6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از مساجد اروپا منارههای مساجد آمریکا هم صدای اذان طنین انداز شد
بدون خون ریزی! بدون لشگر کشی! برای اولین بار اذان در آمریکا پیچید
🔴 کاری به کارِ آمریکا در خلیج فارس نداشته باشیم
💬 #مشرق
🔹 روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم «کوروش احمدی» فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت:«دو واقعه یکی کاهش شدید تقاضا برای نفت و قیمت آن و دیگری مواجهه دریایی اخیر بین ایران و امریکا در ۲۷ فروردین ایجاب میکند که تصمیمگیران سیاسی و اقتصادی ایران بار دیگر آینده نفت و عواقب راهبردی کاهش اهمیت آن برای کشور را مورد توجه قرار دهند».
🔸 این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:«هر برخورد نظامی احتمالی در این منطقه میتواند موجب توقف صدور حدود ۲۰ درصد از نفت مصرفی جهان از خلیجفارس شود. این درحالی است که اکنون برای تثبیت قیمت نفت حدود ۴۰ دلار در هر بشکه به حذف بیش از این مقدار از تولید از بازار نیاز است. در حالی که پیش از این تصور میشد که مصرفکنندگان نفت در شرق و غرب عالم برخورد نظامی در خلیج فارس را که میتواند موجب افزایش قیمت نفت تا ۲۰۰ دلار شود، نمیپذیرند و این یک عامل بازدارنده است».
✅ اعتماد در ادامه نوشت:«با توجه به این تحول راهبردی، اکنون ممکن است دولت امریکا کمتر نگران عواقب استراتژیک یک برخورد نظامی در منطقه باشد و در نتیجه هر حادثه کوچک در دریای عمان، خلیجفارس یا عراق را به بهانهای برای یک ماجراجویی بزرگ تبدیل کند».
اما
🔹 در روزهای پایانی فروردین ماه، قایق های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در اقدامی اقتدارآفرین شناور آمریکایی را که در حال عبور از خلیج فارس بود احاطه کردند. در یکی از تصاویر منتشر شده، یکی از دلاورمردان سپاه پاسداران، مقتدرانه و شجاعانه آمریکاییها را خطاب قرار میدهد. این تصویر بازتاب گستردهای در فضای مجازی داشت. یکی از فعالین رسانهای با انتشار این تصویر نوشت:«این تصویر را باید قاب کرد. سرباز مدافع وطن، مقتدرانه و شجاعانه آمریکاییها را خطاب قرار میدهد که پای در قلمرو ما نگذارند. این تصویر قهرمان ماست».
🔸 پنج روز پس از این رویارویی، اولین ماهواره نظامی ایران با موفقیت به فضا پرتاب شد. این مسئله تحقیر مضاعفی را برای آمریکا رقم زد. این تحقیر مضاعف موجب شد که «دونالد ترامپ» با ۵ روز تاخیر و لکنت، به مسئله رویارویی در خلیج فارس واکنش نشان دهد.
✅ ترامپ، توئیت تهدیدآمیزی علیه شناورهای ایرانی منتشر کرد. اما این توئیت با واکنش منفی رسانه های غربی و مقامات سابق نظامی آمریکا مواجه شد.
🔹 اکنون آمریکا رکورددار تعداد مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان است. به عبارت دیگر، دولت آمریکا در مواجهه با کرونا، عاجز و ناتوان است. همچنین در هفته های گذشته، خبر شیوع کرونا در ناو جنگی روزولت که به اخراج فرمانده آن -به خاطر انتشار خبر ابتلای دویست نفر از نظامیان مستقر در ناو- منجر شد، مقامات آمریکایی را سرخورده کرد. در ادامه، پنتاگون رسما خواستار کاهش دو فروند ناو از ناوگان نظامی آمریکا به خاطر هزینه ها و تهدید های موجود علیه این ناوگان شد
🔸در سوی مقابل، ایران هم در تعداد بهبودیافتگان و هم کاهش قربانیان کرونا، رکوردهای تحسین برانگیزی ثبت کرده است. علاوه بر این، ایران در اقدامی تحسین برانگیز، اولین ماهواره نظامی خود را با موفقیت به فضا پرتاب کرد.
💢 با وجود این واقعیتها، طیف اصلاح طلب همچنان مشغول بزک آمریکا بوده و نسخه ذلت و حقارت پیچیده و مردم را از سایه جنگ می ترسانند.
⭕️ ارسال اعتبارنامه ۲۷۹ منتخب مردم به مجلس و شورای نگهبان
🔸جمال عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور در حاشیه جلسه مشترک ستاد انتخابات کشور با استانداران:
🔹امروز ما برای معاون قوانین مجلس شورای اسلامی و همچنین شورای نگهبان، تمامی اعتبارنامه ۲۷۹ منتخب مجلس یازدهم را ارسال کردیم.
🔹شورای نگهبان همه حوزهها را تایید نهایی کرده است.
🔹 انتخابات میان دورهای تهران، ری، شمیرانات، اسلام شهر و پردیس به دلیل کاهش هزینهها همزان با انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.
🔴 فاصله فضایی میان «میتوانیم» و «نمیتوانیم»
✍️ #محمدجواد_اخوان
🔹 حدود دو سال پیش بود که مقامات امریکایی از تصمیم برای تشکیل نیروی فضایی به عنوان ششمین شاخه نیروهای نظامی امریکا خبر دادند. بر این اساس این نیرو در کنار نیروهای زمینی، هوایی، دریایی، تفنگداران دریایی و گارد ساحلی به عنوان یکی از عرصههای اقدام نظامی دولت ایالات متحده امریکا قلمداد شد.
🔸 هر چند امریکاییها در دهه ۸۰ میلادی نیز راهبرد «جنگ ستارگان» را ارائه و سطحی از اقدامات در این عرصه را بروز و ظهور دادهاند، اما به نظر میرسد در این روند جدید «فضا» به عنوان یک میدان جدی حضور نظامی برای امریکا به شمار میآید. اینکه فراتر از محتوای فیلمهای علمی-تخیلی چند دهه گذشته، «آیا واقعاً تهدیدی در عرصه فضا برای امریکا متصور است یا نه؟» خود مسئلهای در خور تأمل بیشتر است، اما صراحت امریکا در آشکارسازی آرزوهای فضایی خود شایسته بررسیهای دقیقتر است.
✅ البته نگرش نظامی امریکا به فضا، چیزی جدید نبود و در ساختار نظامی ایالات متحده امریکا، یگانهای متناسبی با این عرصه تعریف شده است. علاوه بر این امریکاییها در عرصه غیرنظامی فضایی نیز پیشتاز بوده و سالهاست که برنامههای راهبردی کلانی را برای تسلط بر فضا در پوشش فعالیتهای اکتشافی و پژوهشی دنبال میکنند.
🔹 اینکه امریکایی که سالهاست در این عرصه، پیشتاز است، تصمیم به ایجاد نیروی فضایی گرفت، چندان نکته عجیبی نبود، چرا که امریکاییها به خوبی دریافتهاند که حفظ و بسط اقتدار ملی، مستلزم توسعه مؤلفههای اقتدار در عرصههای مختلف و با بهرهگیری از ظرفیتهای فناورانه روز است.
🔸 بدون شک استراتژیستهای نظامی امریکا به خوبی میدانند توسعه اقدامات نظامی در عرصه فضایی -تا حدی که در سطح یک نیروی مستقل دنبال شود- تا چه میزان پرهزینه است و رئیسجمهور محاسبهگر کنونی امریکا که این طرح را در دستور کار قرار داد، به خوبی از حجم بالای دلارهایی که باید برای این آرزوهای فضایی خرج کند، آگاه بود. با همه اینها سران کاخ سفید به این هزینهها تن داده و حتی به روی خود نیز نمیآورند که گزارههایی همچون «فضای غیرنظامی» و «رویکرد صلحطلبانه به فضا» پیشتر از زبان سران همین دولت شنیده شده است.
✅ اکنون فناوری فضایی به عنوان یکی از فناوریهای برتر و پیشران مورد توجه مراکز علمی و کشورهای دارای اهداف رشد علمی قرار گرفته است و این عرصه به عنوان یکی از عرصههای هدف در نقشه جامع علمی کشور ما نیز مورد توجه قرار گرفته است. تلاش و تکاپوی دانشمندان جوان کشور در عرصه فضایی سبب شده تا در عرصه فناوری صلحآمیز فضایی، کشور به دستاوردهای مهمی، چون ساخت ماهواره، ایستگاه کنترل و هدایت ماهواره، موشک ماهوارهبر و ارسال موجود زنده به فضا برسد.
🔹 اما معالأسف توسعه فناوری فضایی در چند سال گذشته به «داس تدبیر تعاملگرایی» گرفتار شد و عملاً در هفت سال اخیر نه تنها توسعه این عرصه با موانع گوناگونی مواجه شد، بلکه بخش قابل توجهی از سرمایهگذاریهای کلان کشور در زمینه هوافضا و دانشهای مرتبط با آن دستخوش اعمال سلیقه ناشی از جابهجایی مدیران اجرایی شد.
🔸 تحلیلهای دقیقتر نشان میدهد گویا تلاش برخی برای راضی کردن کدخدا سبب شد «فناوری فضایی کشور» وجهالمصالحه پیشرفت مذاکرات هستهای شده و بخش قابلتوجهی از حمایتهای دولتی از تلاشهای علمی این عرصه متوقف شد و عملاً موجب بروز سرخوردگی قابل ملاحظهای در دانشوران این حوزه شد. این در حالی بود که کلیه اقداماتی که به دست تطاول «داس تعاملگرایی» قربانی شدند در ردیف فعالیتهای صلحآمیز و غیرنظامی فضایی شمرده میشدند.
✅ اما آنچه تلخیهای این روند چندساله را به شیرینی مبدل کرد، خبر ارسال موفقیت آمیز نخستین ماهواره نظامی جمهوری اسلامی ایران از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. بدین ترتیب هرچند در ابتدای راه اقتدار افزایی فضایی در حوزه نظامی و راهبردی هستیم، اما مفتخریم که به رغم تلاشهای پیدا و پنهان برخی برای شکل دهی به برجام فضایی و «قربانی کردن فناوری فضایی به پای مکدونالدهای امریکایی»، امروز نخستین گام بهرهگیری از قدرت فضایی با استحکام و موفقیت برداشته شد.
💢 ماجرای تلخ و شیرین تلاشهای فضایی کشور ما، در واقع ترجمانی از دوگانه «میتوانیم» و «نمیتوانیم» و تفاوتهایی که میان «خداباوری» و «کدخداباوری» از زمین تا آسمان است.
🔴افزایش شاخص بورس اصلا منطقی نیست و تجربه نشان داده، اوضاع تغییر خواهد کرد
♦️حیدر مستخدمین حسینی، عضو سابق شورای عالی بورس: افزايش شاخص بورس تا جايي طبيعي و منطقي به نظر ميرسد که در تناسب به ارزش پول ملي باشد.
♦️سوال این است آيا بازار سرمايه در اين وضعيت صعودی خواهد ماند؟ تجربه چنين نشان نميدهد. البته از طرفي هم شاهد بودهايم که دولتها در پايان سال خدمت خود بورس را در يک چنين وضعيت حمايتي قرار ميدهند. همانطور که در سال ۹۲ هم شاهد بوديم با ريزش شاخص بورس مردم بسيار متضرر شدند و چندين سال بورس در وضعيت مثبت نبود.
♦️الان حدود يکسال و اندي است که شاخص مثبت است و مردم براي خريد سهام هجوم آوردهاند. نگراني ما از اين است که با يک شوک و وضعيتي که در اقتصادها قطعي است، شاخص ريزش کند و خيلي از مردم عقب بمانند اما دولت ميتواند از همين قضيه هم بهرهمند شود.
🔴کدخدایی از بررسی ۹ پرونده شکایت از مقررات دولتی در جلسه فقهای شورای نگهبان خبر داد
♦️ سخنگوی شورای نگهبان با انتشار مطلبی در صفحه شخصیاش در فضای مجازی:در ادامه رسیدگی به نامههای ارسالی از سوی دیوان عدالت اداری، فقهای محترم در جلسات دیروز و امروز خود به 9 پرونده شکایت از مقررات دولتی به دلیل ادعای مغایرت با شرع مقدس رسیدگی کردند.
🔴 بیانیه مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی در مورد بازگشایی مساجد و مشاهد مشرفه
♦️ بیش از دو ماه است که به سبب شیوع بیماری #کرونا مراکز معنوی اجتماعی مسلمانان در اکثر کشورهای اسلامی و در کشور عزیزمان ایران به توصیه مسئولان اجرایی و بهداشتی کشور، به روی مؤمنان و مشتاقان بسته شده است. مردم نیز از باب وظیفه قانونی و شرعی، محرومیت از عبادت در مساجد و زیارت مشاهد را تحمل کردند؛ ولی برای بازگشایی این اماکن مقدس لحظهشماری میکنند و با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان انتظار آنان بیشتر شده و مسئولان امر نیز در پی راه حلی برای این مشکل هستند.
🔹 از اینرو مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی حوزه علمیه، بر اساس وظیفه ذاتی خود پس از بررسی ملاکهای شرعی و فتاوای مراجع عظام تقلید، موضوع شناسی مسأله را طی جلساتی با کارشناسان فقهی، پزشکی، تبلیغی و صاحبنظران و همکاری دفتر مقام معظم رهبری، معاونت تبلیغ حوزه علمیه، دفتر مطالعات پژوهشها و ارتباطات حوزویِ مرکز رسیدگی به امور مساجد، دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه علمیه، ستاد ملی مبارزه با کرونا، دانشگاه علوم پزشکی و ستاد ترویج احکام دین، مسائل فقهی مرتبط را با عنایت به فتاوای مراجع معظم تقلید و مراعات احتیاط به شرح ذیل اعلام میدارد:
1⃣ مراعات دستور العملهای ابلاغی از مراجع ذیصلاح برای نحوه بازگشایی مساجد و اماکن مذهبی لازم و ضروری است.
2⃣ نماز خواندن با ماسک و دستکش اشکال ندارد و خللی به نماز وارد نمیکند.
3⃣ برای ورود به مسجد مستحب است انسان با وضو باشد؛ لذا با توجه به توصیههای بهداشتی، مؤمنین در منزل وضو بگیرند و مهر، تسبیح، سجاده و کتاب دعای مورد نیازشان را همراه داشته باشند.
4⃣ سجده بر سنگ اشکال ندارد. لذا چنانچه به جهت مراعات مسائل بهداشتی وسهولت در شستشوی آن، در برخی مساجد به جای تربت، سنگهای مخصوص در اختیار نمازگزاران قرار گیرد، میتوان بر آن نیز سجده کرد.
5⃣ برگزاری نماز جماعت در دو نوبت با فاصله زمانی، در دو صورت اشکال ندارد:
الف) امام جماعت متعدد باشند؛ یعنی امام نماز جماعت اول و دوم دو نفر باشند.
ب) مأمومینی که در نماز جماعت اول شرکت داشتهاند، با مأمومین نماز دوم متفاوت باشند؛ هرچند امام جماعت یک نفر باشد.
6⃣ اعاده نماز برای امام جماعت در صورتی که مأمومین نماز دوم غیر از نماز اول باشند مانعی ندارد و خواندن نماز قضا هم توسط امام جماعت اشکال ندارد ولی نماز قضاء امام جماعت باید قطعی باشد نه احتیاطی.
7⃣ مواد ضد عفونی کننده و الکلهایی که برای ضدعفونی مساجد بهکار میرود طبق نظر کارشناسان، از نوع الکل مُسکر نیست؛ لذا محکوم به طهارت است و در فرض شک هم حکم به طهارت می شود.
8⃣ علاوه بر استحباب مراعات حال أضعف مأمومین در نماز، نسبت به تعقیبات نماز هم با توجه به توصیه¬های بهداشتی، به أقلّ مقدار مستحب اکتفا شود.
9⃣ از آنجا که خواندن نماز مستحب در حال راه رفتن هم جایز و صحیح میباشد، ائمه جماعات مومنان را نسبت به اصل مسئله و کیفیت خواندن آن راهنمایی فرمایند تا توقف در مسجد کوتاهتر باشد و از ابتلای به بیماری کرونا یا انتشار آن جلوگیری شود.
0⃣1⃣ چنانکه افطاری دادن در مسجد از سوی مسئولان در حال حاضر ممنوع باشد و افرادی قصد افطاری دادن داشته باشند مسئله چند صورت دارد:
الف) اگر افطاری دادن در مسجد بر آنها به واسطه نذر و امثال آن واجب نشده باشد، میتوانند در مصارف خیر دیگر یا کمک به مستمندان هزینه کنند.
ب) اگر به واسطه نذر و امثال آن، افطاری دادن در مسجد واجب شده باشد، چنانچه مقیّد به ماه رمضان سال جاری نباشد، یا نذر هرساله نباشد، میتوانند در سالهای آینده اقدام کنند.
ج) اگر نذر مقید به ماه رمضان و درون مسجد و مقید به سال جاری بوده ولی ممکن نشود، عمل به نذر واجب نیست؛ لذا احتیاط آن است که در مصارف خیر دیگری که نزدیک به مورد نذر باشد هزینه کنند؛ مثلاً غذا را بین روزهداران بیرون از مسجد توزیع کنند. (بدون تجمع در یک محل)
1⃣1⃣ مراعات فاصله فیزیکی با افراد دیگر در این شرایط هنگام برپایی نماز جماعت، لازم و مورد تأکید است. بنابراین اساس، فاصله نمازگزار از محل سجده نسبت به فردی که در صف جلو ایستاده، تا یک متر اشکال ندارد. (که درنتیجه از محل ایستادن خود تا محل ایستادن فرد جلو، بیش از دو متر خواهد بود.) فاصله نمازگزار با کسانی که در طرفین وی ایستادهاند نیز تا یک متر اشکال ندارد.
🔻شناسایی ۱۱۱۲ بیمار جدید کرونا در کشور
وزارت بهداشت:
🔹۱۱۱۲ مورد مبتلای جدید به کرونا داشتیم که ۷۱ نفرشان فوت کردند.
🔹تعداد کل مبتلایان در کشور به ۹۲۵۸۴ نفر و تعداد کل قربانیان به ۵۸۷۷ نفر افزایش یافت.
🔹بهبود یافتگان هم ۷۲۴۳۹ نفر هستند. ۲۹۸۳ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نماز مسلمانان در ماه #رمضان در کنار کعبه با حفظ فاصله اجتماعی در دوران کرونا
♦️سعودی ها اجازه دادهاند که تعداد محدودی از مردم در ماه رمضان در مسجد کعبه نماز بخوانند.
🔴ظریف و لاوروف طرح آمریکا درباره برجام را مردود و غیرعملی دانستند
♦️محمد جواد ظریف و سرگئی لاوروف وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه دقایقی پیش در گفت و گویی تلفنی در خصوص آخرین تحولات سیاسی در افغانستان و تلاشها برای آشتی و تفاهم سیاسی در این کشور گفت و گو و تبادل نظر کردند.
♦️طرفین در این گفت و گو همچنین در خصوص طرح تازه آمریکا در خصوص برجام رایزنی و آنرا مردود و غیر عملی ارزیابی کردند.
مداحی آنلاین - برکات تلاوت قرآن 0 حجت الاسلام عالی.mp3
1.96M
🎙برکات تلاوت قرآن
🔴 #استاد_عالی
🔴سردار فتحیان: احتمال حمله بیولوژیک بودن کرونا وجود دارد
♦️مدیر هماهنگی بین دستگاههای اجرایی در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا: محققان ما در حال تلاش و تحقیق برای بررسی احتمال بیولوژیکی بودن ویروس کرونا هستند، اما هنوز سند و شواهد متقنی نداریم.
♦️تاکنون گزارش اپیدمی در پادگانها نداشتیم، دستورالعملهای بهداشتی در پادگانها با نظارت ناظران بهداشت رعایت می شود.
♦️برای معتادان مشکوک و کرونا مثبت فضای نقاهتگاهی در تهران درنظر گرفته شده است.
♦️ما امنترین کشور دنیا را در بحران کرونا داریم؛ در حالی که تصاویر قحطی و حمله به فروشگاههای کشورهای مدعی پیشرفت را شاهد بودیم.