🌾🌾🌾🌾🌾
🔹استعانت حسین علیه السلام فقط از خداست🔹
انسان حقیقی کسی است که احتیاجش را فقط از خدا بگیرد که
« إیّاکَ نَستَعین»
در حدیث چهلم آمد که حق متعال فرمود حسین از من کمک خواست ،از کسی جز خدا درخواست کمک نکرد ،حتی چون فرشتگان وپریان خواستند اورا یاری کنند ،حضرت اجازه نداد،
الحسین یستعین بي لا بغیری
وخداوند میفرماید:
یاری ام به تو این است که پسری به تو می دهم .با دادن این پسر یاری حسین علیه السلام تحقّق می یابد .
📗#معراج_اشک_در اربعین حسینی
جلد دوم صفحه ۵۷۲
استاد صمدی آملی
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🏴کانال شاخه طوبی 🏴
👇👇👇
@shakhehtoba
https://eitaa.com/joinchat/2841182208C176d11888a
17.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حماسه آفرینی امام حسین (ع) و یارانش .
🎙شهید #مهدی_زین_الدین
#محرم
🚩----------------------------------
🇮🇷شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🏴کانال شاخه طوبی 🏴
👇👇👇
@shakhehtoba
https://eitaa.com/joinchat/2841182208C176d11888a
هدایت شده از کانال شاخه طوبی
34.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 مراسم تشییع و تدفین مرحوم حاج عزت الله نجفی (ره) با حضور حضرت علامه حسن زاده آملی (رفع الله درجاته)
⚫ مردادماه ۱۳۸۳
◾ حرم مطهر امامزاده ابراهیم علیه السلام آمل
🔹فیلم از کانال تلگرام علامه دهر
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🏴کانال شاخه طوبی 🏴
👇👇👇
@shakhehtoba
https://eitaa.com/joinchat/2841182208C176d11888a
إلهی، توانگران را به دیدن خانه خوانده ای، و درویشان را به دیدار خداوند خانه؛ آنان سنگ و گل دارند، و اینان جان و دل؛ آنان سرگرم در صورتند و اینان محو در معنا؛ خوشا آن توانگری که درویش است!
فراز۱۰۳
#علامه_حسن_زاده_آملی
#الهی_نامه
#شاخه_طوبی
@shakhehtoba
#شرح_دروس_معرفت_نفس
🔸ما عالِم به سرّالقدر نیستیم. لذا یک وقت می بینیم بر سر یک نفر چندین بلا نازل می شود، رو به خدا می کنیم و می گوییم خدایا فرزند این بیچاره که از بین رفت همسرش هم مریض است، دیگر جایش بود که زلزله بیاید و خانۀ همین یک نفر خراب شود؟!!
اما ما چه در دانیم در باطن عالم چه خبر است؟ این یک حادثه با هزاران مورد دیگر در ارتباط است که ما از آن ارتباطات خبر نداریم و فقط همین یکی را بررسی می کنیم و به نظرمان می آید که شرّ باشد.
آیا باید انتظار داشته باشیم نظام وجود تأثیر خود را انجام ندهد؟ مگر در قرآن نفرمود: «فَمَن یَعمَل مِثقَالَ ذَرَّۀٍ شَرّاً یَرَهُ» (زلزال/8)، با این که می دانیم یک قدم کج که برداشتیم و یک سیلی ناحق که به صورت کسی زدیم، همین امروز فردا جزایش به ما برمی گردد، چرا گوشمان بدهکار نیست؟ آن یک سیلی و یک ضربه در نشئۀ طبیعت باقی می ماند و در نسل بعدی یک چیزی بهانه می شود تا تأثیرش را بکند. یعنی از همان لحظۀ ضربه زدن، نظام عالم بر اساس «فَمَن یَعمَل مِثقَالَ ذَرَّۀٍ شَرّاً یَرَهُ»، شروع به برنامه ریزی می کند تا صحنه ای پیش بیاید و جزایش داده شود.
@shakhehtoba
🔸لذا در آن خواب، پدر به پسر می گوید پسر جان! انتقام نگیر! زدم، زدند! و اگر انتظار داشته باشیم که چنین چیزهایی پیش نیاید درست مثل این است که کسی سنگ بزرگی را بر سر ما بزند ولی ما سرمان نه بشکند و نه درد بگیرد. نتیجه این می شود که هیچ چیزی تأثیر خود را نکند که اگر اینطور باشدد نظام به هم می خورد.
ما اگر در نظام هستی، شرّ می بینیم به این خاطر است که ما مجموعۀ ظاهری را در همین حدّ نگاه می کنیم و از ارتباط این پدیده با میلیاردها واقعۀ دیگر خبر نداریم و آن وقت می گوییم عجب شرّی واقع شده و خداوند چرا این بلاها را فرضا بر سر یک نفر آورده است، پدر را کشته، فرزند را کشته، پای سومی را شکسته، فرزند دیگر را کور کرده، یکی دیگر آنقدر سردرد دارد که دیوانه شده، هیچی هم ندارند بخورند، الان هم که زلزله آمده خانۀ این فرد خراب شده است و . . . ،
@shakhehtoba
و فکر می کند این ها همه شرّ است، در حالیکه نخیر! این ها همه اثر وجودی است. این شرّ را چه کسی به بار آورده است؟ خودش! مثل این که کسی صبح که از خواب بیدار می شود با دست خودش، بچه خودش را بکشد، پای بچۀ دیگر را بشکند، چشم بچۀ دیگر را کور کند، بچۀ دیگر را آنقدر بزند که دیوانه اش کند و با دست خودش بلدوزری بگیرد و خانه اش را خراب کند، آنوقت از او سؤال کنید که این ها چه کاری بوده بگوید این ها شرّ است! چه کسی این ها را درست کرده است؟ خودش!
نظام هستی یک نظام تأثیر و تأثّری است. هر موجودی یک اثر وجودی دارد. حالا چه سرّی است که یک واقعه ای اثر خود را هفت نسل بعد می گذارد، دلایلی دارد که ما از آن خبر نداریم.
📗#شرح_دروس_معرفت_نفس
#معرفت_نفس
علامه حسن حسن زاده آملی
شارح : استاد صمدي آملي
جلسه شصت و نهم
( درس چهاردهم و پانزدهم )
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🏴کانال شاخه طوبی 🏴
👇👇👇
@shakhehtoba
https://eitaa.com/joinchat/2841182208C176d11888a
کانال شاخه طوبی
زندگی نامه استاد مهدي سمندري
استاد مهدی سمندری در سال 1307 در نجف آباد اصفهان و خانواده ای متدین چشم به جهان گشودند. ایشان در دامان زنی پاکدامن و فداکار و در سایه پدری که معلم قرآن بود (شغل پدرشان کشاورز بود) رشد کردند. تحصیلات علوم جدید و قدیم را همزمان ادامه داده و مقطع دیپلم را در شهر نجف آباد به اتمام رساندند.
با اتمام بخشی از دروس دینی در حوزه علمیه اصفهان برای تحصیلات به حوزه علمیه قم عزیمت نمودند و در آنجا از محضر اساتیدی چون آیت الله بروجردی، شیخ مرتضی مطهری، شیخ مرتضی حائری، آیت الله مشکینی، آیت الله خمینی، آیت الله منتظری، علامه طباطبائی، و دیگر اساتید بزرگ بهره بردند.
ایشان مدت سه سال نیز از محضر مهدی الهی قمشه ای در مدرسه سپهسالار تهران کسب فیض نمودند و در سال 1336 دوره لیسانس خود را در رشته معقول و منقول در دانشکده الهیات دانشگاه تهران به اتمام رساندند.
♦️یکی از برجسته ترین اساتید ایشان حضرت استاد علامه حسن زاده آملی بودند که استاد در مورد آشنایی با ایشان این گونه فرمودند:
🌺💠با راهنمایی دوست عارفم جناب آقای محمود امامی به محضر جناب استاد علامه حسن زاده آملی (روحی فداه) شرف حضور پیدا کردم. خود را در مقابل دریایی از علم و عرفان دیدم، قطره ای در مقابل دریا. مدت هشت سال به اتفاق دوستانی چون آقایان محمود امامی و علی بهجت از محضر این استاد فرزانه خوشه چینی نمودیم.
#شاخه_طوبي
@shakhehtoba