فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مکتب امام و شخصیت امام ظرافتهای بسیاری دارد.
جز با جامعیت و حکمت نمیشود این ظرافتها را خوب درک کرد.
اگر خودمان هم اهل جامعیت و حکمت نیستیم دل به عالمان جامع و حکیمی چون حضرت آقا و آیتالله حائری بدهیم تا ظرافتهای این مکتب و شخصیت عظیم را برای ما جلوه دهند.
از روز اول شروع به کار مجلس، حاشیه سازی اصلاحتچیها هم آغاز شد.
من نمیدانم این موضوعی که میرسلیم گفته است، قسمتی از یک بازی سیاسی این جماعت است که میرسلیم را داخل آن انداختهاند یا واقعا ماجرا واقعیت دارد؟!
مسلما باید ماجرا بررسی جدی شود اما وقتی میبینم این جماعت معلوم الحال دارند موج رسانهای برایش درست میکنند، پس باید حواسمان باشد جو گیر فضا سازی آنان نشویم.
سوالی که برایم مطرح است اینکه با وجود این همه فساد که اینها به صورت کلی دادش را میزنند چرا سابقه یک پرونده کلان اقتصادی که آنها مستقیم دنبال کرده باشند را در کارنامه آنها سراغ نداریم؟ چرا اینها همیشه با مسائل غیر از مبارزه واقعی با فساد، مسائلی چون مظلوم نمایی، حاشیه سازی برای دیگران، بحثهای حجاب و موسیقی و ورزشگاه و ... فقط برای مطرح کردن خودشان جنجال درست میکنند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکا در حال غرق شدن است؛
اینکه در آمریکا به طبقه سیاه ظلم میشود مسلم است؛
اینکه بخش اکثریت مردم آمریکا و غرب باید شبانه روز کار کنند تا زندگی متوسط یا زیر متوسطی داشته باشند مسلم است و جنبش ۹۹ درصدی والاستریت شاهد آن است؛
اینکه به زن نگاه ظالمانه و ابزاری است مسلم است؛
اما نقش کشیشان مسیحی در دفاع از مردم در این جنگل ظالمانه کجاست؟!
مردمی که فریب غرب پرستان را میخورند و دین و عالمان محبوبشان غیر سیاسی هستند، بر شاخه نشسته و بن میبرند!
وقتی عالمان مهذبی که حقیقتا درد عدالت و مردم را داشته باشند در صحنه رهبری و دفاع از مردم نباشند، قیامها به آشوبهای بینتیجه و هدف منتهی خواهد شد؛
وقتی عدالتخواهی از مسیر عاقلانه خارج شود و به آشوب کشیده شود باز هم قربانی همین مردم بیچاره هستند.
امام قبیله.mp3
4.89M
امشب خبر کنید تمام قبیله را بر شانه میبرند امام قبیله را...
شرح حال
✍️ماجرای فیلم حضور امام در باغ خسروشاهی چیست؟... ✅ یکی از شواهدی که جریان ضد انقلاب برای القای شبهه
پیش از این مطالب مفصلی در پاسخ به ادعای آقای هاشمی و دخترشان و مهدی خزعلی در مورد زندگی حضرت امام در باغ خسروشاهی و پناهگاه غیر از بیت مشهورشان کار کردم.
امشب خاطره دیگری از خادم حضرت امام حاج عیسی جعفری در مورد شب رحلت امام مطالعه کردم که مرتبط با همان مسأله است:
پیکر امام را پس از کفن شدن به همان پناهگاهی بردند که برای امام ساخته بودند. ایشان تا زنده بودند هرگز حاضر نشدند به آنجا بروند تا اینکه به مکان اسکان پاسداران تبدیل شد.
خاطرات حاج عیسی جعفری، تدوین: محمد علی صدر شیرازی، چاپ مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ص: ۱۲۲.
✍️امام از همه خستهتر بود اما خود را مکلف میدانست...
🔰بعد از عملیات خندق رفتند خدمت امام، ایشان گفت مگر شما برای پیروزی میجنگید؟ مگر شما جزو قدرت طلبها هستید؟ مگر شما کشورگشا هستید؟ شما برای رضای خدا میجنگید، هر چه او راضی شد؛ شما برای تکلیف شرعی میجنگید.
یک دفعه من در حضورشان عرض کردم: امام ائمه جمعه بعضیهایشان خسته شدند...
🔰ایشان فرمودند: ما آمدهایم در یک حرکتی و باید بایستیم؛ از قول من به آقایان سلام برسان، بگو ما تکلیف شرعی داریم، کار را شروع کردیم باید تا آخر ادامه بدهیم، به آقایان بگو اگر پای تفاوت باشد و کنارگیری و خستگی باشد من از آقایان أولیتر هستم، میبینید وضع من چطور است!
🔰 یک ملاقات قبل از من بود، یک ملاقات بعد از من بود، به وضع خودشان اشاره کردند که این کارها را من باید انجام دهم؟! یعنی من در این سن دارم کارم را انجام میدهم.
📝(خاطره از مرحوم آیتالله حائری شیرازی امام جمعه سابق شیراز)
به شرح حال بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکاییها سیستم اقتصادی و سیاسی ظلم و تبعیض را راهانداختند و صادر کردند بعد هم جوکر را ساختند تا عدالتخواهی مقابل ظلم و تبعیض صادراتیشان را به آشوب طلبی تبدیل کنند، حالا خودشان در باتلاقی که برای دیگران درست کردند دارند غرق میشوند.
آشوبهای آمریکا یک تفاوت اساسی با آشوبهای ایران دارد، مردم آمریکا عمدتا مسلح هستند.
اما این تفاوت اصلی آنها با ما نیست، تفاوت اصلی ما و آنها در رهبر حکیم ما و نادان آمریکا است.
به شرح حال بپیوندید.
📌این تصویر به یاد ماندنی مربوط به دسته "حر انقلاب"، شهید طیب حاج رضایی در روز پانزده خرداد است.
🔻 شهیدی که بزرگترین دسته تهران را داشت و یکی از شرطهای دعوت از روحانیون برای سخنرانی در هیأتش این بود که سخنران سیاسی صحبت نکند و علیه شاه حرف نزند! کسی که موقع آدم به خیابان آوردن در طرفداری از شاه و مجلس گرمکردن برای او شعبان بیمخ به او حسادت میورزید و با او رقابت میکرد.
🔻 اما در پانزده خرداد قلوب بندگان خدا در بین دو انگشت اراده خداوند منقلب شد و اراده بندگانش به اراده قیام لِله حضرت امام متصل؛ روزی که مردم برای خدا قیام کردند و برای خدا خون دادند و شهید طیب هم یکی از آنها بود.
..................
📝 وقتی توحید و اخلاص این چنین در قیام لِله مردم جلوه میکند به یاد ماندنی میشود. مرحوم آیتالله واعظ طبسی نقل میکنند: « پس از ماجرای پانزده خرداد، خدمت امام مشرف شدم. حدود ۳۵ دقیقه خدمت ایشان صحبت کردم. حادثه پانزده خرداد را برای امام توضیح دادم. و امام حدود بیست دقیقه اشک میریختند.» پیام انقلاب – ش ۸۲، ص ۲۱.
به شرح حال بپیوندید.
شرح حال
📌این تصویر به یاد ماندنی مربوط به دسته "حر انقلاب"، شهید طیب حاج رضایی در روز پانزده خرداد است. 🔻 ش
دوستانی که خیلی وقتا با دیدن برخی بروزات مردم زیاد ناامید میشن به این نکته که عرض کردم خیلی توجه کنند.
همیشه برای قیام لِله دیر است.
✍️ من نمیتوانم نفس بکشم چه در مینیاپولیس چه در کرمانشاه...
دوستی راه میرفت و جمله
I cant breath
را تکرار میکرد و میگفت خیلی دلم به درد آمده!
گفتم این دل درد آمدن شما هم انگار سیاسی هست، اگر این کار در ایران بود هم اینقدر دلت بدرد میآمد؟!
ما باید نسبت به این ماجراها همه حساس باشیم و دلمان بدرد بیاید، اما ماجرای اصلی چیز دیگری است.
این مانور دادن روی جملات برای مردم عادی هست که احساساتشان را برای نشان دادن چهره واقعی آمریکا برانگیزی، اما اگر به همین جملات در معرفی آمریکا محدود شدیم هیچ اتفاقی نمیافتد.
همانکاری که صدا و سیمای ما انجام میدهد و بعد از این ماجرا هم هیچ رشدی در شناخت واقعی آمریکا و ایجاد نفرت از آن رخ نمیدهد.
نفرت من از آمریکا قبل و بعد از این ماجرا هیچ تغییری نکرد، اصلا اگر همان موقع پلیسهای کناری آن قاتل او را هل میدادند و کتک میزدند و مرد سیاه نمیمرد و از او هم عذرخواهی میکردند و... باز در نفرت من از آمریکا هیچ فرقی نمیکرد.
در نگاه من ماجرای آسیه پناهی پیرزن کرمانشاهی و خفه شدن او با اسپری فلفل در همین روزها هم زیر سر آمریکا است و اگر نبود جریان ظلم استعمار و استکبار صهیونیستی آمریکا و اذنابش نه در کرمانشاه و نه در افغانستان و نه عراق و نه یمن و نه عربستان و خلاصه نه در هیچجای دنیا کسی خفه نمیشد.
📌آمریکا را درست بشناسیم و بشناسانیم.
به شرح حال بپیوندید.
شرح حال
✍️ من نمیتوانم نفس بکشم چه در مینیاپولیس چه در کرمانشاه... دوستی راه میرفت و جمله I cant breath ر
✅تذکر یکی از دوستان:
من نمی توانم نفس بکشم؛
جملهای شبیه به مقتل است؛
مقتل تمام تیپا خوردهها و له شدگان تاریخ.
این مطلب سیاسی است، حضرت آقا هم از این مطلب استفاده کردند.
✅پاسخ بنده:
بله تشبیه خیلی خوبی بود، به نظرم مقتل هم همینطور است که میفرمایید، سخن حضرت آقا هم همینطور.
اما مقتل و سخن حضرت آقا هر دو استفاده از احساسات ظاهری برای دست یافتن به لایهای عمیقتر و پرده برداشتن از چهره واقعی ظلم است.
عرض بنده این است که مجموعههای تبلیغی حزبالله در لایه ظاهر مقتل نمانند و بایست از مقتل برای رساندن مردم به باطن ظلم بهره بگیرند.
شرح حال
✍️ من نمیتوانم نفس بکشم چه در مینیاپولیس چه در کرمانشاه... دوستی راه میرفت و جمله I cant breath ر
✍️ ما در حال عزت نیستیم...
🔰در پست قبل اشارهای داشتم که مقصر مرگ پیرزن کرمانشاهی نیز آمریکاست، شاید این مطلب نیاز به توضیحی بیشتر داشته باشد. مطلب زیر تلخیصی از سخنان آیتالله حائری شیرازی است که این مطلب را بیشتر توضیح میدهد:
🔻کسی آمد پیش علی (علیه السلام) گفت من یک چیز عجیبی دیدم. گفت یک سیاهی آمده در بازار، دستش قطع شده، گرفته، میگوید عادلترین روی زمین، صالحترین روی زمین، درستکارترین روی زمین، متقیترین روی زمین، این دست من را قطع کرده.
🔻حضرت گفت برو او را بیاور. آورد او را. حضرت گفت: چرا اینقدر به من ابراز محبت میکنی؟ من دستت را قطع کردم. گفت از خوبی تو است که دستم را قطع کردی. من بد کردم. از درستکاری و پاکی تو است. کاری نداری که طرف دوستت است یا دشمنت، حکم خدا را اجرا میکنی. حضرت نگاهی به او کرد. گفت بیا ببینم. دستانش را گرفت، گذاشت سر جایش بست آن را و دعایی خواند، ولش کرد. دست آمد سرجایش.
🔻این طرف پرسید از حضرت، چجوری میشود؟ گفت علتش این است. آن که نماز میخواند و بغض ما داشت، اگر نماز نمیخواند نمیتوانست حق ما را غصب بکند. فضائلش ریشه در رذائلش دارد. اگر او بی نماز بود، مردم بیرونش میکردند، سنگسارش میکردند. نماز میخواند که حق ما را غصب کند. اگر کمک به فقرا نمیکرد، وجهه پیدا نمیکرد. اگر وفا به عهد نمیکرد، متهم میشد، کسی دنبالش راه نمیافتاد او نمازهایش را برای این خوانده. اگر اینها نبودند، او نماز نمیخواند. از این جهت در قیامت نماز این را بر میدارند، میدهند به شما. میگویند تو نماز را برای این گروه خواندی. از ترس اینها نماز خواندی و اما او که همه این گناهها را کرده و محب است، میگوید دست ما را بستند، نگذاشتند تربیتشان بکنیم، اینطور شد. نگذاشتند من کلاس برایشان داشته باشم. نگذاشتند تربیت کنم. نگذاشتند مال داشته باشد. نگذاشتند آزاد باشد. مالش را بردند، دزدی کرد. حقش را بردند، دزدی کرد. میگوید تمام گناهان این گردن آنها است. چون آنها دست ما را بستند، نگذاشتند محبینمان را تربیت بکنیم.
🔻از این جهت در قرآن میگوید: «وَ لَيَحْمِلُنَّ أَثْقالَهُمْ وَ أَثْقالاً مَعَ أَثْقالِهِمْ» (۱۳ – عنکبوت)، در نامهای که پیامبر نوشته برای خسرو پرویز، میگوید اگر حرف من را شنیدی، شنیدی و اگر نشنیدی، گناه عجم بر گردن تو است. به شام و روم هم نامه نوشت. همین را گفت. به روم هم نامه نوشت. همین طور میگفت یا بر میگردی مسلمان میشوی و اگر نشدی، بر تو است گناه همه آنها. تو مانع آنها شدی. تو جلوی راه آنها را گرفتی. من میخواهم این را عرض کنم.
🔻ما در عصری داریم زندگی میکنیم که شما فسق و فجور زیادی را میبینید، ممکن است مایوس بشوید. بگوید زمان ظهور است، بیحجابی ببینید، بدحجابی ببینید، گناه ببینید، ترک امر به معروف و نهی از منکر ببینید، اینها رذائل است. شکی در آن نیست اما ببینید چه جوری این را آوردند؟ در این گناهها هر یک نفری که بدحجاب میشود، اینقدر انسانهایی دارد در کنارش که وقتی محجبه بوده، اینقدر تحقیرش کردند، اینقدر دستش انداختند، اینقدر سر به سرش گذاشتند، اینقدر ناراحتش کردند، که به این روز نشاندند او را. ما میتوانیم دست یک دزد قطع کنیم؟ در تلویزیون بیاورید یک دزد صریح که جای شبهه نباشد، دستش را قطع کنید. ما همین کار را بکنیم بسمان است. در عالم تمام کسانی که چیزی نبود مسلمان بشوند بخاطر این که ضعیف هستند، از اسلام زده میشوند. ما الان در وضعیت عزت نیستیم در عالم. اگر موج عزت و اقتدار به دست آمد، آن موقع تمام این مسائل، خیلی به سادگی حل میشود. ما یک حد نمیتوانیم اجرا کنیم. چجوری بتوانیم جلوی منکرات را بگیریم؟ مجموعه منکرات مثل یک زنجیر به هم وصل هستند. منکرات بزرگ، امام منکرات کوچک هستند. قاتلوا ائمه الکفر. درشت هایش را بزن، بقیهاش اصلاح میشود.
به شرح حال بپیوندید.
✅ بعد از دولت هاشمی به یک اختلاف طبقاتی بسیار زیاد رسیدیم، در دولت خاتمی وضعیت نه بهتر شد و نه بدتر و در دولت احمدینژاد اختلاف طبقاتی کاهش بسیار خوبی داشت، اما با رویکار آمدن دولت روحانی باز اختلاف طبقاتی و نسبت هزینههای دهکهای بالای جامعه به پایین جامعه افزایش بسیار زیادی یافت.
🔹 نمودار بالا براساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس بدست آمده است و نشان دهنده ضریب جینی و نسبت ده درصد ثروتمندترین به ده درصد فقیرترین جمعیت از ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۷ است.
به شرح حال بپیوندید.
🔹بررسی آمارهای منتشر شده توسط مرکز آمار ایران درباره نرخ تورم نشان میدهد، متوسط نرخ تورم بلندمدت (سالهای ۱۳۷۰ تا ۱۳۹۸) اقتصاد ایران نزدیک به ۲۰ درصد بوده است.
بیشترین رکورد تورم در سالهای ریاست جمهوری هاشمی ( ۷۱-۷۴) بوده است.
در زمان خاتمی تورم تقریبا کنترل شده است.
در زمان احمدینژاد تورم شروع به افزایش کرده است و در دو سال آخر دولت او که یادآور لج بازیها و دعواهای مختلفش است، تورم افزایش زیادی داشته است.
در دولت اول روحانی تورم کنترل شده است اما در دولت دومش جهشی مشابه دوران هاشمی رخ داده است.
🔸 البته همانطور که در نمودار قبل مشخص بود در زمان احمدینژاد با وجود تورم فاصله طبقاتی کاهش یافته است و این یعنی تورم به نوعی بوده است که پول حاصل از تورم بیشتر به جیب طبقات ضعیف و توده مردم رفته است اما در دولت هاشمی و خصوصا روحانی که افزایش تورم با افزایش فاصله طبقاتی همراه بوده است یعنی پول حاصل از افزایش قیمتها بیشتر به جیب مردم ثروتمند و مرفه جامعه رفته است و فشار آن بر گرده مردم ضعیف آمده است.
به شرح حال بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماله کشی احمد باطبی از اقدامات ترامپ؛
این همان کسی است که در اعتراضات کوی دانشگاه ۱۸ تیر ۱۳۷۸ پیراهن عثمان را بالا برده بود؛
او از کشور خارج شد و وضعش این است، برخی صحنه گردانهای دیگر آن روز حوادث کوی دانشگاه هم در کشور ماندند ولی سرنوشتشان یکی است، همگی ماله کش جنایات آمریکا و منتقد جمهوری اسلامی!
این جماعت را که میبینم این آیه از قرآن به یادم میآید که:
«وَلَا تُطِعْ مَنْ أَغْفَلْنَا قَلْبَهُ عَنْ ذِكْرِنَا وَاتَّبَعَ هَوَاهُ وَكَانَ أَمْرُهُ فُرُطًا»
از كسی كه قلبش را [به سبب كفر و طغیانش] به غفلت انداختهایم و از خواستههای نامشروعش پیروی كرده و كارش زیادهروی است، اطاعت مكن.
جمعیت ما در حال حاضر رو به کاهش است، پدر و مادر باید ۲.۱ فرزند بیاورند تا جمعیت ثابت بماند اما نرخ باروری در کشور ما به زیر ۲ رسیده است.
مسأله هم فقط جمعیت نیست بلکه جمعیت محب امیرالمؤمنین، مؤمن، باسواد و انقلابی که هرچه زمان پیش میرود مسؤلیتهای بیشتری بر عهدهاش خواهد آمد، است.
جمعیتی که در آیندهای نزدیک نیاز بسیاری به او خواهد بود و مأموریتی برای جهان خواهد داشت.
.......
📌فرزندانمان را به نیت استمرار راه انقلاب اسلامی و خدمت به رهبر اصلی آن یعنی آقا امام زمان(عج) تربیت کنیم.
به شرح حال بپیوندید.
شرح حال
📌این تصویر به یاد ماندنی مربوط به دسته "حر انقلاب"، شهید طیب حاج رضایی در روز پانزده خرداد است. 🔻 ش
✍️ تاثیر قیام لِله آسید نورالدین حسینیالهاشمی...
🔰 به مناسبت ۱۵ خرداد تصویری از علم هیأت شهید طیب حاجرضایی گذاشتم و از تأثیر قیام لله حضرت امام در جذب قلوب بندگان خدا که یکی از آنها هم طیب حاجرضایی بود نوشتم، به همین مناسبت خواندن خاطره زیر در رابطه با قیام لله و جذب قلوب از آیتالله حائری شیرازی در مورد پدر خانمشان "آیتالله سیدنورالدین حسینیالهاشمی" را پیشنهاد میدهم.👇
🔻«کلام امام دلها را گرفت، به خاطر چه؟ امام قیامش لِله بود. شما هر وقت خواستید حرفی بزنید، تذکر دهید، یک نگاهی بکنید، یک سرکی به خودتان بکشید، ببینید کجا میسوزد؟ قیام لله است یا قیام نفس است؟ چه است انگیزه؟ اگر للنفس است به نفس بگویید آقا معذرت میخواهم، دیگر از من گذشته، اگر دیدید لِله است بگوید.
آن وقت ببینید چقدر اثر میگذارد. خدا رحمتش کند مرحوم آقا میرزا نورالدین تازه از نجف آمده بود، مخلص بود.
🔻خودش نقل کرده بود قدم میزدم بالای دروازه قرآن، دیدم چند تا کنار جوی آب رودخانه نشستهاند. از صحبت هایشان متوجه میشود که مشروب را هم گذاشتند در جوی تا خنک بشود تا زهر مار کنند. ایشان گفت با خودم گفتم زودتر رد شوم مبادا مسخرهام کنند، بعد برگشتم گفتم خب مسخرهام بکنند، چه میشود؟ به خودم گفتم که درس خواندی برای چه؟ طلبه شدی برای چه؟ عالم شدی برای چه؟ آیا درست است من به اینها امر به معروف نکنم، نهی از منکر [نکنم.] من یقین دارم اثر نمیکند. به خودم گفتم این نهی از منکر را کجا گذاشتند من باید بگویم. آهسته آهسته به طرف اینها آمدم، یواش یواش قدم زنان تا نزدیک اینها نشستم. صحبت کردم با اینها، حرف زدم از این طرف آن طرف، قصص انبیاء گفتم و اینها که قلبشان نرم شد و اشکشان جاری شد و نادم شدند از این میگساری. برگشتم به اینها سلام کردم. آرام آرام به اینها حرف زدم، اینها اشکشان جاری شد. این شیشههای شرابشان را از زیر در آوردند بزنند سر سنگ بشکنند، گفتم نه، نشکنید، شیشهها مالیت دارد. شیشهها را خالی کردم روی زمین، نخوردند.
🔻حدود الله یعنی این؛ پولی که داده برای آن الکل ۵۰ تومان فرض کنید شیشه آن زمان یک قران باشد ، ۵۰ تومان پول دادی شارع میگوید بریز روی زمین اما یک قران پول شیشه را میگوید اجازه نداری.!! حدود الله یعنی همین.
🔻 گفت همینها بعدا شدند از گردانندگان کارهایش، شدند رئیس جلسه، مساله گوی جلسه، نوحه خوان جلسه، او از قمارخانهها استادهای اخلاق درست کرد. وقتی قیام لله باشد آدم قمارباز را تبدیل میکند به مساله گو، اما اگر مساله گو، جوان، دید صحبت خدا و دین نیست همین مساله گو میشود قمارباز؛ دید بوی خدا نمیآید، دید مساله مساله خدا نیست، مساله مساله باندبازی و دسته بندی است، اصلا قیام للنفس است که باند را به وجود میآورد. خط خطی شدنها اینها آثار قیام للنفس است؛ این بچههای ولگرد خیابانها اگر یک نفس خوبی به آنها بخورد میشوند جبهه رو، جبهه روها هم اگر دیدند که در جبهه صحبت خدا نیست، صحبت خط خطی و قدرت طلبی است همانها میشوند ولگرد خیابانی؛ انسان هم مستعد برای این کار است، هم مستعد برای آن کار؛ یک کاری بکنید شما که کار برای خدا باشد، برای رضای خدا باشد. قیام للنفس نباشد.»
به شرح حال بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظلم است که خوزستان از محرومترین مناطق کشور، از منابع اصلی درآمد این کشور باشد!
ظلم است که خوزستان از ظرفیتهای بالقوه فوقالعاده و بسیار زیاد کشاورزی، تجارت، حمل ونقل، گردشگری و... برخوردار باشد و همچنان از محرومترین نقاط کشور باقی مانده است.
ظلم است که مردمی که بیشترین هزینهها را در ۸ سال دفاع مقدس پرداخت کردند امروز در این محرومیتها بمانند و هنوز از اولین نعمتها چون برق و گاز و آب بیبهره باشند.
نیروهای جهادی بایست توجه ویژه به این مردم و منطقه داشته باشند، هر کس هرکاری از دستش برمیآید، یکی رسانه باشد و مطالبهگر، دیگری قانونگذار و...
این ظلمی آشکار و سکوت در مقابلش روا نیست.
امروز در اکرانی خصوصی، مستندی دیدم در مورد اشرافیتگرایی در زندگی مسئولان، مسئولانی که علیرغم اختلاف نظرات وجناح بندیها، همگی خانههایشان در بالای شهر است.
نهادهای مختلفی که نقاط مختلف تفریحی کشور را اشغال کردهاند.
این مستند اجازه اکران نیافته است البته چه خوب که چنین نشده است چون آنقدر درد آور است که دلهای مؤمنین را میلرزاند و زبانهایشان را در دفاع از انقلاب الکن میکند!
تا حالا از خودتان پرسیدهاید ویلاهای متعدد خاندان پهلوی در نقاط مختلف کشور در دست چه کسانی است؟! اگر دو سه مورد آن موزه شده است تا مردم ببینند پهلویها چقدر خوی اشرافی و تجملگرا داشتهاند، بقیه را حصار کشیدهاند تا مردم نبینند مسئولین نامحترمشان چقدر اشرافی و تجملگرا هستند.
تا مردم نبینند کاخهای جدیدی که ساختهاند!
تا مردم نبینند و فکر کنند مسئولینشان دیگر شاه و شاهزاده نیستند! دیگر تمام شدهاست دوران کاخ نشینی!
مستند که به پیش میرفت دیدم همه نهادها و مجموعهها برای خودشان ویلا و هتل ساختهاند و همین شده است که ۸۰ درصد سواحل شمال کشور در تسخیر نهادهای مختلف است و فقط ۲۰ درصد باقی مانده است برای مردم مفلوک.
مستند که جلو میرفت وقتی به ویلاهای نهادهای انقلابی و نظامی اشاره کرد، ترسیدم.
ترسیدم در ادامه مجتمعهای اقامتی حوزه علمیه را هم اگر چه معدود ولی نشان دهد.
تا به حال به این مساله اینطور نگاه نکرده بودم که فرق من طلبه با آن کارگر شهری و کشاورز روستایی چیست که من بتوانم هر دو سال یکبار در مجتمع اقامتی هتل ولایت یا شمال و... با تخفیف خوب اسکان بگیرم ولی او نتواند!
مگر اولویت من در استفاده از بیتالمال نسبت به او چیست؟!
وقتی مستند جلو میرفت گفتم ما چه توجیهی داریم که برای خودمان مجتمع اقامتی ساختهایم؟! وزارت نفت هم همان توجیه را دارد، سپاه، ارتش، نهاد ریاست جمهوری، وزارت فلان، بانک مرکزی و... هم همین توجیه را دارند!
یا همه خوش باشیم و بگوییم گور بابای فلان مستضعف پاپتی که در هیچ نهادی نیست، برود در چادر بخوابد!
یا اگر بناست خودمان را مثل بقیه مردم بدانیم و قرار است منقد فلان نهاد و سازمان باشیم، حواسمان باشد خودمان هم متهمیم!
فراموش نکنیم اولین مخاطب امر به معروف ونهی از منکر خودمانیم واطرافیانمان.
وَأَنْذِرْ عَشِيرَتَكَ الْأَقْرَبِينَ
و خویشان نزدیكت را [از عاقبت اعمال زشت] هشدار ده، (شعراء - ۲۱۴)
شرح حال
امروز در اکرانی خصوصی، مستندی دیدم در مورد اشرافیتگرایی در زندگی مسئولان، مسئولانی که علیرغم اختلا
البته تذکر دهم که برخی مکانهای اقامتی مثلا در مشهد که مورد استفاده طلاب قرار میگیرد، موقوفه هستند، در مورد آنها فعلا عرضی در تایید یا رد ندارم، اگر نکتهای هست در مورد مکانهای اقامتی ساخته شده با بیت المال است که هر نهادی منجمله حوزه برای خودش در نقاط مختلف سیاحتی و زیارتی ساخته است!
شرح حال
امروز در اکرانی خصوصی، مستندی دیدم در مورد اشرافیتگرایی در زندگی مسئولان، مسئولانی که علیرغم اختلا
یکبار به یکی از ائمه جمعه مرحوم یکی از کلانشهرهای کشور گفتم: آقای فلانی شما به عنوان امام جمعه انقلاب مستضعفان و نماینده رهبری چرا منزلتان در یکی از نقاط مرفه و بسیار خوب شهر است؟ بهتر نیست نزدیک به مناطق متوسط یا محروم شهر زندگی کنید تا درد و مشکلات محرومان را از نزدیک ببینید!
بنده خدا چهره در هم کشید و با اخم گفت استانداری این خانه را گرفته است و رفت.
گفتم: به استانداری میگفتید خانه دیگری برایتان بگیرد.
امروز بعد از دیدن این مستند موقع مباحثه حول آن، متوجه شدم امام جمعه انقلابی جدید هم در همین منزل اقامت گزیده است!
ظاهرا باید یقه استانداری را گرفت که چرا اینقدر عزیران ما را ناراحت میکند و خانههایی اعیانی به عزیزان میدهد که دائم رنج بکشند که چرا از توده مردم دور ماندهاند!
شرح حال
امروز در اکرانی خصوصی، مستندی دیدم در مورد اشرافیتگرایی در زندگی مسئولان، مسئولانی که علیرغم اختلا
🔰 نظر یکی از اساتید:
سلام
اگر استفهامهاتون حقیقی بود خوب بود ولی استفهامها توبیخی است و این یعنی شما احراز موضوع و حکم کردهاید و فیه تأمل.
..........
🔰 پاسخ بنده:
بله درست میفرمایین، ایراد به استفاده از بیت المال به صورت متمایز از سایر مردم برای خودمان، بر فرض ثبوت است و بنده اطلاع ندارم که امکانات رفاهی برای طلاب با کدام هزینه است و از آنجا که این رو میدانستم که مواردی قطعا از موقوفات است، بلافاصله این تذکر را بعداز آن پست دادم که در مورد آنها عرضی ندارم.
البته اضافه کنم که عرض حقیر این نیست که حاکم با توجه به اختیار خود حق ندارد برای برخی طیفها امکانات خاص و متمایز برای حمایتشان درست کند، بلکه انتقاد اصلی بنده به کاخ نشینی مسئولان، زندگی عمده مسئولان در نقاط مرفه شهر، انحصار بخش عمده فضاهای سیاحتی کشور برای بخش محدودی از جمعیت کشور که در ارگانها هستند، است.
شرح حال
امروز در اکرانی خصوصی، مستندی دیدم در مورد اشرافیتگرایی در زندگی مسئولان، مسئولانی که علیرغم اختلا
🔰اشکال یکی از دوستان:
سلام
احساس نمی کنید عملا مستند اکران خصوصی را عمومی کردید؟
🔰 پاسخ بنده:
سلام.
اصل طرح این مطالبات رو در رسانه درست میدونم.
به این مطلب فکر کردم، فلذا مطلب رو در تلگرام، واتساپ و... نشر ندادم و در ایتا هم فقط در کانال و گروههای طلبگی گذاشتم.
بنده خودم هم بودم اجازه نشر اون مستند رو نمیدادم، چون مردم عوام نسبتی که با فیلم میگیرن متفاوت از چنین متنی است.
سبک کار ما وخصوصا این چنین متنها، مطالبه درست کردن در یک طیف خاص است.
یک اشکال که خودم نسبت به مستند دارم اینه که خیلی مصداقی اسم افراد و مکانهای مختلف را میآورد ولی به نظرم باید تا جای ممکن کلی گویی کرد چون هرچه به مصادیق نزدیکتر میشیم احتمال خطا بیشتر میشود.
شرح حال
ظلم است که خوزستان از محرومترین مناطق کشور، از منابع اصلی درآمد این کشور باشد! ظلم است که خوزستان ا
این صفحه اینستاگرام یک گروه جهادی است که برای خدمت به مردم خوزستان از زمان سیل تا کنون در آن منطقه ماندهاند و مشغول خدمترسانی هستند.
https://www.instagram.com/p/CBGA2bTgEcm/
https://www.instagram.com/p/CBMDhy1g8oN/
اگر کمکی یا همکاری با گروههای جهادی منجمله این گروه جهادی از دستتان بر میآید دریغ نکنید.
1_372608527.opus
1.33M
صحبتهای حجتالاسلام رفیعی پیرامون انحرافاتی که حسن آقامیری به خورد جوانان میدهد.
.......
به دوستی که به روحانیونی چون آقا میری علاقه داشت و صحبتهای آقا میری را دنبال میکرد، گفتم: شما اول اعتقاداتان را مشخص میکنید بعد دنبال قائل برای آن میگردید.
گفت مگر شما چکار میکنید؟ گفتم: ما میبینیم چه چیزی درست است بعد نگاه میکنیم چه کسی آن را گفته است.
گفت: ما هم دقیقا چنین میکنیم.
گفتم: فرق ما و شما این است که شما اولا از روشهای عقلائی و مورد تأیید دین نمیروید تا درست و غلط را مشخص کنید، بلکه صرفا بر اساس مجموعهای از محبتهای مختلف در طول زمان از هرچه خوشتان آمد میگویید پس درست است، ثانیا هم نگاه نمیکنید که کسی که این حرفها را میزند کارشناس و خبره است یا خیر ولو حرفهایش از شذوذات باشد.
در ماجرای تاجگردون برخی سریع کل مجلس رو شستن گذاشتن کنار!
برخی عکس رای منفی رو منتشر کردن.
ولی زاکانی و قالیباف در یک فرآیند غیرهیجانی و قانونی ماجرا رو مدیریت کردن.
ولو هم اعتبارنامه تاجگردون تایید شود ولی با شمشیر تیز نقد، برای هر مسالهای، شروع به سلاخی کردن مجلس جدید کنیم، انصاف نیست و باید بیشتر صبر کرد تا کارنامهای از مجموع کنشهای این مجلس در قضایای مختلف را ببینیم و سپس برآیند گیری کنیم.
......
با اینکه انتقاداتی به زاکانی دارم اما نشان داد که تجربه خوبی برای استفاده دارد.
شرح حال
یکبار به یکی از ائمه جمعه مرحوم یکی از کلانشهرهای کشور گفتم: آقای فلانی شما به عنوان امام جمعه انقل
در مورد امام جمعه انقلابی جدیدی که عرض کردم در خانه امام جمعه سابق مستقر شدهاند و... یکی از اساتید انقلابی و با تقوایی که میشناسم توضیحات خوب و قانع کنندهای دادند، که نشان میدهد قضاوت در حق ایشان درست نبوده.👇
( این خودش مثالی از مصداق سازی بود که اگر مثلا بنده اسم این امام جمعه را میآوردم مشغول الذمه میشدم، حتی بهتر بود قید کلان شهر را هم نمیآوردم تا کمتر به مصداق نزدیک شوم.)
.........
سلام ....
کبرای قبح اشرافیگری را همه قبول داریم اما در صغری که مصداق اشرافیگری چیست؟ اختلاف داریم.
مجرد اینکه امام جمعه یک کلان شهر در نقطهای مرفه ساکن باشد قبل از اینکه روحیه اشرافیگری او اثبات شود نباید مورد اعتراض قرار بگیرد، مثلا امام جمعه فعلی یکی از کلانشهرها ناچار شده که در منزل امام جمعه سابق ساکن شود، ایشان یک بار به بنده گفت ابتدای ورود سعی کردم اینجا نباشم اما ضرورتهایی ایجاب کرد که در اینجا ساکن شوم و الان دوست دارم منزل را به سمت جنوب شهر جابجا کنم.
مثال دیگر: سال۷۸ مدیری داشتیم که پیکان سپر جوشن داشت بعد از مدتی متوجه شدیم پژو آردی خریده پژو آردی در آن سال ها ماشین مورد توجهی بود و ایشان به جهت رعایت حساسیتهای طلبهها تا دو هفته ماشین را دورتر از مدرسه پارک میکرد. مدتی نظر طلبهها نسبت به این مدیر -که بعدها به علت عوارض شیمیایی به شهادت رسید- عوض شد یک وقت که من و ایشان در دفترشان بودیم سؤال کردم چرا ماشین را عوض کردید؟ ایشان گفت به دلیل چند ترکش که در کمرم وجود دارد و مدام در حرکت هستند، پزشک توصیه کرده ماشین خارجی سوار شوم چون ممکن است لرزش ماشینهایی مثل پیکان سبب قطع نخاع شود اما من قبول نمیکردم تا اینکه ناچار به تعویض ماشین شدم ولی ماشین خارجی نخریدم و به جای آن همین ماشین تولید ملی را که نسبت به پیکان لرزش کمتری داشت خریدم.
نکته بنده این بود که در متهم کردن یک امام جمعه یا یک مسئول دیگری به اشرافیگری صحیح نیست به تک گذارههایی مثل منزل و ماشین استناد شود.
شرح حال
در مورد امام جمعه انقلابی جدیدی که عرض کردم در خانه امام جمعه سابق مستقر شدهاند و... یکی از اساتید
مشابه این ماجرای دومی که ایشان نقل کردند در سالهای اول طلبگیام رخ داد.
آن زمان بحثی بین دوستان عدالتخواه رخ داده بود که کدام مسئول و شخصیتها چه ماشینهایی سوار میشوند.
روزی آقای رسایی را در حرم دیدم، به او گفتم آقای رسایی عزیز شما که روحانی هستی، نماینده حزبالهی هستی چرا ماشین مثلا ۱۵۰ میلیونی سوار میشی؟
آن زمان ماشین او خیلی گران بود.
گفت: اولا این ماشین رو وقتی که من خریدم ۵۰ و خوردهای بود الان گرون شده، ثانیا من جانبازم ماشینم باید دنده اتوماتیک باشه و خلاصه توضیحات دیگری هم داد که قانع کننده بود.
البته من آن زمان تا از خودش نپرسیدم جایی نگفتم، موقع پرسیدن هم با لحن ملایم و واقعا سوالی پرسیدم.
متاسفانه ما در فضای مطالبهگری بعضا استفهامهایمان توبیخی است که همراه با حکم کردن است و بایست استفهام حقیقی باشد.
شرح حال
صحبتهای حجتالاسلام رفیعی پیرامون انحرافاتی که حسن آقامیری به خورد جوانان میدهد. ....... به دوستی
https://www.instagram.com/tv/CBSkG_RgKSv/?igshid=1jww8ptf1t448
پیشنهاد حجتالاسلام رفیعی تشکیل نهادی برای پاسداری از ذهن مردم در مقابل شبهات است.
ایشان شبهات را به ویروسهای خارجی و شبهافکنان را به بیماران تشبیه میکنند که باید همانطور که وزارت بهداشت پروتکلهایی برای حفاظت از مردم مقابل ویروسها و بیماران طراحی و اجرا میکند، نهادی چنین کارهایی انجام دهد.
اما واقعا باید پرسید مقوله فکر هم مثل مقوله بیماری است و این تشبیه مع الفارق نیست؟
آن کسی که شما میخواهید جلو او را بگیرد چون بیمار فکری است، خود را بیمار نمیداند و اتفاقا او شما را بیمار میداند. حامیان و طرفدارانش نیز چنین هستند و تا وقتی آنها را اقناع فکری نکنیم، محدود کردن با توجه به رسانههای مختلف امروزه فایده خاصی ندارد.
امروزه که رسانههای مختلفی در دست همه ما است همه میتوانند رسانه باشند و همانطور که برخی شبهه میکنند نیروهای مؤمن و عالم نیز میتوانند خیلی راحتتر از گذشته به آنها جواب دهند.
یک موقع رایتل و امکان گفتگوی تصویری که آمد خواستیم آن را محدود کنیم و شاید اگر میتوانستیم خوب بود، نمیدانم! ولی واقع چنین است که زمانه منتظر ما نمیماند و مقابل برخی امور نمیتوان ایستاد.
شاید اعمال محدودیتهای سیستمی و فیلترینگ تا مقداری خوب و کارآمد باشد اما نسخه اصلی مواجه همین کاری است که جناب حجتالاسلام رفیعی در عمل انجام دادند، یعنی پاسخ دادن مستدلی که از ایشان به آقا میری در فضای مجازی منتشر شد.
حتی شاید بتوان گفت کسانی که شبهه افکنی میکنند فضای خوبی برای نیروهای مؤمن فراهم میکنند که بتوانند بحثهای خوب و عمیق را مطرح کنند و اگر نبود درگیر شدن مردم با شبهات ما این فرصت را نداشتیم.
📌و خلاصه اینکه مقوله فکر متفاوت از مقوله جسم است و برخورد با آن باید از جنس خودش باشد، محدودیتهای سیستمی باید باشد ولی عملا چندان کارآمد نیست و اثر گذاری زیادی ندارد، امکان مقابله با شبهات با وجود رسانههای نوپدید بسیار راحت و فراگیرتر است و آخر اینکه به خود این شبهات میتوان نگاه فرصت محور نیز داشت.