر کنند؛ او را مثل هر متفکر صاحبِ نظر و نظریهای در جمع متخصصان ساحتِ حکمت و عرفان، نقد علمی میکردند.
در تازهترین دور از این قبیل تهمتها اخیراً فایلی صوتی در برخی گروههای مختلف تلگرامی و واتساپی دست به دست میشود که در آن شخصی ادعا میکند دکتر سید یحیی یثربی در سفری ۱۴ روزه به مشهد با مرحوم آیتالله حسنزاده آملی و دکتر ابراهیمی دینانی همراه بوده و از آیتالله حسنزاده آملی نقل کرده است که ایشان زیارت امام رضا (ع) نمیرفتند و میگفتند که: من ولیّ حی هستم و امام رضا (ع) ولیّ مرده!!!
در واکنش به این اظهارات، دکتر یثربی با انتشار یادداشتی کوتاه در کانال شخصیاش نوشت:
⚫"من اعلام میکنم که نه از این سفر و نه از اظهارات آن مرحوم چنین چیزی به یاد نمیآورم. بنابراین گوینده که مدعی است از من چنین سخنانی را شنیده است و فایل صوتی آن را هم دارد، این فایل را منتشر کند تا معلوم شود من فراموش کردهام یا این که این خبر اشتباه و یا دروغ است. من دهها بار با آقای حسنزاده آملی در قم و تبریز و شهرهای دیگر ساعتها نشسته و گفتگو کردهام، و هرگز از ایشان چنین ادعای صوفیانهای نشنیدهام. خداوند ایشان و همه ما را بیامرزد!"⚫
امیدواریم که این تکذیبیه پایانبخش این قبیل نزاعهای بیبنیاد و دروغی باشد که سعی دارد "چهره دلربای آن گنجینه و سردارِ علم عرفان وجودی – شهودی و سالارِ سلوک توحیدی را مخدوش و کَدِر نمایند تا جامعه علمی، به ویژه نسل جوانِ تشنه معرفت عرفانی و شیفته معنویت متعالیه را از چشمه زلال معارف آن رحیل محروم سازند"؛ بمنّه و کرمه!
🌸🍂🍃🍂🍃🍂
🍂🍃🍂
🍂🍃
🍂
🟫🔻به خودم رجوع کنید
محضر سروران ارجمند و فرهیختگان گرامی
✍🏼بیشک تمام اهل معرفت تاکید بر طی طریق توحید و ولایت با داشتن استاد《کامل مکمل》و《واصل موصل》 داشتند و در آثار مرحوم علامه حسنزاده آملی(ره) و شاگرد کامل و شارح آثار ایشان یعنی آیتالله صمدی آملی به جد بر این اصل تاکید شده است
🔺️آن چه در متن بیانات آن فیلم است اینکه آیتالله صمدی آملی، بنا بر سیره سلف صالح اهلولایت، بر لزوم داشتن استاد تاکید دارند و لذا در فیلم به رجوع به مرحوم علامه جهت دستگیری تاکید داشتند. پس اصل 《بودن تحت اشرافیت کامل مکمل》 انکار نشده بلکه تاکید شده است.
🔺️ بنا بر تعالیم قرآنی خاتم انبیاء و ذوات نوریه حضرات معصومین که در آثار مرحوم علامه(ره) مندرج است ما درباره رحلت انسان《فوت》نداریم چون فوت یعنی تباه و ضایع شدن.
در قرآن است که فرمود فوتي در کار نيست:《فَلاَ فَوْتَ》(سباء/۵۱)
اما《يَتَوَفَّاكُم》، خدا متوفّي هست، فرشتهها متوفّي هستند، زير مجموعه عزرائيل(ع):《تَوَفَّتْهُ رُسُلُنا》[انعام/۶۱] آنها متوفّا هستند.
ولی اموات ما《وفات》(از ریشه وفی به معنای گرفتن و بردن همه حقایق وجود شی) دارند یعنی《قُلْ يَتَوَفَّاكُم مَلَكُ الْمَوْتِ الَّذِي وُكِّلَ بِكُمْ》(سجده۱۱)
🔺️ لذا انسان و به طریقهی اولی، اولیاالله هیچگاه نابود و فوت نمیشوند به فرموده نبی(ص)《خلق للبقاء و لا للفناء》 لذا در زیارتنامه انبیا و ائمه و اولیاالله و بر مزار شهدا(از سیره مرحوم علامه) دست ادب بر سینه با 《کاف》 خطاب به 《زنده حاضر حی》 معروض میداریم: السلام علیکم یا اولیاالله
اولیاءالله، نفوس کمّل و صاحبان عصمت هیچگاه نابود نمیشوند.و این نگاه وهابیت و ابنتیمیه است که وقتی سالکین جهت توسل و کسب فیض و دستورالعمل عرفانی بر مزار باهرالنور خاتم انبیاء و ائمه بقیع و اولیای الهی میروند میگویند:《مات، فاتَ⁉️ تَمّ خلاص، رو، رو، شرک، شرک 》
🔺️پس اولیای الهی مثل وجود مرحوم علامه(ره) نه تنها نابود نشدند بلکه نص صریح وحی با تنبیه تاکید دارد《ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا》، بلکه《احیاء》 این مجاهدین قتیل در معرکه《جهاد اکبر》 در مقام عندیت تامه مرزوق عندالله هستند
🔷️ اصل قویم قرآنی و روایی در آثار علامه حسنزاده آملی و همه شامخین در عرفان الهیه و راسخین در حکمت متعالیه میگوید اولیاالله و کملین بعد از وفات نه تنها محصور و محدود نمیشوند بلکه بر اساس اصل《تناسخ سریانی ملکوتی》 آنان به مراتب راحتتر از دوران حیات مادی خویش قوت ملکوتی و نفسانی در افاضه فیوضات به سالکین طریق عرفان را دارند.
《تنزل الملائکه و الروح...》
چنان چه حضرت فاتحهالکتاب مصحف شهادت، جناب شهید آل محمد(ص) حسین بن علی(ع) وقتی با تهدید در مدینه مواجه شدند سه شب متوالی بر مزار خاتم انبیاء حاضر و کسب تکلیف نمودند و در شب سوم 《استاد کل فی الکل و امیر احد اطلاقی کاروان بشریت از ازل تا ابد، حضرت ختمی(ص)》 به ایشان چنین افاضه نمودند که : حسینجان 《ان الله شاء ان یراک قتیلا》
و این طلب دستورالعمل و استمداد از ارواح عرشی کملین جهت سلوک از واضحات است
پس طریق عرفان و توحید حتما استاد میخواهد ولی 《بُعد منزل نبود در سفر روحانی》اما حصر نیاز به تشرف به محضر بدن مبارک عنصری 《استادکامل مکمل》 نیست چون کملین در همه عوالم وجودی قوت نفسانی تردد دارند.
چنانچه جناب اویس قرن چنان غرق در ولایت خاتم انبیا بودندکه بدون توفیق تشرف ظاهری از یمن به مدینه در عروج دائم بودند که نبی(ص) میفرمودند من بوی بهشت و نفس رحمان را از جناب یمن از سینه برادرم اویس استشمام میکنم《در یمنی، چو با منی، پیش منی》
🔺️ مرحوم علامه حسنزاده(ره) نیز در نخستین مکاشفه با قرائت دو رکعت نماز بر مزار یک ولی خدا توانستتد طیالارض به ارض قدس رضوی به محضر حضرت سلطان هستی، هشتم شرط توحید، قبلهی دل و جان ایرانیان، امام رضا(ع) تشرف یابند. و جالب اینکه موفق شدند آب علم عالم را از 《کوثر ولایت آب دهان ولیالله اعظم نظام وجود امام رضا》که با بدن عنصری در عالم ماده تشریف ندارند به ذوق جان و دل بچشانند.
عزیزان اهل ولایت بنا بر سیره مذهب حقهی امامیه میتوانند با دست توسل به ذیل ولایت ائمه معصومین(ع) و آحاد رعیت آنان یعنی عارفان کامل مکمل در طی طریق معرفت، ارواح این نفوس کمل را به مدد گرفته و موید به تلقی القائات سبوحی شوند. تفاوت مبنایی عرفان شیعی با وهابیت بر همین مساله اساسی میباشد
معاذالله که بگوییم چون حضرت حجت(عج) با بدن عنصری قابل رویت نیستند نمیشود از محضر فیض مطلقشان توسل و کسب سلوک و طلب افاضه در طریقت نمود
🔺️ بیشک در صدها و هزاران ساعت جلسات تدریس و کتب مرحوم علامه حسنزاده آملی و شاگرد کامل سلوکی ایشان آیتالله صمدی آملی به داشتن استاد تاکید موکد حیاتی شده است،
✍🏼 از صبوری فرهیختگان ارجمند کمال امتنان را دارم. والعاقبهللمتقین
🌹@ghalbeb
۱۳مهر_۱۴۰۰،_حسینیه_نوری_ها_Default_1633501088.mp3
27.53M
⚫️مراسم عزاداری ایام آخر صفر و بزرگداشت ارتحال حضرت علامه حسن زاده آملی(ره)
📆 ۱۳ مهر ۱۴۰۰, حسینیه نوری ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یتیم شدیم
گریه شاگرد در غم استاد
استاد رمضانی
@shakhehtoba
🖤🖤 پخش مستند «سالک توحیدی» ویژه برنامه رحلت جانسوز عالم ربانی، حضرت علامه حسن زاده آملی (ره)
1️⃣ چهارشنبه؛ ساعت ۲۰ قسمت اول
2️⃣ پنج شنبه؛ ساعت ۱۷ قسمت دوم
🔷از شبکه طبرستان (استانی مازندران)
مراسم بزرگداشت حضرت علامه حسن زاده
آیت الله حسن رمضانی خراسانی امشب در مراسم بزرگداشت علامه حسن زاده آملی که در مسجد مقدس جمکران برگزار شد با بیان اینکه خواص با آیت الله حسن زاده آملی آشنایی داشتند اما توده های مردم آن شناختی که می بایست از آن عزیز سفرکرده داشته باشند، کمتر دارند، اظهار داشت: در هفته ای که گذشت انسانی را از دست دادیم که در هر قرنی شاید بتوان یک نفر را مانند آن سراغ داشت.
وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به مناسبت رحلت علامه حسن زاده آملی گفت: در پیام جامع رهبر انقلاب حقیقت این انسان سفر کردۀ به ثمر رسیدۀ واصل منعکس شده بود و در میان همۀ عناوین برای علامه عنوان ذوالفنون را بکار بردند.
استاد فلسفه و عرفان اسلامی حوزه علمیه با تأکید براینکه عنوان ذوالفنون برای هر کسی به کار نمی برند بلکه برای انسان عالمی که علم او محدود به یک محدوده خاص نمی شود، عنوان می گردد ابراز داشت: قبل از علامه استادشان آیت الله شعرانی معنون به این عنوان بود، علامه حسن زاده نیز وارث این عالم بودند و پس از وی شایسته عنوان ذوالفنون بود.
آیت الله رمضانی با اشاره به عرفان و معنویت علامه حسن زاده آملی تصریح کرد: مقوم وجودی علامه و فصل اخیر این شخصیت را، عرفان معرفی کرد، او ریاضیدان عارف، فقیه عارف و فیلسوف عارف بود، عرفان او تمام شعب علوم او را تحت الشعاع قرار داده بود.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه از حضرت عیسی پرسیدند با چه کسی مجالست داشته باشیم، خاطرنشان کرد: پیامبر الهی به حواریون خود فرمودند کسی که نگاه به او شما را به یاد خدا بیندازد، منطق او به علم شما بیفزاید و عمل او شما را به آخرت ترغیب کند. آیت الله حسن زاده آملی اینگونه بود.
وی در ادامه افزود: علم علامه آن قدر وافر و جامع بود که از ظرف وجودی او لبریز می شد و از لبریز آن انسان بهره مند می گشت، علامه هرگز سخنی نمی گفت مگر اینکه نکات علمی را در بر داشته باشد و نگاه علامه ما را به یاد خدا می انداخت.
شاگرد برجسته علامه حسن زاده آملی بیان کرد: علامه همواره سخن از ملکوت و سیر و سلوک الی الله میگفت و عمل او ما را ترغیب به آخرت می کرد چرا که دنیا محل گذر است و به هیچ کس وفا نکرده است.
آیت الله رمضانی در پایان با اشاره به این که سیره علمی بزرگان را باید مد نظر داشت و در این قافله نور قدم برداشت اظهار کرد: علامه دل به دنیا نداشت و اهل این دنیا نبود و از این عالم پر کشید، آیت الله حسن زاده آملی خدا آشنا و خداجو بود.
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عزاداری امام حسین علیه السلام با حضور حضرت علامه حسن زاده آملی در روستای ایرا
@shakhehtoba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 توضیحات آیت الله رمضانی از زیارت رفتنِ حیرت انگیز علامه حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه و پاسخی به اتهامات درباره زیارت نرفتنِ علامه حسن زاده آملی
4_5976386871431793261.mp3
45.01M
⚫️ مراسم رحلت پیامبر (ص)-شهادت امام حسن (ع)-۲۹صفر
▪️با افاضات استاد صمدی آملی▪️
🕌حسینیه کوثر آمل
📅 14 مهر
26.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضهء حضرت علامه حسن زاده آملی در روز شهادت آقا امام ثامن الحجج حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام
🚩#ما_ترکناک_الرضا(ع)
🔲🚩ایرانیقبلهجانشرارهانمیکند
🚩#غریب_الغربا
♦️شیعیان امام رضا(ع) بدانند♦️👇
🟫🚩 ارزش سرسپردگی در آستان ولایت
♦️معروف کرخی از اکابر اهل معرفت
از اصحاب امام رضا و دربان بیت امام همام بود.
✍معروف کرخی به مسافرین سفر دریایی که به بیت امام رضا مراجعه نمودند گفت:
《در هنگام طوفان،
امواج دریا را به سر معروف کرخی قسم دهید
و نگران نباشید حتما دریا آرام میشود.》
آنان در طوفان چنین کردند و
دریا به برکت قسم به سر معروف آرام شد
خبر واقعه با امام رضا رسید
از معروف صحت آنرا جویا شدند. امام فرمودند:
یعنی کار تو بجایی رسیده که
این قدر برای سرت ارزش قائل هستی
و مطمئن بودی دریا به برکت سر تو آرام میشود؟
معروف عرض کرد:
بله آقاجان. چرا برای سری که
عمری در آستان ولایت آقاجانی
چون شما خاکساری نموده ارزش قائل نباشم.》
✍ای جانم به اهل ولایت حقیقی
@shakhehtoba
استاد صمدی آملی:
اهل معرفت و معنا بر این مطلب توجهی بسزا دارند که اگر اولین روز هر ماه قمری با روز جمعه تلاقی داشت تمام روزهای آن ماه به نام حضرت بقیهالله(عج) است و از آنجا که سال ولادت حضرت مهدی (عج) با عدد ابجدی کلمه "نور" برابر است؛ و لذا دستورالعمل تلاوت "آیه نور" به عدد ۱۴ مرتبه قبل از خواب هر شب (با توجه تام) بسیار بر تعالی و نورانیت نفس تاثیر دارد و حشر با حضرت بقیّهالله(عج) در جان شما ایجاد میکند.
#استاد_صمدی_آملی_حفظه_الله
استاد صمدی آملی :
♦️هر ماهی که با روز جمعه آغاز شود در نزد بزرگان اهل معرفت فرصت مغتنمی است،
🔹و ان شاءالله که آیه ی مبارکه ی نور سوره ی نور قرآن را در این ماه با او حشر پیدا کنید.
🔹"الله نور السموات و الارض ..."
🔹چه اینکه ولادت مقام شریف خاتم اولیای الهی حضرت بقیه الله (عج) در سال 256 هجری قمری به عدد اسم شریف نور واقع شده است.
🔹و لذا در ماهی که با روز جمعه آغاز بشود با آیه ی نور (256 مرتبه ) حشر پیدا کنید که ان شاءالله موجب حشر همه ی ما با وجود مقدس حضرت بقیه الله (عج) بشود.
منبع :(3/7/93) #یادواره_شهدای #شهرستان_نوشهر
🌹كانال شاخه طوبي 🌹
@shakhehtoba
17.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بزرگداشت علامه حسن زاده آملی • ☑️کلیپ تصویری
.
🔰ویژه برنامه بزرگداشت عالم ذوالفنون عارف واصل مرحوم حضرت علامه حسن زاده
...
🗓چهارشنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۰
@shakhehtoba
.
🔰 روایتی عجیب از کمک علامه حسن زاده به یک همدانی
🔹یکی از اهالی همدان پس از بیرون رفتن فرزندش از منزل و عدم بازگشتش به مدت طولانی، بسیار نگران بود و برای پیدا کردن او نزد کسانی که نسبت به علم غریبه آشنایی داشتند رفت و همه آنها نیز متفقالقول بر مرگ او تاکید داشتند.
به پیشنهاد یکی از دوستان همراه با این پدر نزد علامه حسن زاده در زادگاه ایشان روستای ایرا رفتیم و علامه با دیدن این فرد ضمن تاکید بر اینکه فرزندشان زنده است، فرمودند "بنده توسل میگیرم تا ان شاءالله زودتر به خانه برگردد" و همین اتفاق نیز افتاد و سه روز بعد فرزند به منزل برگشت.
🔹زمانی دیگر که در خدمت علامه حسن زاده بودم ایشان خاطرهای را از وصیت علامه طباطبایی نسبت به خودشان مطرح کردند و فرمودند: پس از رحلت علامه طباطبایی، بنده موظف بودم تا تمامی یادداشت های استاد خود را جمع آوری کنم. روزی که این کار تمام شد، کیسهای پر از کاغذ پارهها را با خود جمع کردم و خطاب به فرزندان علامه طباطبایی گفتم که این کاغذها نامههای توهین مردم نسبت به پدر شما است و آنها را با خود میبرم تا شما با دیدن آنها ناراحت نشوید.
(آیتالله طه محمدی، خبرگزاری حوزه)
هُو
🌱 يكي ، از اين فقير الي الله پرسيد كه جهت چيست خداوند متعالي در سوره مباره يس يك جا را به دو اسم مخالف نام برد كه فرمود :
🌱 "واضرب لهم مثلا اصحاب القرية" و پس از چند ايه فرمود "وجاء من اقصا المدينة رجل"؟ بعد از مقداري تامل اين نكته در ذهنم خطور كرد كه :
🌱 مدينه گفتن به احترام و انتساب اين مومن است كه اگر جمعيتي ايمان بالله نداشته باشند اعرابي اند و اجتماع انان قريه و ده كوره اي است ؛ و شهر انجاست كه اباد باشد و ابادي به مرد خدا و انسان الهي است ، فتدبر
حضرت علامه حسن زاده رضوان الله تعالي عليه ✍️
هزار و يك كلمه ، كلمه ٩٣٦ 📚
#كتاب #مراقبه #ذكر #قران_كريم #قران #قرآن
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 گزارشی از مراسم بزرگداشت حضرت علامه حسن زاده آملی در مسجد مقدس جمکران
@shakhehtoba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم حضرت علامه حسن زاده آملی دریادواره شهدای نیاک
@shakhehtoba