🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد: #بیبدیل
♨️ #سخن_هفته: این روزها که کشور درگیر #ویروس_کرونا است، خط حزبالله #نقش_رهبرانقلاب در مواجهه با #چالشها را بررسی میکند
🔶 #اطلاعنگاشت: #ستایش رهبر انقلاب از اقدامات خودجوش #مردم؛ حقیقتی استثنائی به نام #روح_همبستگی ایرانیها
✅ #اصول_عدالتخواهی: ما نتوانستیم #عدالت را کامل کنیم اما خیلی #جلوتر آمدهایم
❇️ #مطالبه_رهبری: همه دستگاهها با #وزارت_بهداشت همکاری کنند
🔻#خاطرات_رهبری: #انگلیسیها حساب کار دستشان آمد!
🚩ظریف در نامه به گوترش: تحریمهای غیرقانونی آمریکا مانع عمدهای برای مبارزه با کرونا در کشورمان است
وزیر امور خارجه ایران در نامهای به دبیر کل سازمان متحد نوشت:
🔹 تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی آمریکا مانع عمدهای برای مبارزه با شیوع کرونا در کشورمان است که باید پایان یابد.
🔹ظریف در این نامه تاکید کرده است که علیرغم توانمندی علمی و تعهد نظام سلامت ایران برای مبارزه با شیوع کروناویروس، تحریمهای ایالات متحده بر تجارت قانونی و پیش شرط های اخیر مقامات ایالات متحده برای ممانعت از فروش دارو، تجهیزات پزشکی و کالاهای بشردوستانه، تلاشها برای مبارزه با شیوع کووید-19 در ایران را با موانع جدی مواجه کرده است.
🔹ظریف ، توقف فوری تروریسم اقتصادی دولت ایالات متحده علیه مردم ایران را الزامی دانسته و بر وظیفه سازمان ملل متحد و کشورهای عضو در همراهی با درخواست مردم و دولت ایران در توقف سیاست دولت ایالات متحده تاکید کرده است و از دبیرکل درخواست کرده است که متن این نامه به عنوان سند مجمع عمومی و شورای امنیت منتشر شود.
🔴غایبان بزرگ خدمت به کشور
کسانی که شعار "نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران" می دهند چرا نمی آیند مانند سپاهی ها و بسیجی ها و طلبه ها در راه مبارزه با کرونا جان خود را فدای ایران کنند؟؟
کدامشان داوطلب شدند به بخش کرونایی های بیمارستان ها بروند و خدمت کنند؟
کدامشان داوطلب شدند تا اموات کرونایی را دفن و کفن کنند؟
اصلا بگویید کدامشان داوطلب شدند کوچه و خیابان های شهر را ضدعفونی کنند؟؟
اینها را بیخیال، کدامشان داوطلب شدند که نذر ماسک و دستکش و ژل کنند و بین مردم توزیع کنند؟؟
آری، آنهایی که شعار نه غزه نه لبنان می دهند، جان که هیچ، حتی حاضر نیستند راحتی خود را هم فدای ایران کنند و این یک واقعیت است.
🔻 رئیسجمهور در هپروت و فانتزیسازی صداوسیما!
پرویز امینی نوشت:
همواره معتقد بودهام که واقعنگری و واقعگویی اگرچه هزینههایی برای نظام سیاسی ومردم داردامادر مجموع به مصلحت عمومی نزدیکتر است.ما درحال تجربه یک بحران به معنای واقعی کلمه هستیم که تا حدزیادی ناشناخته وناآشنا ونیز پیچیده است. آنچه اهمیت این بحران را مضاعف میکند اولا تهدید مستقیم جان انسانهاست و ثانیا برخلاف دامنه محدود برخی بحرانها مانند سیل و زلزله و...، فراگیری در سطح ملی پیدا کرده است.
از سرگذراندن این بحران بااین شرایط نیازمندیک سازمان حکمرانی قوی است که:
🔻بحران را درحدی که هست بفهمد وبه رسمیت بشناسدکه قول و فعل رئیسجمهور نشان می دهد این اتفاق نیفتاده است
🔻بتواند همسطح بحران تصمیم بگیرد که الان اینطور نیست و وزیربهداشت قادرنیست تصمیماتی در این سطح بگیرد و نافذ کند
🔻خطر بحران را برای جامعه جا بیندازد. خصوصا این بحران که مرکز ثقل حل آن رفتار خود مردم است. مشاهدات میدانی و برخی نظرسنجیها نشان میدهد هنوز احساس خطر از کرونا، در حد لازم که موجب تغییر رفتار و سبک زندگی بشود، فراگیر نشده است
🔻دست به بسیج منابع و تجهیز امکانات مادی و غیرمادی متناسب با بحران بزند (سازمان حکمرانی علاوه بر این که نتوانسته نیازهای شهروندان به ژل و الکل ضد عفونی و ماسک و... تامین نماید، در تامین نیازهای اولیه کادر درمانی نیز مشکل داشته است)
🔻اعتماد عمومی را با «واقعگویی» و نیز «کارایی» سیاستها و اقدامات، جلب کند و ارتقاء بخشد (هرچه زمان از شروع بحران گذشته است، تأمین این مسئله دشوارتر شده است)
🔻 از نیروی انحصاری اجبار مشروعی که در اختیار دارد، استفاده کند که اقدام مردم شمال در ممانعت از سفر مردم نشان دهنده ضعف در استفاده از این امکان است
دریک جمعبندی میتوان گفت که غیر از کادر پزشکی و درمانی که جانبَرکف بدون پشتیبانی لازم در خط مقدم بحران هستند، سایر بخشهای این سازمان حکمرانی خصوصا رئیسجمهور و صداوسیما در حدواندازه این بحران ورود نکردهاند و آثار خسارتبار این شکاف بین واقعیت وضعیت بحرانی و عقبماندگی سازمان حکمرانی در مواجهه با آن، توسعه این بحران و از دست رفتن جان انسانها و به سوگ نشاندن خانوادههای آنان است. خانوادههایی که حتی نمیتوانند مراسم تشییع و تدفین و ختم معمول را برای درگذشتگان خود انجام دهند
دستفرمانِ کنونی در مدیریت مواجهه با بحران کرونا در مقایسه با واقعیت بحرانی آن به سیاست «عادیسازی» نزدیک است که در قول و فعل رئیسجمهور به عنوان عالیترین مقام مسئول این بحران ظهور و بروز دارد. از دستور عادیسازی از شنبه ده اسفند تا ناپیدا بودن او در وسط میدان مهار این بحران و تا سخنرانی امروز که نشان داد آقای رئیسجمهور به طور کلی در هپروت است!
تصویری که صداوسیما از بحران کرونا میسازد، یک تصویر فانتزی است که نمیتواند الزامات زندگی اجتماعی در شرایط این بحران مانند قرنطینه خانگی و عدم مسافرت و تردد بین شهری و درونشهری را در شهروندان ایجاد کند. صداوسیما در این بحران، علیرغم مرجعیت عمومی، کم و بیش گرفتار کلیشههای پیشین خود در آگاهیبخشی به سر میبرد
سیاست عادیسازی با هدف کم کردن تنش عمومی و تقویت روحیه مردم و بالا بردن ضریب امید اجتماعی انجام میشود اما به دلایلی در بحران کنونی کرونا، کارساز نیست
چون اولا با واقعیت میدانی سازگار نیست و طی روزهای گذشته ابعاد بیشتری از آن از مجاری غیررسمی به سطح جامعه آمده است
ثانیا با شکافی که بین سیاست عادیسازی و بروز واقعیت بحرانی پیش خواهد آمد، مرجعیت اطلاعرسانی داخلی تضعیف خواهد شد و اعتماد لازم برای در پیش گرفتن یک هماهنگی عمومی بین مردم و حاکمیت در مواجهه با بحران آسیب خواهد دید
ثالثا و از همه مهمتر، سیاست عادیسازی، حساسیتهای لازم برای انجام یک سبک زندگی سختگیرانه مانند رعایت بهداشت فردی حداکثری، مثل شستشوی دههاباره دستها و نیز استفاده از سیاست قرنطینه خانگی را بهخصوص با در پیش بودن نوروز و فصل خرید و مسافرت، ناممکن میکند. و با توجه به ضریب بالای شیوع کرونا، بیمبالاتی عدهای همه را درگیر خواهد
رابعا خوب یا بد، جامعهای مثل ایران که دائم در معرض انواع تنشها و بحرانهای طبیعی و غیرطبیعی بوده است، بحران برایش تا حد زیادی عادی و به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شده است و به این راحتی تن به سیاستهای سختگیرانه و غیرعادی در سبک زندگی خود نخواهد داد. در این شرایط، سیاست عادیسازی به سهلانگاری بیشتر جامعه مبدل خواهد شد (مشاهدات میدانی این را تأیید میکند) و توان ملی را برای کنترل این بحران کاهش خواهد داد
بنابراین حتی انعکاس توأمان بیم و امید درباره کرونا نیز کافی نیست بلکه به نظر میرسد کفه بیمها و واقعیتهای تلخ کرونا باید سنگینتر شود.
🔻«رئیس جمهور باش!»
🔹تیتر انتقادی روزنامه وطن امروز برای عدم حضور فعالانه روحانی در مدیریت بحران کرونا
😳 #ادم_باش
***شاخص***
🎥 ابی، خواننده لس آنجلسی: من احساس زیبایی دارم برای عربستان و در مقابل احساس خیلی بدی برای ایران دار
🎥 علی صدرینیا با انتشار این فیلم نوشت:
احساس زیبایی دارد به عربستان و احساس خیلی بدی دارد به کشور خودش...
چرا؟ چون دلارهای سعودی دارد کار میکند؛ خوب هم کار میکند! دلارها را بچسب؛ دلار که به حد کافی باشد میشود روی خون کودکان یمن ایستاد و آواز صلح خواند؛ با مستی بوی دلار میشود مهمان و مدح گوی کسانی بشوی که بخشی از پروژه تحریم و ترور و جنگ علیه مردم ایران هستند؛ "کشور" برای بعضیها همانجایی است که دلار بیشتری در جیبشان بریزد؛ ایران نشد، امریکا، نشد اسرائیل، نشد عربستان... کدام حرف را بزنم بن سلمان و ترامپ و نتانیاهو بیشتر خوششان میآید؟! کدام حرف را بزنم دوباره دعوتم میکنند برای خوش رقصی؟! دلارها را بچسب... آن وقت میتوانی قاتل کودکان یمن و قاتل خاشقچی و پدران داعش و عاملان تحریم غذا و دارو برای مردم ایران را زیبا ببینی! جیبت که پر باشد میتوانی به آنها احساس زیبایی داشته باشی! بوی دلار که مستت کند میتوانی کشور خودت را سیاه سیاه ببینی و راحت خنجر را از پشت در کمر مردم کشورت فرو کنی! دلارها را بچسب...
تعطیلی نماز جمعه در تمام شهرهای استان تهران
🔹مسؤول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران از لغو نماز جمعه ۲۳ اسفند در تمام شهرهای استان تهران خبر داد.
بحرین به تبعیت از ریاض، کرونا را سیاسی و ایران را متهم کرد
🔹وزارت کشور بحرین در تبعیت از عربستان سعودی، مدعی شد ایران عامل شیوع ویروس کرونا در این کشور و دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتار نامتعارف مردم جهان در مواجهه با کرونا
🔸در برخی کشورها، با شیوع کرونا مردم نهتنها توصیههای بهداشتی بلکه رفتارهای منطقی و انسانی را نیز کنار گذاشتهاند.
🔹با وجود شیوع بیماری در ایالتهای متعدد آمریکا، مردم حتی حاضر نشدهاند قید سینما رفتن را هم بزنند.
🔹گلوبالنیوز: آمریکاییها بدون اینکه نیاز یا ضرورت خرید و ذخیره را مدنظر قرار دهند، صرفا با مشاهدهی فیلمهای خرید گسترده مردم از فروشگاهها ترغیب میشوند که آنها هم اینکار را انجام دهند!« با تداوم این وضعیت، دستمال توالت همارزش طلا خواهد بود.»
🔹در آمریکا اقلام ضروری نیز وضعیت بهتری ندارد؛ ضدعفونی کننده دست در اغلب فروشگاهها و داروخانههای آمریکایی تمام شده است؛برخی از گزارشها از افزایش دو برابری قیمت ضدعفونی کنندهها در آمریکا خبر میدهند.
🔹بزرگترین فاجعهای که در این آلمان و سوییس اتفاق افتاده، دزدیده شدن ماسک و مواد ضد عفونی کننده از بیمارستانهاست.
🔹در فرانسه بازیهای لیگ این کشور بدون تماشاگر برگزار میشود اما طرفداران این تیمها پشت درهای استادیوم تجمعات گسترده تشکیل دادهاند
توان پزشکان ایتالیایی برای مقابله با کرونا رو به پایان است
🔹یکی از پزشکان اورژانس ایتالیا هشدار داد با توجه به اینکه شیوع کرونا طی روزهای آینده تشدید خواهد شد، توان پزشکان ایتالیا برای کمک به بیماران مبتلا به این ویروس احتمالاً به سرحد خواهد رسید.
🔹تعداد مبتلایان در ایتالیا به ۱۲ هزار و ۴۶۲ مورد رسیده و تعداد قربانیان این ویروس نیز ظرف ۲۴ ساعت با افزایش ۱۹۶ نفری به ۸۲۶ نفر رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تجمع زوار هندی مقابل سفارت هند در تهران
🔹جمعی از زوار هندی که برای زیارت به ایران سفر کرده و در پی شیوع کرونا و لغو یک طرفه پروازها از سوی دولت هند موفق به بازگشت به کشورشان نشدهاند امروز مقابل سفارت هند در تهران تجمع کرده و از دولت هند خواستند هر چه سریعتر مقدمات انتقال آنها به کشورشان را فراهم کند.
.
♻️ خانهنشینی
🔰 حمید رسایی: روزگار غریبی است. مردم درگیر بحران کرونا ویروسند و #هیات_دولت_روحانی در حالت دورکاری و #خانه_نشینی! اابته آقای روحانی پس از مدتی غیبت، منت سرمان گذاشتهاند و ادعا میکنند که هفتهای یک بار به ریاست خودشان جلسه ستاد مقابله با کرونا تشکیل میدهند!
بدتر اما وضع مجلس است، مجلسی که قرار است بر این دولت نظارت کند. لاریجانی که دیگر دنبال ریاست مجلس نیست و اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان همسو با او که تغییر کردهاند هم تمایلی به تشکیل جلسات صحن علنی ندارند و به کاروان خانهنشینی دولتیها پیوستهاند اما در همین حال برای روحانی، خط و نشان میکشند که مرد حسابی کجایی!
سئوال این است، وقتی مهران مدیری با استریل کردن عوامل و میهمانان دورهمی میتواند حدود ۳۰۰ نفر را کنار هم و بدون فاصله بنشاند، چطور علی لاریجانی نتوانسته ۲۹۰ نماینده را که فاصله صندلیهایشان با هم یک متر است، در صحن علنی جمع کند؟
چطور نمایندگانی که خود خانهنشینند از خانهنشینی روحانی گلایه میکنند؟!
ستاد کرونا کارآمد نیست، علت ناکارآمدی و ضعف ناظرش یعنی مجلس است.
باز هم میگویم که #روحانی_اصلی_علی_لاریجانی_است.
جا دارد همین جا از تحرک و فعالیت چند وزیر در این وضعیت تشکر کنم: وزیر نیرو، وزیر ضمن و بویژه وزیر بهداشت و درمان.
#حمید_رسایی
🔴 چند نکته در محضر #روحانیت
🔹برخی دوستان و اهالی #قم از وضعیت پیش آمده ناراحتند؛ ناراحتی آنها بیشتر از ناراحتی ماست. آنها از یک طرف درگیر #کرونا آن هستند و از یک طرف هم تحت فشار جنگ روانی رسانه های دشمن و جماعت نادان داخلی اند که قم را منشأ ویروس معرفی کرده و در فضای مجازی به آنها اهانت می کنند و حتی در فضای واقعی، در شهرهای دیگر به برخی از روحانیون و طلاب حمله کرده و یا به ماشین های با پلاک قم حمله ور می شوند و یا حوادثی چون آتش زدن یک درمانگاه در بندرعباس بدلیل شایعه بستری شدن چند نفر از قم در آن درمانگاه، که دل هر انسان آزاده ای را آتش می زند.
🔸اگرچه روشن کردن افرادی که خود را به خواب زده اند بسیار سخت است؛ توجیه کردن افرادی که ناکارآمدی دولت و مشکلات کشور را به روحانیت اصیل و انقلابی و پایگاه اصلی این روحانیت یعنی قم گره می زنند بسیار سخت است.
🔻اما چند نکته خطاب به مردم عزیز قم و روحانیت بزرگوار؛
🔹روحانیت اصیل و انقلابی در همه حوادث و بزنگاه ها و بحران ها پیشتاز کمک رسانی به مردم بوده؛ اگر فیلم و تصاویر آرشیوی تمام حوادث این چنددهه را ببینید اعم از زلزله، سیل، فقر، مناطق محروم، بیماری و ...، حتماً روحانیونی را می بینید که علمدار کمک رسانی به مردم اند.
🔸«هدایت فکری و دینی»، «هدایت سیاسی و بصیرت افزایی» و «راهنمایی و حضور در عرصه خدمات اجتماعی» سه وظیفه اصلی روحانیت است و صدالبته انجام آنها و به سرانجام رسیدن آنها، رضایت خداوند متعال است. اخلاص و صرفاً انجام امور برای خداوند متعال، باعث می شود این اقدامات مؤثر و بابرکت باشد. البته که گاهی این اقدامات موجب رضایت مردم خواهد بود و گاهی نیز رضایت همه مردم بطور کامل محقق نمی شود و البته که جلب رضایت مردم در راستای جلب رضایت خالق است اما گاهی بدست نمی آید؛ چرا؟
🔹گاهی نارضایتی مردم به این دلیل است که برخی در لباس دین، به مردم آسیب زده اند؛ گاهی به این دلیل است که دوست و دشمن را درست تشخیص نمی دهند. یک روحانی مخلص و پاکدست و خادم و متواضع را مورد هدف و حمله قرار داده و یک روحانی اشرافی، ناکارآمد، ضعیف النفس و گاهی فاسد را برای یک مسئولیت بر می گزینند. باز انتظار دارند همه روحانیون پاسخگوی عملکرد آن روحانی ناکارآمد، ضعیف و فاسد باشند. تازه مدعی اند همه همین گونه اند!
🔻در این شرایط چاره چیست؟ چاره همان دستورات واضح رهبری به قشر روحانیت است:
الف) هدایت فکری و دینی
ب) هدایت سیاسی و بصیرت افزایی
ج) راهنمایی و حضور در عرصه خدمات اجتماعی
🔸معتقدم هر وقت اکثریت روحانیت عزیز به این سه دستورالعمل پایبند بوده و عمل کرده اند آن وقت رضایت عمومی مردم از قشر روحانیت را شاهد خواهیم بود.
🔹اما یک پیشنهاد ویژه؛ صبر و گذشت زمان، حلال مشکلات است. روزی حضرت ایوب نبی(ع) بعلت فقر و بیماری مورد حمله مردم زمانه خود قرار گرفت. همه مردم او را طرد کردند. مال و اموال و خانواده را هم در این راه از دست داد. اما صبوری عجیب ایوب نبی، او را دوباره عزیز کرد. مردم دوباره به سمت او بازگشتند. عموم پیامبران ما در اوایل کار خود سختی ها و رنج ها را تحمل کردند. حالا روحانیت عزیز ما که هنوز پایگاه اجتماعی عمیقی در جامعه دارد و این نارضایتی و هجمه ها از ناحیه بخشی از مردم است نه همه مردم. با صبوری و به کمک اقشار همراه می توان، آن دسته از ناراضیان را هم همراه کرد. البته به شرط عمل به آن سه وظیفه.
🔸ان شاءالله حضرت معصومه سلام الله علیها که آبروی قم و ایران بود نظر و عنایت ویژه ای خواهد داشت و از این شرایط عبور خواهیم کرد.
#داود_مدرسی_یان
🔴 آقای روحانی کرونا لحظهای عمل میکند نه هفته ای!
احمد امیرآبادی نماینده مردم قم:
🔹آقای رئیس جمهور گفته اید" باید زنجیره شیوع کرونا قطع شود" چه جور با حضور هفته ای یکبار جنابعالی و غیبت معاون اول محترم و تعطیلی مجلس که با فشار وزیر بهداشت اتفاق افتاد.
🔹آقای روحانی کرونا لحظه ای و ثانیه ای عمل می کند شما می خواهید هفته ای جلسه مقابله بزارید.
🔴غایب بزرگ یک بحران
🔹آقای روحانی، تعداد مبتلاها به کرونا در کشور به ۹۰۰۰ نفر رسید.
آیا هنوز وقتش نرسیده که "ستادِ ملی مبارزه با کرونا" به ریاست شخصِ شما هر روز تشکیلِ جلسه دهد؟!
هنوزم معتقدید حضورِ شما هفتهای یکبار کافیست؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چالش ایرانی برقص یا چالشی برای دیوانگان؟
این کلیپ عالیه حتما ببینید......
🔴 مأموریت: نجات دولت
زنی با لباس باز از فردی تذکر میشنود؛ فحاشی میکند؛ کتک میخورد-میزند.
افکار عمومی علیه آمر جریحهدار میشود.
اما این برای دوقطبی جامعه و توجهزدایی از مدیریت دولت در قضیه کرونا کافی نیست.
لذا حیواناتی برای سنگپرانی به خانه و خانواده مرد و تداوم ماجرا گسیل شده و دولت را نجات میدهند.
برای دوستانی که منتظرند #آمریکا مشکلات ایران را حل کنه یا آمریکا را الگو یا کدخدای خود میدانند، دانستنِ این ۹ سوال خالی از لطف نیست؛ سوالات دیشب برنی سندرز از رقیب انتخاباتیاش:
۱- چرا سالانه نیم میلیون آمریکایی ورشکسته میشوند چون نمیتوانند هزینه درمان خود را بپردازند؟
۲- اگر قانون بیمه همگانی در کنگره تصویب شود آیا واقعا این قانون باید وتو شود؟
۳- با میلیونها آمریکایی که برای باز پرداخت وامهای بسیار سنگین دانشجوئی زندگیشان مختل شده چه میکنید؟
۴ - با وضعیت زندانها چه میکنید؟ تعداد زندانیان در آمریکا بیشتر از چین است، کشوری با ۴ برابر جمعیت آمریکا
۵- با نژادپرستی در قوه قضائیه آمریکا چه میکنید؟
۶- با تروری که میلیونها مهاجر در آمریکا بخاطر سیستم غیر انسانی موجود تجربه میکنند چه میکنید؟
۷- با این واقعیت که آمریکا بیشترین درصد فقر کودکان را در بین کشورهای شبیه خود دارد چه میکنید؟
۸- با ۵۰۰ هزار نفری که امشب سقفی بالای سر ندارند چه میکنید؟
۹- با این واقعیت که در آمریکا میلیاردرها انتخابات را میخرند و ۳ میلیاردر، ثروتی بیش از نیمی از جمعیت آمریکا دارند چه میکنید؟
🔴 روزنامه اصلاحطلب: بحران كرونا فرصت خوبی برای مذاكره با آمریكاست!
🔴«آرمانملی» نوشت: سخنانی كه طرفین ایرانی و آمریكایی در روزهای گذشته عنوان كرده و نسبت به زندانیان خود ابراز نگرانی كردهاند میتواند بهانهای شود تا تبدیل به گامهایی دیگر برای هرگونه مراوده سیاسی شود؛ تاریخ همواره ثابت كرده است كه میتوان در بدترین شرایط نیز با رفتار منطقی به توافق رسید كه در ابتدا این امر نیازمند یك اراده جدی از سوی طرفین است
🔴 دولت آمریكا برای ایجاد ارتباط با ایران یك بار كرونا و بار دیگر مبارزه با داعش را بهانه قرار داد تا به هر شكل ممكن نخستین ارتباط جدی را پس از خروج از برجام ایجاد كند.