نظر برخی علمای شیعه نسبت به ۹ربیع الاول و وقایع آن
(ما در این گفتار صرفا نظر علما را بیان نموده و از اظهار نظر در آن خودداری می نماییم)
۱-شيخ محمد حسن نجفي رضوان الله علیه (صاحب جواهر):
ایشان ضمن بیان استحباب غسل روز نهم وبیان نظرات درباب قتل خلیفه، می گوید:
می گویم: ولی معروف الآن بین شیعه فقط همان روز نهم ربیع است.
۲-علامه محمد باقر مجلسی رضوان الله علیه:
در میان شیعیان این چنین مشهور است که عمر بن خطاب در روز 9 ربیع الاول به قتل رسیده است.
آنچه از کتب معتبره بدست می آید و در میان عوام شیعه نیز مشهور است این است که روز قتل عمر در روز 9 ربیع الاول می باشد و این مطلب نیز بین گروهی از محدثان سابق شیعه مشهور می باشد.
از سخنان سید بن طاوس اینگونه ظاهر است که روایتی دیگر با همین مضمون از قول امام صادق علیه السلام را شیخ صدوق روایت کرده است . و از کلام فرزند ارجمند ایشان نیز ظاهر است که گروهی از روایات وجود دارد که نشان می دهند روز به قتل رسیدن عمر بن خطاب در این روز – 9 ربیع الاول – بوده است . پس استبعاد ابن ادریس و دیگران – که رحمت خدا بر ایشان باد – صحیح نمی باشد . زیرا اعتبار این دسته از روایات با شهرتی که در میان علمای خلف و سلف شیعه دارند بخاطر گفته های مورخان اهل تسنن زیر سوال نمی رود . و چه بسا اهل تسنن تاریخ این روز را تغییر داده اند تا امر بر شیعیان مشتبه شده و این روز را بعنوان عید و روز شادی نگیرند.
۳-سيد هاشم بحراني رضوان الله علیه:
سلیم (راوی حدیث) می گوید: عبدالله را در آن مجلس دیدم در حالی که اشک در دیدگانش حلقه زده و گریه, او را دچار تنگی نفس کرده بود. سپس پدرش بعد از ساعتی نالی ای زد ودر آخر شب نهم ربیع اول سال23هجری مرد.وگفته میشود در بیست وشش ذی الحجه در سال مذکور،وقول اول صحیح تر است.سن او در آن روز،73سال بود.
۴-شيخ آقا بزرگ تهرانى رضوان الله علیه:
روز وفات عمر: آن روز نهم ربیع الاول می باشد و ۲۴ ذی الحجه نیست.
۵-ميرزا حبيب الله هاشمى خويى رضوان الله علیه:
ایشان ضمن بیان اقوال علما درباره ی قتل خلیفه دوم، در انتها می گوید:
من می گویم: قطعا دانستم که مشهور بین جمهور شیعه، قطعا همان در ماه ربیع بوده است و ادعای اجماع بر اتفاق در ذی الحجه ممنوع است. بر آن (نهم ربیع) دلالت می کند آنچه که در انوار از کتاب محمد بن جریر طبری که گفت: مقتل ثانی در روز نهم ربیع الاول است.
۶-شيخ حسين نوري طبرسي [محدّث نوري] رضوان الله علیه:
ایشان پس از نقل روایت مشهور احمد بن اسحاق قمی از امام حسن عسکری علیه السلام درمورد روز نهم ربیع الاول می نویسد:
شیخ مفید در کتاب مسارالشیعة می گوید: روز نهم ماه ربیع الاول، روز عید بزرگی است و برای این موضوع در جای دیگری توضیح داده شده است، روزی است که پیامبر خدا صلی الله علیه و آله در آن روز عید گرفتند، و امر کردند که مردم در این روز عید بگیرند، و در این روز طعامِ ترید (آبگوشت) درست کنند.
۷-رضی الدین علی بن سید بن طاووس ( فرزند سید بن طاووس رضوان الله علیهما):
فرزند بزرگوار سید بن طاووس پس از نقل روایتی طولانی در پنج صفحه به نقل از امام حسن عسکری علیه السلام از حذیفه یمان رضوان الله علیه از امیر المومنین علیه السلام و پیامبر صلی الله علیه و آله در تاریخ قتل عمر بن خطاب و فضائل و اسامی این روز و شادی و جشن در آن در تایید این روایت می گوید:
این حدیث را از خط علی بن محمد بن علی رحمت الله علیه نوشتم و در کتب دیگر تتبع کردم، روایات دیگری که موافق این روایت باشد، یافتم و به این روایت اعتماد نمودم، و سزاوار است شیعیان این روز را تعظیم نمایند و در این روز اظهار سرور و شادی کنند.
۸- سید جعفر مرتضی عاملی رضوان الله علیه:
پس هنگامی که به اقوال مورخین رجوع میکنیم، می یابیم که معظم مورخین اهل سنت اسرار دارند بر اینکه عمر قطعا در بیست وشش ذی الحجه سال بیست وسه هجری.....یا مانند آن......بلکه ادعای اجماع بر آن کرده اند.....وگفته شده: در روز نهم ربیع الاول کشته شده است.این قول متداول ومعروف از زمان ابن إدریس متوفی قرن ششم بوده است.
۹-شيخ عباس قمی رضوان الله علیه:
۱۰-آیت الله بهجت رضوان الله علیه:
۱۱-آیت الله صافی گلپایکانی رضوان الله علیه:
۱۲- آیت الله سید محمد صادق روحانی رضوان الله علیه:
#ربیع_الاول
#نهم_ربیع
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
🔹خوشا به حال شيعيان ما
«طُوبَى لِشِيعَتِنَا الْمُتَمَسِّكِينَ بِحَبْلِنَا فِي غَيْبَةِ قَائِمِنَا الثَّابِتِينَ عَلَى مُوَالاتِنَا وَ الْبَرَاءَةِ مِنْ أَعْدَائِنَا أُولَئِكَ مِنَّا وَ نَحْنُ مِنْهُمْ قَدْ رَضُوا بِنَا أَئِمَّةً وَ رَضِينَا بِهِمْ شِيعَةً فَطُوبَى لَهُمْ ثُمَّ طُوبَى لَهُمْ وَ هُمْ وَ اللَّهِ مَعَنَا فِي دَرَجَاتِنَا يَوْمَ الْقِيَامَةِ»
خوشا به حال شيعيان ما؛ آنان كه در غيبت «قائم» ما به ريسمان (ولايت) ما چنگ مىزنند، بر ولايت ما استوار و از دشمنان ما بيزارى جسته. آنان از ما و ما از ايشان هستيم. آنان از ما به عنوان امامان خويش، خشنودند و ما از ايشان به عنوان شيعيانمان خشنوديم. پس خوشابه حال ايشان، خوشا به حال ايشان. سوگند به خدا آنان در مقامات و درجات ما در روز قيامت همراه با ما هستند.
📚منبع:
كمال الدين و تمام النعمة ج۲ ص۳۶۱/محمد بن علی بن بابَوَیْهِ قمی/مصحح:علی اکبر غفاری/ناشر:دارالکتب الاسلامیة/تهران۱۳۹۵ق
#حدیث
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
#معرفی_کتاب
📗شاخه طوبی
📝مولف:میرزا حسین نوری(محدث نوری)
تعداد صفحات:۷۷۰
زبان: فارسی
🔹توضیح:
کتاب شاخه طوبی از محدث نوری کتابی است مملو از روایات برائتی صادر شده از معصومین علیهم السلام که کمیاب است و محدث آنها را جمعآوری کرده است. نکته قابل توجه اینکه تمام اشعار عربی کتاب ترجمه شده و کل کتاب تحقیق شده است و آدرس مطالب و شرح عبارات عربی و فارسی در آن بیان شده است. هر داستان یا روایت یا اشعار برائتی که تا حالا شنیده شده است کامل آن در این کتاب بامدارک و سند موجود می باشد.
📥دانلود نسخه خطی(به خط مرحوم محدث نوری)
#تولی_تبری
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
الاستغاثة في بدع الثلاثة.pdf
7.01M
📗الاستغاثة في بدع الثلاثة
📝مولف: على بن احمد بن موسى بن الامام محمد التقى الجواد عليهالسلام، معروف به ابوالقاسم كوفى
تعداد صفحات:۲۴۰
زبان: عربی
🔹توضیح:
اثرى است كه در آن نویسنده به برخى آلام و رنجهاى پديد آمده از رهگذر بدعتهایى كه خلفاى ثلاثه در دين مبين اسلام ايجاد و احداث كردهاند، پرداخته است و بدعتهاى ايشان را يادآور میشود.
لینک دانلود مستقیم
#تولی_تبری
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
تــاریــخ را هیــچ اشــکالی ندارد بگوییــم
#گفتار_ناب
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
📗الرسالة الإثناعشرية في الرد على الصوفية
📝مولف:محمد بن الحسن الحرالعاملی
تعداد صفحات:۳۴۳
زبان:عربی
دانلود نسخه عربی
📗نقدی جامع بر تصوف
📝مولف:محمد بن الحسن الحرالعاملی(ترجمه:عباس جلالی)
تعداد صفحات:۲۸۲
زبان:فارسی
دانلود نسخه فارسی
🔹توضیح :
👈بخش اول : ۱۲ باب
مولف پس از بیان وجه تسمیه کتاب و ویژگیهای عدد ۱۲ به معنی شناسی لقب صوفی درمیان راویان حدیث پرداخته وسپس مبانی وآداب صوفیه از جمله :
توحید ، پشمینه پوشی ، کشف و شهود ، شریعت گریزی ، ریاضت ، وجد و جذبه ، رقص وپایکوبی ، چله نشینی، غنا، ذکر خفیّ وجلیّ را مورد بررسی روایی خویش قرار داده است.
👈بخش دوم : ۱۲ فصل
ضمن ضرورت دوستی با دوستان خدا ودشمنی با دشمنان خدا، حرمت اقتداء به مخالفان وحرمت بدعت گذاری را بیان کرده ، ونهی از منکر و مناظره با بدعت گذاران را واجب می شمرد و لعن ایشان را جایز میشمرد .
📌هم چنین به نقد بزرگان صوفیه چون ابن عربی، سفیانثوری، حلاج و بایزید پرداخته است.
#تصوف
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
#معرفی_کتاب
📗محمد[صلی الله علیه و آله] بر پایه کهنترین منابع
📝مولف: مارتین لینگز(ترجمه: سعید تهرانینسب)
تعداد صفحات:۶۳۴
زبان:فارسی
🔹توضیح:
از مشهورترین و پرخواننده ترین آثار به زبان انگلیسی درباره زندگی پیامبر کتاب « محمد بر پایه کهنترین منابع» است.
موضوع کتاب حاضر، شرح سرگذشت زندگی و سرگذشت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بر پایه کهنترین منابع اهل سنت است. مطالب کتاب در هشتاد و پنج بخش فراهم آمده و هر کدام به واقعهای از وقایع زندگی پیامبر صلی الله علیه و آله اختصاص دارد. زبان اثر روان و به شیوه روایی است. این اثر، یکی از آثار اندیشمندان تأثیرگذار در موضوع پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در جهان است و چاپ آن همراه با استقلال گسترده نخبگان و علمای معروف جهان همراه بوده و از این نظر دارای اهمیت است.
#پیامبر_صلی_الله_علیه_وآله
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
📗سیرة محمد رسول الله صلی الله علیه و آله
📝مولف:السید هاشم الموسوی
تعداد صفحات:۱۲۵
زبان:عربی
🔹توضیح:
در معرفی این کتاب آمده است: «کتاب، در تاریخ و سیره زندگانی حضرت محمد صلی الله علیه و آله از ولایت تا هجرت است. نویسنده، با بهره گرفتن از منابع اولیه تاریخی، از جمله سیره ابن هشام، تاریخ طبری، و مغازی واقدی، ابتدا به بررسی شرایط و اوضاع عربستان و شهر مکه پیش از ظهور اسلام پرداخته و نظام حاکم بر آن، و موقعیت قریش و آداب و رسوم آنان، از جمله مسئله حج و برگزاری آن و دیگر سنتهای جاهلی را بررسی کرده و سپس به ولایت پیامبر صلی الله علیه و آله و شرح حال آن حضرت و چگونگی رفتار وی در نوجوانی و تعاملش با سنتهای حاکم بر مکه، از جمله شرکت وی در مرمت کعبه و مشارکت در پیمان حلف الفضول پرداخته است. دوران بعثت پیامبر و نزول آیات قرآن و دعوت پنهانی و آشکار ایشان و گرایش برخی از جوانان و محرومان به ایشان و واکنش تند قریش به دعوت آن حضرت و مخالفتها و جبههگیری آن در برابر پیامبر و تحریم اقتصادی و سیاسی آن حضرت و یارانش، پایان بخش مطالب کتاب است. نویسنده، ضمن اشاره به مستضعفانی که به پیامبر ایمان آوردند، از سران مشرک در مکه نیز نام برده است»
لینک دانلود مستقیم
#پیامبر_صلی_الله_علیه_وآله
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
هدایت شده از آیت الله بحرالعلوم میردامادی
🔻دینت را از غیر معصوم نگیر🔻
«مَن أخَذ دینه مِن أفواه الرّجٰال أزالته الرّجٰال وَ من أخذ دینه مِن الکتٰاب و السُنّه زالت الجِبال وَ لَم یزل»
🔹امام صادق صلواتاللهعلیه فرمودند:
هرکس دینش را از دهان مردم [و آراء و نظرهای بی سند و حجّیت آنان] بگیرد، همان مردم او را از دینش زائل و خارج میکنند.
🔅 امّا آنکس که دینش را از قرآن و سنت معصوم بگیرد، کوهها از پا در میآیند، امّا او در دین و اعتقادش استوار خواهد ماند.
📜 تصحیح إعتقادات الإمامیه «شیخ مفید» ص۷۲
{ @AyatollahBahrololom }
✴️ نغمه محمد[صلی الله علیه و آله]
نگاهی به تاثیرپذیری گوته از شخصیت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلیالله علیه و آله
مقدمه: طول تاریخ طولانی که از بعثت نبی مکرم اسلام (صلیالله علیه و آله) میگذرد ، شخصیت والای آن حضرت همواره مورد ستایش مسلمانان قرار گرفته و در ادبیات اسلامی(عربی،فارسی و…) بسیار مورد مدح و ستایش قرار گرفته است؛ اما نکته جالب آن است که این ویژگی تنها مختص به ادبیات ملت های مسلمان نیست بلکه در ادبیات سایر ملل و حتی ملت های غیر مسلمان نیز شخصیت و کمالات آن حضرت و بویژه دستاورد و ارمغان الهی آن حضرت برای بشریت ، یعنی دین اسلام ، مورد ستایش قرار گرفته است.
یوهان ولفگانگ فون گوته (به آلمانی: Johann Wolfgang von Goethe) زادهٔ ۲۸ اوت ۱۷۴۹ در فرانکفورت – درگذشتهٔ ۲۲ مارس ۱۸۳۲ در وایمار است.او شاعر، ادیب، نویسنده، نقاش، محقق، انسانشناس، فیلسوف و سیاستمدار آلمانی بود. او یکی از کلیدهای اصلی ادبیات آلمانی و جنبش وایمار کلاسیک و همچنین رمانتیسیسم بهشمار میرود. وی از جمله شخصیت های بزرگ غربی است که شیفته مشرق زمین و اسلام بوده است.
قطعه شعری با عنوان «نغمه محمد ـ صلی الله علیه و آله و سلم ـ » درباره پیامبر اکرم ـ صلی الله علیه و آله و سلم ـ سروده که قسمتی از آن چنین است:
«بنگر بدان چشمه
همان که از کوهساران می جوشد
چه باطراوت و شاد
و می تراود به سان چشمان ستارگان آن گاه که می درخشند
و با ورودی پیشواگونه و راهبر
همه چشمه ها را که برادر اویند
با خویش همراه می سازد
و در آن پایین اعماق دره
در مقدم این رود،
گل ها می رویند
و سبزه ها از نفسش حیات می یابند...
✍🏻«نغمۀ محمد» عنوان شعری ۷۰بیتی است که یوهان ولفگانگ فون گوته ، آن را برای بخش اصلی نمایشنامۀ خود با عنوان تراژدی محمد سروده است. گوته این نمایشنامه را در ۲۳سالگی نوشت و برای نوشتن آن، تاریخ اسلام، قرآن و زندگی پیامبر خدا صلیالله علیه و آله را مطالعه کرد. او بنا داشت این نمایشنامه را در ۵ پرده بنویسد و زندگی پیامبر را از کودکی تا وفات در آن جای دهد؛ اما فرصت تکمیل کار را پیدا نکرد.
📔کتاب «نغمه محمد» نوشته جناب محمد اخگری، شرحی بر نمایشنامۀ «تراژدی محمد» از یوهان ولفگانگ فن گوته دربارۀ خاتم الانبیاء صلیالله علیه و آله است. جناب اخگری علاوه بر آوردن پردۀ اول این نمایشنامه، مهمترین بخش آن را که شعری ۷۰بیتی با نام نغمۀ محمد است شرح میدهد و تفسیر میکند.
محمد اخگری ، نویسندۀ کتاب نغمۀ محمد میگوید مهمترین و زیباترین بخش این نمایشنامه، شعر نغمۀ محمد است که موضوع آن صحنۀ پیروزی پیامبر از زبان حضرت علی علیهالسلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است ؛
گوته در این ابیات، پیامبر را به رودی تشبیه کرده است که از کوهساران جاری شده و به دشت رسیده است تا همۀ رودها را با خود همراه کند و به اقیانوس ببرد.
📽 توضیحات تکمیلی جناب محمد اخگری
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
هدایت شده از مرکز آموزش های کاربردی
#مجازی #آفلاین #رایگان
✅ مرکز آموزش های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار میکند.
🔹 کارگاه مقدماتی آشنایی و نقد تصوف فرقهای
🔸 همراه با صدور گواهی پایان دوره
✳️ به صورت آفلاین / خواهران و برادران
⌛️ مهلت ثبت نام تا 30 آبان ماه 1403
🗓 شروع دوره: حداکثر 5 روز پس از ثبت نام دسترسی به محتوای آموزشی ایجاد خواهد شد و لینک ورود به سامانه آموزشی پیامک میگردد.
🔻 ثبت نام و آشنایی بیشتر با سرفصلها و اساتید
در سایت مرکز آموزشهای کاربردی
🌐 el.balagh.ir/doreh/7089
ارتباط با ادمین 👇
📱 @admin_el
☎️ 02531156361
🔹🔹🔹🔹🔹🔹
✔️ مرکز آموزش های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی
💠 https://eitaa.com/joinchat/315686930C4d8d228136
☑️انا لله و انا الیه راجعون
▪️ولَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
راهتان ادامه دارد...
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️تصویر شهید نصرالله و نتانیاهو که به شکلی مجزا و متفاوت توسط هنرمندان عراقی کشیده شد
#ارسالی_اعضا
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️خاخام یهودی: همه انسانها برده و خدمتکار یهودیان هستند!!
✍🏻 پینوشت:
۞ لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا ۖ [ مائدة : ۸۲ ]
• یقیناً سرسختترین مردم را در كینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشركان را خواهی یافت.
یَا مُنتَقِم إنتَقِم...
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
🔥تل آویو زیر آتش موشکهای ایرانی
🪴 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
{ @AyatollahBahrololom }
هدایت شده از دفتر آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
#بیانات
فرقه منحرف صوفیه
در آغاز کلام باید دانست که هر مذهب انحرافی افراد مورد اعتمادی از جامعه را به خود نسبت میدهد و جزو معتقدین به مذهب خود میشمارد تا اعتماد مردم را جلب کند. در این راه گاه یک جمله از یک شخص پیدا میکنند و با تحریف آن و یا حذف اول و آخر جمله و ترفندهایی از این قبیل از آن بهره میجویند. مثلاً با دیدن کلمۀ «صوفیه» و امثال آن در کتب بزرگان که حکم ایشان را بیان کرده و یا پیرامون عقاید و… ایشان بحث کرده باشد، میگویند: فلان آقا از ماست.
در برخی موارد هم – مخصوصاً – در سخنان و نوشتههای اوایل دوران اسلامی که هنوز حد و مرز صوفیه و اشخاص زاهد مشخص نشده بود، بحث پیرامون ایشان خلط میشده و شاهد گفتار ما این است که در برخی نوشتهها صوفی را به دو قسم تقسیم کرده اند: صوفی که شریعت را ترک میکند و صوفی که طبق شریعت عمل کند.
نا گفته پیداست کسی که به شریعت عمل کند و به تمام آن معتقد باشد، صوفی به معنای مصطلح فعلی آن نیست، بلکه شیعۀ خالص است.
امروزه گروهی از صوفیان ادعا میکنند که ما از گروه دوم هستیم و به شریعت عمل میکنیم و طبق رساله عملیۀ مراجع عظام عمل میکنیم، در حالی که این چنین نیست و صراحتاً در کتابهای خود از عشریه سخن میگویند و به آن اعتقاد دارند و عملشان همان است در حالی که خمس نمیپردازند.
البته در دورههایی گفته شده که برخی همانند شیخ بهایی خرقه پوشیدهاند که بر فرض صحّت چنین نقل هایی، قابل توجیه است و میتوان گفت ممکن است برای مصلحت یا ارشاد و یا از روی تقیه بوده و در هر حال نسبت تصوف در حق بزرگان مذهب همانند شیخ که در کتابهای خویش آشکارا مقال و گفتار آن ها را رد میکند، قابل قبول نیست.
باید دانست از این گونه حرفها در زمان گذشته گفته و نوشتهاند و به افرادی تصوف را بسته و حرفهایی نسبت دادهاند که نباید به حرف آنان اعتنا کرد.
این که در قرنهای مقارن و یا نزدیک به ائمه علیهمالسلام، شیعیان خانقاه داشته اند مسلماً از دروغهای شاخدار است و ناگفته پیداست در حالی که حضرات ائمه علیهمالسلام از سفیان ثوری و یا حسن بصری بشدت انتقاد نموده و منصور حلاج را لعن کردهاند و در روایاتی از دخول به حلقه صوفیه نهی فرمودهاند، ممکن نیست شیعیان خانقاه داشته باشند و جالب این جاست که بر اساس اعتراف خود صوفیه تاریخ تأسیس نخستین خانقاه حداکثر به قرن پنجم میرسد و در هیچ منبعی نیامده که پیش از آن خانقاهی وجود داشته باشد تا چه رسد به این که شیعیان برای خود خانقاه بسازند!!!
با مطالعه در تاریخ اسلام میبینیم که تا این اواخر – تقریباً – نزدیک به دوره صفویه، صوفی شیعه نداشتهایم و بزرگان و مرشدهای ایشان به این مطلب اقرار و تصریح کردهاند.
این که ادعا میکنند ابن بطوطه در سفرنامۀ خویش گفته در مقابل حرم حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام در نجف اشرف تعدادی خانقاه بوده معلوم است دروغ است
چون با مراجعه به آن کتاب خواهید دید اولاً ذکری از شهر نجف در آن نیامده و در ثانی در فصلی که از شهر کوفه سخن میگوید هیچ سخنی از وجود خانقاه به میان نیاورده است، همچنین این که به شهید رضوان الله علیه نسبت میدهند که در کتاب منیه تشویق به استفاده از تفسیر عبدالرزاق نموده با رجوع به این کتاب میبینیم که ایشان میفرماید هر مفسری بر اساس علمی که بر آن تسلط دارد به تفسیر قرآن کریم پرداخته و سپس به معرفی انواع این تفاسیر میپردازد و از چهار گونه تفسیر نام میبرد، اول: تفاسیر لغوی است که عربیت بر آنها غلبه دارد، دوم: تفاسیر حکمی و برهانی کلامی، سوم: تفاسیر داستانی و بر مبنای قصص و چهارم: تفاسیر عرفانی که هدفشان تأویل حقایق است. جالب است که ایشان برای این چهار گونه تفسیر مثالهایی میآورد یعنی تفسیر کشاف، زمخشری، مفاتیح الغیب رازی و تفسیر ثعلبی، در این جاست که برای گونۀ آخر از تفاسیر، تفسیر عبدالرزاق کاشانی را مثال زده، بر این اساس هر منصفی میبیند که هرگز شهید تشویق به مراجعه به هیچ یک از این کتابها نکرده و این نسبت هم دروغ محض است.
در خاتمه از علماء اعلام و دانشمندان کرام انتظار داریم که مسلمانان به ویژه جوانان را آگاهی دهند تا در دام افراد شیاد و خطرناک گرفتار نشوند.
از خداوند متعال توفیق همگان را خواستارم.
یدالله دوزدوزانی
سایت | تلگرام | ایتا | اینستگرام | رادیو مرجعیت |
عضويت:👇👇
✅ @duzduzani_ir
هدایت شده از کتابخانه شیعه
صلوات ابوالحسن ضرّاب اصفهانی.pdf
4.69M
✅صلوات ابوالحسن ضرّاب اصفهانی که هر روز به خصوص برای عصر جمعه هرگز نباید آن را ترک کرد
💠صلواتی را که به ابوالحسن ضرّاب اصفهانی منسوب است و شیخ طوسی و سید ابن طاووس آن را در اعمال عصر روز جمعه ذکر نمودهاند بیان کنیم.
💠سید ابن طاووس فرموده است: این صلوات از مولای ما حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) روایت شده است و حتی اگر تعقیب روز جمعه را به جهت عذری نتوانستی بخوانی، هرگز این صلوات را ترک نکن، به جهت امری که خداوند(جَلَّ جَلالُه) ما را به آن آگاه نموده است.
آنگاه سید در ادامه سند آن را با متن صلوات نقل کرده است؛
شیخ در «مصباح المتهجّد» فرموده است: این صلوات از حضرت صاحب الزّمان (عجل الله تعالی فرجه) روایت شده که در مکه بدست ابوالحسن ضرّاب اصفهانی رسیده است.
(به مدد اللهی بنا داریم عصر های جمعه این پیام را برای شما عزیزان باز ارسال کنیم تا ان شالله هم شما و هم ما از ثواب بی شمار این دعای شریف بی نصیب نمانیم)
#مهدویت
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
📗موعود شناسی و پاسخ به شبهات(پاسخ به بیش از ۵۰۰ پرسش در ارتباط با مهدویت)
📝مولف:علی اصغر رضوانی
تعداد صفحات:۶۶۳
زبان:
🔹توضیح:
کتاب حاضر براین اساس شکل گرفته ودر آن سعی شده که مباحث مهدویت به صورت ریشه ای با دلایل نقلی، عقلی و تاریخی مورد نقد و بررسی قرار گیرد و تمامی دلایل و شبهات دشمن را که سعی دارد از آن ناحیه، هویت بحث را تضعیف کند، مخدوش نماید.
ویژگی کتاب حاضر، بررسی مسائل مهدویت از دیدگاه کلامی است و سعی شده اصول اساسی این بحث به صورت شفاف با دلایل مختلف به ویژه دلیل عقلی، ارائه و قلمرو بحث طوری ترسیم شود که زمینه تمامی شبهات پیرامون مهدویت، از بین برود. البته برای سهولت دسترسی به مباحث و استفاده اهل علم و عموم از این مباحث، به صورت سؤال و پاسخ مطرح شده تا ره توشه ای برای کسانی که درصدد پاسخ به سؤالات در زمینه مهدویت اند باشد.
لینک دانلود مستقیم
#امام_عصر_علیه_السلام
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
الاستغاثة في بدع الثلاثة.pdf
7.01M
📗الاستغاثة في بدع الثلاثة
📝مولف: على بن احمد بن موسى بن الامام محمد التقى الجواد عليهالسلام، معروف به ابوالقاسم كوفى
تعداد صفحات:۲۴۰
زبان:عربی
توضیح:
کتاب حاضر اثرى است كه در آن نویسنده به برخى آلام و رنجهاى پديد آمده از رهگذر بدعتهایى كه خلفاى ثلاثه در دين مبين اسلام ايجاد و احداث كردهاند، پرداخته است و بدعتهاى ايشان را يادآور میشود.
لینک دانلود مستقیم
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
شرح حدیث عرض دین(حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام).pdf
5.46M
📗شرح حدیث عرضه دین
📝مولف:مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی
زبان:فارسی
تعداد صفحات:۱۳۱
🔹توضیح:
موضوع كتاب همانطور كه از نامش پیداست، شرح و توضیح فقرات حدیث شریف «عرض دین حضرت عبدالعظیم حسنی به محضر امام هادیعلیه السلام» است كه توسط مرجع عالیقدر آیت الله صافی گلپایگانی رضوان الله علیه بیان شده است.
🔻ویژگی های کتاب:
👈اعتقاد به عقاید حقه از مبدأ و معاد و نبوت و امامت، سبب سعادت و آرامش قلب و رفع اضطراب و نگرانی و موجب امیدواری و خوشبینی به حیات و حركت به سوی رستگاری و فوز و فلاح است و همه اینها مراتبی است كه اشخاص به مقدار قوت درجات ایمان و خلوص عقیده از شرك و خرافات و انحرافات دیگر، حائز آن میگردند. بنابراین وسیلهای برای نیل انسان به سعادت واقعی بالاتر از ایمان صحیح و یقین خالص نیست. از این رو، اهمیت مطالعه این حدیث شریف و نیز توضیحات مربوط به آن، برای بهرهگیری در ارتقاء ایمان و اخلاص معلوم میشود.
👈بهرهگیری از آیات و روایات و معارف عقلانی و سایر علوم اسلامی در شرح و توضیح حدیث، موجب كسب معرفت و آشنائی بیشتر خواننده با آموزههای حیاتبخش دین و مذهب بوده و در كسب تقوا و عمل نیك مؤثر است.
👈حجم كم كتاب در عین ارائهی مطالب جذاب و پرارزش، ویژگی برجستهی كتاب محسوب میشود و نویسندهی محترم از تطویل و تفصیل مملّ پرهیز نموده است.
لینک دانلود مستقیم
#امام_هادی_علیه_السلام
#عقائد_کلام
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
بهاییت دین نیست.pdf
1.41M
📗بهائیت دین نیست
📝مولف: ابوتراب هدائی
تعداد صفحات:۸۱
زبان:فارسی
🔹توضیح:
کتاب حاضر، جز اولین کتابها در رد بهاییت است که در نوع خود کمنظیر و برای نشان دادن ماهیت و سوابق این فرقه ضاله بسیار ارزنده است. تمام تلاش کتاب در این است که از زاویه استدلالی و منطقی به آثار بهاییت نظاره کند و در موارد خاص هم گریزی به مسائل سیاسی و تاریخی در تشکیل این فرقه بزند تا اثبات کند که بهاییت دین الهی نبوده، فرقهای است که به دست استعمار ساخته و پرداخته شده و نمیتواند نیازهای معنوی بشر را تأمین کند. مؤلف در این کتاب بر آن است تا چهره واقعی بهاییت را با دیدی واقعگرایانه ترسیم کند.
لینک دانلود مستقیم
#فرق_ادیان
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
سیري در زندگانی امام حسن عسکري علیه السلام .pdf
1.74M
📗سیري در زندگانی امام حسن عسکري علیه السلام
📝مولف: محمد حسین زارعی
تعداد صفحات:۱۹۴
زبان: فارسی
🔹توضیح:
مروری بر ابعاد شخصیت معنوی و کرامات امام حسن عسکری علیه السلام است. در این نوشتار ضمن بیان گوشههایی از زندگانی امام حسن عسکری به برخی از معجزات آن حضرت و احاطه ایشان بر علم غیب اشاره شده و برخی از فعالیتهای سدی و علنی امام حسن عسکری جهت برقراری ارتباط با شیعیان و آمادهسازی آنان برای غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه و موضعگیری آن حضرت در مقابل واقفیه و مفوضه و جریانهای انحرافی عصر خویش را توصیف مینماید. نامههای تبلیغی امام حسن عسکری به برخی از اصحاب خویش، بیان شرح احوال برخی از اصحاب آن حضرت، ذکر برخی از کلمات حکمتآمیز از امام حسن عسکری و جریان شهادت آن حضرت از مباحث پایانی کتاب میباشد.
لینک دانلود مستقیم
#امام_عسکری_علیه_السلام
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d
الامام الحسن العسكري من المهد الى اللحد.pdf
15.97M
📗الامام العسکری علیهالسلام من المهد الی اللحد
📝مولف:سيد محمد كاظم القزويني
تعداد صفحات:۳۴۴
زبان:عربی
🔹توضیح:
این کتاب به زبان عربی نوشته شده و موضوع در این کتاب، زندگانی حضرت امام حسن عسگری علیه السلام است که به زبان عربی بررسی شده است. مولف با استناد به آیات و احادیث و مطالب کتب تاریخ و سیره، نخست به شرح حال زندگانی امام و خاندان، و فرمانروایان معاصر ایشان پرداخته سپس بر اساس حروف الفبا ۲۶۳ تن از یاران امام علیه السلام را معرفی نموده و در پایان برخی از نامهها و کلمات قصار آن حضرت را آورده و سرانجام به وفات و شهادت ایشان اشاره کرده است.
لینک دانلود مستقیم
#امام_عسکری_علیه_السلام
🌷هزینه دانلود صلوات
https://eitaa.com/joinchat/952107051C6569ff7b9d