🎙عید بت شکنان انقلابی...
🔰سید روحالله موسوی خمینی:
🔻فرا رسيدن عيد بزرگ اسلامى قربان را به همه مسلمين تبريك عرض مىكنم. عيدى كه انسانهاى آگاه را به ياد قربانگاه ابراهيمى مىاندازد؛ قربانگاهى كه درس فداكارى و جهاد را در راه خداى بزرگ به فرزندان آدم و اصفيا و اولياى خدا مىدهد.
🔻عمق جنبههاى توحيدى و سياسى اين عمل را جز انبياى عظام و اولياى كرام- عليهم الصلوة و السلام- و خاصّه عباداللَّه كس ديگرى نمىتواند ادراك كند. اين پدرِ توحيد و بت شكنِ جهان به ما و همه انسانها آموخت كه قربانى در راه خدا، پيش از آنكه جنبه توحيدى و عبادى داشته باشد، جنبههاى سياسى و ارزشهاى اجتماعى دارد.
🔻به ما و همه آموخت كه عزيزترين ثمره حيات خود را در راه خدا بدهيد و عيد بگيريد. خود و عزيزان خود را فدا كنيد، و دين خدا را و عدل الهى را برپا نماييد. به همه ما، ذريّه آدم، فهماند كه «مكّه» و «منى» قربانگاه عاشقان است. و اينجا محل نشر توحيد و نفى شرك؛ كه دلبستگى به جان و عزيزان نيز شرك است.
🔻به فرزندان آدم درس آموزنده جهاد در راه حق را داد كه از اين مكان عظيم نيز فداكارى و از خودگذشتن را به جهانيان ابلاغ كنيد. به جهانيان بگوييد در راه حق و اقامه عدل الهى و كوتاه كردن دست مشركان زمان بايد سر از پا نشناخت، و از هر چيزى حتى مثل اسماعيل ذبيحاللَّه، گذشت. كه حق جاودانه شود.
🔻اين بتشكن و فرزند عزيزش، بت شكن ديگر، سيد انبيا، محمد مصطفى- صلىاللَّه عليه و آله و سلم- به بشريت آموختند كه بتها هرچه هست بايد شكسته شود؛ و كعبه، كه امّالقُرى است، و آنچه از آن بسط پيدا كرده تا آخرين نقطه زمين، تا آخرين روز جهان، بايد از لوث بتها تطهير شود.
🔻بت هرچه باشد، چه هياكل، چه خورشيد، چه ماه، و چه حيوان، و انسان. و چه بتى بدتر و خطرناكتر از طاغوتهاى در طول تاريخ از زمان آدم صفىاللَّه، تا ابراهيم خليلاللَّه، تا محمد حبيباللَّه- صلىاللَّه عليهم و آلهم اجمعين- تا آخرالزمان كه بتشكن آخر از كعبه نداى توحيد سر دهد.
🔻مگر ابرقدرتهاى زمان ما بتهاى بزرگى نيستند كه جهانيان را به اطاعت و كرنش و پرستش خود مىخوانند، و با زور و زر و تزوير خود را به آنان تحميل مىنمايند؟
كعبه معظّمه يكتا مركز شكستن اين بتهاست. ابراهيم خليل، در اول زمان، و حبيب خدا و فرزند عزيزش مهدى موعود- روحى فداه- در آخر زمان، از كعبه نداى توحيد سردادند و مىدهند.
📝پيام امام خمینی(ره) به مسلمانان ايران و جهان- صحيفه امام ج ۱۸ صص: ۸۶-۸۸؛ ۱۲شهریور ۱۳۶۲.
@sharh_hal
هدایت شده از تریبون مستضعفین
⭕️ عید قربان، عیدِ نفیِ آقازادگی
🔹عید قربان، بر خلاف آنچه بعضی پنداشتهاند، اتفاقاً یکی از سیاسیترین اعیاد اسلام است و یکی از مهمترین شاخصهای جامعه دینی را به رخ میکشد. شاخصهای که اتفاقاً در جامعه امروز ایران هم محل بحث است.
🔹ابراهیم پس از آن که از فرزندش میگذرد و عملاً ثابت میکند دستور خدا را بر رابطه پدر_فرزندی ترجیح میدهد، به مقام امامت میرسد، «وَ إِذِ ابْتَلی إِبراهیمَ ربّه بِکلماتٍ فأتمهنّ قالَ إِنّی جاعِلُک لِلنّاسِ إِماماً » جالب اینجاست که ابراهیم میپرسد حالا که به این مقام رسیدم این اعتبار و جایگاه از طریق ژن به خانواده و بازماندگانم هم میرسد؟ «قالَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتي »؟ و پاسخ میرسد که «قالَ لا يَنالُ عَهْدِي الظَّالِمينَ»
یعنی: خیر، با آقازادگی نمیشود ادعای سروری کرد و اگر فرزند ابراهیم هم باشی و از موازین عدالت فاصله بگیری، حق نداری از اعتبار خانوادگی خرج کنی و در جایگاه تمشیت امور جامعه قرار بگیری. عید قربان، عید نفی آقازادگی و تاکید بر مناسبات عادلانه در سازماندهی جامعه دینی است.
🔹با این تفصیل، اتفاقاً نسبت عید غدیر و قربان هم آشکار میشود و نام گذاری «دهه ولایت» معنا و منطق روشنتری پیدا میکند. حکومت و جایگاه سرپرستی و رهبری جامعه، مبتنی بر عهدی ملکوتی است و به علی علیه السلام که عادلترین شخصیت امت است، «اختصاص» دارد که او هم ابراهیم دیگری است چرا که ده فرزندش یکی پس از دیگری به قربانگاه میروند و عملاً اثبات میکنند که در انجام رسالت الهی از مسموم ومقتول شدن ابایی ندارند.
🔹فرزندان رسول خدا از حضرت زهرا سلام الله علیها تا امام حسن عسکری علیه السلام به شهادت رسیدند تا خدا به فرشتگانش فخر کند که ببینید عهد مرا چه ظلم ستیزان فداکاری به دوش گرفتند. عید قربان عید امامت است و عید غدیر عید قربانی شدن و فداکاری برای اهداف مکتب.
✍️ #وحید_جلیلی
🌹 اعیاد بر همه عدالتخواهان مبارک
http://Eitaa.com/teribon_ir
الکاظمی: به آمریکا گفتیم به حضور نظامی شما نیازی نداریم
نخست وزیر عراق:
🔹ما به طرف آمریکایی گفتیم به حضور نظامی شما نیازی نداریم و تنها بر آموزش و اقتصاد در ارتباط با شما تمرکز میکنیم.
🔹انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق ۶ ژوئن سال ۲۰۲۱ (۱۶ خرداد ۱۴۰۰) برگزار خواهد شد.
tn.ai/2318242
@TasnimNews
شرح حال
الکاظمی: به آمریکا گفتیم به حضور نظامی شما نیازی نداریم نخست وزیر عراق: 🔹ما به طرف آمریکایی گفتیم ب
در سقف انتظار الکاظمی هم انحراف بزرگی وجود دارد.
همکاری با آمریکا در زمینه اقتصاد و آموزش هدف غایی حضور نظامی آمریکاییها در عراق است و وقتی این هدف تأمین شود، حضور یا عدم حضور آمریکا اهمیت خاصی ندارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا که آقای نعمتزاده اینطور مظلومانه دم از بدهی صرفا تجاری دخترشان و نداری خودشان میزنند به نظرم باید پرسید پس اینها چیست؟👇
آقای نعمتزاده که به وزیر ۱۰۰۰ملیاردی معروف بود با بیش از ۳۳ ابر شرکت خصوصی با صدها میلیارد سرمایه، بر گلوگاه اقتصادی کشور یعنی وزارت صنعت، معدن و تجارت مسلط شده بود، حالا سخن از نداری و سهیم نبودن در هیچ صنعتی میزند!
📝تصویر فوق نمودار ۲۴ شرکت بسیار بزرگ از شرکتهای تیم نعمتزاده میباشد که با وزارت صنایع کار میکنند. در این ۲۴ شرکت ۹ نفر از مسئولان ارشد دولت و ۲ دختر آقای نعمت زاده و ۲ دختر دیگر به صورت شبکهای پخش شده و این شرکتها را پیش میبرند.
فراموش نمیکنیم که از افتخارات آقای نعمتزادن حذف شفافیت در اقتصاد است. ایشان با تعلیق سامانههای ضد قاچاق «ایران کد» و «شبنم»، حذف طرحهای اولویتبندی کالاهای وارداتی و عقیم کردن سامانه نظارتی پرتال ارزی و... بستر استفاده از قدرت دولتی و رانتهای دولتی را روز به روز بیشتر و بیشتر فراهم کرد.
22.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم خطبه مرحوم #هاشمی با عنوان مانور تجمل پس از سالها منتشر شد.
اصل این حرفها بجز عبارت «باید مانور تجمل داد» حرفهای درستی است اما مساله اینجاست که ما در چه مقام و سطحی این مباحث را مطرح کنیم؟
یک زمان درسطح توصیه فردی و در مقام استاد اخلاق این مباحث در کنار روایات و توصیههای ترک دنیاگرایی و حب دنیا گفته میشود؛
یک زمان هم در سطح یک سیاستگذاری اجتماعی از سوی حکومت و توصیه اجتماعی به مومنین ودعوت آنان به ترک زهد و مانور تجمل! گفته میشود.
این یک ریل گذاری اشتباه بود، مسیری که وقتی در سطح کلان حکومتی دنبال شد، تغییرات گسترده فرهنگ اجتماعی را به دنبال آورد و تا سالیان سال تاثیرات منفی آن در جامعه باقی ماند.
@sharh_hal
شرح حال
فیلم خطبه مرحوم #هاشمی با عنوان مانور تجمل پس از سالها منتشر شد. اصل این حرفها بجز عبارت «باید مان
در مورد این خطبه نکاتی باید عرض شود:
جملات معروفی متأسفانه به مرحوم آقای هاشمی با عنوان دعوت مردم به مانور تجمل نسبت داده شده است که در رسانههای مختلف هم سالهاست زیاد تکرار شده و چندسال قبل هم بنده هرچقدر فحص کردم مستند قابل اتکایی برای آن نیافتم. در این رابطه میتوانید متن زیر را بخوانید:
https://www.jamaran.news/بخش-پروفایل-182/716554-از-اشتباه-تاریخی-در-زندگی-نامه-رسمی-رهبری-تا-نمازجمعه-هاشمی-در-روز-پنج-شنبه
در باب پست قبل نیز بنده چون مستند درستی برای مطالب مشهور نیافته بودم، نقد خود را صرفا ناظر به همین خطبه موجود و مستند نوشتم.
البته با اطلاعاتی که برخی عزیزان ارسال کردند متوجه شدم مطالب مشهور از اساس ساختگی بوده است.
این چند روز با کتابی به اسم آن سوی مرگ آشنا شدم، کانالی هم در ایتا با نام این کتاب یافتم که صوتهای حجتالاسلام مصطفی امینی خواه در حاشیه و توضیح مطالب این کتاب در آن قرار داده شده و مطالب آن بسیار شنیدنی است.
مطالعه این کتاب و استفاده از صوتهای جناب امینیخواه را به همه دوستان عزیرم توصیه میکنم.
آمریکای یعنی یک تاریخ جنایتکاری و تضییع حقوق ملتها حتی ملت خودش، یعنی یک تاریخ مداخله در امور ملتهای دیگر و به استعمار کشاندن آنها.
وزیر خارجه آمریکا برای تسلیت به مردم لبنان پیام خود را به حریری میدهد که پیام آن روشن است، یعنی گزینه ما برای اصلاحات بازگشت به حریری است.
هدف آنها از به هم ریختن اوضاع اقتصادی لبنان و حالا هم مستمسک قرار دادن این انفجار و شوک وارده به لبنان، موج سواری برای مسلط شدن بر لبنان و ضربه زدن به مقاومت است.
با توجه به اینکه این جماعت عادت به موج سواری دارند و تجربه ثابت کرده است، بسیار محتمل است که موج را هم خودشان درست کردهاند.
🔰 این رد پاها را دنبال کنید...
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی تحت عنوان «این رد پاها را دنبال کنید»، نوشت: ابتدا، این چند خبر مستند را مرور کنید و سپس درباره نتیجهای که از مجموع آنها گرفته شده است، قضاوت کنید:
- انفجار مهیب عصر سهشنبه بیروت در انبار شماره ۱۲ این شهر بندری اتفاق افتاده و تاکنون بیش از ۱۰۰ کشته و ۵۰۰۰ مجروح برجای گذاشته و این درحالی است که هنوز تعداد قابل توجهی از قربانیان زیر آوار هستند و جستوجو برای یافتن کشته شدهها و مجروحان ادامه دارد.
- در سال ۲۰۱۴ میلادی -۶ سال قبل- کشتی روسوس که با پرچم مولداوی از باتومی گرجستان به سوی موزامبیک میرفت در آبهای مدیترانه و در نزدیکی سواحل بیروت دچار نقص فنی میشود و در بندر بیروت پهلو میگیرد. این کشتی حامل ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم بود.
- مقامات لبنانی بعد از بازرسی کشتی و پیبردن به محموله آن، کشتی را متوقف میکنند و سپس کاپیتان و ۴ خدمه آن را بازداشت و به بقیه اجازه بازگشت به کشورهایشان را میدهند.
- مقامات لبنانی برای پیشگیری از خطر احتمالی تصمیم میگیرند محموله را به یکی از انبارهای بندر بیروت منتقل کنند تا برای فروش و یا انتقال آن به کشور مبدأ اقدام شود و در پی این تصمیم ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم به انبار بزرگ شماره ۱۲ بندر بیروت منتقل شده و دپو میشود.
- در فاصله زمانی میان توقف کشتی روسوس در بندر بیروت و انتقال محموله نیترات آمونیوم به انبار شماره ۱۲ تا زمان انفجار هولناک عصر سهشنبه، بارها مقامات بندر بیروت با اشاره به مخاطرهآمیز بودن محموله دپو شده، خواستار انتقال و یا اتخاذ تدبیر دیگری برای پیشگیری از خطر احتمالی آن شده بودند که ظاهراً به این درخواستها توجه چندانی نشده است!.
- بندر بیروت که اکنون به ویرانه تبدیل شده است اصلیترین بندر تجاری لبنان بود و سالانه بیش از ۳ هزار کشتی در آن پهلو میگرفته و عمدهترین مرکز واردات و صادرات لبنان بوده است. بیشترین و تقریباً نزدیک به تمامی ذخایر گندم، دارو، مواد غذایی و مایحتاج روزانه مردم لبنان در انبارهای این بندر نگاهداری میشد که در اثر انفجار از بین رفته است. بیش از ۳۰۰ هزار نفر از مردم بیروت خانه و کاشانه خود را از دست داده و آواره شدهاند. بیمارستانها تخریب شده و چند بیمارستان باقی مانده نیز به بیماران کرونایی اختصاص دارد که به ناچار تعداد فراوانی از آنها را برای مداوای مجروحان تخلیه کردهاند. بیش از ۵ میلیارد دلار برآورد اولیه خسارات است که با توجه به شرایط کنونی لبنان، تحریمها و کاهش ارزش پول این کشور، بر ابعاد فاجعه میافزاید.
- دولت لبنان مدتی بعد از پهلو گرفتن کشتی روسوس با توجه به مخاطرهآمیز بودن محموله کشتی که قابلیت اشتعال و انفجار زیادی داشت به صاحبان و وکلای این کشتی اعلام میکند که میتوانند کشتی و محموله آن را به مقصد و یا مبدأ بارگیری بازگردانند، ولی نه صاحبان کشتی روسوس و نه وکلای آنها به این دستور توجهی نمیکنند و کشتی در بندر بیروت رها شده باقی میماند! این درخواست بیش از ۳بار به صاحبان کشتی و وکلای آنها ابلاغ میشود و نتیجهای به دست نمیآید و آنها همواره از تحویل کشتی و محموله آن خودداری میورزند! و این سؤال در میان است که چرا اصرار داشتهاند این محموله خطرناک و قابل انفجار در بیروت باقی بماند؟! و اگر موضوع در چارچوب تجارت بوده است چرا صاحبان کشتی از تحویل گرفتن کشتی و حمل محموله ۲۷۵۰ تنی آن که به مقصد موزامبیک بارگیری شده و در اسناد این محموله نیز آمده است، خودداری ورزیدهاند؟!
- در گزارشهای بندر بیروت از پهلو گرفتن کشتی روسوس که اعلام شده به علت نقص فنی در آبهای ساحلی لبنان بوده است، اشارهای به نوع نقص فنی نشده است. این نکته از آن جهت حائز اهمیت است که بندر بیروت در مسیر تجاری گرجستان به موزامبیک نبوده است و این احتمال را قوت میبخشد که نقص فنی روسوس بهانهای برای پهلو گرفتن در بندر بیروت بوده است! مخصوصاً آنکه کشتی یاد شده حتی بعد از برطرف شدن نقص فنی نیز حاضر به ترک بیروت نشده و این تاخیر سؤالبرانگیز را تا تخلیه کامل محموله مخاطرهآمیز ۲۷۵۰ تنی نیترات آمونیوم و دپوی آن در انبار شماره ۱۲ بندر بیروت ادامه داده است!
- سندی که از وزارت دفاع (بخوانید وزارت جنگ) رژیم صهیونیستی منتشر شده و به صورت عکس هوایی است نشان میدهد که محل انبار شماره ۱۲ بندر بیروت یعنی انباری که ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم در آن دپو شده بود، در سال ۲۰۱۸ به عنوان یکی از اهداف حمله جنگندههای رژیم صهیونیستی علامتگذاری شده است!
- در فرهنگ سیاسی و نظامی از عملیاتی یاد میشود که دشمن علیه حریف به کار میگیرد ولی بنا به دلایلی، از جمله ترس از انتقام و عملیات مقابله به مثل، ترجیح میدهد اولاً سند مشخصی باقی نگذارد که از انتساب عملیات به او حکایت کند و ثانیاً؛ به طور ضمنی و از زبان دیگران احتمال...