.
🔻#معرفی_کتاب بخش اول
🔹نیچه یا تسوایگ! چه فرقی می کند این کتاب را چه بنامیم؟ ولی بهر حال نامی را که او برای این اثر برگزیده است بزرگ و محترم می شمارم به اندازه حقیقتی که آنرا در نیچه یافت و خود را بازگو کرد.
🔸من همواره معتقد بوده ام روایت زندگی نامه نویسان از هر کسی روایت خودشان است از آن شخص. تصور کنید که در جلو چشم چند نفر جسمی از بالای پشت بام بیافتد حالا هرکس آنچه را دیده گزارش می دهد کسی به جسم افتاده و متلاشی شده اشاره می کند دیگری به افتادن آن از پشت بام اشاره می کند و دیگری به اینکه چه شد که آن جسم افتاد و دیگری به چگونگی رقم خوردن آن اتفاق اشاره می کند چون هر کدام قرائت خود را منشا اثر این اتفاق می دانند پس حکمشان و حکایتشان از این اتفاق با هم متفاوت است.
📚...نیچه/🖋 اشتفان تسوایگ
@skybook_soha
.
🔻 #معرفی_کتاب قسمت دوم
🔹ما نیز ممکن است در مورد نیچه از آراء فلسفی او یا جمله های زیبا و ماندگارش یا ضمختی او و سبیل بیش از اندازه اش سخن به میان آوریم ولی قلم تسوایگ از این مظاهر ما را به سوی دیگری می کشاند . البته او هم این ظواهر را می بیند ولی گرفتار آن نمی شود او می پرسد چرا و چگونه در نیچه فلسفه و ضمختی و سختی و دربند تنهایی شدن سرریز می شود و به خوبی آن را نشان می دهد.
🔸تسوایگ از درد نیچه ای می گوید. دردی که گونه شدید شدن لذت است دردی که باید آن را و تمام آن چه را برای تو رقم زده تاب بیاوری دردی که جنون لذت فرار از مرگ و خودکشی است که گویی خود تسوایگ آن را تاب نیاورد.
🔹درد، حسی که فراموش شده همیشگی اکثریت بشر بوده به همین خاطر می توان گفت این از معدود زندگینامه هایی است که هرکسی آن را بخواند بهره و سهمی از آن دارد و چیزی را یاد آور می شود و در زندگی از آن مدد می گیرد.
📚...نیچه/🖋 اشتفان تسوایگ
@skybook_soha
آسمانِ "هنر و اندیشه"
. . 📚 پیکار با دیو (زندگی نامه ی فردیریش هلدَرلین) ✒اشتفان سِوایگ ترجمه: محمود حدادی 📇انتشارات نیلوف
هلدَرلین در نامه ای به مادرش، در توجیه زندگی شاعرانه خود می نویسد:
نمی توان دانشمند یا بازرگان بود و در عین حال شاعر هم. کوتاهی در شغل، فرار از مسئولیت در قبال دیگران است و کوتاهی در هنر، گناه در حق ودیعه ای خدایی.
آتش مقدس رسالت را نمی توان در حد شعله ی اجاق خانه پایین آور.
.
.
✒اشتفان سِوایگ
📚پیکار با دیو
@skybook_soha
.
🔻 #ارنست_میلر_همینگوی
(Ernest Miller Hemingway)
(زاده 21ژوئیه 1899- درگذشت 2ژوئیه 1961)
🔹از نویسندگان برجسته آمریکایی و برنده #نوبل ادبیات در سال 1954 بود.
🔸او از پایهگذاران یکی از تأثیرگذارترین انواع ادبی، موسوم به «وقایعنگاری ادبی» شناخته میشود.
از مهمترین رمانهای همینگوی «#پیرمرد_و_دریا» است.
🔹«وداع با اسلحه»، «مردان بدون زنان»، «داشتن و نداشتن»، «پاریس جشن بیکران»، «زنگها برای که به صدا در میآیند» و «خورشید همچنان میدمد» از دیگر آثار وی هستند که همگی به فارسی برگردان شده است.
🎬 فیلم پیرمرد و دریا
🎬 فیلم زنگها برای که به صدا در میآیند
🎬 فیلم خورشید همچنان میدمد
🎬 فیلم وداع با اسلحه
🎬 فیلم داشتن و نداشتن
همگی این فیلم ها بر پایه رمانهای وی ساخته شده است...
♦️ #کافه_نوول
@skybook_soha
آسمانِ "هنر و اندیشه"
. #کافه_نوول 🔺 بحث و گفتگو درباره کتاب؛ 📚 پیرمرد و دریا.../ اثر: ارنست همینگوی ⏱زمان: پنجشنبه 20دی
.
فکر کرد: «کاش همه ی اینها یک خواب بود و هیچ وقت این ماهی را نگرفته بودم و الان توی بسترم بودم و داشتم روزنامه می خواندم.» | با خود گفت: «ولی انسان برای شکست آفریده نشده.»
📚 پیرمرد و دریا/ 🖊 ارنست همینگوی
@skybook_soha
.
اخلاق امر سهل و ممتنع است.
همه از خوب و بد و باید و نباید و تکلیف و وظیفه می گویند، اما اگر از خود بپرسند خوب و بد و تکلیف و .... چیستند به آسانی نمی توانند پاسخ دهند.
معنی سخن این است که مردمان با اخلاق زندگی می کنند اما به درستی نمی دانند که اخلاق از کجا می آید.
📚...خرد و توسعه/🖊رضا داوری اردکانی
@skybook_soha