🔴 عوامل گرانی خودرو
💬 #سیدامیر_سیاح
🔹وقتی خودرو گران میشود، تولیدکننده خودرو الزاما مقصر نیست ولی جایی که باید نقدینگی و تورم را مهار میکرد و نکرد، قطعا مقصر است...
❌ انحصار عامل فساد کاملا درسته ولی حواستان باشد:
✅ انحصار در بازار خودرو، کمپین و پیراهن عثمانِ واردکنندگان خودرو است...
✅ همانهاکه سامانه ثبتارش را حک کردند
✅ همانهاکه از زمان تغییر تعرفهها خبر میشوند
✅ همانهاکه میتوانند مصوبه ترخیص خودروهایشان رابگیرند
✅ انحصار؛ در واردات خودرو است، نه تولید!
🔸 خودروسازی ایران قربانی ۳ گروه اصلی است:
1️⃣ واردکنندگان رانتخوار
2️⃣ دولتمردانی که حاضر نیستند خودروسازی را به بخش خصوصی بسپارند و صدها مدیر ناکارامد (و بعضا فاسد) که نوچههایشان را به صنعت خودرو تحمیل کردهاند
3️⃣ نمایندگانی با نامه و تهدید، صدها استخدامی اضافه روی دست این صنعت گذاشتهاند...
💢 جهشهای قیمت خودرو در این ۳ سال به واردکنندگان ربطی ندارد و ناشی از ۳ عامل دیگر است؛
1️⃣ رشد شدید نقدینگی
2️⃣ ورود تقاضای سوداگری به بازار خودرو برای خلاصی از هات مانی
3️⃣ کاهش عرضه بر اثر کمبود قطعه و تحریم و بعضا تبانی و سوءاستفاده نمایندگیها
💢ماجرای مرگ مرموز یک پژوهشگر کرونا در آمریکا
🔸 «بینگ لیو»، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه «پیتزبورگ» که در حال انجام تحقیقاتی درباره منشأ ویروس کرونای جدید بود به طرز مرموزی چند روز پیش جانش را از دست داده است.
🔹جسد «لیو» ۳۷ ساله روز دوم ماه می در منزل شخصیاش در «راس تاونشیب»، در شمال پیتزبورگ پیدا شد.
🔸موضوعی که به ابهامها درباره مرگ بینگ لیو افزوده این است که او زاده چین بوده و شواهدی در دست است که در آستانه کشفیات مهمی در خصوص منشأ ویروس کرونا بوده است.
🔹دانشگاه پیتزبورگ در بیانیهای که برای مرگ لیو صادر کرده نوشته او «در آستانه کشف یافتههایی مهم برای درک ساز و کارهای سلولی زیربنای عفونت کروناویروس جدید و زیربناهای سلولی بیماریهای متعاقب آن بوده است.»
🔸بعد از مرگ او بعضی از کاربران فضای اجتماعی در «ویبو» چین شروع به انتشار برخی از نظریههای او درباره منشأ کرونای جدید بودهاند.
🔹یک کاربر چینی نوشته است: «شاید او داشته به این نتیجه میرسیده که ویروس از یک آزمایشگاه آمریکایی نشأت گرفته است.»
✍ ترس از افشا شدن نتایج تحقیقات یک پزشک و به قتل رساندنش میتواند یکی از ادله ای باشد که کرونا یک ویروس آزمایشگاهی جهت جنگ بیولوژیک با جهان بوده است و عده ای تلاش میکنند این ماجرا افشا نشود
صفرهایی که بی موقع حذف میشوند
رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه لوترن کالیفرنیا:
🔹حذف چهار صفر از پول ملی باید در شرایط ثبات و پایداری اقتصادی انجام شود و در شرایط تورمی ممکن است تجربه ناموفق برزیل تکرار شود.
🔹برزیل این کار را به صورت ناموفقانه انجام داد و لذا مجبور شد که واحد پولی خود را حدود ۸ بار در طی ۵۰ سال تغییر دهد.
🔹ترکیه موفق شد چون قبلش تورم را با دشواری تحت کنترل درآورده بود.
🔻منتظر بالا بودن قیمتهای خرد توسط فروشندگان پس از حذف صفرها باشیم.
🔴 کرونا تابستان از بین نمیرود
♦️عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: ویروس کرونا نسبت به تغییرات درجه حرارت چندان حساس نیست.
♦️تحقیقات نشان داده ویروس تا دمای ۶۰ درجه سانتی گراد نیز زنده میماند، بنابراین نباید امیدوار بود که با پنج یا ۱۰ درجه گرم شدن هوا در وضعیت اپیدمی تغییر چندانی حاصل شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بورس تهران تبدیل به قمارخانه شده است
حسن عباسی تحلیل گر :
🔹از دی ماه 92 تا مرداد 94 به مدت 20 ماه 180 هزار میلیارد تومان از بورس تهران پرید. 60 برابر اختلاس 3 هزار میلیاردی
🔹یک ماه بعد در شهریور ماه یک نامه از دولت به بیرون درز کرد. 4 وزیر (وزرای دفاع کار صنعت معدن تجارت و اقتصاد) نامه نوشتند به مسئولین کشور که به داد ما برسید هست و نیست وزارت خانه ها را در بورس گذاشتیم و پرید
🔹180 هزار میلیارد کجا رفت؟ در جیب عده ای نوسان گیر . خب این قمار است . چطوری با شورای فقهی بورس را اسلامی کردید؟
🔴 نمایندگانی با تفکرات ضدمیهنی در مجلس
💬 #کانال_سلام / مشعوف
🔹 بابت انتشار اظهارات حیدری، نمایندهی ردصلاحیت شدهی مجلس، از همهی شما عذر میخوام!
🔸 ببینید چه تفکری در بهارستان حاکمه:
"تا نگاهمان به روابط خارجی مثبت نباشد مشکلات باقیست، تمرکز بودجه بر مسائل نظامی راهگشا نيست، الان کره شمالی نان ندارد، مبادا مقابل شورش گرسنگان غافلگير شويم"
1️⃣ ایران در میان کشورهای دنیا کمترین بودجه نظامی را دارد چیزی کمتر از ۵ درصد کل بودجه کشور که همین بودجه اندک را هم دولت بصورت کامل به نیروهای مسلح نمیدهد. در مقابل دولت روحانی حدود ۹۰ درصد بودجه و امکانات کشور را در سیطره و چنگال خود دارد. اینکه جریان غربزده حاکم بر کشور علیرغم در اختیار داشتن ۹۰ درصد بودجه و امکانات کشور مشکلات را گردن بودجه اندک نظامی کشور می اندازد ناشی از بی شرافتی و غربزدگی و روحیه ضدوطنی آنهاست که چشم دیدن ایران قوی راندارند.
2️⃣ مسئولان کره شمالی بارها در واکنش به اظهارات مغرضانه جریان غربزده ایرانی گفته اند بیایید اینجا تا نشان دهیم که برخلاف دروغهای شما مردم ما گرسنه و محتاج نان شب نیستند
✅صوفی: جهانگیری برای نامزدی باید خود را از عملکرد دولت روحانی تبرئه کند
♦️عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان در هفتمین سال دولت روحانی میگوید موفقیت جهانگیری در انتخابات 1400 به میزان برائت او از دولت بستگی دارد.
علی صوفی وزیر کار دولت اصلاحات به روزنامه فرهیختگان گفت: ضعفها و ناکارآمدیها باعث شده مطالبات مردم بر زمین بماند و مردم همچنان درگیر مشکلات گذشته خود باشند. مشکلاتی که اکنون تشدید هم شده. یعنی با برخی تصمیمات توسط نهاد انتخاباتی ریاست جمهوری، اثرات بسیار منفیای در زندگی مردم شکل گرفته است. تصمیماتی نظیر افزایش نرخ ارز و افزایش قیمت بنزین که منجر به اعتراضات خیابانی هم شد.
وی درباره عدم ثبتنام برخی اصلاحطلبان در انتخابات مجلس گفت: آنهایی که ثبتنام نکردند، این نگرانی را داشتند که اگر ثبتنام کنند، فایده ندارد. اگر تایید هم شوند، مردم آنها را انتخاب نمیکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 نقدینگی در دولت روحانی ۵ برابر شد/ از سال ۹۲ تا ۹۷ بخش مسکن توسط وزیر مربوطه سرکوب شد/ ضریب جینی که بعد از هدفمندی به ۳۶ درصد رسیده بود، بالای ۴۰ درصد است/ زنگنه جلوی توسعه پالایشگاهها را گرفت
🔸سید شمس الدین حسینی، وزیر اسبق اقتصاد و منتخب مردم در مجلس یازدهم: کل نقدینگی در مرداد ۹۲ حدود ۴۹۰ هزار میلیارد تومان بود الان به مرز ۲۵۰۰ هزار میلیارد تومان یعنی پنج برابر رسیده است.
🔸بخشی از رکود و کاهش سرمایهگذاری که در اقتصاد شاهد آن هستیم ناشی از سرکوب کردن مسکن از سال ۹۲ تا ۹۷ بود تا اینکه مدیریت وزارت مسکن تغییر کرد و شرایط قدری بهتر شد. وزیر وقت مسکن جلوی مسکن مهر را گرفت و مطرح شد که مسکن اجتماعی جایگزین میشود. اما در عمل یک مگاپروژه که در اقتصاد ایران طرف تولید و تقاضا را تجهیز میکرد متوقف شد اما چیزی جایگزین نشد.
🔸وزارت نفت با این ساختار و شیوه مدیریت، بالاترین مانع بر سر توسعه مشارکت بخش غیردولتی در تولید و تجارت نفت است. مسئولان وزارت نفت باید پاسخ دهند که چرا ۶ سال این سیاستها را معکوس کردند؟
🔸یکی از کارها این است که تلاش کنیم زنجیره پایین دستی و به طور مشخص صنایع پترو پالایشگاهی را گسترش دهیم. سیاست غلطی که از سال ۹۲ تا به حال اتخاذ شد و یک نوع لجبازی در پیش گرفته شد آن بود دولتمردان ما به جای اینکه زنجیره پاییندستی نفت را توسعه دهند جلوی توسعه صنعت پالایشگاهی را گرفتند
🔸ضریب جینی که در سال ۹۳ بعد از اجرای هدفمندی یارانهها به ۳۶ درصد رسیده بود دوباره شکافش بیشتر شده و آمار سال ۹۷ میگوید به بالای ۴۰ درصد رسیده است. تردید نداشته باشید با توجه به اینکه هیچ سیاست بازتوزیع مناسبی صورت نگرفته ضریب جینی بالاتر رفته است.
🔸به فرض اگر در سال ۹۸ رشد منفی ۷ درصد باشد در سال ۹۹ اگر منفی ۵ درصد بشود به معنی بهبود نیست به معنی این است که در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ بالغ به ۵ درصد کمتر تولید کردهایم. متاسفانه اکنون در یک رکود عمیق به سر میبریم
🔸در برجام چون فروش نفت افزایش پیدا کرد بدون اینکه در بخش غیر نفتی تحرکی رخ بدهد؛ بدون در نظر گرفتن روند منفی سرمایهگذاری و حتی رکود بخش مسکن، افزایش فروش نفت سبب شد یک رشد اقتصادی اغواکننده داشته باشیم. البته همان موقع بنده و کارشناسان مطرح کردیم که این رشد با کیفیت نیست. بلافاصله رشد اقتصادی حتی اگر آمریکا هم از برجام خارج نمی شد به سمت صفر میل می کرد.
🔸اتفاقی که در سالهای اخیر افتاد این بود که نه تنها رشد بخش نفت تداوم پیدا نکرد بلکه عملکرد یا تولید نفت با خروج مجدد آمریکا از برجام کاهش پیدا کرد، منفی شدن رشد سرمایه گذاری از سال ۹۳ پتانسیل رکود در اقتصاد ایران را بالا برده بود و اقتصاد ایران تضعیف شد. سیاست های پولی و مالی اشتباه بودند.
🔸با این تحلیل که داشتیم از رکود خارج می شدیم و یکباره کرونا آمد و بحث خروج از رکود را به تأخیر انداخت به استناد آمار و ارقام کاملا مخالف هستم/ فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شناسایی ۱۵۲۹ بیمار جدید کرونا در کشور
♦️وزارت بهداشت:۱۵۲۹ مورد مبتلای جدید به کرونا داشتیم که ۴۸ نفرشان فوت کردند.
♦️تعداد کل مبتلایان در کشور به ۱۰۶۲۲۰ نفر و تعداد کل قربانیان به ۶۵۸۹ نفر افزایش یافت.
♦️بهبود یافتگان هم ۸۵۰۶۴ نفر هستند. ۲۶۹۶ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
🔴 امریکا در عراق چه میخواهند؟
✍️ #ابوذر_گوهری
🔹 نخستوزیری الکاظمی در عراق و تشکیل کابینه در مقطع کنونی با لحاظ تمام شرایط دشوار زمینهای تحقق آن، به دلیل ساماندهی نسبی امور این کشور میتواند گامی مثبت تلقی شود.
🔸 اما نکته مهم تلاش آمریکا در عراق برای مهار و کنترل ایران است. بدیهی است که هدف آمریکا کاهش حضور و نفوذ ایران در عراق و کاهش تأثیرگذاری و روابط نزدیک تهران با مقامات عراقی است برای این منظور آمریکا اقدامات زیر را در دستور کار جدی خود قرار داده است:
1️⃣ ایجاد تفرقه میان گروههای شیعی عراق از یکسو و جدایی آنها از ایران از سوی دیگر.
2️⃣ تلاش برای ایجاد اختلاف میان دیدگاههای مرجعیت عراق و ایران.
3️⃣ تحریم عراق و مقامات این کشور به دلیل مناسبات با ایران.
4️⃣ هزینهمند کردن روابط خاص ایران و عراق برای ایران و کاهش فضای تنفسی ایران از قِبل عراق.
5️⃣ کاهش نفوذ نرم ایران در عراق و کاهش پایگاه مردمی آن.
6️⃣ ایجاد ناامنی برای ایران از خاک عراق با تحریک گروههای همسو و به همراهی برخی بازیگران منطقه.
7️⃣ نزدیکی اعراب خلیجفارس و عراق با هدف مهار ایران.
8️⃣ حذف تاثیرگذاری نیروهای مسلح مقاومت عراقی از صحنه این کشور.
💢 آمریکا برای مهار ایران در عراق به هر اقدامی متوسل خواهد شد حتی اگر این اقدام تلاش برای تغییر قانون اساسی این کشور و گرفتن قدرت اجرا از شیعیان عراق باشد. نکته کانونی برای مقابله با آمریکا وحدت همه گروههای همسوی عراقی و تقویت عناصر قدرت نرم و معنوی ایران در این کشور است.
🔸بن سلمان در حال تصرف زمینهای منطقهای گرانقیمت در مکه مکرمه است
🔹یک پایگاه اینترنتی مخالفان سعودی اعلام کرد ولیعهد سعودی پس از تصاحب چندین محله در مکه مکرمه و بیرون راندن ساکنانش با بهانههایی مانند کرونا و ساختوساز غیرقانونی، اکنون در حال تصاحب بخشی از اراضی محله «النکاسة» است که میلیاردها ریال ارزش دارد.
🔸ترامپ: کرونا بدون واکسن هم از بین میرود
🔹رئیس جمهور آمریکا بار دیگر ادعایی تازه را درباره ویروس کووید-۱۹ مطرح کرد و مدعی شد این ویروس بدون واکسن نیز از بین میرود. این در حالی است که متخصصان نظر دیگری دارند.
🔹او با کم اهمیت جلوه دادن ساخت واکسن برای بیماری مرگبار کرونا گفت ممکن است این (ویروس) خود به خود از بین رود، اما اگر واکسن داشته باشیم مفید خواهد بود.
🔹بسیاری از متخصصان جامعه پزشکی بر این باورند که ساخت واکسن برای ویروس کرونا تنها راه مقابله با همه گیری مرگبار آن است.
💢 تشکر از تاج زاده
➕ آیت الله صدیقی مطلب قابل تاملی را پیرامون رهبر انقلاب، نقل می کند که مورد هجمه تاجزاده قرار می گیرد. این هجمه موجب شد بسیاری از علاقمندان امام خامنه ای این کلیپ را ببینند که جای تشکر از وی دارد!
🔹تاج زاده ابتدا آخوند خراسانی را احتمالا با اتکا مباحث ناقص ولی به ظاهر فنی م.ک و خاطرات مشکوک ا.ث؛به مخالفت با تشکیل حکومت اسلامی متهم کرده و تلاش می کند پای آقایان طالقانی و منتظری را وسط بکشد اما فراموش می کند که آ.طالقانی از حامیان اصلی انقلاب و آ.منتظری نویسنده چند جلد کتاب در اثبات ولایت فقیه است.
🔸این جریان، در حالی آخوند خراسانی را به مخالفت با حکومت اسلامی متهم می کند که نوشته ها و به ویژه عملکرد این عالم بزرگ در عصر مشروطه نشان میدهد که برخی نظرات ایشان به روشنی تحریف شده است.
🔹تایید آخوند خراسانی بر لایحه(اعلامیه) مجتهد قزوینی در سال ۱۳۲۷ ه.ق گواه بر این مدعاست
🔸مجتهد قزوینی، در آن لایحه، مردم قزوین را دعوت کرده بود در برابر محمد علی شاه برای احیای مجلس شورای ملی بایستند که در بخشی از آن آمده است:
🔹«اجرای احکام حجج اسلام بر همه مردم واجب و مخالفت با آن مخالفت با امام زمان(ع) است. حجج اسلام در روزگار غیبت، نزدیک ترین مردم به رسول خداوائمه معصومین می باشند. و لذا کسی که از اطاعت آنان سر پیچی کند در شمار لشگریان یزید می باشد.»
🔸برای پاسخ به شبهات مربوط به نظرات آخوند خراسانی در باب ولایت فقیه این مقاله را مطالعه کنید:
https://b2n.ir/226881
حمیدرضا ابراهیمی
⭕️ اخطار:
غیرحرفهایهای تازه وارد به #بورس توجه کنند؛
حرفهایها دست به ماشه هستند. با شروع ریزش بورس در کسری از ثانیه میفروشند و فرار میکنند! آن وقت شما میمانید و انبوهی از سهامی که گران خریدهاید و ارزان باید بفروشید(اگر مشتری پیدا کنید!)
در شرایط فعلی بازار خیلی احتیاط کنید!
#حجت_الله_عبدالملکی
❌بی ریشگی و وارونگی فرهنگی سلبریتی ها ❌
.✍️#امیر_حمزه_مهرابی
✅فرهنگ به مثابه یک درخت است که دارای #ریشه(باورهای اساسی)، #ساقه(ارزش ها ) و #شاخه( نماد ها و فعالیت ها) است.
از قدیم الایام ،قاعده بر این بود که به هر سه رکن توجه شود .در یک فیلم خوب ، #نویسنده فیلم نامه ، #کارگردان و #بازیگر همزمان معرفی می شدند. یک روضه خوان به منبع و سند حوادث و روایات اشاره می کرد. نوحه خوان، شاعر ابیات را هم معرفی می کرد. این سنت حسنه هم در کشورهای غربی و هم شرقی واسلامی رعایت می شد.
اما چند سالی است که فعالیت های فرهنگی دچار «#بی_ریشگی» و یا «#وارونگی » شده است . (خصوصا در بین ما.) اینقدر به ظواهر توجه می شود که از ریشه ها و بنیان ها غفلت می شود.
یک «بازیگر» در صدا و سیما و فضای مجازی، مشهور می شود در حالی که از کتاب یا «نویسنده »کتاب و فیلم نامه یادی نمی شود. «خواننده» چهره می شود ولی «شاعر »و آهنگ ساز آن ناشناخته می ماند. «نوحه خوان» معروف می شود در حالی که کسی از شاعر یا سبک ساز آن یادی نمی کند .
همه پرویز پرستویی و محسن تنابنده (نقی معمولی) و مهناز افشار و...را می شناسند ولی کمتر کسی می داند که نویسنده سریال پایتخت کیست ؟ آن کسی که «محسن تنابنده »را «نقی معمولی» کرده، نویسنده ( ریشه) و کارگردان ( ساقه) است .
♦️ اگر از جوان ایرانی بپرسید ؛ یک نویسنده کتاب داستانی که تبدیل به فیلم خوبی شده را نام ببر، نخواهد توانست .مثلا نویسنده ی فیلم «گاو»،« قصه های مجید»،« داشآکل » ، «شازده احتجاب»، « کیف انگلیس» و... کیست؟ حتی اگر نویسندگانی مثل: «میرباقری»، «سلحشور»و «حاتمی کیا» و... را می شناسیم، بخاطر کارکردان بودنشان معروف شده اند نه محقق و نویسنده بودنشان .
🔶ولی بیشترِ ما« بینوایان» را با «ویکتور هوگو»، «جنگ و صلح» را با « تولستوی»، «سپید دندان» و «آوای وحش» را با« جک لندن »، «جنایت و مكافات» را با «داستایوفسكی»، «الیور توئیست»،« دیوید کاپرفیلد» را با چارلز دیکنز و ...را می شناسیم.
‼️ چرا صدا و سیما، به جای معرفی بازیگران، به معرفی «نویسندگان» نمی پردازد؟ چرا بازیکنان فوتبال مشهورتراز «مربیان» می شوند؟ چرا خوانندگان و مدحان معروفتر از «آهنگ سازان»و« شاعران» هستند؟
همین بی ریشگی باعث ظهور سلبریتی های بی سواد و بی فرهنگی شده است که متاسفانه خود را از همه کس و همه چیز برتر می دانند و در همه موضوعات اظهار نظر می کنند . در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضاً تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
چرا علاقه ای به بیان نقش ریشه و ساقه در طراوت و زیبایی شاخ و برگ درخت فرهنگ را نداریم ؟ این فرهنگِ بی ریشگی را از کجا اخذ کرده ایم؟ نه دین ما چنین اجازه ای را می دهد و نه تجربه ی سایر کشورها این را به ما می آموزد.
گویا ما مصداق سخن سعدی شده ایم که :
« یکی بر سر شاخ ، بُن می برید»
عملیات از پشت خیمه واژگون
✍️با اعلام استعفای «موسوی لاری»، نائب رئیس «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان»، رسما خیمه این شورا پایین کشیده شد. هر چند که «شورا»، همان سال 94 و 96 با اعلام حمایت از «ائتلاف پارلمانی امید» و «حسن روحانی» به پایان رسیده بود. اما این «ساختار شورا» نبود که به بنبست رسید، بلکه «مرام بیمرامی» میوه تلخ خود را در منزجر کردن مردم داد و اصلاحطلبان را از چشم مردمی که از پشت هم اندازیهای آنها خسته شده بودند، انداخت.
♦️میشود همه تقصیرها را گردن روحانی انداخت که حالا با وقاحت، او را «نامزد اجارهای» مینامند، پس از آنکه دولت را «رحم اجارهای» خواندند! یا میشود شورای نگهبان را مقصر جلوه داد و یا مردم را فاقد درک سیاسی خواند که رای ندادند! اما این ادعاها مسموع نیست. آنها سال 92 عارف (رئیس شورا) و سال 96 اسحاق جهانگیری را در میدان رقابت داشتند؛ همچنان که در مجلس دهم اکثریت شدند و در انتخابات اخیر، به جای یک لیست، چند لیست با حضور کسانی چون مجید انصاری، افشانی، مقیمی و... ارائه کردند.
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، با این حال شهامت نداشتند رسما به نام شورا از لیست حمایت کنند و حتی عارف (رئیس شورا و رئیس فراکسیون امید) حاضر نشد مجدداً نامزد انتخابات شود. او هم از نارضایتی و انزجار مردم خبر داشت و هم «بیمرامی» سران شورا را تجربه کرده بود که تقصیر همه بدعملیهای خود را گردن او انداختند.
♦️کسی که راه را بیراهه رفته، لاجرم دنده عقب میگیرد تا به مسیر برگردد. اما گردانندگان طیف اصلاحطلب (ورشکستگان به تقصیر) همچنان در حال و هوای فرافکنی و متهم کردن دیگران به سر میبرند. طنز سیاه آنان، عملیات روانی علیه مجلسی است که هنوز تشکیل نشده است! آنها پس از انتخابات، به جای اینکه از نمایندگان همسو بخواهند فرصت باقیمانده را به خدمت مردم بگذرانند، به ترور شخصیت مجلس جدید همت گماشتند.
🔹یک روز قالیباف را میزنند، و روز دیگر جبهه پایداری را، روز سوم پای احمدینژاد را وسط میکشند و پس زمینه همه تحلیلهای قالبی خود، مثل «ایگل کارتون کارتون گالیور» (من مییدوونم درست نمیشه!) یکسره تکرار میکنند که مجلس جدید، هیچ کاری نمیکند و به درد مردم نخواهد خورد.
♦️در این میان، انتخاب رئیس مجلس، منحصرا در صلاحیت منتخبان جدید است و «ورشکستهها» جوش زیادی میزنند. ضمن اینکه نیروهای انقلابی با وجود همه سنگاندازیها توانستند در انتخابات به همدلی برسند و از این پس هم میتوانند درباره «تیم هیئترئیسه» تفاهم کنند.
🔹مدعیان اصلاحات بهجای اینکه حساب دولت و مجلس مستقر را پس بدهند، به دولت اسبق و مجلس آینده حمله میکنند. مردم اکنون با گرفتاریهای بیسابقهای که حاصل ائتلاف روحانی و خاتمی است، دست به گریبانند؛ اما باید از احمدینژاد که هفت سال قبل دولت را تحویل داده، بترسند.
♦️مدعیان اصلاحات میگویند پنجاه نفر «احمدینژادی»(!) به مجلس راه یافتهاند و سپس مدعی میشوند که آنها میخواهند ریاست را دست بگیرند و مجلس را به قهقرا ببرند. به سایر منتخبان میگویند مراقب باشید و با آنها فاصلهگذاری کنید! و به آنها میگویند با قالیبافیها(!) کار نکنید و به پایداریها میگویند شما با هیچ یک از این دو نمیتوانید کار کنید!
🔹اولا اغلب مدیران دولت نهم و دهم - که شماری از آنها در مجلس جدید حضور دارند- مدیرانی خبره و خدمتگزار بوده، با حلقه انحرافی فاصلهگذاری کرده و پای نظام ایستادهاند. اغلب پنجاه منتخب، در طیف نیروهای انقلابند نه حلقه کذایی که حتی با آقای احمدینژاد روراست نبودند. ثانیا حتی اگر این پنجاه نفر یک کاسه تیم ویژه احمدینژاد هم بودند که اغلب نیستند، چگونه میتوانند در جمع مجلس 290 نفره، رئیس بگمارند؟!
♦️ائتلاف نیروهای انقلاب با عبرتآموزی از همه تجارب تلخ و شیرین گذشته، خوب میداند که همدلی و همافزایی چه ظرفیت بزرگی برای خدمت فراهم میکند و افتادن در دام تمایزطلبی و تفرقه چگونه میتواند فرصتها را مایه خسارت قرار دهد. آنها بدون آنکه نیاز باشد روزانه پاسخ افراطیون مدعی اصلاحات را بدهند، با تداوم مانور وحدت و همدلی و اولویت قائل شدن برای برنامهریزی و خدمتگزاری، تفاوت دو مدل سیاستورزی را به نمایش بگذارند.
🔹اما مدعیان اصلاحطلبی دو راه بیشتر ندارند؛ یا در انحرافات بزرگ خود تجدیدنظر میکنند و به سمت نظام و مردم بازمیگردند؛ یا اینکه مرتکب خیانتهای جدید میشوند و تاوان میدهند. اولی مایه احیا و دومی موجب نابودی است.
#محمد_ایمانی
🔴گیت اسکن بهداشتی هدیه شرکت چینی به آستان قدس رضوی
♦️وزارت خارجه ایران اعلام کرد سه دستگاه گیت اسکنکننده بهداشتی، از طرف یک شرکت چینی به آستان قدس رضوی اهدا خواهد شد تا پس از بازگشایی حرم رضوی برای کنترل سلامت و بهداشت زائران مورد استفاده قرار گیرد.
🔴 پراید ۱۰۰ میلیونی همان سیب و گلابی برجام است
💬 #مشرق
🔹 روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «عزیزِ صدمیلیونی» نوشت:«جولان قیمتهای کاذب در بازارهای مختلف موجب شد تا در هفتهای که گذشت یکی از عجیبترین اتفاقات در حوزه خرید و فروش خودرو رقم بخورد.
🔸 قیمت پراید که به نوعی «خودروی ارزانقیمت» محسوب میشود و هدف از ساخت و عرضه آن هم، همین بود؛ به لطف فضای مجازی و قیمتگذاری دلالان و فروشندگان در وبسایتهای خرید و فروش و حتی نمایشگاههای خودرو به مرز ۱۰۰ میلیون تومان رسید.
✅ اگر این عدد به صورت دلاری محاسبه شود؛ چیزی نزدیک به ۶ هزار دلار(با دلار آزاد) خواهد بود که تقریبا با قیمت صادراتی آن همسان است. اما اینجا و در ایران، کسی با دلار معامله نمیکند و واحد پولی کشور «ریال» است. تا همین یکی، دو ماه پیش قیمت همین خودرو ۴۷ میلیون تومان بوده است. چگونه در دو ماه، دو برابر شده و چه کسانی به دنبال به هم خوردن نظم و ساختار بازار هستند؟».
🔹 آقای روحانی- آبان ۹۵- در سفر به اراک در واکنش به نقدهای کارشناسان، صاحبنظران و مردم درباره اینکه برجام عایدی برای کشور نداشته، اظهار داشت:«ما غاصب را از باغ خود بیرون کردیم و درب باغ به روی مردم باز شده است ولی امروز عدهای کودک به درب باغ آمده و میگویند، سیب و گلابی کجاست که میخواهیم میل کنیم؟ امروز این باغ که نهالهای آن تازه غرسشده آماده باروری است، اما برای به ثمر نشستن صبر لازم است».
🔸دولتمردان و فعالین اصلاح طلب و رسانه های حامی دولت پیش از این بارها مدعی بودند که میوههای برجام و به عبارتی سیب و گلابی برجام در سالهای ۹۶ و ۹۷ و ۹۸ خواهد رسید، اما میوههای برجام چیزی جز افزایش تحریمها و تشدید گرانی و رکود و بیکاری نبود.
✅ پراید در سال ۹۲ حدود ۱۷ میلیون تومان بود اما در هفت سال اخیر به مرز ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است. قیمت فعلی پراید یکی از همان سیب و گلابی های برجام است.
🔹 در حقیقت وضعیت فعلی صنعت خودرو نتیجه رویکرد غلط دولت مبنی بر «چیدن تمامی تخم مرغها در سبد برجام» است. ما در حوزه مسکن نیز در سالهای اخیر با افزایش قیمت بیش از ۲۳۰ درصدی مواجه بودیم.
🔸پراید ۱۰۰ میلیونی نتیجه روی کاربودن دیدگاهی است که می گوید «ما قابلیت رقابت در هیچ صنعتی جز قرمه سبزی و آبگوشت بزباش را نداریم»!
💢 یکی از فعالین رسانه ای با اشاره به پرواز قیمت پراید نوشت:«تفاوت دو مدیریت جهادی و اشرافی: اولی، ماهواره می سازد و با موفقیت در مدار قرار می دهد؛ دومی، قیمت خودرو را ظرف هفت سال، شش برابر می کند. اولی شهید می دهد تا عزت و سربلندی و پیشرفت حاصل شود؛ دومی دست به بیت المال می برد یا در معرض حیف و میل قرار می دهد».
🔴 وضعیت اسفبار صنعت خودرو و راه حل مشکل آن
💬 #رشته_توئیت از #سیدمحمود_نبویان
1️⃣ صنعت خودرو از جهات گوناگون در وضعیت منفی در حال انفجار است، همین بس که پراید به مرز ۹۰ میلیون رسیده است!
2️⃣ حل مشکل صنعت خودرو به این است دولت دست از تصدی گری آن برداشته و به مردم واگذار کند، همچنانکه دولت در قضیه کرونا دست از دخالت کردن خود برداشته و ما امروز شاهد تولید گسترده لوازم بهداشتی مانند ماسک توسط نیروهای مومن و جهادی میباشیم.
3️⃣ مطمئن باشیم در صورتی که دولت منع خودش را بردارد نیروهای انقلابی که ماهواره نور را با موفقیت به فضا پرتاب کرده اند و موشک های بالیستیک چندهزار کیلومتری نقطه زن تولید می کنند به راحتی می توانند با قیمت بسیار پائین تر، ماشین ملی باکیفیت بسیار بالا تولید کنند.
4️⃣ راستی آیا وقت آن نرسیده است که دست مافیای زالوصفت از این صنعت قطع شود؟!
5️⃣ یکی از اولویت های اساسی مجلس مردمی و انقلابی آینده رسیدگی به وضع اسفبار شرکتهای دولتی خواهد بود.
6️⃣ وقت آن رسیده است جوانان مومن و انقلابی با اشاره صریح مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران عزیز صنعت خودرو را به دست گیرند و مردم را از این وضعیت اسفبار نجات دهند.
7️⃣ رسانه های انقلابی نیز باید این خواست مردمی و منطقی را به مطالبه عمومی و گسترده تبدیل نمایند.