امروز ظهر مسجد امام جماعت بودم،
بعد از نماز قرار شد ربع ساعتی صحبت کنم، گفتم: همه نامزدهای حاضر در صحنه شخص خودشان سالم و پاک دست هستند الحمد لله اما انتخابات ریاست جمهوری انتخاب یک فرد نیست، انتخاب یک تیم و گفتمان است، در این انتخابات هم دو گفتمان اصلی مقابل هم گفتمان متمایل به غرب و نسخههايش و گفتمان متمايل به اسلام و نسخههايش است.
شما آقاي پزشكيان را نبينيد در مناظرات و تلوزيون 5 خط مطلب را هي تكرار ميكند كه يكي اش پيروي از برنامه هفتم و نظرات رهبري است! برويد ستادش و حاميانش را كه فردا از اينها ميخواهد دولت تشكيل شود را هم ببينيد.
ببينيد كه محمدرضا خاتمي برادر سيد محمد خاتمي ميآيد ميگويد ما براي تاييد مشروعيت نظام يا خوش آمد كسي (منظور رهبر است) پاي صندوقها نميآييم، ببيند سيد محمد خاتمي كه فيلم پر می کند و می گوید ما انتخاب قبلی را تحریم کردیم ولی این را نه و دعوت می کنیم پای صندوق بیایید.
میدانید چرا اینها این بار دعوت میکنند؟ چون امید دارند رای بیاورند و چرا دفعات قبل انتخابات را تحریم می کردند؟ چون امید نداشتند رای بیاورند، پس مشکل در انتخابات و صحت آن و روندش نیست، مشکل در خودشان است! انتخابات و رأی مردم را تضعیف و تحریم میکنند.
انتخابات و دموکراسی را قبول دارند هر وقت به نفعشان باشد!
اما ما اولویت اول ما مشارکت مردم است چون هر دولتی روی کار بیاید چه پزشکیان چه قالیباف چه جلیلی با پشتوانه قوی است که میتواند کار کند، اما اولیت دوم ما رأی آوری دولتی است که ادامه راه دولت شهید رئیسی را بدهد نه ادامه راه دولت روحانی!
ستاد آقای پزشکیان شده است ستاد دولت روحانی! همان حرفها همان اشخاص آمدهاند ولی با نام پزشکیان، در مقابلش جریان انقلابی است چه آقای قالیباف چه جلیلی که هر دو راه شهید رئیسی در خدمت به مردم و محرومان و تلاش و رونق دادن اقتصاد را دنبال میکنند.
بعد از آنكه صحبتها تمام شد و بلندگو را قطع كردم، يك نفر پرسيد حاج آقا حالا نگفتيد به كي رأي بديم و اصلح چه کسی است؟! گفتم هردو گزینه قالیباف و جلیلی خوب هستند و انتخاب بین خوب و خوب تر است ولی بنده جلیلی را با فاصله خوبتر میدانم. بعد از این حرف طرفداران جلیلی صلوات جلیلی فرستادند😊 ولی بنده خدایی که طرفدار قالیباف بود ناراحت شد و شروع کرد نقد جلیلی و اینکه کجا بوده؟ ما که ندیدمش و... کمی جو داغ شد و غیر رسمی بحث طرفدران جلیلی کشید به اینجا که جریان غربگرا اگر قالیباف برود دور دوم که خیلی بعید است خیلی حاشیه برای تخریب او و رای آوری به این بهانه برای خودش دارد ولی جلیلی سفید است و چیزی برای تخریبش ندارند. خصوصا که جلیلی الان جلوتر است و قطعا او میرود دور دوم حالا شما میتوانی به نماینده جریان انقلاب را با پشتوانه ضعیفتری بفرستی دور دوم.
نکته جالب برخلاف برخی برچسپها که به جلیلیها زدند برایم این است که تا الان چند جا که در گفتگوها بین طرفداران جلیلی و قالیباف اختلاف نظر شده از سوی جلیلیها نقد قالیباف را ندیدهام ولی از سوی قالیبافیها نقد بلکه توهین هم شنیدهام! در مشهد یکیشان میگفت با دو پا نمیشود کشور را اداره کرد این آقا میخواهد با یک پا کشور را اداره کند؟! گفتم: یک پایش را برای دفاع از دین و این کشور داده، پای دیگرش را هم لازم شود میدهد. این افتخارش است نه نقصش!
البته با این چند مورد نمیشود حکم کلی داد ولی نمونهای بود از اینکه برچسپی که به جلیلیها میزنند درست نیست.
🔗با شرح حال همراه شوید.
بعلاوه یک.mp3
503.8K
📣 "وعدهٔ صادق" اینبار پای صندوق رأی♨️
🗳 این بار هم اقتدار ایران را به رخ دنیا میکشانیم✌️
@abbasivaladi
@sharhe_hal
رفتم آرایشگاه شلوغی در پایین شهر که مذهبی هم بودن، سر بحث را که باز کردم دیدم اینها رای به هیچکی نمیدن، البته پشت کشور رو هم خالی نمیکنن و رأی سفید میدهند!
البته برخیشون میگفتن اگه احمدی نژاد میآمد، شل میشدیم برای رأی دادن بهش!
نه اصلاح طلب به اونها سر زده بود نه اصولگرا و طعم فقر و گرانی را چشیده بودند، از رسانههایهای جمهوری اسلامی و آمارهای رسمی آن تاثیری نمیگرفتند، میگفتند درون زندگی باید آمارها را ببینیم، معتقد بودند بدترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی دولت رئیسی بوده چون همه چیز چندبرابر گران شده، هیچ آماری هم قبول نداشتند.
نگاهشان کاملا به ساختارهای نظام منفی و فاسد بود، اعتقادات مذهبیشان مانع گرایششان به غربگراها بود ولی انقلابی هم نبودند.
این طیفها را جز با حضور فعال و جهادی و به همکاری کشاندنشان در کارهای اجتماعی و رشد دادنشان در این فضاها نمیشود جذب کرد.
این محله از قدیمیترین و مذهبیترین محلات قم است!
@sharhe_hal
توی هر گروهی میری یه عالمه نظرسنجی جدید ریختن بیرون با اسامی عجیب!
جالبترینش یک نظرسنجی بود که از روی یه کاغذ عکس گرفته بودند و نوشته بودند نظرسنجی وزارت اطلاعات!
@sharhe_hal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتخاباتشون هم انتصاباته!
@sharhe_hal
...
✍️برجام تصمیم نظام بود...
🔻 وقتی از عملکرد روحانی و سیاستی که پزشکیان و دیگر اصلاح طلبان در قضیه برجام داشتند، انتقاد کنی، یک جواب مرسوم آنها این است که برجام تصمیم نظام بود، دولت روحانی فقط مجری بود.
این هم یکی از تحریفهای دیگر آنها است. اگر رهبری را به عنوان راهبر و سیاستگذار اصلی نظام قبول دارید به این صحبتهای ایشان در ۲۵ خرداد ۹۵ در زمان دولت روحانی مراجعه فرمایید تا معلوم شود که چقدر این ادعا بیپایه است:
👈 «یک تصوّر غلطی در اینجا وجود دارد و آن این است که «ما با آمریکا میتوانیم کنار بیاییم؛ با آمریکا کنار بیاییم و مشکلات را حل کنیم»! خب این تصوّر، تصوّر درستی نیست. ما نمیتوانیم به توهّم تکیه کنیم، باید به واقعیّتها تکیه کنیم...
از لحاظ منطقی، نظامی مثل جمهوری اسلامی ایران هرگز مورد محبّت و ملاطفت نظامی مثل آمریکا قرار نمیگیرد؛ ... رفتارهایشان؛ از پنجاه سال پیش، شصت سال پیش، از ۲۸ مرداد، بعد از آن در دوران رژیم طاغوت، بعدش از اوّل انقلاب تا امروز، شما نگاه کنید ... در رژیم طاغوت، آمریکا بهعنوان یک ثروت نگاه میکرد به رژیم پهلوی، درعینحال ضرباتی که در همان دوران از سوی آمریکا به ایران وارد شده ضربات کاری و مؤثّری است ... بعد از انقلاب هم... از روز اوّل شروع کردند به خباثت و عناد و تا امروز هم ادامه دارد؛ [پس] بحثِ سوء تفاهم نیست. یکوقت بین دو دولت سوء تفاهم هست، خب با مذاکره حل میشود؟ یکوقت اختلاف سر یک منطقهی ارضی است، مثلاً فرض کنید که این قسمتِ مرز این قدرش مال من است، این قدرش مال تو است، خب این را با مذاکره میتوانند حل کنند، پنجاه پنجاه تمامش کنند؛ اینجا مسئلهی پنجاه پنجاه نیست؛ مسئلهی اصل موجودیّت جمهوری اسلامی است و با مذاکره حل نمیشود، با رابطه حل نمیشود؛ این تصوّر، تصوّر درستی نیست. آنچه قدرت و استقلال و پیشرفت ناشی از اسلام و منطبق با اسلام در دنیا بهعنوان یک پدیده به وجود آورده، برای استکبار -مظهر استکبار، آمریکا است- قابل قبول نیست؛ این یک تصوّر غلطی است که ما خیال کنیم حالا میشود بنشینیم با آمریکاییها، بگوییم آقا بیایید یکجوری با همدیگر مصالحه کنیم. مصالحه به این است که شما از حرفهای خودتان بگذرید.
من دو سه سال قبل از این در اوایل این قضیّهی مذاکرات هستهای، گفتم آمریکاییها از همین الان به ما بگویند اگر جمهوری اسلامی تا کجا عقبنشینی کند، آنها دیگر دشمنی نمیکنند؛ این را بگویند. اگر مسئلهی هستهای حل شد، دیگر قضیّه تمام است؟ خب حالا قضیّهی هستهای حل شده، ببینید تمام است قضیّه؟ قضیّهی موشکها پیش آمد؛ قضیّهی موشکها حل بشود، قضیّهی حقوق بشر است؛ قضیّهی حقوق بشر حل بشود، قضیّهی شورای نگهبان است؛ قضیّهی شورای نگهبان حل بشود، قضیّهی اصل رهبری و ولایت فقیه است؛ قضیّهی ولایت فقیه حل بشود، قضیّهی اصل قانون اساسی و حاکمیّت اسلام است؛ اینها است، دعوا سر چیزهای جزئی نیست. بنابراین این تصوّر، تصوّر غلطی است...
افرادی بودهاند از دوستانی که از روی عقیده و علاقه فکر میکردند که این کار میشود، ...[امّا] بعد خود آنها اعتراف کردند -نه پیش من، [بلکه] در غیاب و در جلسات رسمیِ تصمیمگیر- که استدلالی که فلانی میکند جواب ندارد...
این را توجّه داشته باشید و بدانید؛ سیاست اساسی آمریکا هضم قدرتها و سیاستهای دنیا در معدهی سیاستهای آمریکایی است، این مخصوص [ما نیست]. حالا ما از جهت دشمنی یک خصوصیّتی داریم که با ما یک دشمنی خاصّی وجود دارد ... الان هم همین نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا، این دو نفر، با هم مسابقه گذاشتهاند سر اینکه بگویند آمریکا آقای جهان است، سَرور جهان است، همهکارهی جهان است. ... سیاست این است. خب، این دشمن است دیگر، با این چهجور میشود کنار آمد؟...
ادامه👇
https://eitaa.com/sharhe_hal/6439
ادامه👇
بعضی خیال میکنند دشمنیهایی که با ما میشود بهخاطر این است که ما ستیزهگری کردهایم؛ ما دائماً انگشت در چشم اینها کردهایم، [لذا] اینها از این جهت با ما دشمنی میکنند؛ نه، این هم خیال غلطی است،... ما شروعکننده نبودهایم. ... آنها از همان اوّل شروع کردند: با بدگویی، با تحریم، با طلبکاری، با پناه دادن به دشمن ملّت ایران؛ شروعکننده آنها بودند. وانگهی فقط آمریکا که نیست، کشورهای دیگر [هم هستند]؛ حالا مثلاً فرض بفرمایید جمهوری اسلامی نسبت به فرانسه چه ستیزهگریای کرده؟ ... در قضیّهی هستهای بدترین موضع را فرانسویها [گرفتند]- ما با فرانسویها چهکار کرده بودیم؟ ستیزهگری کرده بودیم؟ حال یک کشور کوچکی مثل هلند مثلاً؛ در هر قضیّهای که شما نگاه کنید از قضایایی که پای جمهوری اسلامی به میان است، در آن لیست و فهرست دشمنها، یکیاش هلند است! حالا ما با هلند چهکار داشتیم؟ ... بحث این نیست که ما با آنها دشمنی و ستیزهگری کردیم. مثلاً فرض بفرمایید کانادا روابطش را با ما قطع کرد. ما با کانادا دشمنی کرده بودیم؟ ستیزهگری کرده بودیم؟ قضیّه این نیست، قضیّه چیز دیگری است. ما خودمان را نباید فریب بدهیم و بگوییم «آقا، ما دشمنی نکنیم تا آنها دشمنی نکنند»؛ نه، انگیزههای دیگری وجود دارد؛ مسائل دیگری پشت پرده است.»
🔗با شرح حال همراه شوید.
📸 توصیه آیت الله جاودان به مردم جهت پیروزی جبهه انقلاب در انتخابات
🔹 تا قبل از انتخابات سه خط حرز بقیة الله الاعظم(عج) را دائم بخوانید و به امام زمان(عج) توسل کنید.
@saeedism
@sharhe_hal
بنده به جهت سابقه خودم در کار پژوهشی اطمینان داشتم که حجم عظیم تألیفات و مقالات معتبر ذکر شده برای دکتر قالیباف در کنار کار اجرایی امکان پذیر نیست و این رزومه را ارائه کردن از سوی حامیانشان مقابل دکتر جلیلی بی تقوایی است.
اما چندین نفر از دوستان پیام دادند که بعید نیست و این خودش اتهام بیسند است، پس از جهت احتیاط آن طعنه را پاک کردم و از آن عذرخواهی میکنم.
@sharhe_hal
اعلام رای دادن آیتالله جاودان به قالیباف تایید شد و در کانالشان نیز گذاشتند.
@sharhe_hal
از عصر دیروز حجم گستردهای از آمارسازیهای دروغ بیرون آمد و الان معلوم شد همه دروغ بوده و جلیلی با فاصله از دیگر نامزدها جلو بوده است.
دقایق آخر شب گذشته باز به دروغ به صورت گسترده انصراف جلیلی را اعلام کردند.
چیزهای دیگری هم بود که الان زمان بیانش نیست.
اما به نام خدایی که بزرگتر از اتاقهای جنگ روانی است با اطمینان به دکتر سعید جلیلی رأی خواهم داد.
حمیدرضا باقری
@sharhe_hal
میگن جلیلی لج بازه چون توی حکمیت چهارشنبه، بزرگان! مصلحت دیدن و بهش گفتن بکش کنار، به نفع جبهه انقلابه و نکشیده!
خب مگه قرار نبود اونی که رأی و اقبال کمتری به او هست کنار بکشه؟!
حالا جلیلی لج بازه که کنار نکشیده!
رأی مردم را وتو کردن و قیم شدن برای مردم اینجاهاست که معلوم میشه!
تجربه مصلحت سنجی بزرگان انقلاب از جنس همونهایی که لیست مجلس را با رئیس دفتر خانمش و داماد و... بستند را در انتخابات مجلس و دیگر شهرها تجربه کردیم و رأی مردم به این بزرگتریهای چهل و اندی ساله را هم شما تجربه کردید!
#دلم_برای_جلیلی_سوخت
@sharhe_hal