eitaa logo
شراب و ابریشم...
7.8هزار دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
1.1هزار ویدیو
70 فایل
تنفس در هوای واژه‌ها اینجا هر چه که هست دستنوشته‌های شخصی من است، لطفا فقط با نام خودم و لینک کانالم نشر بدهید. ملیحه سادات مهدوی| @mehmane_quran مدیر و بنیانگذار مؤسسه شراب و ابریشم شاگردقرآن ایده‌پرداز نویسنده سخنران مدرس دانشگاه مربی نوجوان مجری
مشاهده در ایتا
دانلود
. تا میایم یه کم آروم بشیم، دوباره آتیش می‌گیریم... آقای سید ابراهیمِ امام رضا، این حفره‌ای که بر اثرِ اینطور مظلوم واقع شدنِ شما توی قلب ما ایجاد شده، هر روز داره گود برمی‌داره و عمیق‌تر می‌شه... .
هدایت شده از [ هُرنو ]
سهم ما از او عکس بود و حرف‌های جوهری آه! خوش به حال آن درخت سیب... @hornou هُرنو | روزنِ نورگیرِ سقف
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلمات، برگِ برنده‌ی دستِ ما معلم‌هاست. من معمولا برای دانشجوهایم می‌نویسم و توی گروهها و حتی گاهی پی‌وی‌هایشان به اشتراک می‌گذارم و اینجوری ارتباطم را با دانشجوها محکم می‌کنم. یک بار به مناسبت عید مبعث یک مطلبی نوشته بودم در وصف پیامبر، نبودید ببینید دانشجوها چه سر و دستی شکستند پای آن وصفِ به ظاهر ساده و خودمانی که صرفا یک اشاره به سیمای رسول‌الله بود. امروز که داشتم این تصویرِ امام را تماشا می‌کردم یادِ آن نوشته و عکس‌العمل دانشجوهایم افتادم و با خودم فکر کردم واقعا گاهی بیشتر از فکر و آرمان و انقلابِ امام، لازم است که این هیأتِ امام نشان داده شود تا جوان دلش قنج برود و احساس کند چقدر می‌تواند این مرد را دوست داشته باشد.... آنچه برای بعثت پیغمبر نوشته بودم و دانشجوها کِیف کرده بودند، مطلب زیر است: یه جوونِ خوش‌تیپی رو در نظر بگیرید که چشمای درشت و قشنگی داره و یه خال سیاه کنار لبش. اهل ورزشه، کوهنوردی، سوارکاری و ورزشای رزمی. همیشه یه گیسِ بلند از موهاش می‌بافه و میندازه روی شونه‌اش، به موهاش روغن میزنه و به چشماش سرمه میکشه لباساش همیشه تمیز و مرتبه، بوی عطرش هفت تا کوچه رو پُر میکنه دندونای همیشه مسواک زده‌اش زیر نور آفتاب مثل الماس میدرخشه. همیشه یه کیف دستی همراهش داره که توش هفت قلم لوازم آرایش داره: آینه، شونه، مسواک، روغن مو، سرمه، عطر و حوله. این جوونِ خوشگل و خوش‌تیپ، اسمش محمده! پیغمبرِ زیبایی‌ها و آراستگی‌ها... بعثت باکلاس‌ترین و خوش‌تیپ‌ترین و امروزی‌ترین و آراسته‌ترین پیغمبرِ دنیا مبارک💚 . ✍ملیحه سادات مهدوی https://eitaa.com/joinchat/3329950063C640e43cb5a
فکر میکنم حالا امام، نشسته کنار شما، دست گذاشته روی شانه‌هایتان، با لبخند تکانتان می‌دهد و با غرور می‌گوید: مرحبا مرد! روسفیدم کردی! این انقلاب جز با همت تو نمی‌توانست به اینجا برسد! مرحبا، مرحبا... و شما شبیهِ همیشه، متواضع و آرام نزد امام سر خم کرده‌اید و خودتان را سربازی بیش نمی‌دانید! رهبر! آقا! امام! ولیّ! مولا! جان! دورتان بگردیم، شما نه فقط مایه‌ی مباهاتِ امام، که افتخار حضرت زهرایید. هستیِ ما فدای شما تنتان سلامت تا ظهور امام زمان ان‌شاالله .
. ذی‌حجه تو راهه... ذی‌حجه ماهِ من و استاد کاشانی! ذی‌حجه بشه که هِی استاد از فضائل امیرالمؤمنین بگه، هِی من گوش کنم و تا مرز جنون برم. خدا کِیفِ شنیدنِ فضائلِ امیرالمؤمنین رو هر روز در ما بیشتر و بیشتر کنه ان‌شاالله. . ‌. پارسال یک پویش گذاشتم و اسمش رو هم گذاشته بودم برکه‌ی خوشبختی از ۲۵ ذی‌قعده تا ۲۵ ذیحجه هر روز ذکر فضائل امیرالمؤمنین. ان‌شاالله توفیق باشه و امسال هم مولا اذن بدهند، باز و باز از فضائل امیرالمؤمنین خواهم نوشت و محظوظ و سرمست از داشتن چنین مولایی دچار خواهیم شد به ذکرِ : الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ... .
قیافه‌ی صادقانه‌ی شورای نگهبان بعد دیدن ثبت نامی‌ها:
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تولدِ تو، فقط تولدِ یک دختر در یک خانواده نیست. بلکه تولدِ یک انسان با تمامِ ابعادِ انسانیتش روی زمینه. تولدِ یک زن با تمامِ ویژگی‌های ممتازِ زنانه‌اشه. تو یکی از معدود نفراتی هستی که از نزدیک می‌شناسم و می‌دونم که هر کس در زندگیش این شانس رو داشته که حتی یک بار تو رو ملاقات کنه، تا همیشه تو رو به خاطر سپرده و قطعا حتی از یک دیدار کوتاه هم سهمی از امید و عشق برده. تو با حرفهات، با خنده‌هات، با نوشته‌هات، با تلاشهات، با همه‌ی چیزی که هستی، به آدمهای اطرافت نور و امید می‌بخشی. و خب من این اقبال رو داشتم که به تو خیلی نزدیک باشم، رفیق💚 پونه‌ی قلبم تولدت بر من و بر هر کس که می‌دونه من توی این چند خط چی نوشتم، مبارک... . . . . تو اونقدر امیدپراکنی که حتی با ۱۴ خرداد به دنیا اومدنت هم خواستی بگی زندگی جاریه، حتی اگه امام نیست🤦‍♀😅 هر چند که تو اونقد خنگی که متوجه نشدی این فیلمه و فکر کردی عکس تارِ خودته ولی خب عیب نداره من دیگه عادت کردم به این چیزات😆 چیزی که اینجا برات می‌خونم رو دی ماه ۹۱ توی اتاق ۱۰۱ خوابگاه دانشگاه فردوسی مشهد نوشتم... هیع یادش بخیر... .
شراب و ابریشم...
تولد تولد تولدم مبارک مبارک مبارک تولدم مبارک این گیف هم که کادوی تولدم از طرف زهرا علیپوره😂 خجالتم
223.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زهرا علیپور پیام داده آقا تولد منم هست، باشه عزیزم تو تولد ما رو اونجوری گرامی داشتی، ما هم اینجوری: تولد تولد تولدت مبارک تولدت مبارک دخترِ زیبای لبنانی
شراب و ابریشم...
تولدِ تو، فقط تولدِ یک دختر در یک خانواده نیست. بلکه تولدِ یک انسان با تمامِ ابعادِ انسانیتش روی زمی
. هم اکنون پی‌ویِ من: آقا ما حسودیمون شد به پونه خانوم. بی خیال بابا من کلا هیشکی رو دوس ندارم. اینی هم که اینجا گذاشتم واسه اینه که داریم تمرین می‌کنیم واسه تولید پادکست حرفه‌ای، تمرینی اینو رفتیم خوب نشد، میخواستم پاکش کنم گفتم خب حالا اینجا بذارمش بمونه که در طول زمان روند پیشرفت پادکست‌هامون رو بتونیم ببینیم. همین خیلی جدی نگیرید. . وی پس از نوشتن این مطلب پونه را بلاک نمود تا با واکنش پونه مواجه نگردد‌. .
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از قضا امام هم شما رو بسیار دوست می‌داشت💚
18.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بخش‌هایی از سخنان دکتر علم‌الهدی همسر شهید آیت‌الله رییسی در مراسم گرامیداشت شهدای خدمت در دانشگاه فردوسی مشهد
هر وقت این عکس رو می‌بینم یادِ این فراز از کتابِ " از به" اثر رضا امیرخانی می‌افتم: خیال می کنم فقط یک مرد - گیرم خیلی بزرگتر باشد - می تواند یک زن را - گیرم دختربچه ای بیش نباشد - تسکین بدهد... یعنی اون دختربچه در اون لحظه می‌دونسته که دستش توی دست کیه؟ یعنی می‌تونسته درک کنه که دنیا روی سرانگشت اشاره‌ی صاحبِ اون دست چرخیده و سرنوشتِ آدمها تغییر کرده... .