زاکانی: FATF آسیبپذیری ایران را چندبرابر میکند
🔻رئیس مرکز پژوهشهای مجلس:
🔹افایتیاف کمکی به رفع تحریمها و انتقال پول به کشور نمیکند بلکه بندی به پای اقتصاد کشور است و آسیبپذیری ما را چندبرابر میکند.
🔸در واقع با پذیرش آن و بهاصطلاح شفافسازی، دستهای خود را در اقتصاد و دور زدن تحریمها برای دشمن رو میکنیم و هیچ عقل سلیمی این را نمیپذیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر ثبت شده توسط پهپادهای ایرانی از کشتی باری رژیم صهیونیستی که در خلیج فارس دچار انفجار شده بود، منتشر شد.
این تصاویر نشان میدهد کشتی از درون منفجر شده و چیزی از خارج به آن اصابت نکرده است.
در حالی که ایران دست داشتن در انفجار این کشتی را رد کرده اما نتانیاهو مدعی شده تهران پشت این ماجرا است.
یک مقام ایرانی گفته که ادعاهای نتانیاهو مشکوک است و تلاش میکند در منطقه بحرانآفرینی کند.
⭕️ حضور نظامیان در انتخابات ریاست جمهوری ایران سابقه ای بیش از چهل سال دارد.
احمد مدنی در انتخابات سال۵۸،
علی شمخانی در سال۸۰،
محمدباقر قالیباف در سال۸۴ ،۹۲ و ۹۶ و محسن رضایی در سال ۸۸و ۹۲ حضور داشتند.
چرا این دوره با تقطیع سخنان امام راحل و رهبری سعی در تخریب #سعید_محمد دارند؟؟
از حسین فریدون تا مهدی جهانگیری؛ تمام بابک زنجانیهای دولت حسن روحانی!
👈 #دروغ که کنتور نمیندازه
⭕️بلینکن، وزیر خارجه آمریکا میگوید این ایران بوده است که ابتدا برجام را نقض میکند، اما اگر #ترامپ از آن خارج نشده بود میتوانست از "مکانیزم ماشه" استفاده کند.
🔻 وزیر خارجه آمریکا: فروش سلاح به عربستان را متوقف و فرستاده ویژه ای را برای هدایت تلاش های آمریکا برای پایان جنگ در یمن تعیین کردیم.
🔴تلنگری به جبهه انقلابی و تخریبگران عرصه فضای مجازی
⏪جوانان و لیدرهای بی تجربه و بی کارنامه آنها میتوانند اما جوانان نخبه ما نمیتوانند
چرا حسن خمینی و علی مطهری بدون هیچ کارنامه خاص و موفقی و صرفا به دلیل ارتباط نَسَبی با امام خمینی (ره) و شهید مطهری از طرف اصلاحطلبان برای ریاست جمهوری مطرح میشوند و احدی از رسانه ها و چهره های اصلاحطلبان متعرض آنها نمیشوند و به راحتی برای ریاست جمهوری عرض اندام کنند و کسی هم با آنها کاری ندارد .
اما جوانان و متخصصان نخبه انقلابی مانند #دکتر_سعید_محمد و #دکترعبدالملکی و...... که متخصص حوزه های اقتصاد و عمران هستند و باانگیزه و باتجربه هستند و کارنامه های بزرگی در خدمت به مردم دارند کاندیدا نشوند؟
⭕️فرانسه: اروپا آماده اعمال تحریم علیه نهادهای ایرانی است
وزارت خارجه فرانسه :
🔻اتحادیه اروپا آماده است تا تحریمهایی را علیه نهادها و شخصیتهای نقض کننده حقوق بشر در ایران وضع کند.
🔻نسبت به شرایط حقوق بشر در ایران به ویژه در زمینه آزادی بیان نگرانیم.
.
♻️ چرا لوایح FATF باید به مجلس برگردد
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر برخی از نمایندگان مجلس به درستی موضوع بازگرداندن لوایح FATF از مجمع تشخیص مصلحت نظام به مجلس را مطرح کردهاند؛ پیشنهادی که آقای قالیباف با ارسال یک نامه به مجمع میتواند آن را محقق کند بویژه که تاکنون در مجمع تشخیص درباره لوایح FATF تصمیمی اتخاذ نشده است.
پس از طرح این موضوع، برخی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام به تکاپو افتادند و این درخواست را غیر قانونی دانستهاند! از جمله آقای مجید انصاری، در این باره گفتهاند:
«از لحاظ حقوقی به هیچ وجه امکان برگرداندن این لوایح به مجلس وجود ندارد. فرآیند مجلس به طور کلی طی شده و تمام شده است. مثلا در مورد طرحها و لوایحی که در اواخر دوره یک مجلس تصویب میشود و برای اظهارنظر به شورای نگهبان میرود، مجلس نمیتواند بگوید که اگر شورای نگهبان اظهار نظر نکرد، اینها را برگردانید ما میخواهیم اصلاح کنیم.»
در پاسخ به استدلال آقای انصاری باید گفت که دقیقا به همین دلیل که فرایند بررسی و تصمیمگیری مجلس درباره لوایح FATF به صورت کامل طی نشده است، مجلس فعلی حق دارد استرداد این لوایح را مطالبه کند.
موضوع از این قرار است که شورای نگهبان در تاریخ ۱۸ مهرماه سال ۹۷ دو لایحه CFT و پالرمو را به دلیل رفع نشدن ایرادات هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص «مغایرت با سیاستهای کلی نظام» عینا به مجلس بازگرداند تا این ایرادات برطرف شده و مجددا به شورا ارائه شود، اما رئیس مجلس یک روز بعد از این تاریخ، دو لایحه مذکور را با عنوان «اصرار مجلس» برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاد.
پس از این اقدام غیرقانونی علی لاریجانی، جمعی از نمایندگان مجلس دهم طی نامهای به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشتند:
«اقدام اخیر ریاست مجلس شورای اسلامی در ارسال لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی (موسوم به پالرمو)، مغایر اصل ۱۱۲ قانون اساسی، ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس و نیز ماده ۲۵ آئیننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و بدعتی است که ضمن لطمه به اعتبار مجلس شورای اسلامی تصمیمات فردی را جایگزین تصمیمات جمعی نمایندگان ملت می کند.
بر اساس اصل ۱۱۲ قانون اساسی و ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس، پس از آنکه شورای نگهبان اصلاحات به عمل آمده در مصوبه مجلس را رافع ایرادات این شورا تشخیص ندهد، مصوبه باید مجدداً در کمیسیون مربوطه و نیز صحن علنی مجلس طرح گردد و در صورتی که نمایندگان مجلس بر مصوبه خود از باب مصلحت اصرار نمایند، موضوع جهت تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال میگردد.
بنابراین رئیس مجلس نمیتواند برخلاف قانون و به نیابت از کمیسیون ذیربط و صحن علنی مجلس به تنهایی بر مصوبه قبلی مجلس اصرار نماید.
علاوه برآن ریاست مجلس در نامه ارسالی خود به مجمع، به مصوبه مورخ ۹۷/۷/۳ مجلس استناد کرده است که اولاً این مصوبه، در راستای اِعمال اصلاحات مورد نظر شورای نگهبان – نه اصرار جهت ارجاع به مجمع تشخیص – بوده است ثانیاً تاریخ آن مقدم بر اظهارنظر مورخ ۹۷/۷/۱۸ شورای نگهبان میباشد و علیالاصول نمیتواند تأمینکننده تشریفات قانونیِ ارسال به مجمع به حساب آید.»
در همان ایام، مطالبه این نمایندگان از علی لاریجانی ارجاع لوایح مربوطه و طی تشریفات قانونی در مجلس بود، مطالبهای که البته عبور لاریجانی از آن بدیهی بود. اما حالا که مجلس، مجلس انقلابی است و علی لاریجانی بر کرسی ریاست تکیه نداده، چرا نباید رییس مجلس فعلی، اجرای قانون را مطالبه کند؟
#حمید_رسایی