eitaa logo
شرح حال
1.2هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
1.3هزار ویدیو
140 فایل
کانال شخصی حمیدرضا باقری - طلبه (مقطع درس خارج) - نویسنده (کتاب‌های آقا‌روح‌الله - حاج‌آقا روح‌الله - لِله و...) @hamidreza_baghery کانال‌های دیگر بنده👇 https://eitaa.com/ayat_va_revayat https://eitaa.com/sharhehal_hoze
مشاهده در ایتا
دانلود
شرح حال
✍️قم از چه زمان باید قرنیطینه می‌شد؟ ⁉️ اگر اختیار قرنیطنه شهرهای ایران در اختیار شما بود، چه می‌کر
✅ اشکال یکی از دوستان:👇 قرنطینه هرچقدرم که هزینه داشته باشه به هزینه کشته شدن مومنین و همچنین نفرتی که الآن بین برخی مردم به وجود اومده می ارزید! ✅ پاسخ بنده:👇 توی متن عرض کردم که ملاک قرنطینه اگر مثلا رسیدن به فلان تعداد شیوع بوده، بعد از قم هم باید جاهای دیگری که به همین ملاک مثلا فلان تعداد می‌رسیدند را قرنطینه می‌کردن. آخرش هم حداکثر سرعت شیوع رو کم می‌شد ولی به هر حال شهرهای دیگر هم درگیر می‌شدند. اما وقتی قرنطینه می‌خواست اعمال شود، آشوب‌ها و بی‌سامانی‌هایی به دنبال می‌آورد که روند شیوع بیماری در شهرهای قرنطینه شده را تقویت و روند درمان را تضعیف می‌کرد. جدا از اینکه در خود آشوب‌ها چه هزینه‌هایی که مجبور می‌شدیم بدهیم، باید به این دقت داشت که کشور ما با بسیاری از دیگر کشورها شرایطش فرق دارد. ما در حال حاضر در شرایطی هستیم که به تازگی بسیاری از آشوب‌ها را پشت‌سر گذاشته‌ایم و دشمنان در انتظار هر موقعیتی برای بهم زدن کشور هستند و از هیچ کاری در آن راستا دریغ نمی‌کنند، آن موقع چه موجی از نفرت درست می‌شد. خوب است کلیپ اعتراضات تالش فقط به قرنطینه بیماران کرونایی در بیمارستان آن شهر را ببینید.
شرح حال
نمودار انتشار کرونا از ۳۰ بهمن تا ۱۲ اسفند به تفکیک استان‌ها، به همراه آمار فوتی‌ها و بهبودیافتگان..
لازم به ذکر است اطلاعات این کلیپ ممکن است خدشه داشته باشد چون برخی موارد را که در منابع رسمی ذکر شده نیاورده است. اما در هر صورت به تحلیل صورت گرفته نقصانی وارد نمی‌کند.
شرح حال
🔴 اعتراض برای تعطیلی خوابگاه دانشجویی بهشتی بعد از شیوع کرونا.
فیلم مذکور که با همان عنوان بیمارستان تالش در یکی از کانال‌ها بود را با تذکر یکی از دوستان اصلاح نمودم و ظاهرا مربوط به اعتراض‌های صورت گرفته برای تعطیلی یکی از خوابگاه‌های دانشجویی به نام بهشتی بعد از شیوع کرونا است. البته پیش از این فیلم‌هایی در مورد اعتراض به قرنطینه شماری از بیماران کرونایی در یکی از بیمارستان‌های شهر تالش دیده بودم و اگر در اینترنت سرچی در این رابطه داشته باشید، خبرهای تجمع مردم تالش مقابل بیمارستان شهید نورانی در سایت‌های عمدتا فیلتر موجود است که بنایی بر انعکاس آنها ندارم.
جمع زیادی از دوستان طلبه و‌ اساتیدم در حال خدمت خالصانه به بیماران کرونایی هستند. بی هیچ صدایی و توقعی اما در همین حال رسانه‌های کذاب و دشمن کاری کرده‌اند که خیلی وقت‌ها نزدیک‌ترین افراد طلبه‌ها هم آن‌ها را باور نمی‌کنند و به آنها تهمت‌های مختلف می‌زنند!
این پیام یکی از دوستان طلبه فاضل‌ام است:👇 امروز آمدم یکی از شهرستان‌های نزدیک تهران پیش پدرومادرم؛ پدرم می‌گه که کلی آخوند رو از قم فراری دادند آوردند در این روستاهای خوش‌آب‌وهوای اطراف پناه دادند؛ مادرم هم می‌گه به شما هم 5 میلیون می‌دن ؟؟ ما هیچ ما نگاه 😐
این پیام را یکی از بستگان نزدیکم فرستاده بود و می‌پرسید این واقعیت دارد؟ به او می‌گفتم آخر به طلاب و مراجع چجور نگاه می‌کنی که حتی احتمال صحت این پیام را می‌دهی؟ می‌گفت: خب توی گروهی سر این مطلب بحث شد، خواستم ببینم واقعیت دارد یا خیر!😳
و صدها کلیپ و فیلم دیگر از طلاب جهادی که در قضیه سیل سال گذشته، مشغول سوار شدن به کامیون برای رفتن به مناطق سیل زده هستند، اما فیلم آن را منتشر کرده‌اند که طلاب مشغول فرار از قم هستند و یا خبرهایی مبنی بر اعطای فلان مبلغ به طلاب و فلان امکانات و....
هدایت شده از تا مردم
محمد مداح طلبه جهادی ای که مرگ همسر باردارش بر اثر ایست قلبی داغ بدی بر دل خیلی ها گذاشت. میهمان خانه ساده اش شدیم، پدر و مادر خانمش هم بودند. آذری هستند و در شهر قم غریب. محمد می گفت در این شهر تنها آشنامان حضرت معصومه بود. پدر خیلی داغ دار است و دعا می کند هیچ کس داغ فرزند نبیند. هنوز باورش نیست، فرزندش قبل از او از این دنیا رفته در مدتی که خانمش در بیمارستان بستری است، دست از کمک به مریضها بر نمی دارد، خدایا این مردم چقدر الهی اند.! پدر می گوید این جنگ آمریکا با ماست، ما نباید کوتاه بیاییم، الحق که با این مردم، شکست از هر قدرتی بی معناست. آخر مجلس با روضه حضرت زهرا، مجلس غوغا شد. محمد بی تاب بود، می گفت بنا بود اسم بچه مان، محسن باشد. مادر هم که از اول مجلس گاهی آرام و گاهی بلند، بی بهانه می گریست.
شرح حال
محمد مداح طلبه جهادی ای که مرگ همسر باردارش بر اثر ایست قلبی داغ بدی بر دل خیلی ها گذاشت. میهمان خان
برای این برادرمان، همسر مرحومة و پدر و مادر همسرش دعا کنید. خدا به این عزیزان صبر و عافیت دنیا و آخرت روزی کند، بفضله و کرمه.
بنده خدایی پرسیده بود که چطور برنامه دور همی با ۲۹۰ نفر جمعیت با رعایت نکات بهداشتی و ضد عفونی برای حفظ روحیه مردم می‌تواند در این شرایط تشکیل شود. اما مجلس ما در این شرایط بحرانی و با وجود امکانات بسیاری که به تک تک نمایندگان از تست کرونا تا لوازم بهداشتی و... داده‌اند و در اختیار دارند؛ نمی‌توانست تشکیل شود؟ حتما باید بودجه ۹۹ را که صدها ان قلت در آن بود با فشار و حکم رهبری، تصویب می‌کردند! 🔺 به شرح حال بپیوندید.
✍️طب اسلامی (قسمت اول: رابطه طب و تمدن)... 🔰 هر جامعه‌ای وقتی به مرحله‌ای برسد که نیازهایش را خودش تعریف می‌کند و قدرت ‍پاسخ‌گویی و تأمین نیازهایش با اتکاء به خودش را دارد، وارد مرحله تمدن‌سازی شده است. 🔰 این جامعه بر اساس روح معرفتی‌اش به استقلال رسیده است، هم می‌داند چه می‌خواهد و نظام ارزشی‌اش را خودش مشخص می‌کند و هم برای پاسخ‌گویی و تأمین آنچه می‌خواهد و ارزش می‌انگارد، در صحنه عمل پاسخ عینی دارد و نتیجه گرفته است. 🔰 برخی از جلوه‌های تمدنی، اولین نمودهایی هستند که هنگام حرکت یک جامعه به سوی مرحله تمدن سازی خود را نشان می‌دهند، از جمله این جلوه‌های تمدنی که نمودهای نیاز و ارزش در آن جلوه‌گر است معماری است، یعنی هرچه جامعه‌ای به سمت مرحله تمدن سازی حرکت می‌کند، نمودهای معماری او بر اساس هویت و نیازش خود را بیشتر نشان می‌دهند. 🔰 یکی دیگر از موارد ورزش است، هر تمدنی بر اساس روح حاکم بر آن و اقتضائات جغرافیایی و فرهنگی‌اش برخی ورزش‌ها در آن یا بوجود می‌آید یا توسعه می‌یابد، مثلا در همه جوامع مبارزه تن به تن وجود دارد اما در یک فرهنگ این مبارزه شکل کشتی با روح پهلوانی آن است و در یک جامعه بوکس یا کُشتی کج با روح پرخاش‌گرانه آن و... 🔰 این نمودها با دستور و بخش‌نامه هم بوجود نمی‌آید بلکه جلوه‌هایی است که بر اساس روح حاکم بر هر جامعه خود به خود پدید می‌آید، در هر جامعه‌ای هستند افرادی که بر اساس فکر خود معماری‌ها یا ورزش‌هایی را طراحی کنند اما هاضمه هر جامعه آن معماری و ورزشی را می‌پذیرد که با روح خودش عجین می‌بیند. 🔰 یکی از جلوه‌های تمدنی نیز طب است، از مهم‌ترین نیازهای بشر سلامتش است و بشر همیشه ناچار به اندیشیدن به چگونگی حفظ آن بوده است، هر جامعه‌ای بر اساس نوع نگاهش به عالم به سراغ روش‌های متناسب با جهان‌بینی‌اش می‌رود و در هر جامعه‌ای که روح معرفتی مستقلی در آن در حال شکل‌گیری است، طبابت او نیز متأثر از این روح معرفتی خواهد شد. مثلا یک مادی‌گرا بر اساس آنچه از کمیت‌ها و نگاه مادی‌اش است به درمان می‌پردازد و حتی وقتی با برخی شاخصه‌هایی غیر کمی مربوط به روح که نمی‌تواند خوب آن‌ها را درک کند، مواجه می‌شود را در قالب روان و نه روح، آنها را دسته بندی می‌کند و با نزدیک‌ترین شاخص‌های مؤثر بر آن مثل اعصاب بدن و هورمون‌ها به تنظیم آن‌ها می‌پردازد، حال فرقی نمی‌کند که به وسیله داروی گیاهی باشد یا شیمیایی. 📌اما وقتی سخن از نگاه مبتنی بر اسلام می‌شود، دو بعد روح و جسم انسان در امر درمان و طبابت نیز خود را نشان می‌دهد. فرقی ندارد که جنس دارو چه باشد از جنس طبیعت و گیاهان باشد یا به اصطلاح داروهای شیمیایی، مهم نیست که طبیب اسم داروی خود را با اسامی اهل بیت(علیهم السلام) نام‌گذاری می‌کند یا با اسامی انگلیسی، وقتی به صورت تک بعدی نسخه دهیم و تاثیرات روح و بدون بر یکدیگر را نبینیم این طب، طب اسلامی نیست! ادامه دارد... 🔺 به شرح حال بپیوندید.