⭕️مردم و ما أدراک ما مردم!
🔻ای کاش جناب آیت الله #رئیسی هرچه سریعتر سه طرح فوری زیر را در راستای کاهش فشار بر قشر #مستضعف اجرا نماید؛
1⃣ افزایش هوشمند یارانه ها [طرحوان]
2⃣مالیات سنگین بر خانه های خالی [جهت کنترل قیمت مسکن]
3⃣ طرح سبد غذایی
[با سازوکار خاص و بسیار آسانی که در برنامه دکتر جلیلی هم کماً و هم کیفاً ارائه شده است]
🔻گفتنی است که سه طرح فوق مربوط به تیم دکتر #جلیلی است که مطالعات، چندوچون و زیر ساخت های آن مدتهاست توسط آن گروه بررسی و فراهم شده است...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔸پی نوشت؛
در این وضعیت فعلی هر ساعتی که می گذرد برای مردم مستضعفی که عملا در دوران #روحانی جنگ زده ی #اقتصادی ، #فرهنگی و #کرونا یی شده و قربانی بسیاری از تصمیمات نسنجیده و خسارتبار گشته اند ، مانند یک سالِ سخت می گذرد!
فشار ها به لطف ریل گزاری جناب پرزیدنت روحانی به سمت درّهها، روز به روز بر دوش مردم بیشتر می شود ، خصوصا اینکه در این ایام امیدوارانه نگاهشان به دستان دکتر رئیسی است...!
اگر دیر شود دیگر سخت است که بتوان چشمان رویگردان مردم و امید ناامید آنها را زنده کرد!
#طرح_های_فوری را دریابید ...
این بیمار حالش بسیار وخیم است، اگر فورا با چند داروی #مسکّن قوی به دادش نرسید ممکن است دوام نیاورد...
درمان عمیق و اساسی بماند بعد از تزریق مسکِّن!
والأمر الیکم
✍#محقق_م_د ۲شهریور
@siasate_tahlil
💢 شناخت وضع موجود💢
حواسمان باشد #روحانی و تیمش دولت را با چه وضعی تحویل جناب #رئیسی دادند!
🔻خرابه ی اقتصادی ← بی ارزش ترین پول دنیا بعد از کشور ونزوئلا ، پول ایران است.
گزارش وزارت کار و تعاون درسال ۹۸: « از هرسه ایرانی یک نفر زیر خط فقر!»
و اما در سال ۱۴۰۰ هرچند آمار رسمی در دسترس نیست اما می توان برآورد کرد...!
🔻ویرانه ی مجازی و فرهنگی ← اسناد ادوارد اسنودن: ایران ناامن ترین کشور دنیا از نظر امنیت فضای مجازی است!
🔻بحرانزده ی بهداشتی ←گزارش سازمان بهداشت جهانی : ایران آلودهترین نقطه ی جهان به ویروس کروناست!
🔻آزمایشگاه درمانی← اولین کشور داوطلب اجرای پروتکلهای درمانی سازمان بهداشت جهانی در ارتباط با کرونا از میان تنها ۳۰ کشوری که آن پروتکلها را پذیرفتند!
🔻عقب افتادهی سیاسی ←از جهت رتبه ی پاسپورت ایران در دولت روحانی که به رتبهی ۱۰۱ تنزل یافته است، و همچنین از جهت ۸سال دیپلماسی ذلت!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
پی نوشت؛
دلیل اصلی این همه ویرانی چیست؟!
انتخاب (≠ انقلاب)
دولت (≠ نظام)
رئیس قوه مجریه (≠ ولی فقیه)
🔆اگر انتخابهایمان ، دولتهایمان و رییس جمهورهایمان همجهت با انقلاب و نظام ولایت فقیه می بودند، همان پیشرفتهایی که در زمینه موشکی و امنیتی و هسته ای و مانند اینها داشتیم، در موارد دیگر نیز محقق می شد...
✍محقق_م_د ۳شهریور
@siasate_tahlil
💢عجیب نیست !؟
🔆آنگاه که #ولی_فقیه جامعه اسلامی در راستای پیشگیری و مرتفع کردن بیماری ویروسی #کرونا ، در تاریخ ۱۳اسفند ۹۸ یک نسخه ی معنوی میپیچد که طی آن پایبندی به #دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه را توصیه میکند!
🔻ناگهان میبینیم برخی افراد شاخص بجای حرکت در این امتداد ، یک حرکت موازی را آغاز نموده و اقدام به تبلیغات گسترده ای می کنند؛ تبلیغ #دعای_فرج (الهی عظم البلاء)!
🔻با کمال تعجب #صدا_و_سیما که قبلا هیچگونه اهتمامی به سخنان این فرد یا افراد مورد نظر نداشت ، در عمل با آنها همصدا گشته و هر روز ساعت خاصی را به پخش دعای فرج اختصاص می دهد!
🔻همچنین برخی #مساجد و #حسینیه ها نیز اقدام به پخش دعای فرج در سطح منطقه ها می نمودند!
🔻بعضی گروه های منتسب به #هیئات و مساجد نیز در همین رابطه ، اتومبیلهایی حامل سیستم صوتی هماهنگ کرده و سعی در پخش و انتشار این دعا بصورت سیار در مناطق مختلف می کردند!
🔻بماند #کمپین های مجازی مختلفی که بصورت گسترده برای انتشار این دعا راه اندازی شد...!
⚠️نتیجه چه شد؟
▪️دعای فرج ، که حقیقتا دعای با عظمت و دارای مضامین عالی است، عملاً دعای مخصوص خلاصی از کرونا لقب گرفت!
▪️ بعضی از مردم ، دعای فرج را به خاطر سپرده و به خواندن روزانه آن مقید شدند ، بدون آنکه توجهی به دعای هفتم داشته باشند!
▪️دعای هفتم صحیفه نیز که بعنوان نسخه معنوی گره گشای کرونا از سوی رهبری معظم عنوان شده بود ، مهجور و مهجور تر شد، هرچند که از گوشه و کنار ( افراد خاص و شبکه قرآن و...) شاهد تلاش هایی برای انتشار آن بودیم اما اصلا به چشم نیامد !
☑️ شکی نیست که دعای فرج یک دعای مفید و مهم است هم از حیث سندی و هم از جهت مفاهیم والا و ژرفی که دارد، اما سؤال اینجاست که پس نقش ولی فقیه و تشخیص او در میان ما چه می شود!؟
به قول امام علی علیه السلام :«من اشتغل بالمهم ضیع الاهم»
«هرکه به امر مهم مشغول شود ، امر مهمتر را تباه کرده است»
بنا به تشخیص ولی فقیه #دعای_یامن_تحل یک نسخه کلیدی و اثر گذار و منطبق بر شرایط موجود است! در نتیجه اهتمام ویژه به تبلیغ هر دعایی در کنار آن منجر به تضعیف نسخه مهمتر می گردد!
⚠️شاید اگر نسخه رهبری مهجور نمی شد ، چنین وضع اسف بار کرونایی را شاهد نمی بودیم!
🔰 در طی جنگ ۳۳ روزه ی لبنان با رژیم صهیونیستی یک دستورالعمل معنوی به حزب الله و شیعیان لبنان از سوی رهبری توصیه می شود ، آنهم دعای خاصی بود ، رزمندگان حزب الله و برخی مردم لبنان آنقدر خود را مقید به خواندن این دعا می کنند که هر شب آنرا از مأذنه ها پخش میکنند و به بقیه توصیه به خواندن جمعی و فردی می نمایند...
سرانجام در عرض یک ماه معادلات به طرز معجزه آسایی به نفع جبهه حزب الله رقم خورده و منجر به آتش بس و پیروزی جبهه حق می گردد!
✅یادی کنیم از سخن سید حسن نصرالله که در جلسه ای خصوصی با آیت الله دکتر محسن حیدری از علمای خوزستان که گفت:«ما نه تنها به سخنان و توصیه های قطعی امام خامنه ای اهتمام ویژه داریم بلکه احتمال تمایل یا عدم تمایل ایشان به امور مختلف را نیز در معادلات مان درنظر میگیریم! »
❇️سخن آخر :
اینک ماییم و امر بر زمین مانده ی رهبرمان!
بسم الله...!
#بصیرت
#رهبری_تنهاست
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
💢دلیل مهجوریت برخی اوامر رهبری!
🔴اگر بخواهیم یکی از دلایل را بطور اجمالی شناسایی و مشکل را ریشه یابی کنیم باید آنرا در تعاملات و رفتارهای برخی از افراد شاخص جستوجو کنیم ، آنها که خواسته یا ناخواسته به نوعی بر طبل #اسلام_منهای_روحانیت می کوبند و همان استراتژی که دشمن آنرا به جهت حذف #ولی_فقیه پایه گذاری کرده است در بعضی رفتارشان به چشم میخورد ، البته برخی رهروان این مسلک به خیال اینکه ارزش را منحصرا در مقام ولیّ فقیه نگه دارند ، در پازل این راهبرد قرار گرفته اند ، راهی که دیر یا زود از مقام ولایت فقیه نیز گذر خواهد کرد...!
🔻حاج آقای قرائتی که سالها محاسنش را با تدریس و تعمیق در قرآن سفید کرده بود به خود این اجازه را نداد که از سلسله ی روحانیت و مرجعیت جدا شود! بارها دستاوردهای قرآنیش را به یکی از مراجع معظم تقلید عرضه میکرد و تا تأیید نمیگرفت آنرا منتشر نمی کرد...
⛔️اینکه خود را فقط و فقط به ولی فقیه محتاج بدانیم و از بقیه علماء و روحانیت برجسته عزلت گزینیم و برای خودمان رجولیتی (=شخصیت مستقلی) تعریف کنیم با اینکه جایجای سخنانمان رنگ و بوی دین دهد ، خطرناک است !
چه آخوند باشیم چه نباشیم!
🔆 مسأله ولایت فقیه یک شخص نیست
بلکه یک سلسله است...
سلسله ای که منتهی به شخص ولی فقیه می شود...
ولایتمدار باشیم!
نه به معنای تعبد بلکه به معنای اتصال... !
🔻اتصال به هرحلقه ی این زنجیر به همان مقدار ضروری است که اتصال به انتهای آن ضروری است...
🔰بطور خلاصه؛ ولایتمداری یعنی اتصال به تمام حلقه های این سلسله و تعبد نسبت به آخرین حلقه!
✔️این است #جامعه_ولایی که ″بعضهم اولیاء بعض″ هستند و پیوندشان ناگسستنی است...
✍محقق_م_د ۴ شهریور
@siasate_tahlil
ای کاش با همان استدلال خوبی که طی آن محمد اسلامی عهده دارِ مدیریت سازمان انرژی اتمی شد ، شخصی غیر پزشک اما با مدیریت قوی و تخصص نظام سلامت به سِمت وزارت بهداشت می رسید.
#تعارض_منافع
#مافیای_وزارت_بهداشت
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
برخی سخنانی در توجیه گرانی #آرد بیان می کنند که مربوط به اصل گران کردن آن است، و البته در جای خود میتواند صحیح باشد ، و غالب مردم از آن بی خبر باشند...
درحالی که سخن بسیاری از فرهیختگان انقلابی (کاشانی ، رسایی و...) در ارتباط با شیوهی گران کردن هاست... و اینکه نباید وقایعی به سبک گران کردن بنزین تکرار گردد!
چنین افزایش قیمتی که مستقیم با سفره ی پایین ترین دهک ها مرتبط است ، باید با رعایت اصل #تدریج ، #اقناع و روشنگری چند ماهه ی مسئولین و رسانه ملی صورت پذیرد .
بعلاوه چه لزومی دارد حتما گرانی های اساسی و دولتی در #اعیاد_مقدس_اسلامی روی دهد!؟
✍ #محقق_م_د
@siasate_tahlil
برخی از عزیزان #جهاد_تبیین را با دفاع کورکورانه از عملکرد دولت و توجیه رفتارش اشتباه گرفته اند!
جهاد تبیین در این برهه، یعنی بیان کردار غلط دولت و چگونگی واکنش مناسب در مقابل دولت انقلابی و تبیین عواقب واکنش بد ( بازی در زمین دشمن) نسبت به این عملکرد نامناسب .
#آرد
#ماکارونی
#نان
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
دولت زمانی می تواند اقدامات اصلاحی خود را در بازار اِعمال نماید که سوار بر بازار بوده و مافیای آن را مهار کند، نه آنکه بازار و دلّالانِ آن سوار بر دولت باشند بطوری که گرانی های متعدد را بدون آنکه دولت نقشی در آن ایفا کرده باشد ایجاد نمایند.
در حالت دوم هرگونه اقدام اصلاحی دولت در افزایش قیمت نتیجه عکس عینی و رسانه ای در پی خواهد داشت!
#آرد
#مهار_بازار
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
سیاستِ تحلیل ( محقق_م_د )
💢هشدار💢 🔹یک نامزد انقلابی هرچقدر هم که مدیر و کارآمد باشد؛ اگر دو مورد زیر را نداشته باشد ، به تدری
مشکل در مدیریت مملکت آنجایی بروز میکند که
1⃣برنامه جامع و اساسی در کار نباشد
2⃣کابینه وزرا و مدیران میانی اجاره ای باشد
باتوجه به سلیم النفس و باتقوا بودن شخص جناب رئیسی، دعا میکنیم لااقل طی دوسال اول ، راه را پیدا کنند و دو امر #برنامه و #کابینه_اصیل را باتوجه به مشاهدات و آزمون و خطاها تهیه نمایند.
#کابینه_اجاره_ای
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
هدایت شده از سیاستِ تحلیل ( محقق_م_د )
💢#مطلقگرایی ۳💢
💠باید یاد بگیریم زمانی که یک شخص اشتباه کرد، چه واکنشی نشان دهیم!؟
🌐رویه ی فعلی : آنگاه که خطایی از یک فرد سر بزند ، توپخانه های جناحها و افرادی که با شخص خاطی مشکل دارند شروع به بمباران رسانه ای می کنند ، و از طرف دیگر ، همجبهه ای های خود شخص نیز او را تخطئه میکنند و برای اینکه انگ بی انصافی نخورند به او خرده می گیرند که این چه کاری بود کردی!
و اما خود شخص خاطی که به یکباره خویش را با دریایی از ملامتهای خودی و غیرخودی، دوست و دشمن مواجه می بیند ، سه راه دارد :
1⃣ با قوت به فعالیتهای خوب خود ادامه دهد و از خطای خویش عبرت بگیرد.
2⃣سرخورده شود و از همین راهی که آمده است برگردد و انصراف دهد ، و بقیه عمر خود را منفعلانه ادامه دهد.
3⃣بدلیل سرکوفت هایی که خورده است از درون بشدت دچار چالش روحی گشته و در عین حال که پرستیژ ظاهری خود را حفظ کرده، وانمود میکند که درحال ادامه دادن همان راه قبلی است، اما خودش خوب میداند که با ترس و لرز جلو می رود و عملا به یک مهره سوخته و غیر فعال تبدیل شده است که شاید روزی در صف مقابلِ جبهه خودی قرار گیرد، و درعین حال ممکن است به وادی لج و لجاجتش کشیده شود.
4⃣ سعی می کند بر خلاف جریان موجود شنا کرده و خود را به شیوه ی مخاطره آمیزی ، به دیگران اثبات کند ، فلذا اقدام به لجاجت می کند تا عزت نفس خود را به زعم خود احیا نماید. که طی این حالت ، از شخص مورد نظر ممکن است کارهای نفاق گونه و مخربی رخ دهد.
🔻حالت اول بسیار مطلوب است ، لکن بطور واقعبینانه ، حالت نادری می باشد چراکه محتاج ایمانی محکم و روحیه ای قوی است.
🔻حالت دوم نیز گاهی پیش می آید ، اما در کشور ما مرسوم نیست.
البته باید دانست که اگر خطای شخص خیلی بزرگ نباشد ، و قابل جبران و چشم پوشی باشد ، تحقق این حالت خسران بزرگیست ، چراکه در اینصورت ، یکی از نیروهای فعال را در دستگاه های کشور از دست خواهیم داد.
🔻و اما حالت سوم و چهارم که تحققشان غالبی است، و بشدت ضرر زا می باشد...
⚠️هر کدام از رفتارهای ما در فضای مجازی (مانند استوری ، پستگذاشتن ، توئیت زدن و ...) می تواند تکه ای از یک پازل مخرب و جزئی از مجموعه رفتارهای غیر اسلامی باشد...
و به یکباره می بینیم که کمک کرده ایم به ترند شدن یک موضوع که بهتر بود اینقدر بزرگنمایی نمیشد...
پس بنگریم چه می کنیم ...
🔸در نوشتار بعدی ان شاءالله به ایده آلِ اسلامی در برخورد با خطاهای افراد می پردازیم...
#شیوه_تحلیل ۱۹
#مطلق_گرایی ۳
✍ #محقق_م_د
#siasate_tahlil
💢شیوهصحیح مواجهه با خطای دیگران
1⃣ باید طرز برخورد صحیح با خطای دیگران را یاد بگیریم!
برخی تصور میکنند، دور از انصاف است اگر با همه به یک نوع برخورد نکنیم! ولذا خیلی ها افتخار می کنند که خودی و ناخودی ، دوست و دشمن را هنگام بروز خطا، بشدت می کوبند !
درحالی که با یک چوب همه را راندن ، عین بی انصافی و خلاف تعالیم اسلام است !
به همین منظور استناد می کنیم به کلمات مبارک آقا امیرالمومنین علیه السلام در نهج البلاغه که می فرمایند :
« اقیلوا عثرات ذوی المروئات »
(از خطاهای جوانمردان چشم پوشی کنید)
در نتیجه ضروری است هنگام واکنش به خطای فرد ، ابتدا تشخیص دهیم که او از جوانمردان است یا خیر!
2⃣ممکن است کسی خاطر نشان کند که امام صادق ع می فرماید « کار قبیح و ناشایست اگر از هرکسی سر زند ، قبیح است اما اگر از تو سرزند ، قبیح تر خواهد بود بدلیل مقام و منزلت تو نزد ما » و مطابق این روایت گفته شود اتفاقا کار ناشایست دوست باید بدتر کوبیده شود!
پاسخ آن است که بله دوست خاطی بیشتر از دشمن یا غریبهی خاطی مستحق سرزنش است اما معمولا دو شرط زیر باید لحاظ گردد ؛ یک) در خفا باشد تا آبروی او محفوظ گردد. دو)سرزنش ها تا یک حد معقولی باشد.
3⃣توجه داشته باشیم که برخورد با خطا غیر از برخورد با خطاکار است ، گاهی یک عمل اشتباه است و خطا بودن آن گوشزد می شود بدون لحاظ قضاوتها در ارتباط با خود شخص خطاکار.
خوب می دانیم که اگر معروف(نیک) بودن یک معروف ، و منکر(زشت) بودن یک منکر تذکر داده نشود ، رفته رفته منکر به معروف و معروف به منکر تبدیل می گردد!
پس ضروری است که با دیدن منکر واکنش سلبی(منفی) و با مشاهده ی معروف واکنش ایجابی(مثبت) از خود نشان دهیم.
و اما برخورد با شخص خطاکار به دو گونه قابل تحقق است؛ ۱)سرزنش ۲)تذکر
🔻مقوله سرزنش ، بعد از عمل پدیدار میشود، یعنی معمولا جایی است که خطا تحقق یافته است و گاهی خاطی متذکر شده و به مرحله پشیمانی نیز رسیده است لکن در عین حال باز سرزنش کنندگان او را رها نمی کنند.
سرزنش اگر به حدی رسید می تواند خطرناک و مخرب باشد، و شخص خطاکار را که دچار لغزش ولو جزئی شده است، بطور کلی از مسیر منحرف نماید.
🔻و اما مسأله تذکر، قبل از عمل بودن و یا قبل از استمرار آن است. یعنی برای آن است تا یک خطا بروز نیابد و یا اینکه خطا استمرار نیافته یا تکرار نشود.
تذکر همان عنصر مقدسی است که در قرآن نیز مورد تاکید فراوان قرار گرفته است، تاجایی که خود قرآن نیز «ذکر» نامیده شده است ، در سوره ذاریات این عنصر از وظایف تلقی شده که موجب سود و نفع مؤمنان می گردد ؛ میفرماید: «و ذکّر فان الذکری تنفع المؤمنین»
غایتِ تذکر، صرفا خروج شخص از غفلت احتمالی است ...
پس زمانی که شخص، یک تذکر گرفت ، معنایی ندارد که دوباره نیز فرد دیگری به او تذکر دهد (چون تحصیل حاصل است).
تشخیص شدت و ضعف تذکر، و لحن آن و پنهانی یا آشکارا بودن آن با توجه به نوع عمل و شخص خاطی( که آیا از جوانمردان با آبرو است یا خیر ؟) متغیر می باشد.
⭕️غالبا آنچه باعث می شود فرآیند فوق در عمل دچار اختلال گردد ، مطلقگرایی فکری مردم است. بدین شکل که شخص خوب در ذهن مردم با یک یا دو خطا از هستی ساقط شده و تبدیل به شر می گردد! درحالی که یک خطا را باید بصورت یک خطا دید و در همان حد به آن واکنش نشان داد نه بیشتر!
#شیوه_تحلیل
#تذکر
#مطلقگرایی_ممنوع
✍#محقق_م_د ۱۸ اردیبهشت۱۴۰۰
@siasate_tahlil
💢جریان چیست!؟
صرف نظر از شیوه ورود دولت به طرح اقتصادی فعلی و ضعف رسانه ای در اینباره که قطعا مخدوش و مورد انتقاد بحق بود...
اما
تا پیش از این
خیلی از مردم می گفتند:« یکبار برای همیشه اجناس گرون بشه اما دیگه ثابت بمونه و روند صعودی قیمتها متوقف بشه...»
الان که جناب رئیسی همین رویکرد را دنبال کرده است و قصد دارد با لحاظ همه جوانب یکبار برای همیشه اجناس را گران کند تا از این پس ثبات در بازار حاکم گردد... و به همان نسبت قرار است ورودی مالی مردم افزایش یابد با امثال طرح پرداخت مستقیم یارانه ها و راه اندازی کالابرگ الکترونیک و...
خب این خواسته ی همه ی مردم بود ... و از این به بعد بنا نیست شاهد هرگونه افزایش قیمت باشیم...
پس اینهمه اعتراض مربوط به چیست؟!
دقیقا چه کسانی احساس درد کرده اند!؟
منشأ اینهمه شایعات تخریب کننده کجاست؟!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
پی نوشت؛
البته نباید صف برخی منتقدین کم اطلاع را با معاندین یکی دانست و همه را با یک چوب راند.
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil