فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• #علامهحسنزادهآملی #حضرت_معصومه_سلام الله علیها
👈 نوعاً، اغلب، اکثر، بگویم همیشه هم گزاف نگفته ام،
می روم قم به زیارت بی بی حضرت معصومه، خواهر امام هشتم ما سلام الله علیها، بعله، روح مطهرشان گواه که روی بچه گی مان، در و دیوار را می بوسم و این شعر را می خوانم که:
" أقبّل أرضاً صار فیها جِمالُها
فکیف بدارٍ دارَ فیها جَمالُها"
بعله آن شاعر عرب، می گوید:
من آن زمینی را می بوسم که شترانش در آنجا عبور کرده اند،
تا چه رسد به آن خانه ای که جمالش در آن جا...
من این شعر را می خوانم، بعد به ایشان عرض می کنم که:
بی بی جان،دیگر به زبان،آدم وقتی به زبان
یک مقداری داریم با خدا مطایبه می کنیم، می گویم در این یک کار خدا دیگر خیلی خیلی خوب شده، جای هیچ اعتراض و حرفی،،،
خدا را ناز می کنم که این یک کار چقدر خوب شده؟
دیگر، خدا را ناز می کنم، که چی شده؟
بی بی حضرت معصومه سلام الله علیها، ایشان نوزده ساله بودند که در قم وفات کردند. نوزده ساله بود.
و نه اینکه فقط و تنها، ایشان دختر امام هفتم است، و خواهر امام هشتم است و عمه ی حجت خدا هست، و ما ازین جهت احترام می گزاریم، البته، اینها به جای خود، اما خود این خانم، خود این بزرگوار، خود این دختر نوزده ساله در میان فرزندان امام هفتم ما، دو نفر نمونه بودند، چشمگیر.
یکی حجت خدا بود، امام هشتم، صاحب عصمت و امام.
دیگر، همین دختر نوزده ساله. ایشان از آن نبوغش، از آن فطرتش، بینشش، درایتش، خانم عجیبی بود. همین دختر نوزده ساله.همین دختر نوزده ساله.
23.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونگی قیامت معاد جسمانی و روحانی
@shakhehtoba
💠 در شب چهارشنبه 29 جمادی الاولی سال 1405 ه ق برابر با اول اسفند سال 1363 ه ش در خواب به زیارت حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا علیهم السلام تشرّف حاصل کردم.
💠 در ابتدا به اشارت تفهیم فرمود که چرا کمتر خودت را به ما نشان می دهی. و پس از آن به عبارت تصریح فرمود که ما ضامن چشم تو هستیم.
💠 الحمدلله که از این بشارت آن ولیّ الله اعظم که به لقب ضامن هم شناخته شده است، برایم یقین حاصل است که هر دو چشم من تا آخرین دقایق عمرم بینا خواهند بود؛ چون ضامنشان معتبر است.
💠 و آنکه حضرت فرمود: چرا کمتر خودت را به ما نشان می دهی، شاید علّتش این بود که در آن زمان بر اثر تراکم اشتغال درس و بحث و تصنیف و تصحیح، مدتی به زیارت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها خواهر آنجناب توفیق نیافتم و تشرّف حاصل نکردم.
📚 #هزار_و_یک_نکته، ج 2 ص 616
@shakhehtoba
30.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت الله طه محمدی نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری و از شاگردان علامه حسن زاده آملی در گفتوگو با خبرنگار حوزه به بیان ویژگی های علامه حسن زاده آملی در برخورد با همسر و خانواده خود پرداخت.
بدون این که پرسشم را مطرح کنم، با سخنان خود تکلیف مرا روشن کردند!
زمانیکه فرمانده نیروی انتظامی بودم، گاهی به همراه دوستان، به شهر قم مشرّف میشدیم، به زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها میرفتیم؛ با مراجع عظام در بیوت شریفشان دیدار میکردیم و از فرمایش و راهنماییهایشان برخوردار میشدیم. طبیعی بود که در این دیدارها خاطرات دوران خوشِ تحصیل و زندگیِ طلبگی در قمِ پیش از پیروزی انقلاب اسلامی هم، برایم تازه میشد.
یادم هست یک بار در قم، به دیدار علامه حسن زاده آملی رفتیم
حدود پانزده دقیقه علامه سربهسر جمع ما گذاشتند و با خوشمشربی با همه شوخی کردند و در آغاز جلسه به توصیههایی در مورد «مقام مادر و لزوم حفظ شأن و احترام مادر در نگاه اسلام» سخن گفتند. این در شرایطی بود که اصلاً کسی در این مورد، پرسشی مطرح نکرده بود و هیچ مناسبتِ مستقیمی هم با حضورمان نداشت.
بعداً حکمتِ سخنان و توصیههای ایشان را در مورد مقام مادر متوجّه شدم.
یکی از عزیزانی که در آن جمع با ما بود، به مشکلی خانوادگی برخورد کرده و در حرم حضرت معصومه علیهاالسلام نیّت کرده بود که وقتی خدمت علّامه حسنزاده میرسیم ایشان راه بیرون شدن از آن مشکل خانوادگی را به ایشان نشان دهند. او میگفت:
علّامه در آن مجلس بدون هیچ مقدّمهای و بیآن که نیاز باشد، شرایطم را توضیح بدهم و پرسشم را به لب بیاورم، تکلیف مرا به خوبی روشن کردند و با توضیحاتی که فرمودند و معلوم بود برای رفعِ مشکلُ خانوادگیِ من است، چراغی را در مسیرم روشن کردند که دانستم چه باید بکنم. من هم همان مسیری را رفتم که ایشان با مبنا قرار دادنِ حفظ احترام و رعایت شأن والای مادرم، ترسیم و تأکید فرموده بودند؛ البتّه نتیجه خوبی هم گرفتم و بحمدالله آن مشکل حادّ خانوادگی رفع شد.
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
خبرگزاری مهر، برشی از خاطرات در دست انتشار اسماعیل احمدی مقدم- فرمانده اسبق نیروی انتظامی- ۱۴۰۰/۸/۱.
سیره فرزانگان
@shakhehtoba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذاها را بو کنید
ابد در پیش داریم
#حضرت_علامه_حسن_زاده_آملی
@shakhehtoba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖تلاوت آیات ۶۱ الی ۶۳ سوره مبارکه مریم
🎤قاری: #سالم_الرويلي
بازگشایی اولین غرفه کتاب و آثار حضرت علامه در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که توسط آقای اسماعیلی انجام شد که به گفته اطرافیان خیلی باعث خوشحالی حضرت علامه حسن زاده آملی گردید.
مختصری از زندگی مرحوم آقای اسماعیلی اولین ناشر آثار ارزشمند حضرت علامه :
اوایل جنگ به جبهه رفتند و در لشگر ۲۵کربلا در گردان خط شکن محمد رسول الله جانشین فرمانده گردان گردید.
فعالیت ۸ساله در جنگ بماند چون الان نحوهی آشنایی با حضرت علامه و فعالیت های ایشان در این موضوع مهم است. از دوران جنگ با اجازه شما عبور میکنیم.
بعد از جنگ ارتباط عمیقی بین آقای اسماعیلی و استاد صمدی و آقا رضا ولایی و حضرت علامه شکل گرفت.
به طوری که علامه اعتماد زیادی به آقای اسماعیلی داشتند وتمام مسئولیت چاپ و نشر کتابهایی در سال۷۰ که به شکل گسترده صورت گرفت و همه گیر شد به وسیله مرحوم اسماعیلی انجام شد .( اولین نشر دهنده به شکل گسترده و کشوری چون کتاب های حضرت علامه به شکل کم و پراکنده به دست افراد خاص میرسید).
شب و روزش کتاب ها بود. ارتباط بین ایشان و استاد صمدی هم خیلی زیاد شد.گفته می شود دو یار از هم جدا نشدنی بودند. خاطرات و موضوعات خیلی زیادی وجود دارد که البته مستندی و کتابی در حال تدوین میباشد .
خاطره ای بعد ازوفات آقای اسماعیلی نقل است یکی از مریدان حضرت علامه چند باری خواب مرحوم اسماعیلی رو دیدند که میگفت سالها عشاق خاکم را زیارتگه کنند .
این خواب چند بار تکرار شد تا این که خدمت حضرت علامه رسیدند و خواب را به محضر ایشان نقل کردن. که علامه در ادامه مصراع بیت را تکمیل کردند:
چونکه من روزی طواف کوی جانان کرده ام
در آخر هم ایشان در ۱۳خرداد ۷۵ در جاده قم که برای تحویل کتاب علامه، از انتشارات رفته بود حادثه برایش پیش آمد و به دیار باقی شتافت.
مزار ایشان در امامزاده ابراهیم آمل می باشد
سالها عشاق حاکم را زیارتگه کنند
چونکه من روزی طواف کوی جانان کرده ام
به نقل از فرزند ایشان روح الله اسماعیلی
کانال شاخه طوبی در نرم افزار پیام رسان ایتاو تلگرام🌹
@shakhehtoba2
#علامه_حسن_حسن_زاده_آملی_رضوان_الله
🌹کانال شاخه طوبی 🌹
👇👇👇
@shakhehtoba
https://eitaa.com/joinchat/2841182208C176d11888a
💢ما را در نشر هر چه بیشتر کانال یاری فرمایید 🙏💢
عکس مربوط به نماز میت آیت الله یوسفیان شاگرد و امام جمعه وقت آمل.
@shakhehtoba
بازگشایی اولین غرفه کتاب و آثار حضرت علامه در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که توسط پدر انجام شد که به گفته اطرافیان خیلی باعث خوشحالی آقا جان شد
@shakhehtoba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقصد بی نهایت انسان
علاّمه حسن زاده آملی حفظه الله می فرمایند :
به مجاز این سخن نمی گویم به حقیقت نگفته ای الله
باید کشیک نفس را خوب کشید و این فرمایش امام به حقّ ناطق کشّاف حقائق امام جعفر صادق علیه السّلام را حلقه ی گوش قرار داد که : القَلبُ حَرَمُ الله فَلاَ تُسکِن فِی حَرَمِ الله غَیرَالله، حداقل یک اربعین مواظب باشیم (گر کام تو برنیامد آنگه گله کن ) . ما انسان ازلی نیستیم ، ولی انسان ابدی هستیم ، دیگر « تا » و « إلی » ندارد. هستیم که هستیم؛ تا بی نهایت و بدانید که علم و عمل انسان ساز است و ما به سوی عمل مان می رویم در عین حالی که « انّا لله و انّا الیه راجعون ». از امام صادق علیه السّلام سؤال شد که ما کجا می رویم؟ فرمود : به سوی عمل خودمان. در این علوم اصل و میزان، منطق وحی است. امام فرمود: «حیوانات را می بینید، این حیوانات مثال اخلاق انسان هستند» .
چه فرمایش بزرگی است فرمود : اینها مثال اخلاق انسان اند . وقتی پرده برداشته شود معلوم می شود انسان چیست. « واذا الوحوش حشرت » یکی از معانی انسان است که بعضی جزء وحوش اند. اگر هم به ظاهر آیه اخذ کنیم و بگوییم حیوانات هم محشور می شوند، این گونه انسان ها جزء حیوانات هستند. انسان به آن خو گرفتار شده و با همان خو و صورت محشور می شوند. بین علم و عمل و جزاء عجیب وفق و وفاق است «جزاءً وفاقاً» .
«وفاق» مصدر باب مفاعله است. وافق، یوافق، موافقه و وفاقا؛ وفاق طرفینی است. بین علم و عمل و جزاء مناسبت و وفاق است. هرکسی مهمان سفره ی خودش هست. هرکسی زرع و زارع و مزرعه ی خودش است. ببینیم در مزرعه ی جان خود چه تخم هایی کاشته ایم.
@shakhehtoba