شناخت صحنه
#اینفوگرافیک #زنجیره_تواصی ⭕️ نظر به تاکیدات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر لزوم «توصیه به ب
🔰#زنجیره_تواصی (۱۸)
🔅امام خامنهای:
🔷«تکلیف همهی ما»
🔹 «هر که هستیم»
🔹 «هر جا هستیم»
🔶 {اسْتَعِينُوا بِاللَّهِ وَاصْبِرُوا}
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #اهل_الصبر
🔘 @shenakhte_sahne
🔘 instagram.com/shenakhte_sahne
شناخت صحنه
🔰#زنجیره_تواصی (۱۸) 🔅امام خامنهای: 🔷«تکلیف همهی ما» 🔹 «هر که هستیم» 🔹 «هر جا هستیم» 🔶 {اسْتَعِينُ
🔰#زنجیره_تواصی (۱۹)
🔅امام خامنهای:
🔻 آدم بیبصیرت
▪️دوست را نمیشناسد
▪️دشمن را نمیشناسد
◼️جهادش هم اشتباهی در میآید.
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #اهل_البصر
🔘 @shenakhte_sahne
🔘 instagram.com/shenakhte_sahne
🔰#زنجیره_تواصی (۲۰)
🔆امام خامنهای:
🔰 امام رحشهای از آن چشمه فیاض بود
🔰اول مومن به این راه
🔰ازهمه قلبش سرشارتر
🔰عظمت کار و الزامات را میفهمید
🔰با توکل به خدا محکم ایستاد
🔰جوانان این ملت با ایستادگی او ایستادگی پیدا کردند؛
🏳️وقتی که این «چشمهی صبر و سکینه» لبریز و سرازیر شد، آحاد مردم را هم فرا گرفت.
🇮🇷
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #اهل_الصبر #جریان_های_حلقه_های_میانی
🔘 @shenakhte_sahne
🔘 instagram.com/shenakhte_sahne
شناخت صحنه
⚫️ #استعمار_علمی 🧠 شماره دوازدهم ◾️«دارالفنون» ترجمهای بجا از «پلیتکنیک» فرانسوی ✔️ و بدین ترتیب
⚫️ #استعمار_علمی 🧠 شماره سیزدهم
◾️سنت دارالفنونی و یک نقد مهم
✔️بنابراین در سنت دارالفنونی با توجه جدی به دو عنصر «فن» و «نیازهای علمیِ ملی» هدفِ «انتقال فنون» و «تربیت اهل فن کارآشنا» دنبال میشود.
✅ با اینحال نکتهاساسی در سنت دارالفنونی نوعی بیتوجهی فراگیر به ابعاد و لایههای نظری و فرهنگی علوم و فناوری جدید است که در نتیجه نگاه صرفا ابزاری و مهارتی به غرب و علل پیشرفت آن،باعث شده بود به ضرورت تعامل میان دستاوردهای غربی و سنت معرفتی و فرهنگی بومی میزبان بی اعتنایی شود.موضوعی که شاید تا امروز کمابیش گریبانگیر مواجهه ایرانیان با غرب است.
✔️دارالفنون امیرکبیر سالها اولین نسلهای دانشآموختگان علوم و فنون جدید را وارد جامعه ایران کرد و پایهگذار نظام آموزشعالیسنتیایران بود که هشتاد سال بعد منجر به تشکیل «هنرسرای عالی فنی تهران» شد و خود بعدها پایه تشکیل دانشگاه علموصنعتایران و دانشگاه امیرکبیر به وسیله مهندسحبیب نفیسی،با کمک آلمانیها پیش از دههچهلشمسی شد. نفیسی خود فارغالتحصیل دارالفنون بود و به خرج ارتش برای ادامه تحصیل به اروپا رفت و با اخذ مهندسی فنی با درجه افسری به ایران بازگشت و رئیس کارخانه مهماتسازی شد.
✔️از سویی دیگر هنرستانها و دانشگاه علمیکاربردی را باید بخشی از سنت دارالفنونی در ایران دانست.در واقع مطابق همین سنت دارالفنونی است که دانشگاه پلیتکنیک دانشجویان خود را با عنوان «مهندس عملی» فارغالتحصیل میکرد.
📍کتاب استعمار و علم ،جورج والاهاکیس،1398
🔻ادامه دارد...
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_مقابل_ما #استعمار_علمی
🔘@shenakhte_sahne
شناخت صحنه
#اینفوگرافیک #زنجیره_تواصی ⭕️ نظر به تاکیدات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر لزوم «توصیه به ب
🔰#زنجیره_تواصی (۲۱)
◽️ من اینها را میشناسم
▫️دورهی کودکی اینها را دیدم
▫️دورهی بزرگی اینها را هم دیدم
🚩 اینها به قرآن اعتقادی ندارند.🚩وقتی در تنگنا گیر میکنند🚩قرآن را مطرح میکنند.🚩
▪️من ۴۲ سال است که با این افراد..مراوده دارم
▪️با اینها کار کردهام
◾️میشناسم آدمها را
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #اهل_البصر
🔘 @shenakhte_sahne
🔘 instagram.com/shenakhte_sahne
شناخت صحنه
⚫️ #استعمار_علمی 🧠 شماره سیزدهم ◾️سنت دارالفنونی و یک نقد مهم ✔️بنابراین در سنت دارالفنونی با توجه
⚫️ #استعمار_علمی 🧠شمارهچهاردهم
◾️تاسیس دانشگاهتهران مقابل سنتعلمیایران
✔️اما تاسیس دانشگاهتهران در سال ۱۳۱۳به عنوان اولین نهادی که به طور مشخص نام دانشگاه را در ایران گرفت نه در ادامه سنت دارالفنون امیرکبیر،که باید در ادامه سنت آموزشعالیجدید در ایران یعنی«سنت مدارس جدید»مانند«دانش سرای عالی»،«مدرسه عالی سپهسالار»،«مدرسه سیاسی»،«مدرسه حقوق»،«مدرسه فلاحت»،«مدرسه مستظرفه»و...تلقی کرد.
✔️مدارس جدیدی که در عرض و به تعبیری در مقابل سنت علمیایران پدیدار شدند و به وسیله رجال منورالفکر نهضتمشروطهایران،که بعدها کرسیهای مهم حکومت پهلوی را در اختیار گرفتند تاسیس شدند.
✔️شورای تشکیل دانشگاه تهران متشکل از دکتر عیسیصدیق(رئیس وقت دانش سرای عالی/موسس دانشگاه)،حجتالاسلام سیدنصراللهتقوی(مدرس مدرسه عالی سپهسالار و از چهره های نهضت مشروطه) دکتر بدیع الزمان فروزانفر (معاون مدرسه عالی سپهسالار/اولین رئیس دانشکده معقول و منقول)، دکتر غلامحسینرهنما(معلم ریاضیات دارالفنون و دانشسرایعالی/اولینرئیس دانشکده فنی) علیاکبر دهخدا(رئیس وقت مدرسهحقوق/اولینرئیسدانشکده حقوقوعلومسیاسی) دکتر لقمانالدولهادهم(رئیس مدرسهطبدارالفنون/اولین رئیسدانشکدهپزشکی) و چندنفردیگر از رجال تحصیل کرده مشروطهخواه بود که همگی از صاحبمنصبان این مدارس بودند.
✔️در عمل دانشگاهتهران از ادغام همین مدارس جدید زیر نظر محمدعلی فروغی، نخست وزیر و علیاصغر حکمت وزیر معارف تاسیس شد.
📍کتاب استعماروعلم،جورج والاهاکیس،1398
🔻ادامه دارد...
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_مقابل_ما #استعمار_علمی
🔘@shenakhte_sahne
شناخت صحنه
#اینفوگرافیک #زنجیره_تواصی ⭕️ نظر به تاکیدات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر لزوم «توصیه به ب
🔰#زنجیره_تواصی (۲۲)
«السّلام علیک یا روح الله، ایّها العبد الصّالح»
◾️صبر سَختتر
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #اهل_الصبر
🔘 @shenakhte_sahne
🔘 instagram.com/shenakhte_sahne
شناخت صحنه
#اینفوگرافیک #زنجیره_تواصی ⭕️ نظر به تاکیدات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر لزوم «توصیه به ب
🔰#زنجیره_تواصی #انتخاب_1400
🔹ویژه فرمایشات امامخامنهای به مناسبت سیودومین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله)
🚩 «تک تک آحاد مردم خودشان را موظف بدانند که علاوه بر اینکه در انتخابات شرکت میکنند دیگران را هم دعوت کنند به شرکت در انتخابات»
🔷 « این تواصی به حق است..این وظیفه است و این کار را انجام بدهند»
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #اهل_البصر_و_الصبر
🔘 @shenakhte_sahne
🔘 instagram.com/shenakhte_sahne
شناخت صحنه
#انتخاب_1400
جناب آقای دکتر منصور غلامی
وزیر علوم
سلام علیکم.
آقای دکتر عبدالناصر همتی عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در مناظرۀ امشب انتخابات ریاست جمهوری متأسفانه شدیدترین توهین و اتهامات را متوجه ساحت علمی و اخلاقی برخی استادان دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران کردهاند. ایشان خطاب به جناب آقای دکتر محسن رضایی چنین گفتند: «جناب آقای رضایی! ... من که میدانم چطور اقتصاد خواندید. من از نحوۀ اخذ مدرک شما خبر دارم. استادهای دانشگاه را مجبور میکردید بیایند دفتر شما از شما امتحان بگیرند. ... آقای رضایی! چیزی نگویید که مجبور شوم برخی مسائل را اینجا بگویم.» توجه وزیر علوم را به نکات ذیل جلب میکنم.
1- در سالهایی که آقای دکتر رضایی در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران تحصیل میکردند بنده در آن دانشکده تدریس میکردم. نهتنها بنده بلکه همۀ استادانی که توقیق تدریس به فرمانده کل سپاه را داشتند افتخار میکردند که این خدمت ناقابل را انجام میدهند. شهادت میدهم که هیچ اجباری در کار نبود و هیچیک از استادان برای حضور در دفتر ایشان جهت تدریس هیچ حقالزحمه و پاداشی دریافت نمیکردند ضمن آنکه ایشان اصرار داشتند که در کلاسهای درس حضور داشته باشند. شهادت میدهم که ایشان همۀ امتحانات دانشکده را بر طبق برنامۀ ادارۀ آموزش دانشکده و بدون هیچ تمایزی با سایر دانشجویان گذراندند.
2- بنده از زمان بازگشایی دانشگاهها در اردیبهشت 1358 تا چندین سال متوالی در دانشکده اقتصاد تهران و دانشگاههای تربیت مدرس و امام صادق علیهالسلام بهطور پیوسته تدریس کردم. اگر بخواهم کوشاترین و با علاقهترین دانشجوی خود را در آن سالها نام ببرم قطعاً و یقیناً ایشان در جایگاه ممتاز سه نفر اول خواهند بود.
3- رسالۀ دکتری آقای دکتر رضایی که در زمینۀ پول و اعتبار است کاشف از ظرفیت نظریهپردازیهای بدیع ایشان در مسائل پولی و اعتباری است. بنده ایشان را صاحب نظری قوی و آگاه در مسائل پولی چه در ابعاد تئوریک و چه در جنبههای کاربردی میدانم.
4- در جلسات ماهیانهای که قبل از دولت اول آقای روحانی در دفتر آقای دکتر رضایی در دبیرخانۀ تشخیص مصلحت برگزار میشد افتخار حضور داشتم. این جلساتِ دوستانه و غیر رسمی با حضور تعدادی از استادان و صاحبنظران اقتصادی تشکیل میشد و به بررسی مسائل اقتصادی کشور میپرداخت. شهادت میدهم که تحلیلهای آقای دکتر رضایی قویتر و جامعتر از بسیاری از استادان مدعوبود و جمعبندیهای ایشان را همگی قبول میکردند.
سخنان آقای همتی نه تنها توهین بارزی به شخصیت علمی آقای دکتر رضایی است بلکه اینجانب و سایر استادانی که افتخار تدریس به ایشان را داشتیم در مظان اتهام قرار گرفتهایم که خلاف اخلاق معلمی عمل کرده و استاندارد دوگانه داشتهایم. اینجانب که استاد آقای همتی در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران نیز بودم رسماً از آقای همتی شکایت دارم و از جنابعالی تقاضا میکنم دادگاه ویژۀ رسیدگی به اینگونه جرائم را تشکیل دهید.
دکتر مسعود درخشان- استاد تمام اقتصاد- دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و چهرۀ ماندگار دانشگاه امام صادق علیهالسلام
15 خرداد 1400
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#موثرین #پروفسور_درخشان
#جبهه_ما
🔘@shenakhte_sahne
🔘instagram.com/shenakh
شناخت صحنه
#انتخاب_1400
بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَٰئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ
ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﺳﺨﻦ ﺭﺍ ﻣﻰﺷﻨﻮﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﻳﻨﺶ ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻣﻰﻛﻨﻨﺪ، ﺍﻳﻨﺎﻧﻨﺪ ﻛﺴﺎنی ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻫﺪﺍﻳﺘﺸﺎﻥ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﻳﻨﺎﻥ ﻫﻤﺎﻥ ﺧﺮﺩﻣﻨﺪﺍﻧﻨﺪ.(الزمر، ١٨)
🔰 سخن آغازین عرض تسلیت سالگرد شهادت امام صادق علیه السلام احیاگر شریعت نبوی و طریقت علوی و حقیقت الهی و ارتحال امام خمینی رضوان الله تعالی علیه باشد و دومین سخن اینکه لطف الهی شامل حال ملت عزیز ایران اسلامی در زمینه سازی سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری شد.
🔻دیروز اولین مناظره توسط صدا و سیما برگزار شد. متاسفانه عده ای به جای ارایه برنامه و پاسخ به پرسشهای مجری محترم بی مبالاتی و بی اخلاقی کردند و تهمت و افترا بستند و صریحا به تحصیلات حوزوی و تلویحا به بزرگان تمدن ایران اسلامی همچون فارابی و بوعلی و خواجه نصیرالدین و شیخ بهایی و ملاصدرا و امام خمینی و رهبر معظم انقلاب و سایر مراجع عظام توهین کردند و ساختار آموزشی تمدن ساز را فدای ساختار آموزشی صد ساله اخیر کردند و متکبرانه خود را باسواد و دیگران را بی سواد خواندند. این مغروران روزگار به صراحت ادبیات بنی صدر را زنده کردند که شهید رجایی را بی سواد می خواند و امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، عقل رجایی را بر سینه آن فراری منافق زد. واقعا این غرب زدگان اگر به توحید و قیامت باور داشتند اینگونه بی حرمتی نمیکردند و مدرک دکترای فقه و حقوق از دانشگاه شهید مطهری را شش کلاس نمیخواندند.
باری از این سنت سیئه بی اخلاقی غرب زدگان بی اخلاق و مدل تبلیغاتی کابویی آمریکایی بگذریم و وارد چگونگی تعالی کشور و خروج از بحران کنونی و افتضاح اقتصادی جریان عافیت طلب غیر انقلابی بشویم، چند پیشنهاد محضر عزیزان عرض میکنم:
1️⃣ اول: حکمرانی حِکمی اقتضا می کند که دولت آینده در حد سیاستگذاری و تنظیم گری و نظارت بماند و خدمات عمومی را عادلانه نه رانت خوارانه به بخش های خصوصی واگذار کند و هر جا نقصی در آنها نسبت به نیازهای مردم دید، ورود کند و مشارکت نخبگانی که معتقد به جمهوری اسلامی هستند در سیاستگذاری و تنظیم گری جدی گرفته شود تا حکمرانی شبکه ای ولایی تحقق یابد.
2️⃣ دوم: عالمانه و با سرعت، جلو خلق پول بانکها را بگیرد و تنها اجازه خدمات مالی به آنها بدهد و خلق پول با پشتوانه را تنها به بانک ملی واگذارد.
3️⃣ سوم: وام های کلان مفسدان اقتصادی را سریعا به بانک ها برگرداند و مفسدان اقتصادی به همراه روسای بانکهای فاسد را محاکمه کند تا درس عبرتی برای دیگران باشد.
4️⃣ چهارم: تسهیلات بانکی را در ساخت و ساز مسکن و تولید و صادرات توسعه دهد و جلو بنگاه داری بانک ها را بگیرد تا بیش از این به تولید داخلی آسیب وارد نشود.
5️⃣ پنجم: تسهیل گری و بازتوزیع دو رویکرد مهم حکمرانی حِکمی است که باید دولت جدی بگیرد و قوانین تولید و اقتصادی و بازرگانی و صنعتی کشور را اصلاح، کاهش و روان سازد.
6️⃣ ششم: دولت در راستای تسهیل گری تولید در هر وزارت خانه ای یک اتاق تولید راه اندازی کند؛ جهت بررسی طرحهای تولیدی و تصویب آنها از جهت مالی و بازرگانی و محیط زیست و غیره و نظارت بر آنها تا تولیدکنندگان در ادارات سر درگم نشود و به راحتی تولید در جریان قرار گیرد.
7️⃣ هفتم: شورای فضای مجازی را مأمور سازد تا با سرعت اینترنت ملی را در راستای رشد اقتصادی و اشتغال زایی در فضای سایبری راه اندازی کند تا زیرساختهای دولت الکترونیک فراهم گردد و با طرح عدالت الکترونیک متصل گردد.
8️⃣ هشتم: ساختار دانشکده ای از دانش محوری به موضوع محوری و مهارت محوری تغییر یابد تا کشور از رتبه صد و پنجاه مهارتی ارتقا یابد و اشتغال رشد کند.
9️⃣ نهم: سیاست داخلی و خارجی باید با رویکرد اقتصاد مقاومتی و رشد تولید همراه باشد و سیاست و دیپلماسی خارجی در سفارت خانه ها به سمت رشد تولید داخلی و رشد واردات مواد اولیه و صادرات حداکثری تولیدات داخلی هدایت گردد.
🔟 دهم: حکمرانی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گیرد و فعالیتهای فرهنگ عمومی اعم از رمان و سینما و مستند و سریالهای خانگی به سمت امید و تولید و اشتغال و تقویت خانواده جهت پیدا کند و در یک کلام فرهنگ و علم و سیاست با هدف رشد اقتصادی و تقویت خانواده دنبال شود.
همه آنچه این مسکین نگاشت؛ واقعیت های شدنی در جامعه ایران کنونی است که البته به دست مدیران جهادی و ولایی همچون شهید حاج قاسم عزیز و شهید حاج محسن فخری زاده بزرگوار شدنی است که بسیار دلتنگشان هستیم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍️ عبدالحسین خسروپناه دزفولی
طلبه حوزه علمیه قم
۱۶ خرداد ۱۴۰۰ و ۲۵ شوال ۱۴۴۲ سالگرد شهادت امام صادق علیه السلام
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#موثرین #استاد_خسروپناه_دزفولی
#جبهه_ما #حکمرانی
🔘@shenakhte_sahne
🔘instagram.com/shenakh
شناخت صحنه
#اینفوگرافیک #زنجیره_تواصی ⭕️ نظر به تاکیدات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر لزوم «توصیه به ب
🔰#زنجیره_تواصی (۲۴)
🔆 المؤمن کالجبل الرّاسخ لا تحرّکه العواصف
«هیچکدام از این تندبادها نتوانست آن ارادهی پولادین، آن عزم راسخ را تکان دهد؛ ایستاد. وقتی در قله چشمهای میجوشد، دامنهها هم سیراب میشوند. صبر او از او سرریز شد، دیگران هم صبر کردن را یاد گرفتند؛ لذا دیگران هم صبر کردند. ملت بزرگ ایران هم با این صبر توانست بر این همه توطئه فائق بیاید»
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #اهل_الصبر
🔘 @shenakhte_sahne
🔘 instagram.com/shenakhte_sahne
شناخت صحنه
⚫️ #استعمار_علمی 🧠شمارهچهاردهم ◾️تاسیس دانشگاهتهران مقابل سنتعلمیایران ✔️اما تاسیس دانشگاهتهرا
⚫️ #استعمار_علمی 🧠 شماره پانزدهم
◾️واردات تفکر و تفکر وارداتی!
✔️مدارس جدید همگی نهادهایی برآمده از جناح تجدد خواه نهضت مشروطه بودند. منور الفکران ایرانی با افکار جدید غربی به ویژه در ساحت اندیشه، فلسفه و ادبیات آشنا شده بودند و در صدد انتقال آموخته هایشان به کمک این مدارس به داخل ایران بودند.
✔️ از این رو با آنکه دارالفنون اکنون زیر مجموعه دانشگاه تهران شده بود، تمرکز آنان بر خلاف سنت دارالفنونی نه بر فنون و صناعات که بر " اندیشه و ادبیات" بود و هدف آنها نه حل مسائل داخلی توسعه کشور، بلکه ایجاد مسائل جدید، آشنایی با اندیشههای جدید و تربیت نسل جدیدی از متجددان و منورالفکران بود که رهبری آینده تجدد خواهی ایران را بر عهده گیرند.
✔️ از همین رو بود که دانشگاه تهران در آغاز خود با شش رشته علوم معقول و منقول، ادبیات، فلسفه و علوم تربیتی، حقوق و علوم سیاسی و اقتصادی، طب، علوم طبیعی و ریاضی و فنی تشکیل شد که در این دو رشته اخیر نیز غلبه با ریاضیات و علوم پایه بوده است.
📍کتاب استعمار و علم ، جورج والاهاکیس، 1398
🔻ادامه دارد...
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #تاریخ #غلبه_نرم_افزاری
#جبهه_مقابل_ما #استعمار_علمی
🔘@shenakhte_sahne
🔘instagram.com/shenakh
شناخت صحنه
🔰#زنجیره_تواصی (۲۴) 🔆 المؤمن کالجبل الرّاسخ لا تحرّکه العواصف «هیچکدام از این تندبادها نتوانست آن ا
🔰#زنجیره_تواصی (۲۵)
🔷 بزرگترین کوهها در مقابل حضور مردم از بین میرود
🔻 #مردم_میدان
🌐 #رسانه_شناخت_صحنه
#جبهه_ما #اهل_البصر #انتخاب_1400
#مشارکت_حداکثری #انتخابات
🔘 @shenakhte_sahne
🔘 instagram.com/shenakhte_sahne