✍حضرت امام صادق عليه السلام:
پدرم مرا به سه چيز ادب آموخت و از سه چيز نهی فرمود. سه نكته ادب اين بود كه فرمود:
فرزندم! هركس با دوست بد بنشيند سالم نمى ماند ، و هر كس گفتارش را كنترل نكند پشيمان مى شود ، و هر كس به جايگاه هاى بد وارد شود مورد بدگمانى قرار مى گيرد . و آن سه چيز كه مرا از آن نهى فرمود: دوستى با كسى كه چشم ديدن نعمت كسى را ندارد ،️ و با كسى كه از مصيبت ديگران شاد مى شود ، و دوستی با سخن چين .
📚 تحف العقول ، ص 376 .
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 @shohada_vamahdawiat
شاید آن روز که سهراب نوشت: تا شقایق هست زندگی باید کرد.
خبری از دل پر درد گل یاس نداشت.
باید این طور نوشت: چه شقایق باشد، چه گل پیچک و یاس، جای یک گل خالیست،
تا نیاید مهدی، زندگی دشوار است.....
❤️❤️❤️❤️❤️🍃🍃🍃🍃🍃
@shohada_vamahdawiat
✨﷽✨
✍ پیر مرد تهی دست، زندگی را در نهایت فقر و تنگدستی می گذراند و با سائلی برای زن و فرزندانش قوت و غذائی ناچیز فراهم میکرد.از قضا یک روز که به آسیاب رفته بود، دهقان مقداری گندم در دامن لباس اش ریخت و پیرمرد گوشه های آن را به هم گره زد و در همان حالی که به خانه بر می گشت با پروردگار از مشکلات خود سخن می گفت و برای گشایش آنها فرج می طلبید و تکرار می کرد:
🤲 ای گشاینده گره های ناگشوده عنایتی فرما و گره ای از گره های زندگی ما بگشای. پیر مرد در حالی که این دعا را با خود زمزمه می کرد و می رفت، یکباره یک گره از گره های دامنش گشوده شد و گندم ها به زمین ریخت او به شدت ناراحت شد و رو به خدا کرد و گفت:
من تو را کی گفتم ای یار عزیز
کاین گره بگشای و گندم را بریز
آن گره را چون نیارستی گشود
این گره بگشودنت دیگر چه بود ؟!
پیر مرد نشست تا گندم های به زمین ریخته را جمع کند ولی در کمال ناباوری دید دانه های گندم روی همیانی از زر ریخته است! پس متوجه فضل و رحمت خداوندی شد و متواضعانه به سجده افتاد و از خدا طلب بخشش نمود...
نتيجه گيري مولانا از بيان اين حكايت:
تو مبین اندر درختی یا به چاه
تو مرا بین که منم مفتاح راه
🌹🌹🌹🍃🍃🍃
@shohada_vamahdawiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تا حالا پیشنهاد رشوه بهت دادن؟؟
@shohada_vamahdawiat
🌷مهدی شناسی ۸۱🌷
🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷
🌹نور🌹
◀️قسمت دوم
🍃در دعايي خطاب به امام زمان (عج الله فرجه) عرض مي كنيم « فان ادركت يامولاي ايامك الزاهرة...»«مولاي من اگر دوران نوراني ات را درك كنم... »
🍃پس معلوم است انسان وقتي در زندگي با امام زمان (عج الله فرجه) باشد ديگر تاريك و ظلماني نيست زيرا در نور، در روز حركت مي كند.
🍃در زيارت روز جمعه به حضرت مي گوييم «السلام عليك يا نور الله في ظلمات الارض » سلام بر تو اي نور خدا در ظلمت زمين.
🍃با تامل در اين عبارت در مي يابيم ارتباط با نور خدا در زمين براي انسان رهاوردهاي ارزشمندي به دنبال دارد.
🍃وقتي انسان در پرتو نور ولايت زندگي مي كند، حركتش در نور است، پس از سرگرداني و حيرت به دور مي ماند. چرا كه در مسير تاريك و ظلماني پيش رفتن است كه فرد را دچار حيرت، فراق و دوري مي كند.
🍃در مراحل زندگي انسان دائما به سوي رشد و كمال سير مي كند و از ظلمت جهالت و آلودگي معصيت جدا مي شود.
🍃انسان به درجه عشاق مي رسد گوئي به مانند پروانه عاشقي است كه به دور نور ولايت طواف مي كند، بنفسي انت " جانم فدايت " مي گويد و پرو بالش در اين عشقبازي مي سوزد ، گويي در نور ولايت به فنا ميرسد.
🍃وقتي نور ولايت بر وجودي تابندگي داشته باشد، ديگر آن فرد اهل ظلم نيست. زيرا «ظلم» و «ظلمت» از يك ريشهاند، و ظلم ، تاريكي و كدورت دنيا پرستي را به دنبال دارد.
🍃در زيارت حضرت ميخوانيم:« تُنِيرَ بِعَدْلِهِ ظُلَمَ الْجَوْرِ وَ تُطْفِئَ بِهِ نِيرَانَ الْكُفْر» ، خدايا بانور عدل مهدي(عج) ظلمات جور وستم را مرتفع ميسازي، و آتش كفر را خاموش ميكني»
🍃از مصاديق كفر _كه خود امري ظلماني است_ ناسپاسي هاست. چرا كه خداوند در قرآن كريم،گاهي «كفر» را مقابل «ايمان» قرار داده و گاهي در برابر« شكر»:« لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَ لَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذابِي لَشَدِيد» ، «اگر شكر كنيد نعمتها را بر شما زياد ميكنم، و اگر كفر ورزيد عذاب من شديد است.»
🍃انساني كه از امام زمانش دور بيفتد، آتش كفر «نعمت» سراسر وجودش را فرا ميگيرد، كه به تدريج به كفران نسبت به «منعم» منجر ميشود.
🍃وقتي با عنوان«السّلام عليك يا نور الله في ظلمات الارض» به حضرت عرض ارادت ميكنيم، تلويحاً از امام(ع) تقاضا مي كنيم تا بر وجودهاي ناشكر و ناسپاسي كه ظلمت كفر آنها را احاطه كرده، تابش خاصي داشته باشند. تا بتوانيم در پرتو اين نور، چشمان زيبا نگر داشته باشيم و يكايك نعمات خداوندي را در زندگی بيابيم.
🍃جنبهي ديگر ظلم، غفلت از بندگي خدا و توجه به غير از اوست، كه در صورت ظالم به خود شده و خويشتن را به ظلمت نفس مبتلا ميكنيم.
🍃وقتي به جلوهي نور خداوند_وجود مقدس بقية الله_ عرض سلام ميكنيم، خواستار رفع اين ظلمتها از مملكت وجودي خود هستيم . گويي از ايشان طلب ميكنيم ياريمان كنند تا نه ظالم به خدا باشيم، نه به خود و نه به خلق.
🍃اكنون که در زمان غيبت به سر ميبريم، هماي عرش پيماي وجود مبارك حضرت به سرمان سايه افكنده است، و ما سراپا نياز ، طالب كسب نور از وجود فياض او هستیم.
#مهدی_شناسی
#قسمت_81
#اسامی_امام
#نور
💐 #شهداء_ومهدویت
eitaa.com/joinchat/4178706454Ca0d3f56e59
﷽❣ #سلام_امام_زمانم ❣﷽
اے بهاری ترین آینه هستی
یوسف کنعانی من، سلام
آقاجانم...
بیا و اذان عشق بخوان
تا جهان سراسر مسلمان شود
بیا و «وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ....» را فریاد کن ...
چشم انتظار ماندهام ؛
من سر خوشم از لذت این چشم بہ راهی
و چشم انتظار میمانم ...
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
#صبحتون_مهدوے✋
➥ @shohada_vamahdawiat
🌷مهدی شناسی ۸۲🌷
🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷
🌹مدار الدَّهر🌹
🌱در دعاي شب نيمه شعبان از امام زمان (علیه السلام) با عنوان « مدار الدّهر» ياد شده است.
🌱 براي وقت، سه واحد زماني وجود دارد: زمان ، دهر ، سرمد.
🌱آيت الله شيخ مجتبي قزويني در رسالهاي پيرامون زمان بيان ميكنند: « از هنگامي كه زمين و خورشيد خلق شد، واحد «زمان » احداث شده است. «دهر» آن روزگاري است كه نه زميني بوده است و نه خورشيدي ، «سرمد» هم يك واحد زماني است كه مربوط به خداي سبحان مي باشد،نه مخلوقات.زيرا هيچ مخلوقي سرمدي نيست و تنها خداوند ، سرمدي و هميشگي است.
🌱«مدار الدهر» يعني در روزگاري كه زمين و خورشيد و موجودي خلق نشده بود، محور خلقت بر مركزيت وجود مبارك امام زمان عج الله فرجه در گردش بود.
#مهدی_شناسی
#قسمت_82
#اسامی_امام
#مدار_الدهر
🍃🌸🌸🌸🌸🍃
💐 #شهداء_ومهدویت
eitaa.com/joinchat/4178706454Ca0d3f56e59
💢فرمانده مردمی
🔹پدرم بیشتر مال مردم بود تا مال ما ، همیشه با مادرم تنها بودیم ، درسته مادرم سعی می کرد ، جای خالی پدرم رو پر کنه ولی هر کس جای خودش رو داره ، اما هیچوقت سرزنشش نمی کنم ، چون پدری بود که هم وجودش برای ما افتخار بود هم رفتنش ، سرمون بالاست ، پدرمون شهیده.
🔹شهید مدافع وطن #کوچک_ابول_زاده فرمانده گروهان ترگه ور در هنگ مرزی ارومیه چهاردهم اردیبهشت ۸۸ حین خنثی سازی موادمنفجره کارگذاشته شده توسط گروهک پژاک به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
➥ @shohadanaja
➥ @shohada_vamahdawiat
4_695743491741285284_1395-6-25-19-43.mp3
2.19M
🎵ﺑﺎﺑﺎ ﺩﻟﻢ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻣﮕﻪ ﺧﺒﺮ ﻧﺪاﺭﻱ
🎤ﺣﺎﺝ #ﺳﻴﺪ_ﻣﻬﺪی_ﻣﻴﺮﺩاﻣﺎﺩ
به یاد نگرانی فرزندان شهدا😔
🌹🍃🌹🍃
➥ @shohada_vamahdawiat
#بابا رفت 🕊
★و از این پس
#کودکانـــــــــــه_هایش
★پای قاب🖼 عکس ِ #بابا
بزرگ میشود ...
#شهید_حمید_اسداللهی
#شبتون_شهدایی🌙
🌹🍃🌹🍃
➥ @shohada_vamahdawiat
#آرزوی_سوم
#صفحه_نوزدهم
چند روز مى گذرد، ديگر تا پايان كندن خندق چيزى نمانده است. بايد هرطور كه شده قبل از رسيدن سپاه دشمن، همه چيز آماده باشد. پيامبر دستور داده اند تا مقدار زيادى سنگ در اطراف خندق جمع آورى بشود. درست است كه اگر دشمن بخواهد از خندق عبور كند، تيراندازان به آنها حمله خواهند كرد، امّا مردم عادى هم مى توانند به سوى آنان سنگ پرتاب كنند.
نزديك غروب آفتاب كه مى شود، آخرين قسمت خندق هم آماده مى شود. همه خوشحال هستند. پيامبر دستور مى دهد تا بر دامنه كوه سَلع، خيمه اى نصب كنند، اين خيمه در واقع، خيمه فرماندهى است.
كوه سَلع در كنار خندق قرار گرفته است و از دامنه آن، همه جا ديده مى شود و پيامبر مى تواند به همه جا اشراف داشته باشد و نيروهاى خود را براى دفاع از شهر بسيج كند و در هر كجا كه ضعفى مشاهده كند نيروى كمكى ارسال نمايد. كوه سَلع از هر جهت، بهترين مكان براى فرماندهى نيروها مى باشد.
قرار بر اين مى شود كه مسلمانان در سرتاسر مسير خندق موضع بگيرند و اگر دشمن قصد عبور از خندق را داشت با او درگير شوند. حدود سى اسب سوار هم مسئول رساندن دستورات پيامبر به نيروها مى شوند، گروهى هم در كنار كوه سَلع موضع مى گيرند.
ابوسفيان به نزديكى هاى مدينه رسيده است. او بسيار خوشحال است، او خيال مى كند اين بار مى تواند اسلام را نابود كند، او به قتل عام مسلمانان فكر مى كند.
سپاه احزاب به سه سپاه بزرگ تقسيم شده است: سپاه قريش، سپاه قطفان و سپاه قبيله هاى ديگر (بنى اسد، بنى فَزاره و...).
قرار است همه چيز طبق دستور ابوسفيان انجام شود. او فرمانده كلّ قوا است.
خبرهايى از مدينه به گوش اين مردم رسيده است، اين كه پيامبر براى دفاع، دستور كندن خندق داده است، امّا آنها اين را چيزى شبيه به شوخى مى دانند. آخر چه چيز مى تواند در مقابل ده هزار جنگجو مقاومت كند. تاريخِ اين سرزمين، چنين سپاهى را تا به حال نديده است.
راه زيادى تا مدينه نمانده است، حدود يك ساعت ديگر آنها به مدينه مى رسند امّا ابوسفيان دستور توقف مى دهد. او مى خواهد امشب را در اينجا توقف كند و صبح سحر به سوى مدينه هجوم ببرد. او مى داند كه همه سپاهيانش خسته هستند و نياز به استراحت دارند. بايد او صبح، حمله را آغاز نمايد.
خيمه ها بر پا مى شود، سپاه در اين بيابان اتراق مى كند.
هنوز خيلى تا طلوع آفتاب مانده است كه سپاه احزاب به سوى مدينه حركت مى كند، بعد از مدّتى، نخلستان هاى مدينه نمايان مى شود. ابوسفيان دستور مى دهد تا طبل جنگ را به صدا درآورند.
هياهويى برپا مى شود، ده هزار نفر به سوى شهر مدينه مى آيند، ابوسفيان كه سوار بر اسب است با صداى بلند مى خندد و مى گويد: اى محمّد! گفته بودم كه مى آيم! آماده باش كه اين بار پيروزى از آن من است.
سپاه احزاب به جلو مى رود، چيزى به شهر مدينه نمانده است. همه مسلمانان در موضع خود مستقر شده اند، تيراندازها همه كمين گرفته اند و منتظر آمدن سپاه هستند. پيامبر بر دامنه كوه سَلع همه چيز را كنترل مى كند.
ابوسفيان دستور حمله را مى دهد، شيپور جنگ نواخته مى شود، شمشيرها از غلاف بيرون مى آيد.
به پيش اى سپاهيان دختران خدا! به پيش!
شما بايد از دين پدران خود دفاع كنيد، مردم مدينه را بكشيد، ياران محمّد را قتل عام كنيد، ريشه فتنه را از اين سرزمين بكنيد!
سواران به پيش مى تازند، هياهويى مى شود...
#آرزوی_سوم
#علی_شناسی
#کانال_شهداء_ومهدویت
❣❣☂️☂️
eitaa.com/joinchat/4178706454Ca0d3f56e59