آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خاگینه_خرما
#عصرونه
تخم مرغ ۶ عدد
آرد هشت قاشق غذا خوری
ماست پنج قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
زعفران یک قاشق چایخوری
شیر دو قاشق سوپخوری
خرما به مقدار لازم(من به صورت نصفه استفاده کردم)
هل.دارچین،گردو به دلخواه
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
مواد لازم شهد
شکر یک لیوان
اب نصف لیوان
طرز تهیه:
تخم مرغها را ده دقیقه هم بزنید
روغن .زعفران.هل.ماست.شیر.آرد را اضافه کنید
مقداری از مایع داخل قالب ریخته و در وسط آن نصف یک خرما و گردو گذاشته به مدت تقریبا ۳۰ تا ۴۰دقیقه در فر از پیش گرم شده با
۱۶۰درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار دهید
طرز تهیه شهد:
شکر و اب را در ظرفی ریخته
و به مدت ده دقیقه بجوشانید و یک ساعت در دمای محیط خنک شود
وقتی خاگینه ها پخته شد شربت سرد شده را روی خاگینه داغ بریزید و بگذارید نیم ساعتی در شربت بماند تا خوب به خورد هم برود
بعد از سرد شدن به راحتی از قالب جدا میشود
parniya91s
@shirini71
#بلالیط
#بلالوت
#دسر_ورمیشل
بلالیط با بلالوت یک دسر شیرین با رشته های ورمیشل هستش که تو بعضی کشورهای حوزه خلیج فارس مثل امارات و بحرین و...به نام بلالیط مشهور هستش و شهرهای جنوبی کشورمون مثل بوشهر و بندرعباس که به این کشورها نزدیکتر هستند به همان نام می شناسند ومانند خلیجی ها با تخم مرغ سرو می کنند.ولی تو کشور کویت این دسر به نام شعریه معروفه و ما خوزستانی ها هم به حکم نزدیک بودن به کویت همان شعریه می گیم.البته ما اهوازیها با تخم مرغ سرو نمی کنیم.
برای درست کردن شعریه یا بلالیط به ورمیشل نیاز داریم که از نوع آشیانه ای اگر استفاده کنیم بهتره .اونو بادست کمی خرد می کنیم .میتونیم برای اینکه شعریه یا بلالیط دو رنگ داشته باشیم نیمی از رشته ها رو داخل دو سه قاشق روغن تفت بدیم.کمی که تغییر رنگ داد به همراه بقیه ی ورمیشل های خرد شده داخل آب جوش میریزیم بعد از یکی دو قل زدن و نیم پز شدن داخل آبکش میریزیم.حتما دقت کنین که ورمیشل خیلی نرم نشه چون بعد از آماده شدن حالت خمیری پیدا می کنه.روی ورمیشل های نیم پز شده مقداری شکر که به دلخواه است میریزیم .
مقدار شکر به دلخواه است میشه نصف پیمانه یا کمتر یا بیشتر ریخت.حالا مقداری زعفران که داخل گلاب حل کردیم و چند قاشق روغن کرمانشاهی یا اگر نداشتیم کره آب شده میریزیم و مخلوط می کنیم.ته یه قابلمه مناسب را دوسه قاشق روغن و دوسه قاشق زعفران حل شده میریزیم و مخلوط مواد را داخل آن ریخته و لابه لای آن پودر هل می پاشیم وچند قاشق گلاب و روغن داده و با دم کنی دم میزاریم.خیلی زود دم می کشه و درصورت تمایل با تخم مرغ سرو می کنیم .
@shirini7q
#ساندویچ_نروژی
#ساندویچ_گوشت_چرخکرده
#غذای_فوری
این مدل ساندویچ داخل نون باگت پُر و کمی در فر گذاشته میشه تا نونش برشته و ترد بشه.ساندویچ خوشمزه ایه،مواد سالمی هم داره.
موادلازم:
۱)گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
۲)سیب زمینی آبپز و رنده شده ۲عدد متوسط
۳)هویج ریز رنده شده دو عدد متوسط(خام)
۴)تخم مرغ آبپز و رنده شده ۲عدد
۵)جعفری ساطوری شده نصف لیوان
۶)فلفل دلمه ای نگینی خرد شده یک عدد متوسط
۷)نان باگت
۸)پنیر پیتزا نصف تا یک لیوان(قابل حذف)
۹)نمک و فلفل
طرز تهیه:
اول گوشت رو با یدونه پیاز و دو حبه سیر رنده شده و ادویه خوب تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.حالا بقیه مواد رو با گوشت ترکیب کنید.
نون باگتها رو حدودا ۱۰ سانتی برش بزنید و داخلشو خالی کنید و از مواد ساندویچ پرشون کنید و در سینی فر بچینید.
حالا برای رومال ساندویچها دو روش داریم: ۱)یک تخم مرغ رو با سه چهار ق شیر خوب هم بزنید و روی ساندویچها با قلمو بزنید.۲)یک حبه سیر رو با مقداری کره ذوب شده مخلوط و روی نونها بزنید. من دومی رو ترجیح میدم.
حدود یکربع تا بیست دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه(برقی ۱۷۰) بذارید تا نون ترد و پنیر ذوب بشه
╭┄✵🧅🧄🍗🥩🍖✵┄╮
@shirini71
#شنیسل_مرغ_سراشپز
مواد لازم
سینه مرغ
شیر 1 لیوان
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 1 حبه
نمک و فلفل سیاه
فلفل قرمز
برای سوخاری کردن:
آرد 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری 1 1/2 لیوان
.
سینه مرغ را به برش های نازک برش بدید. مواد گفته شده را درون یک کاسه بریزید به مدت یک ساعت مرغ را در آن بخوابونید. سپس برشهای مرغ را ابتدا به آرد مخلوط کرده و آرد اضافی را تکان دهید. سپس تخم مرغ زده شده و در آخر پودر سوخاری بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید.
با سیبزمینی تنوری و سس مخصوصی که چند پست قبل آموزش دادیم میل کنید. نوشجان 😍
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🍃🌹بیست و یکم شهریور ماه ۱۳۹۹🌹🍃
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71