فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فتاح: حریف نیروهای مسلح نميشويم؛ ارتش منطقهای خوب در کوهک را تصرف کرده است و سپاه ملک ۲۰۰ میلیاردی در جماران را پس نمیدهد.
شرح حال
فتاح: حریف نیروهای مسلح نميشويم؛ ارتش منطقهای خوب در کوهک را تصرف کرده است و سپاه ملک ۲۰۰ میلیارد
برای دفاع از حقوق بیت المال باید همت کرد، مشکلات سر راه است همیشه هم به علت قصد و نیت فساد نیست، در ردههای پایین مشکلاتی است، مشکلات قانونی، بروکراسی و...
در اخلاص و درستی فرمانده عزیز ارتش و بسیاری دیگر از فرماندهان ارشد ارتش شکی ندارم و ایضا فرماندهان ارشد سپاه، اما وقتی برخی امور سالیان دراز عادی و رسمی شده است به این راحتی نیست که به سرعت همهچیز اصلاح شود.
شاید بپرسید چرا زاویه و ادبیات مثل بندهای وقتی پای سپاه و ارتش به میان آمد، تغییر کرد؟
بله درست است تغییر کرد و باید تغییر کند، ما در قضاوت در مورد کسانی که به ایمان و صدق و درستی آنان ایمان داریم باید تا جای ممکن حسن ظن به خرج دهیم، در مورد افراد معمولی نیز چنین است.
ان شاء الله، بعد از این نیز شاهد خبرهای خوب احقاق حقوق مردم باشیم.
شرح حال
پاسخ خانم ابتکار به صحبتهای آقای فتاح؛ ان شاء الله ایشان پاسخ دهند و پاسخ بشنوند و نتیجه منجر شود
در اینکه این ساختمانها و سازمانها چطور ملک طلق این جماعت شده است و سالهاست به اسم امام مشغول کارهای خودشان هستند، هر بحثی است ان شاء الله در آینده ابهاماتش برطرف شود.
اما در اینکه خانم ابتکار وملاوردی به اسم حقوق زنان و نهاد خانواده با بودجه بیتالمال با تفکرات فمینیستیشان علیه زن و خانواده کارهای زیادی کردهاند هیچ ابهام و شکی نیست
هدایت شده از کشکول یک طلبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 حداد عادل؛ احمدینژاد؛ ارتش، سپاه ولیامر؛ مجمع تشخیص؛ مولاوردی، ابتکار؛
🔹 اموال بنیاد مستضعفان دست این بزرگواران چه میکند؟! مگر این بزرگواران مستضعفند که به آنها واگذار شده است؟ آیا اجرةالمثل به مستضعفین میدهند؟ چرا بعضا بعد از مطالبه، پس نمیدهند؟!
♻️ مهمتر از اینکه کارشان قانونیست یا نه؛ پس بدهند یا ندهند؛ انقلابی هستند یا غربگرا، این است که چرا در این سیستم به این راحتی چنین رانتهایی توزیع میشده است؟!
🔹 فیلم کامل بیانات جناب فتاح را مشاهده بفرمایید؛ متن را هم از اینجا ببینید: https://b2n.ir/172343
پ.ن: امیدوارم این روحیهی جناب فتاح، استدامه داشته باشد و تبلیغی و متأثر از شرائط سیاسی و انتخابات پیشرو نباشد.
بشخصه به ایشان ارادت دارم و ایشان را از مدیران پاکدست و کاردان میدانم.
حضور امثال آقایان فتاح، جلیلی و رئیسی در بدنهی نظام، نیمهی پر لیوان هستند که قطعا باید در تحلیلها لحاظ شوند.
به باور حقیر مهمترین راه برونرفت از توزیع چنین رانتهایی، نظارت عمومی و مطالبهی شفافیت است...
به امید روزهای بهتر...
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
شرح حال
فتاح: مجمع تشخیص مصلحت در زمین بنیاد مستضعفان ساختمانی ۹ طبقه بدون مجوز با امکاناتی همچون استخر ساخت
🔰 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام در پی اظهارات شب گذشته پرویز فتاح در برنامۀ گفتگوی زنده شبکه یک سیمای جمهوری اسلامی ایران، توضیحاتی به این شرح منتشر کرد:
۱- تا زمان فوت مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی، ساختمان کاخ مرمر بعنوان دفتر رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بهره برداری قرار می گرفت، پس از آن براساس تدابیر مقام معظم رهبری مبنی بر تمرکز امور مجمع (سازمانی و ساختمانی) به درخواست دبیر مجمع و موافقت معظم له مبنی بر انتقال مجمع به ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی، در مرداد ماه 1397 و در زمان ریاست مرحوم آیت الله هاشمی شاهرودی بر مجمع، ساختمان کاخ مرمر تحویل ریاست وقت بنیاد مستضعفان، جناب آقای مهندس سعیدی کیا گردید.
۲- علاوه بر ساختمان کاخ مرمر، دو ساختمان مرکز تحقیقات استراتژیک که توسط جناب آقای دکتر روحانی و سپس جناب آقای دکتر ولایتی مدیریت میشد نیز در مرداد ماه 1397 به ریاست وقت بنیاد، جناب آقای مهندس سعیدی کیا تحویل شد.
۳- پس از تحویل ساختمان های فوق الذکر به بنیاد مستضعفان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، هیچگونه بهره برداری از ساختمان های مذکور نداشته است.
با عنایت به موارد مذکور، ضمن استقبال از لزوم شفافیت در امور، از مسئولان محترم انتظار میرود در اظهارات خود دقت لازم را معمول دارند تا باعث سوء برداشت مخاطبین نگردد.
https://www.entekhab.ir/fa/news/567255
شرح حال
برای دفاع از حقوق بیت المال باید همت کرد، مشکلات سر راه است همیشه هم به علت قصد و نیت فساد نیست، در
به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری فارس، روابط عمومی پادگان کوهک پیرامون اظهارات مهندس فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در برنامه زنده «نگاه یک» در خصوص اراضی این پادگان توضیحاتی منتشر کرد.
متن توضیحات روابط عمومی پادگان کوهک به این شرح است:
۱-منظور مهندس فتاح رئیس بنیاد مستضعفان از عبارت «یک جای خوب ما در کوهک در نیروی دریایی ارتش» پادگان کوهک و ستاد نیروی دریایی ارتش بوده است که این مکان، از پیش از انقلاب اسلامی در اختیار این نیرو بوده و بعد از انقلاب نیز به عنوان ستاد فرماندهی از آن بهرهبرداری می کند.
۲- بر اساس مصوبات ابلاغی مقرر شده اراضی پادگان کوهک بالمناصفه بین نیروی دریایی ارتش و بنیاد مستضعفان تقسیم شود و در مسیر اجرای این مصوبه ستاد کل نیروهای مسلح به عنوان حَکم عمل خواهد کرد.
۳- بر این اساس تمامی عواید حاصل از اعیان اراضی پادگان کوهک (ساخت و سازهای انجام شده در محدوده پادگان) متعلق به نیروی دریایی ارتش خواهد بود و بنیاد موظف به پرداخت ارزش آن به نیروی دریایی است.
۴- پس از برگزاری جلسات متعدد در سطح نیروی دریایی ارتش و بنیاد مستضعفان و تعیین نحوه اجرای مصوبات ابلاغی از طریق بکارگیری کارشناسان منتخب طرفین بمنظور تعیین ارزش کارشناسی روز عرصه و اعیان پادگان کوهک، کارشناس منتخب بنیاد مستضعفان، منصفانه و عادلانه عمل نکرده و موجب توقف هرگونه اقدام در پرداخت ارزش واقعی حاصل از عرصه و اعیان به نیروی دریایی ارتش شد که همین امر توقف اجرای مصوبه ابلاغی را بدنبال داشت.
۵- برابر تدبیر ستاد کل نیروهای مسلح، مجدداً و بمنظور تعیین تکلیف نهایی این اراضی، یک هیئت کارشناسی سه نفره متشکل از کارشناسان ستاد کل نیروهای مسلح، نیروی دریایی ارتش و بنیاد مستضعفان در حال بررسی و ارزشگذاری واقعی عرصه و اعیان پادگان کوهک هستند که به محض اعلام نظریه و مشخص شدن ارزش کارشناسی عرصه و اعیان این پادگان، مصوبات ستاد کل نیروهای مسلح اجرایی خواهد شد.
۶- شایسته است، یک مقام مسئول ارشد در جایگاه رئیس محترم بنیاد مستضعفان، که ایشان را فردی متشرع میدانیم، پیش از هرگونه اظهار نظر، مستندات خود را تکمیل و مردم و مخاطبین را به اشتباه نیندازند.
شرح حال
برای دفاع از حقوق بیت المال باید همت کرد، مشکلات سر راه است همیشه هم به علت قصد و نیت فساد نیست، در
🔰 واکنش سردار جباری به اظهارات رئیس بنیاد مستضعفان
فرمانده سپاه ولیامر:
🔹واگذاری ملک و مکانهای مورد نیاز برای اجرای ماموریتهای این نهاد و نیز سازمانهای دیگر، بر اساس مصوبات شورای عالی امنیت ملی و شورای امنیت کشور صورت میپذیرد .
🔹ملک مذکور هم در سال ۸۱ طی فرآیندی قانونی در راستای اجرای مأموریتهای این نهاد در اختیار یگان حفاظت سپاه قرار گرفته است .
🔹پس از انتصاب آقای فتاح به ریاست بنیاد مستضعفان، در همان روز اخذ حکم مسئولیت توسط ایشان، آمادگی خود را برای واگذاری ملک جماران (که در واقع یک زمین و سوله مخروبه با کاربری پارکینگ است)، به ایشان اعلام کردم .
🔹به رغم پیشقدم بودن سپاه ولی امر برای واگذاری این مکان (ملک جماران) به بنیاد مستضعفان، تنها پس از چند روز از توافق وگفتگوی صورت گرفته، جناب آقای فتاح با ارسال نامهای آزادسازی مکان مذکور را مطالبه کردند.
🔹در حالی که از حدود دو ماه پیش در تعامل با بنیاد، توافقات قطعی برای حل و فصل موضوع استرداد این محل با معاونین ذیربط در بنیاد مستضعفان صورت پذیرفته استو
🔹انتظار میرفت معاونین محترم بنیاد، آقای فتاح را از توافقات مذکور آگاه میساختند.
✍️برکات و نورانیت صلوات...
🔰 در ایام نوجوانی که به کانون زبان میرفتم استاد زبانی داشتیم که تازه از آمریکا به ایران آمده بود و ظاهرش هم چندان مذهبی نبود، نکتهای به ما آموخت که سالها برایمان ماند و ان شاء الله باقیات الصالحات خودش نیز باشد. در مورد اینکه صلوات علاوه بر ذکر خدا و درود فرستادن بر پیامبر(ص)، پرچم دینداری ما است برایمان سخن گفت، به ما گفت چیزی به شما یاد میدهم که با آن هم اهل توحید میشوید، هم مسلمان و هم شیعه و محب امیرالمؤمنین(ع)، با صلوات فرستادن از خداوند درخواست میکنیم و نشان میدهیم اهل توحید هستیم و با درود فرستادن بر پیامبر و آل او (صلی الله علیهم اجمعین) نشان میدهیم که پیرو و محب محمد(ص) و آل او هستیم، پس صلوات را پرچم دینداری خود بدانید نه یک ذکر عادی.
🔰 در اوایل طلبگیام بود که روزی بعد از نماز ظهر و عصر که از مسجد مدرسه برمیگشتم، تسبیح در دستم بود و صلوات میفرستادم، ناگهان متوجه شدم که یکی از دوستان بسیار با تقوا و با اخلاق طلبهام، چشمانش گرد شده و بدون پلک زدن خیره به من نگاه میکند، هرچه نزدیکتر میرفتم، نگاهش را برنمیداشت، وقتی به او رسیدم مثل اینکه یک عالم بزرگ را دیده باشد، به شکل خیلی عجیبی شروع کرد به اظهار تواضع، احترام و عرض ادب کردن، مانده بودم ماجرا چیست؟ ما که هر روز یکدیگر را میبینیم، این دیگر چه شوخی است، اما متوجه شدم نه انگار واقعا ابراز ارادت میکند! بعدا متوجه شدم مثل اینکه ایشان چشمانش باز شده بوده و نورانیت مربوط به صلوات در آن لحظه را متوجه شده بوده اما چون تازه کار بود، متوجه نشده بوده که این نورانیت از من نیست و مربوط به صلوات است، بعد از مدتی هم تب بنده خدا خوابید و رفتارش عادی شد.
🔰 در روایات داریم که صلوات را بلند بفرستید که نفاق را از دل بیرون میبرد و اگر دقت کنیم نفاق مگر چیست؟ جز ناخالصی در محبت به پیامبر(ص) و آلش؟ منافق چقدر برایش سخت است بلند و همراه با دیگران جلوه محبت خالص به پیامبر و آلش را ببیند.
🔰 در نمازهای جماعتمان رسم خوبی داریم و بعد از نماز این آیه نورانی را میخوانیم که: «ان الله و ملائکته یصلون علی النبی یا ایها الذین آمنو صلوا علیه و سلموا تسلیما » چه آیه زیبایی که به ما تذکر میدهد صلوات فرستادن بر نبی و آل او کار خدا و ملائکه او است، همه عالم کون و مکان بر محمد(ص) صلوات میفرستند، پس شما نیز بیایید با همه عالم همصدا و هماهنگ شوید و این ترنم زیبا را به دهان بیاورید «و سلموا تسلیما» و در مقابل محمد(ص) تسلیم مطلق باشید.
🔰 در روایات است که هر بار صلوات میفرستیم دو باب رحمت الهی بر ما گشوده میشود و همچنین در ذیل آیه ۸۹ بقره «كانُوا مِنْ قَبْلُ يَسْتَفْتِحُونَ عَلَى الَّذِينَ كَفَرُوا» گفته شده است یهودیان تا پیش از ظهور پیامبر(صلی الله علیه و آله) در هنگام جنگهای خود با کفار با صلوات فرستادن از خداوند طلب فتح و پیروزی میکردند و خداوند نیز موجبات فتح و پیروزی آنان را فراهم میکرد.
👈 «وَ كانُوا يَعْنِي هَؤُلَاءِ الْيَهُودَ مِنْ قَبْلُ ظُهُورِ مُحَمَّدٍ ص بِالرِّسَالَةِ يَسْتَفْتِحُونَ يَسْأَلُونَ اللَّهَ الْفَتْحَ وَ الظَّفَرَ عَلَى الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ أَعْدَائِهِمْ وَ الْمُنَاوِينَ لَهُمْ، فَكَانَ اللَّهُ يَفْتَحُ لَهُمْ وَ يَنْصُرُهُمْ»
📌 پس دنبال بهانه باشیم برای صلوات فرستادن و طلب صلوات کردن، چه رسمهای زیبایی داریم که هر وقت جماعتی در جایی معطلیم، طلب صلوات میکنیم و صلوات میفرستیم، هر وقت برقی روشن میشود صلوات میفرستیم، هر وقت استاد و بزرگی در مجلسی حاضر میشود صلوات میفرستیم و...
برخی از عزیزان اعتراض میکنند که برای حضور بنده صلوات نفرستید اما این اعتراض از باب تواضع خوب است اما واقع ماجرا این است که ما دنبال بهانهایم برای صلوات فرستادن و طلب صلوات حضور شخصی باشد یا روشن شدن برق یا هر بهانه دیگری، اینها همه بهانهایست برای مقصود دیگر.
http://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
شرح حال
فتاح: حریف نیروهای مسلح نميشويم؛ ارتش منطقهای خوب در کوهک را تصرف کرده است و سپاه ملک ۲۰۰ میلیارد
🔻موضع خوب آقای حسین شریعتمداری در نقد اقدام مهندس فتاح👇
http://kayhan.ir/fa/news/195714
شرح حال
فتاح: یکی از ملکهای خیلی ارزشمند بنیاد در ضلع جنوبی کاخ نیاوران است که قبلا دست مجمع تشخیص مصلحت بو
بسم الله الرحمن الرحیم
به اطلاع عموم میرساند پیرامون نحوه بهره برداری از ساختمانهای در اختیار مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام، فرایندی از تعاملات و مذاکرات در سال ۱۳۹۶ بین ذینفعان مربوطه انجام گردید و نهایتا مقرر شد ساختمان مجلس قدیم در اختیار مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گیرد و متعاقب آن با دستور مقام معظم رهبری (حفظه الله) در تاریخ ۱۴ شهریور ۹۶ ساختمان مورد بهره برداری توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام در نیاوران در اختیار مرکز پژوهشهای مجلس قرار گرفت.
همچنین پیرو دستورات مذکور، سازمان اموال و املاک استان تهران بنیاد مستضعفان در تاریخ ۱۹ اسفند ۹۸ مکتوبهای را به این مرکز ارسال نموده است که طی آن بر مبنای دستور ریاست محترم بنیاد (جناب آقای مهندس فتاح)، به مجوز بهره برداری رایگان مرکز از ساختمان نیاوران تا تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ اشاره شده است؛ لذا با مرور فرآیند طی شده و مستندات مربوطه، طرح نادرست موضوع و با شکلی که در رسانه ملی انجام شد برای این مرکز تعجب برانگیز بود.
روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
۲۲ مرداد ۱۳۹۹
شرح حال
این چند روز با کتابی به اسم آن سوی مرگ آشنا شدم، کانالی هم در ایتا با نام این کتاب یافتم که صوتهای
قبل از این اشارهای به کتاب آن سوی مرگ و ارائههای حجتالاسلام مصطفی امینیخواه کردم، چند سالی است ایشان را میشناسم و قبلا هم از برخی مباحثشان استفاده کردهام، طلبه فاضل و خوش بیانی هستند، پیشنهاد میکنم صوتهای جلسات "آن سوی مرگ" ایشان را از دست ندهید، از این جهت که مطالب ارائه شده در این جلسات عمدتا از مباحث سطح بالای عرفانی و از اسرار عالم است، بنده نمیتوانم مهر تأیید بر همه آنها بزنم چون در حوزه تخصص بنده نیست اما میتوانم اینرا بگویم که آنقدری را که میدانستم، اشتباهی در آن نیافتم و آنقدری که ایشان را میشناسم از نظر علمی شأنیت بیان این مباحث را دارند.
بنده که بسیار استفاده کردم فلذا استفاده از آن را به دوستان خود نیز توصیه میکنم. البته در مورد اصل اینکه این مباحث به صورت عمومی مطرح شود مسأله برایم روشن نبود که ظن قوی دارم بر اینکه دستی در کار است تا این مباحث به صورت عمومی مطرح شود و اقتضای زمانه چنین است.👇
https://aminikhaah.ir/%D8%B4%D8%B1%D8%AD-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%86-%D8%B3%D9%88%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF/
شرح حال
دخالت در سیاست برایش ممنوع است.
دوستانی که صوتهای مربوط به حقالناس و مباحث اخلاقی و... را گوش دهند اگر به دقت منتهی شود، خوب است اما اگر به وسواسی منتهی شود که مانع اقدام آنجا که حجت داریم و لازم است شود، مصداق انحراف است.
مهمترین کار برای ما حفظ تعادل است که باید از خدا بخواهیم ما را در صراطا سویا قرار دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️ماجرای تاثیر پیامک خبری «سخنان رهبر انقلاب در نوشهر»، در جلسه با سعودیها
🔹️رییس بنیاد شهید: دقیقا بعد از سخنان رهبری در نوشهر که فرمودند «اگر کوچکترین بیحرمتی به ابدان حاجیان ما شود پاسخ میدهیم و پاسخ ما تند و شدید خواهد بود» سیاست عربستانیها تغییر کرد و جنازههایشان را تحویل دادند.
..........
حالا که به لطف خدا به واسطه کاهش قدرت رو به زوال آمریکا و افزایش اقتدار ایران، تصویب قطعنامه آمریکا به شکست مفتضحانه انجامید، حواسمان باشد آن را مجددا به برجام و عملکرد خجالتآورشان منتسب نکنند.👇
........
♦️انزوای بی سابقه آمریکا در سازمان ملل/ قطعنامه ایالات متحده برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران رأی نیاورد
🔹خبرنگار سیبیاس در سازمان ملل گزارش داده قطعنامه آمریکا با ۱۱ رأی ممتنع، ۲ رأی موافق و ۲ رأی مخالف به تصویب نرسیده است.
🔹وزیر خارجه آمریکا در بیانیهای نوشت: قصور شورای امنیت در اقدام قاطع برای دفاع از صلح و امنیت بینالمللی قابل توجیه نیست.
🔹آمریکا و جمهوری دومینیکن به این قطعنامه رأی مثبت دادند، چین و روسیه رأی مخالف و بقیه اعضا رأی ممتنع.
✍️تقدس زدایی از روحانیت...
🔰 یکی از فرهنگهای مدرنیته تقدس زدایی و شکستن تابوهای مختلف است، در نگاه مدرنیته هر امر مقدسی که بخواهد آزادیها و خواستههای ما را محدود کند باید شکسته شود.
اساسا انسان مدرن اروپایی چون خاطره خوبی از سوء استفاده پاپها و شاهان سابق خود در لوای تقدس ندارد، به هر امر مقدسی با سوء ظن مینگرد و میترسد که مجددا از همین سوراخ گزیده شود و در مقابل هر نوع تقدسی میایستد اما دقت ندارد که تقدس همیشه هم بد نیست اگرچه همیشه هم خوب نیست.
🔰 منظور از تقدس یک حد از احترام خاص است که به فرد مقدس شأن و جایگاهی میدهد که هنجارهای ارتباط با او فراتر از ارتباطات و روابط معمولی است. مثلا پدر و مادر در یک خانواده دارای احترام خاص هستند چرا که باید جایگاه و شأنی در خانواده داشته باشد که بتواند خانواده را راهبری کنند، تصمیمات قاطع بگیرند و... همینطور بزرگ یک خاندان ، معلم، رهبر یک جامعه و... بایست چنین احترام و تقدسی داشته باشند.
در فرهنگ دینی بر این مسأله بسیار تأکید شده است مثلا پدر چنان احترامی دارد که میگوید آنگونه که افراد مقابل یک پادشاه ظالم خضوع میکنند باید در مقابل او خضوع کنی و یا مثلا شأن برادر بزرگتر را مثل پدر معرفی میکند و همینطور نسبت به معلم و...
🔰مرحوم کیومرث صابری ملقب به گلآقا با اینکه سالها مجله طنز داشتند و به امور مختلف اجتماعی، سیاسی و... انتقاد میکردند، اما هیچ وقت کاریکاتوری از روحانیت نکشیدند اما چرا؟
🔻پرسش و پاسخی در همین رابطه با ایشان صورت گرفته است که خواندنی است:
❓روحانیت بخشی از حکومت است و شما از حکومت انتقاد می کنید، و حکومت با لایهای از تقدس پوشانده شده است و طنز با تقدس ناسازگار است. با روحانیت چگونه برخورد میکنید؟ مثلا در نوشته و یا در کاریکاتور؟
🎙بحث ظریفی را مطرح کردهاید. من تحت هیچ شرایطی، کاریکاتور روحانیون را چاپ نمیکنم. این را، توهین به لباسی میدانم که جنبه تقدس دارد. ممکن است بگویید که در هر لباس، آدمهای بد هم هستند؛ بله، هستند اما آنها دیگر روحانی نیستند. انسان بدی هستند که آن لباس را به خودشان بستهاند. من چه حقی دارم که کلیت چیزی را که در اذهان مردم مقدس است و تقدس آن هم به نفع جامعه است، زیر سؤال ببرم؟
🎙بحث ترس نیست. موضوع، برای من جنبه اعتقادی دارد. من از بچگی، به هر روحانی گفتهام «آقا». این به نفع ماست که آنها «آقا» بمانند. بنابراین اگر یک روحانی، خودش هم کاریکاتور خودش را بکشد و به من بدهد، چاپش نمیکنم. بلکه کسی در لباس روحانی باشد که نداند که دارد ضربه میزند. من که میدانم، چرا باید این کار را بکنم؟ بدون تعارف، حتی اگر آقای هاشمی به من دستور بدهد که کاریکاتورش را بکشم، من این کار را نخواهم کرد. نفرمایید کاسه داغتر از آش شدهام. نه، من این کار را زیان بار و خطرناک میدانم و این کار را نخواهم کرد.
🎙اما آیا مطالبی به طنز درباره گفتهها و تصمیمات شان نخواهم نوشت؟شعرشان را نخواهم سرود؟ نخیر...
من این کار را کردهام و از این به بعد هم خواهم کرد. آن روحانی که وزیر میشود. وکیل میشود، از عیب مبری نیست. نقطه ضعف دارد، ممکن است در تصمیم یا در اجرای طرحی، اشتباه هم بکند. من خائنام اگر از روحانیون که عهده دار مشاغلاند، انتقاد نکنم. اما کسی را به باد استهزاء نمیگیرم.
🎙من به «طنز» معتقدم و آن را با «فکاهه» مخلوط نخواهم کرد. شخصیت هر انسانی محترم است.
کاریکاتور یک هنر است و هیچ جنبه تمسخر و دست انداختن ندارد. کشیدن کاریکاتور یک انسان، اهانت به او نیست. اما هر جامعهای، برای خود سنت و عقیدهای دارد که محترم است.
📝خاطرات کیومرث صابری (گل آقا)، مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(س)، چاپ دوم، چاپ ونشر عروج ، ۱۳۹۲ش صص: ۹۵-۹۶ به نقل از: روزنامه ابرار، ۷ مرداد ۱۳۷۰.
❤️به شرح حال بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
شرح حال
قبل از این اشارهای به کتاب آن سوی مرگ و ارائههای حجتالاسلام مصطفی امینیخواه کردم، چند سالی است ا
نظر یکی از دوستانم در مورد کتاب آن سوی مرگ:
این کتاب شریف، تقریبا خلاصهای است از کتاب سیاحت غرب که صحنههای مشابه بسیاری دارند.
جالبه که مادر بنده هم تجربه مشابهی داشتند. سال ۸۵ بعد از عمل آنژیوگرافی، به دلیل ورود لخته خون به شریانهای قلبی، چند روزی به کما رفتند. وقتی به هوش اومدن اسم یکی از اقوام رو آوردن و گفتن فلانی مرده؟ همه تعجب کردیم. گفتیم از کجا فهمیدین؟ گفتن دو جوان زیبا با لباس سفید اومدن هرکدوم با یک اسب زیبا. ما دونفر رو سوار کردن. تا یک جایی رفتیم، در یکی از منزلها به من گفتن دستور اومده تو باید برگردی، ولی اون مرحوم به مسیرش ادامه داد.
واقعا که الناس نیام، اذا ماتوا انتبهوا
✍️منتی که بر سر ما و عزاداریهایمان است...
🔰 اگر هم ما حواسمان نباشد خدا حواسش است، اگر هم ما ندانیم خدا میداند که نعمت این مجالس عزاداری را از چه کسی و کسانی داریم؟ منت و حق چه کسانی بر گردن ماست که امروز میتوانیم در این مجالس شرکت کنیم.
🔰 اگر نبود حضرت امام(ره) و قیام لله او، اگر نبود خونهایی که مظلومانه در مسیر انقلاب اسلامی به زمین ریخته شد، معلوم نیست ما محرمها کجا بودیم؟ معلوم نبود اصلا مجلس عزایی برای امام حسین(ع) برپا بود که ولو میخواستیم میتوانستیم، در آن شرکت کنیم؟!
🔰 شاید فکر کنیم ما با شیعیان آذربایجان، بحرین، عربستان و... فرق داریم و محال بود مجالس اباعبدالله(ع) در ایران تعطیل شود، اما خوب است بدانیم در همین قرن! یعنی کمتر از صد سال قبل، محرم که میشد، حتی در قم هم به سختی میشد مجلسی برای عزاداری پیدا کرد.
مردم عزادار بودند اما جرأت برگزاری مجالس عزا را نداشتند همانطور که الان در بحرین و آذربایجان و عربستان چنین است.
🔰 خوب است خاطرات شخصیتهای چند نسل قبل از خود را بخوانیم تا بدانیم حضرت امام(ره) چه منتی بر سر ما دارد.
نمونهای از این خاطرات مربوط به برادر بزرگتر حضرت امام(ره)، مرحوم آقای پسندیده است. ایشان نقل میکنند:
🔻در زمان رضاخان، روضه خوانی و سینه زدن و دستجات عزاداری به کلی ممنوع شده بود و فقط بعضیها که با شاه ارتباط داشتند میتوانستند روضه بگذارند، که البته آن هم خیلی محدود بود و در قم، به صورت محرمانه و مختصر انجام میشد.
🔻یک وقت منزل مرحوم حاج میرزا عبدالله چهل ستونی مجلس روضه بود و من به اتفاق امام با هم رفتیم که در مجلس روضه شرکت کنیم. وقتی که نزدیک منزل رسیدیم دیدم آقا(امام) با اینکه از من کوچکتر بودند، افتادند جلو به سرعت رفتند. من تعجب کردم که چطور شد ایشان جلو افتادند.[۱]
🔻بعد دیدم که به درب منزل وقتی رسیدند، یک مأمور آنجا ایستاده بود و گفت: اینجا روضه نیست، چرا آمدهاید؟ ایشان گفتند: ما میدانیم روضه نیست ولی میخواهیم با آقای چهل ستونی ملاقات کنیم و لذا گذاشتند که وارد منزل شویم و در مجلس روضه شرکت کنیم!
🔻در هر صورت آن روزها کسی نمیتوانست مجلس روضه بگذارد. حتی در قم مجلس روضه نبود [۲] و روضه منزل حاج میرزا عبدالله آشتیانی بود چون ایشان با دربار روابط بدی نداشت و ملایم بود و چند نفر دیگر هم سراغ داشتم که چون با شاه رابطه خوبی داشتند هم در مورد لباس (عمامه) کاری به آنها نداشتند و هم می توانستند روضه بگذارند ولی مختصر و محرمانه.
📝منبع: پسندیده، مرتضی، خاطرات آیت الله پسندیده (گفته ها و نوشتهها)، چ سوم، تهران، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، ۱۳۹۲، ص: ۱۷۷.
...............................
📝پینوشت:
🔺[۱] حضرت امام هیچ وقت جلوتر از برادر بزرگشان راه نمیرفتهاند، حتی نقل است وقتی با هواپیما از پاریس به تهران میآیند با اینکه همه مردم و دوربینها منتظر شکار لحظه خروج ایشان از هواپیما بودهاند به امام میگویند بفرمایید از هواپیما خارج شوید اما ایشان میفرمایند خیر اول آقای پسندیده بروند من بعد از ایشان میروم.
در مورد ماجرای مذکور که حضرت امام از برادرشان جلو میزنند به احتمال قوی چون در آن زمان پوشیدن لباس روحانیت ممنوع بوده است و برای طلاب مشکل درست میکرده است و حضرت امام نیز همیشه ملبس بودهاند و با وجود ممنوعیتها لباس خود را کنار نمیگذاردهاند (ر.ب: همان، ص: ۱۷۵) احتمال خطری برای آنها مطرح بوده است و یا شاید نیاز بوده است طور خاصی با مأموران صحبت شود تا مشکلی پیش نیاید و به این دلیل ایشان از برادرشان جلو میافتند.
🔺[۲] ممکن است برخی بگویند بعد از تبعید رضاشاه، از این اختناقها کاسته شد و در دوره آیتالله بروجردی ممنوعیتهای عزاداری چندان نبود، اما این عزیزان باید بدانند این حضرت امام بودند که آیتالله بروجردی را به قم آوردند و با تلاشهای خالصانه ایشان جایگاه آیتالله بروجردی در قم تثبیت شد و قدرت روحانیت از دست رفته دوباره احیاء شد و برنامههای مذهبی به واسطه شکلگیری پایگاه قوی مرجعیت مجددا رونق گرفت، البته نکته مهمتر از آن اینکه آنچه از دین و عزاداری در زمان آیتالله بروجردی و بعد از ایشان در جامعه وجود داشت یک شکل حداقلی و بیهویت بود که به واسطه استمرار مبارزات حضرت امام، مجاهدان و شهدای در رکاب ایشان این عزاداریها هویت و جهت اصیل پیدا کرد و منجر به تحول انفسی مردم و پیروزی انقلاب اسلامی گردید و بستر ارتقای کمی و کیفی بیشتر عزادریها نیز رقم خورد.
http://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
💯↩بهترین مستندهای سیاسی،مذهبی،اجتماعی،...در کانال مستند جوان.
@mostanad_javan
.........
این کانال یکی از دوستان طلبهام است که مستندهای خوبی معرفی میکند.
پیشنهاد میکنم از آن استفاده کنید.
21.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش دکتر حداد عادل به اظهارات مهندس فتاح.
✍️واکنش حضرت امام نسبت به کودتای ۲۸ مرداد ۳۲...
🔰 بیش از چهل و اندی سال از انقلاب اسلامی میگذرد و ما همچنان ابعاد بسیاری از زندگی حضرت امام(ره) این شخصیت والا و الگو، این مؤمن، عالم، روحانی و انقلابی کامل را نشناختهایم.
خیلی که به ایشان ارادت داشته باشیم اندکی از صحیفه و سخنان ایشان را خواندهایم آن هم بدون حواشی تاریخی که بستر آن سخنان را شکل میدهد.
🔰 سالها الگویی کامل و نقد در مقابل نسل جوان ما بوده است و بودجههای کلان برای شناخت آن صرف شده است! اما هنوز که هنوز است این همت برای تحصیل و انعکاس حیات این الگو در ما بوجود نیامده است.
با وجود انذار حضرت آقا که اگر راه امام را نشناسیم، اگر این الگو فراموش شود "ما سیلی خواهیم خورد" اما انگار نه انگار؟!
🔰 بخش عمده زندگی حضرت امام(ره) مربوط به پیش از پیروزی انقلاب است، ایشان متولد ۱۲۸۱ش هستند و در سال ۱۳۵۷ بیش از ۷۶ سال داشتهاند و عمده زندگی با برکت و اثر گذار ایشان مربوط به قبل از پیروزی انقلاب است، اما شناخت ما از زندگی ایشان مربوط به بعد از پیروزی انقلاب و حداکثر مربوط به بعد از قیام ایشان در سال ۱۳۴۳ در سن ۶۲ سالگیشان است، و دوره ماقبل از آن برایمان مغفول مانده است.
🔰 چه بسا اقتباس از حیات حضرت امام آنگاه که در مصدر رهبری نیستند بلکه به عنوان یکی از خواص جامعه در ذیل زعیم زمان به کنش سیاسی و اجتماعی میپردازند برای ما بسیار لازمتر نیز خواهد بود.
🔰 عمدتا برای طلاب ما از شخصیت حضرت امام چنین انعکاس داده میشود که ایشان تا پیش از مرجعیت فعالیت خاص سیاسی نداشتهاند! درحالی که برای طلاب زمان خودشان از جاذبههای اصلی ایشان در عین داشتن چهرهای کاملا علمی و استاد تمام حوزه، شهرتشان به سیاسی بودنشان بوده است.
🔰 از جمله اقدامات حضرت امام(ره) در ایام تدریس در حوزه، نامهنگاریهای بینالمللی ایشان است و منجمله این نامهنگاریها مربوط به بعد از کودتای ۲۸ مرداد میباشد.
🔻آیتالله پسندیده برادر ایشان در این رابطه نقل میکنند:
🔻موقعی که محمدرضا پهلوی از اروپا باز میگشت و چند نفری در جریان بازگردانیدن شاه بر تخت طاووس[حکومت] کشته شدند؛ حضرت امام خمینی طاب ثراه نامههایی به عنوان قساوت نامه شاه برای رهبران کشورهای عرب فرستادند و برای قربانیان یاری طلبیدند و فقط یک نفر به نام جمال عبدالناصر که سرهنگ ارتش مصر بود، جواب داد و دیگران جواب ندادند. متأسفانه رونوشت نامهها و جواب جمال عبدالناصر را پیدا نکردم و لذا به همین مختصر اکتفا میکنم.
📝منبع: پسندیده، مرتضی، خاطرات آیتالله پسندیده (گفتهها و نوشتهها)، چاپ سوم، تهران، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، ۱۳۹۲. ص: ۲۲۳.
http://eitaa.com/joinchat/2649292800Ccfe8a7cd9f
شرح حال
🎥 واکنش دکتر حداد عادل به اظهارات مهندس فتاح.
⭕️ یک واکنش جالب توجه در مورد پاسخ دکتر حداد عادل:
👤مصطفی زالی
🔸از پارادوکسهای چهل سال انقلاب «مستضعفین» آن است که در گرانترین خیابان شهر، با دانشآموزانی بهرهمند از راننده شخصی، متنعم از گرانترین برندهای خارجی و ساکن اشرافیترین منازل، در ملکِ «مستضعفان» مدرسهای با توجیه «تربیت نیروی انسانی متعهد به خدمت به مستضعفان» تأسیس میشود.
شرح حال
⭕️ یک واکنش جالب توجه در مورد پاسخ دکتر حداد عادل: 👤مصطفی زالی 🔸از پارادوکسهای چهل سال انقلاب «مست
حکایت سفر اربعین بچههای این مدرسه که میخواهند عالمان علوم انسانی باشند هم شنیدنی است.
با هواپیما به نجف و پیاده روی و اقامت در هتل و خلاصه برگشت با هواپیما.
مؤمنان عالم لاکچری تربیت شده برای آقایی و مدیریت کردن یه مشت جواد مواد بیچاره مثل ما.😳
امسال هم خدا توفیق داده است، در ایام محرم، در شیراز از محضر استاد عزیزم حجتالاسلام حمید وحیدی استفاده کنیم.
در طول دوره طلبگیام اساتید خوب بسیاری دیدهام اما به قول بسیاری از دوستانم حاجآقا وحیدی یک چیز دیگر است.
شاگردی ایشان را افتخار خودم میدانم و به دوستانم توصیه میکنم شبهای محرم مسجدابالفضل(ع) کلبه سعدی از حضور ایشان استفاده کنند.
احتمالا صبحها و ظهرها هم صحبت داشته باشند.
شرح حال
امسال هم خدا توفیق داده است، در ایام محرم، در شیراز از محضر استاد عزیزم حجتالاسلام حمید وحیدی استفا
بنده نوع فعالیت حوزویام جوری رقم خورده است که از منبر رفتن و روضه خواندن محروم هستم فلذا شبهای محرم در خدمت جناب وحیدی خواهم بود.
پارسال شب اول محرم نزد امام جماعت مسجد رفتم و خواستم بین دو نماز استادم حاجآقا وحیدی را به مردم معرفی کنم تا از جلسات ایشان بیشتر استفاده کنند، امام جماعت مانع شدند و آرام گفتند آقا این چه حرفیه مشک آن است که خود ببوید، ایشان میآیند صحبت میکنند اگر به دل مردم نشست استفاده میکنند دیگر این کارها را ندارد.
خلاصه چند شب بعد دیدم آخر مجلس بنده خدایی میگوید خانمها ساکت باشید خانمها استفاده کنید، حاجآقا خیلی قابل استفاده است و...
بنده خدا همان امام جماعت بود.
الحمد لله پارسال استقبال از ایشان خیلی خوب بود و چند جا ایشان را دعوت کردند یکی از آنها جمع مسئولین نیروی انتظامی بود که هر روز برای صحبت میرفتند.
برای صحبت پیش از خطبههای نماز جمعه هم از ایشان دعوت شد وخلاصه بازخوردهای خیلی خوبی از سخنرانیهایشان داشتیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را منتشر کرده بود و زیر آن نوشته بود:
😯ماشین ایرانی فرستادن لبنان اونم اقساطی از حقوق کم میشه یا با میزان دآرمد براش قسط بندی میشه. خسته نباشید به مسئولین انقلاب. چرا واسه مردم خودمون اینطوری نیست. اینجا دولت مقصر نیست بلکه خواست نظام است تا به صورت اجباری رفاه مردم لبنان بر بدبختی مردم ایران ترجیح داده شود.😔
........
به او گفتم:👇
شرح حال
این کلیپ را منتشر کرده بود و زیر آن نوشته بود: 😯ماشین ایرانی فرستادن لبنان اونم اقساطی از حقوق کم می
این متن میگوید نظام رفاه مردم لبنان برایش مهمتر از رفاه مردم ایرانه!
اصل این مطلب واقعا مطلب اشتباهی است و خیلی بده که کسانی میتونن چنین شبهاتی در ذهن مردم ما القاء کنند ولی خب به هر حال مجبوریم به اون هم جواب بدیم!
توی متن برای القاء اینکه حواستان باشد که از دولت طلبکار نشوید و از نظام طلبکار باشید، میگوید دولت نه، نظام تصمیم گرفته است!
این نظام کیه؟ چرا یه عده هر وقت به ظاهر موفقیتی است، میگویند ما بودیم و وقتی گند میزنن و هیچ موفقیتی کسب نمیکنند میگویند تصمیم نظام بوده و...
وقتی اسم نظام میآید یعنی آن چیزی که هزاران شهید برای حفظش خون دادند.
نظام اسلامی را نباید در چشم مردم خار کنیم، چون اگر این نظام زمین خورد دیگر سالهای سال اسلام نمیتواند سر بلند کند و این مردم هم سالهای دراز رنگ آسایش را نخواهند دید.
استکبار طعم تلخی از این مردم چشیده است و به این راحتی دست از سر این مردم بر نخواهد داشت و کاری میکند که درس عبرتی برای همه مردم مظلوم دنیا شود.
همان رفتارهایی که بعد از شکست دادن انقلاب اسلامی الجزایر با آنها کردند.
چشمهامان را باز کنیم و هرکس مسئولیت کار خودش را بپذیرد و فریب دادن مردم را تمام کنند.
اما در مورد این کلیپ، اگر بنا به متن ذیل این کلیپ سخن بگوییم! صادرات خودرو به لبنان برای وارد کردن دلار و ارز به کشور که خیلی خوبه، پس آفرین به نظام و خاک بر سر دولتی که چنین عرضهای نداشته! الحمد لله که به برکت روابط ما با جبهه مقاومت گشایشهای اقتصادی هم حاصل شود.
در این کلیپ میگوید صادرات این خودروها به لبنان:
«کانت لرفع عقوبات دولیة»
یعنی برای دور زدن تحریمهای بین المللی صورت گرفته!
این یعنی ماجرا به سود ماست که برای رفع تحریمها میآییم چنین میکنیم.
لبنان که تحریم نیست، ماییم که تحریم هستیم و نیاز به دور زدن تحریمها داریم.
در کلیپ هم نمیگوید: پول ماشینها را سایپا یا ایران از کسی نمیگیرد، بلکه میگوید، بانکهای لبنانی تسهیلات میدهند، ملتشان بتوانند با دادن ۱۴۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار نقد و بقیش قسطی این ماشینها را تهیه کنند.
......
پس آفرین به دولت لبنان که میتواند به ملتش وام بدهد و خودرو بخرند و خاک بر سر دولتی که نمیتواند به مردمش وام بدهد و آفرین به نظامی که میتواند واسطه شود ما تحریمهای بینالمللی را دو بزنیم و صادرات کرده و ارز لازم برای کشور را تأمین کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فتاح: عذرخواهی می کنم؛ جانب انصاف را رعایت نکردم
پرویز فتاح در حاشیه بازدید از ساختمان پلاسکو:
🔻هیچ کدام از افراد و سازمان هایی که اسم بردم از املاک استفاده شخصی نداشته اند.
🔻خطای بنده بود که خیلی کوتاه و تیتر وار نام بردم.
🔻فرصتِ باز کردن مسئله نبود.
🔻بعضا اطلاعات بنده ناقص اعلام شد. جانب انصاف را رعایت نکردم.
شرح حال
⭕️ یک واکنش جالب توجه در مورد پاسخ دکتر حداد عادل: 👤مصطفی زالی 🔸از پارادوکسهای چهل سال انقلاب «مست
⭕️ بعد از انتقاد از مدیریت به سبک لاکچری مدرسه فرهنگ یکی از دوستانم گفت این مدرسه چنین نیست؛ به او گفتم من مطالبی خلاف آن خواندهام که برخی را دوستان مورد اعتماد نوشتهاند.
اما اگر شما شاهدی برای نقض آن بیاورید انعکاس میدهم ولی آن دوستم شاهدی در این رابطه ذکر نکردند.
حالا بنده خدایی به نام مرتضی روحانی که طلبه هم هستند توییتهایی در نقض مطالبی که خوانده بودم نوشتهاند که قسمتهایی نقضش را انعکاس میدهم:👇
🔻من دو سال دبیرستان فرهنگ درس خواندم. دوم و سوم دبیرستان. حدود ده سال هم آنجا تدریس کردم. تا همین پنج سال پیش هم رابطه خیلی خوبی با فریدالدین داشتم که حقیقتا حکم برادر بزرگتر را داشت و الان بین مان شکرآب است. چرایش به این بحث ربطی ندارد.
🔻 اجمالا میخواهم بگویم که الان رابطهای با فرید و خاندان حداد ندارم. پس این رشتو را از یک فرد مطلع و اکنون بی طرف بخوانید. اولا که فرید در مدرسه پسرانه فرهنگ درس نخوانده.
🔻 مدرسه فرهنگ یک مدرسه غیرانتفاعی به معنای واقعی کلمه بود. ساختمان مدرسه پسرانه (دخترانه را نمیدانم) متعلق به آموزش و پرورش است. این ساختمان فوقالعاده قدیمی بود طوری که آموزش و پرورش آن را تخلیه کرده بود و دکتر همانجا را میگیرد تا بتواند ایده مدارس علوم انسانی را عملی کند.
🔻 مدرسه در سالهای نوپایی اجاره نمیداده ولی بابت آن سالها در حیاط بالا مدرسه ساختمان خوب و نوسازی ساخته که مالکیت آن برای آموزش و پرورش است که چه بسا هزینه ساختش چند برابر هزینه اجاره آن سالها باشد و الان هم مدرسه ماه به ماه به آموزش و پرورش اجاره میدهد.
🔻 در مورد شهریه هم باید بگم شهریه تابع وضع اقتصادی است. بله شهریه مدارس غیرانتفاعی گران است ولی شهریه فرهنگ از خیلی جاها ارزانتر است. حقوق معلمیناش هم کمتر است و ... این را بگذارید کنار اینکه مدرسه هیچ، تاکید میکنم هیچ دانشآموزی را برای شهریه رد نمیکند.
🔻 من خودم دو سال مسئول گزینش مدرسه بودم و میتوانم در مورد این موضوع شهادت بدهم که مدرسه با همگان بر سر قیمت مماشات میکرد و کسی را بهخاطر مسائل مالی رد نمیکرد و ما هر سال چندین ثبتنام رایگان داشتیم.
🔻 فضای دانشآموزان هم هیچوقت فضای لاکچری نبوده و مدرسه با این موارد به شدت مقابله میکرد. این را گستره جغرافیایی دانشآموزان هم بیان میکند. ما از شهرری تا تجریش دانشآموز داشتیم و این دقیقاً بهخاطر این بود که محل مدرسه در مرکز شهر بود. من خودم از خ پیروزی به فرهنگ میرفتم.
🔻 این را بگذارید در کنار فعالیتهای سالهای اخیر مدرسه در دلگان، ایرانشهر و خوزستان و ... که کاملا با ایدههای تمرکززدایانه صورت گرفته. هزینه این مدارس را فریدالدین رسما با گدایی از خیرین در میآورد. مدارسی که سعی در ارتقا سطح دانش مناطق محروم دارد.
شرح حال
⭕️ بعد از انتقاد از مدیریت به سبک لاکچری مدرسه فرهنگ یکی از دوستانم گفت این مدرسه چنین نیست؛ به او گ
البته ان قلتهایی همچنان باقی است ولی ادامه دادن آن در شأن بنده نیست و ای کاش قضایا از طریق مراجع قانونی به صورت شفاف دنبال میشد.