آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیتزا_سبزیجات
🔴مواد لازم:
خمیر پیتزا ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی از هرکدام 1 عدد
قارچ خردشده 2 پیمانه
کره 50 گرم
سیر رندهشده 1 حبه
گوجه فرنگی حلقه ای شده 2 عدد
سس گوجهفرنگی به میزان دلخواه
پیاز داغ 1قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه.
.
🔴طرز تهیه:
.
▫️میتونین خمیر پیتزا رو خودتون درست کنین و یا اینکه آماده تهیه کنین.
▫️اگر از خمیر خونگی استفاده میکنین روش رو کمی با روغن چرب کنین و 10دقیقه تو فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده ،بذارین تا نیم پز بشه. بعد که آماده شد اول کمی سیر و کره رو با هم تفت بدین تا کره مزه سیر رو بگیره ولی حالا پیازداغ رو هم به کره و سیر اضافه میکنیم و شعله گاز رو خاموش میکنیم.
.
▫️فلفل دلمه ای های رنگی رو خرد کنین و در ابه تفت بدین،بعد قارچ های خرد شده رو با کمی کره و نمک تفت بدین.در آخر هم گوجه فرنگیا رو تفت بدین.
.
▫️حالا مواد پیتزا آمادس. برای مرحلۀ آخر آمادهسازی اول مخلوط سیر و پیازداغ رو روی سطح خمیر پخش کنین. دورتادور خمیر رو به اندازه یک سانتیمتر خالی بذارین. حالا سس گوجهفرنگی رو هم روی سطح خمیر پخش کنین و نمک بپاشین.
.
▫️بعد همۀ سبزیجاتی رو روی سطح خمیر میچینیم. درنهایت روی مواد پنیر پیتزا میریزیم و نیم ساعت پیتزا رو با دمای ۱۸۰ درجه سانیتیگراد تو فر بذارین، در دقیقه های آخر هم میتونین باز مقداری روش پنیر بریزین و با اسفناج یا سبزی دلخواهتون تزیین و سرو کنین.
.
⚠️پیتزا سبزیجات رو با مواد دیگه ای مثل بادمجان، کدو، ذرت، زیتون و… میتونین درست کنین.
@shirini71
#پیتزا_بادمجان
بادمجان سرخ شده,نمک_فلفل ,فلفل_تند قلمی,فلفل_دلمه_قرمز ,پیاز حلقه شده
گوجه ,روغن_زیتون
سس_پیتزا ,آویشن ,پاپریکا
پنیرپیتزا
@shirini71
#پیتزا_قارچ
پیتزای فونگی ( قارچ ) :
خمیر و سس و ادویه مخصوص
تاپینگ : قارچ ، سیر رنده شده ، مخلوط ۳ نوع پنیر (سیر قابل حذف یا کم و زیاد است )
@shirini71
اگه تو خونه کسی داریید که پیتزا گوشت و مرغ و سوسیس و کالباس دوست نداره یا ممنوعیت خوردن مواد گوشتی داره براش پیتزا سبزیجات بپزیید, حتی برای تنوع هم عالین 👆👌
#پیتزا_گیاهی
#غذاهای_گیاهی
#ویجترین
#پیتزا_سبزیجات
#پیتزا_قارچ🧀🍕🥬🥦🍆🍅👆
#نوشیدنی_لاغری
#تناسب_اندام
#پیام_سلامت
اضافهکردن عسل و دارچین به رژیم غذایی میتواند راهی دلپذیر برای کنترل این عارضه و کمک خوبی برای کاهش وزن باشد. اگرچه دستورالعملهای بسیاری برای تهیه این چای وجود دارد، اما دستور اصلی تهیه آن بسیار ساده است: •
یک بخش دارچین به نسبت 2 بخش عسل • یک فنجان آب داغ روی دارچین بریزید و نیم ساعت آن را در آب داغ بخیسانید. • بعد از سرد شدن مخلوط آب و دارچین، عسل را اضافه کنید. • نصف این چای را قبل از خواب و باقیمانده آن را صبح بنوشید.
╭┄✵🍸🥃🍷🍹🥤🍺✵┄╮
@shirini71