قول سدید
✍️جایگاه حجاب در نسبت دو تمدن اسلامی و غربی
تیتر صحبتهای حدود ۵ دقیقه ای آیه الله یزدان پناه:
🔰 حجاب برگ برنده ما در برابر غرب
▫️حجاب، لبه جنگ تمدنی با غرب است.
▫️حجاب، پایه و آغاز است که اگر آن را برداریم ساختارها و مفاهیم اجتماعی گستردهای را از بین بردهایم.
▫️باید نشان دهیم که برداشتن حجاب چه عواقب سویی را به دنبال دارد و جامعه را تا به کجا میکشاند.
▫️حجاب برگ برنده ما در قبال دنیای غرب است ولی متاسفانه تبدیل به برگ بازندهاش کردهایم، یعنی تحلیل و تبیین از آن نداریم. در حالی که حجاب تعارض تمدنی ما با دنیای غرب است.
@Habibollah_Babai
https://eitaa.com/nafahat_eri
✍️به نظر شما دلیل حملات موشکی و توپخانه ای ایران به مقرهای تروریستهای تجزیه طلب غرب کشور چه بود؟
◀️امیرعبداللهیان؛ وزیر خارجه ایران پاسخ می دهد:
🔹توطئهای که با هدف ایجاد جنگ تروریستی و در نهایت تجزیه ایران بود شکست خورد.
🔹یک دیپلمات عالی رتبه غربی اظهار داشت که آمریکا در عراق در سالهای اخیر در دوره نخست وزیری عادل عبدالمهدی توانست با آوردن ۳۰ هزار زن به میدان التحریر و به کارگیری ظرفیتهای مجازی دولت عبدالمهدی را ساقط کند. این مقام غربی مدعی بود که در قبال جمهوری اسلامی ایران هم فرصت بزرگی برای امریکا و تعداد اندکی کشورهای اروپایی میبینند.
🔹دخالتهای خارجی در ۸ هفته گذشته در اوج خود قرار داشت. ۷۶ مرکز تروریستی و ضدانقلاب در اقلیم کردستان فعال شدند و سلاحهای آمریکایی و اسرائیلی وارد ایران شد. مادامی که تهدیدی از سوی کشورهای همسایه متوجه ما باشد نیروهای مسلح به اقدامات خود ادامه خواهند داد، ما نیز به گفتگوها ادامه خواهیم داد.
✅️پ.ن: دقت کردید؟
حمله به این عناصر کثیف هم طریقیت داشت هم موضوعیت؛
🇮🇷 طریقیت داشت چون راه نفوذ همه گروه های وابسته به غرب برای ورود و فتنه گری و آتش افروزی و تجزیه گرفته شد.
🇮🇷موضوعیت داشت چون گروهکهای تجزیه طلب کومله و دموکرات و پژاک سالهاست به دنبال بریدن گردن سرزمین پاکمان ایران یکپارچه هستند.
پست قابل تأمل گیلدا مورکرت (فعال ضدامپریالیست و ضدجنگ، مدافع)
🔻گیلدا مورکرت نوشت: آمار در خصوص زنان در ایران و آمریکا چه میگوید؟!
✓سهم زنان متخصص:
ایران 98 درصد
آمریکا 85 درصد
✓نرخ مرگ و میر مادران در هر 100 هزار تولد زنده:
ایران 7
آمریکا 23
✓سهم زندانیان زن:
ایران 3 درصد
آمریکا 10 درصد
✓سهم پزشکان زن:
ایران 40 درصد
آمریکا 34 درصد
✍️درباره جمهوریت و اسلامیت در ایران
ح. بازرگان
◀️ایران، قبل از جمهوری اسلامی، در طول تاریخ خویش تجربه ی جمهوریت نداشته است. حاکمان با توانایی هایی شخصی فتوحاتی داشته اند و سلطنت هایی کرده اند. گاهی بر آن افزوده اند و بسیاری در چندصد سال اخیر از آن کاسته اند. آنچه افراد و اقوام را زیر یک پرچم نگاه می داشته است قوّت اجرایی سلطان بوده است و نه آراء افراد واقع در قلمرو فرمانروایی او. جمهور معنایی نداشته است. به چه دلیل می توان مردم خوزستان یا بوشهر را قانع کرد که نفت و گاز زیر پای خود را در اختیار ترک ها و کردها بگذارند. چرا اصلا مساواتی باشد؟ چه نسبتی اعراب ایران با ترک های شمالی داشته اند که اینهمه به آنها لطف کنند؟ هیچ. در گذشته فقط قدرت و سطوت سلطان بوده است که به زور نیزه آن ها را زیر پرچم خویش می آورده است. همین و همین. اگر سلطان بی عرضه باشد مثل همین بحرین می شود که به آنی می روند سراغ استقلال خودشان. روزی که این زور نباشد و به اختیار باشد، حتما تصمیم دیگری می گیرند. در دنیایی که منافع حرف می زند، مرزهایی جغرافیای را با منفعت اندازه می گیرند. روزی که کالیفرنیا به نفع ش نباشد جزئیی از آمریکا باشد حتما جدا می شود. به هیچ بهانه ای نمی توان مرزهای گذشته را حفظ کرد. مگر به یک بهانه. به بهانه ی ایدئولوژی .. مکتب ..
.
آنچه ایران را ایران نگه می دارد یا قوّت سلطان است و یا قدرت مکتب. چرا که رای اقوام بر اساس منفعت است و در طول تاریخ نسبت ها میان منافع کمرنگ و بعدا گم می شود. اگر در ایران سلطنت یک قوای مرکزی قاهر نباشد، فقط اسلام است که ایران را نگاه می دارد و از تجزیه نجات می دهد. و نه جمهوریت. هیچ نظام دموکراتیکی بدون سرنیزه نمی تواند جنوب و شمال را با هم پیوند دهد. بحرین ها و امارات ها در پی دارد. اگر اسلام حاکم نباشد، نه جمهوریت خواهد بود و نه ایران. آنطرف جمهوری اسلامی یا یک سلطان دست نشانده است که قدرت از خارج می گیرد. و یا یک تجزیه ی عجیب. بدون شک.
.
.
آن ها که این روزها اعتراض دارند، نمی فهمند چرا اعتراض شان همخوان شده است با آهنگ تجزیه ی کشور. خیال می کنند پروپاگاندای جمهوری اسلامی است. واقعا همین خیال را می کنند! بسیاری شان جز به ایران قوی نمی اندیشند، و اینقدر مفهوم تجزیه را خیالی و گم می دانند که جز تئوری توطئه تصویری از آن ندارند. فکر می کنند که جمهوری اسلامی، آزادی آنها را گروگان امنیت گرفته است. که اگر آزادی می خواهید باید امنیت کشور را فراموش کنید!
.
اینطور نیست واقعا. طبیعتِ تضعیفِ جمهوری اسلامی، تجزیه است. حتی اگر دلتان نخواهد. این قدرت ها هستند که جمهوریت را حفظ می کنند و نه جمهوریت که قدرت را. و در نبود قدرت مستقل مرکزی حتما کشور تجزیه خواهد شد. اگر سلنطت نمی خواهید، تنها جمهوری اسلامی است که می تواند ایران را نگاه دارد. والسلام!
.
پ.ن.1: آنچه از باخت تحقیرآمیز تیم ایران به انگلیس می شد فهمید، یک نشانه برای ایران بعد از جموری اسلامی بود. یک فروپاشی اجتماعی سخت. دستاورد شراره های شصت روز گذشته، جز تضعیف جمهوریت نبوده است. این پاره پاره ها را کجا می توان دوباره وصل کرد؟
پ.ن.2: احساسم اینست که اگر در بازی های آینده، سرود جمهوری اسلامی ایران را نه به زبان که به دل بخوانند می بریم و صعود می کنیم به دور بعد! اگر نخوانند بدتر از قبل خواهند باخت ...
پ.ن.3: البته این را هم باز متذکر می شوم که جمهوری اسلامی هیچ طورش نمی شود. هیچ طور. اتفاقات این روزها تنها تذکاری است برای کسانی که نمی فهمند دارند چه می کنند. برای اینکه متنبه بشوند. نشانه هایی ست برای آن ها که می اندیشند ..
@sokhanesadeed
✍️اعتراف یک مسئول رژیم شیطانی صهیونیست به شکست در پروژه براندازی
⭕️ «آهارون هالیوا»رئيس اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی: بقای جمهوری اسلامی در خطر نیست
🔹رئیس سازمان جاسوسی اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی تأکید کرد که علیرغم اغتشاشات داخلی در ایران، هیچ خطر واقعی برای بقای جمهوری اسلامی وجود ندارد.
✍️کار خدا را ببینید:
◀️از شکست دشمن در این شهرقدس تا پیروزی احرار در آن شهر قدس
✅️امروز: دو عملیات غرورآفرین مردان مقاومت فلسطین که منجر به تلفات و زخمیهای فراوان در قدس اشغالی شد
✅️چند روز قبل : دستگیری عاملان انتحاری قبل از هر گونه اقدام تروریستی در شهرقدس
🔹ایرنا به نقل از فرمانده انتظامی غرب استان تهران نوشت: ۲۵ آبان ماه سال جاری خبری به پلیس آگاهی شهرستان "قدس" واصل می شود مبنی بر اینکه تیمی انتحاری قصد عملیات انفجاری در یکی از اماکن مذهبی این شهرستان را دارد.
🔹ماموران انتظامی با بررسی های میدانی و تحقیقات مقدماتی مخفیگاه این افراد را در شهرستان "قدس" شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی، ساعت ۴ صبح روز ۲۶ آبان ماه، در عملیاتی غافلگیرانه و با رعایت اصل غافلگیری عامل اصلی این تیم را دستگیر کردند.
🛑 سازمان ملل: درآمد سرانه ملی ایرانیها در رتبه ۹۲ جهان/ بالاتر از ۱۰۱ کشور
🔹️سازمان ملل در گزارش خود از سلسله گزارشهای توسعه انسانی میزان درآمد سرانه ملی ۱۹۳ کشور جهان در سال ۲۰۲۱ و بر اساس شاخص قدرت خرید را اعلام کرده است.
🔹️این گزارش درآمد سرانه ملی ایران را ۱۳۰۰۱ دلار محاسبه کرده است که با وجود اعمال سختترین تحریمها علیه اقتصاد ایران این رقم بیشتر از درآمد سرانه ملی ۱۰۱ کشور جهان است.
✅️پ.ن: اگر این آمار درست باشد باید افزون بر تلاش برای ارتقای شاخصهای رفاه و آسایش عمومی، دنبال راههای تحقق عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه فرصتها باشیم که از اصول انقلاب اسلامی و مورد تاکید امامین انقلاب بوده است.
💢اطلس جغرافیایی اعتراضات پس از مرگ مهسا امینی بر اساس دادههای آنلاین
نکته مهم:این گزارش با توجه به منبع اصلی مورد رجوع مخالف نظام است بدبینانه ترین حالت را نشان می دهد
✍🏻محمد رهبری | منتشر شده در روزنامه اعتماد
🔹مرگ مهسا امینی در پایان شهریور سال جاری، جرقهی یکی از پردامنهترین اعتراضات اجتماعی در سالیان اخیر را رقم زد. از زمان آغاز اعتراضات تاکنون، شهرها و استانهای مختلفی در سراسر کشور شاهد اعتراضات خیابانی بودند. فراوانی، پراکندگی و تداوم این اعتراضات بیانگر آن است که این جنبش محدود به یک مسأله و جغرافیای خاص نیست.
🔸از همین رو است که مطالعهی شدت اعتراضات در شهرهای مختلف میتواند تصویر بهتری از انگیزههای این اعتراضات بهدست دهد. فهم دقیق از میزان اعتراضات در هر شهر و استان میتواند زمینههای اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی اعتراضات را بهتر روشن کند.
🔹با توجه به آن که امکان جمعآوری اطلاعات میدانی از اعتراضات فراهم نیست، یکی از روشهای تهیهی اطلس جغرافیای اعتراضات، رجوع به اخبار منتشر شده از اعتراضات در شبکههای اجتماعی است و بر اساس تعداد اخبار منتشر شده از هر شهر و استان، تخمینی از شدت اعتراضات در هر استان زد.
🔸در این میان، کانال تلگرامی «وحید آنلاین» یکی از رسانههایی بوده که از ابتدای اعتراضات تاکنون، آن را پوشش داده است. بررسی اخبار منتشر شده در این کانال و در بازه ۲۶شهریور تا ۲۶ آبانماه، میتواند تصویری از شدت اعتراضات در هر شهر و استان در قیاس با استانهای دیگر بهدست دهد.
✅یافتهها
بر اساس این دستهبندی از تعداد اخبار منتشر شده در کانال وحید آنلاین، میتوان اطلس جغرافیایی از اعتراضات ایران (تصویر زیر) را ارائه کرد:
🔻استانها با بیشترین میزان اعتراضات
بر اساس یافتههای بهدست آمده، بهترتیب دو استان تهران و کردستان، شاهد بیشترین حجم اخبار اعتراضات در طول ۲ماه اخیر بوده است. در استان تهران به ترتیب مناطق اکباتان، نازیآباد، ستارخان، ولیعصر، بلوار کشاورز، سعادتآباد، نارمک، تهرانپارس، پونک، امیرآباد، تجریش، چیتگر، خیابان شریعتی و لالهزار بیشترین میزان اعتراضات را داشتهاند؛ به این معنا که اخبار اعتراضات منتشر شده از اکباتان بیشترین تعداد و اخبار اعتراضات منتشر شده از لالهزار کمترین تعداد را داشته است.
در استان کردستان، به ترتیب اخبار شهرهای سنندج، سقز، مریوان، بوکان، مهاباد، اشنویه، کامیاران، دیواندره و دهگلان بیشترین تکرار را در میان اخبار منتشر شده در کانال وحیدآنلاین داشته است؛ به این معنا که اخبار مربوط به سنندج و سقز بیشترین تکرار و اخبار مربوط به دیواندره و دهگلان کمترین تکرار را داشته است (راجع به هر یک از این مناطق حداقل 10 خبر منتشر شده است).
🔻استانهای با شدت اعتراضات زیاد
دسته دوم، استانهایی هستند که شدت اخبار اعتراضات در آن «زیاد» بوده است که بر اساس یافتههای بهدست آمده استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، فارس، البرز و مازندران در این گروه جای میگیرند.
🔻استانهای با شدت اعتراضات متوسط
دسته سوم استانهایی هستند که میزان اخبار اعتراضات در آنها در قیاس با سایر استانها «متوسط» ارزیابی شده است. در این دسته تعداد اخبار اعتراضات در کانال وحید آنلاین راجع به مراکز استانهای اصفهان، آذربایجان شرقی (تبریز)، گیلان (رشت) و کرمانشاه نیز به ترتیب بیشترین تکرار را داشته است. همچنین استان خوزستان نیز در این دسته قرار میگیرد و اخبار منتشر شده راجع به شهرهای اهواز، ایذه و دزفول، بهترتیب بیشترین تکرار را داشته است.
🔻استانهای با شدت اعتراضات کم
در این دسته مراکز استانهای کرمان، مرکزی (اراک) و قزوین قرار دارند. اخبار اعتراضات مربوط به این استانها در قیاس با سایر استانهای دیگر، کمتر تکرار شده و بههمین دلیل در دسته استانهای با شدت اعتراضات کم قرار گرفتهاند.
🔻استانهای با شدت اعتراضات خیلی کم
این دسته بیشترین تعداد استانها را به خود اختصاص داده است و بهترتیب مراکز ۱۲استان اردبیل، قم، بوشهر، یزد، ارومیه، همدان، زنجان، هرمزگان (بندرعباس)، ایلام، لرستان (خرمآباد)، گلستان (گرگان) و چهارمحال و بختیاری (شهر کرد) در آن قرار دارند.
🔻استانهای با شدت اعتراضات ناچیز
این دسته نیز شامل ۴استان میشود که عبارتند از مراکز استانهای سمنان، کهگیلویه و بویر احمد (یاسوج)، خراسان شمالی (بجنورد) و خراسان جنوبی (بیرجند).
❇️تحلیل یافتهها
▪️شدت اعتراضات در محرومترین استانهای کشور بسیار کم بوده است
▪️ریشه اعتراضات را نمیتوان صرفا به مسائل اقتصادی تقلیل داد
▪️مسأله سبک زندگی در کنار مسأله محرومیت نسبی میتواند توضیحدهنده اطلس جغرافیایی اعتراضات باشد.
برای مطالعه متن کامل گزارش، روش انجام کار و تحلیل یافتهها، بر روی اینک لینک یا دکمه INSTAT VIEW بزنید:
https://vrgl.ir/38Ohi
قول سدید
چند روز پیش در مورد وضعیت وخیم زندگی در اوکراین و اینکه در کشوری پرآب و پر باران مانند اوکراین مردم ناچار شدند از آب بارانی که در خیابانها جمع شده برای شستشو استفاده کنند نوشتم و البته فراموش کردم که ویدئوی آن را در کانال کار کنم. متاسفانه کشوری که به لحاظ داشتن بسیاری از زیرساختها قابل توجه بود و با وجود فساد گسترده و سیستماتیک در آن، آن اندازه ثروتمند بود که بشود یک زندگی معمولی داشت و به دلیل آنکه غربیها و کانونهای یهودی در آن این کشور سرمایه گذاریهای گستردهای میکردند و میراث بزرگی از شوروی در حوزه صنعتی، کشاورزی، برق و زیرساختهای نظامی به ارث برده بود، مردم آن زندگی بدی نداشتند ولی یک اشتباه و قرار گرفتن در مسیر معامله قدرتها باعث شد تا سرنوشت همین مردم که دومین تولید کننده محصولات کشاورزی جهان به شمار میروند اینگونه شود که بخواهند از آب باران جمع شده در خیابان در یک سطل به خانه ببرند. کسی نباید به این ویدئو بخندد و آن را تمسخر کند این حادثهای است که میتواند در هر کشوری پیش بیاید و شتری است که در خانه هر ملت بی فکری که به استقبال جنگ و ناامنی بروند، خوابیده است.
@syriankhabar
قول سدید
💢 این شما و این قوم لوط
🔹 وزیر کشور آلمان نماد همجنسبازی را قاچاقی به ورزشگاه برد!
🔹 در حالیکه قطر استفاده از نمادهای همجنسبازها در مسابقات جام جهانی را ممنوع کرده است اما وزیر کشور آلمان در جریان بازی تیم ملی این کشور با ژاپن بازوبند حمایت از همجنسبازها را از زیر کت بسته و وارد ورزشگاه شده است.
🔹 بازیکنان هم چون نذاشتن بازوبند قوم لوط رو ببندن به نشانه اعتراض دهنشون رو گرفتن
سکوت انباشته
مدتهاست در مطالعات راهبردی تمدن اسلامی، فکر نکردنها، نگفتنها، ندیدنها، ننوشتنها، ترجمه نکردنها، و اساسا کتمان حقایق را در دنیای اسلام دنبال میکنم و پی این میگردم که یکی از ریشههای عقبماندگی جهان اسلام، بیش از آنی که به گفتنهای بیحساب مرتبط باشد، به نگفتنها و خروج نخبگان از انصاف در «سکوتکردن»هایشان ارتباط دارد، نگفتن تحلیلها، نگفتن نقدها، و نگفتنِ راهکارها و کم گذاشتن برای تزریق بموقع «انصاف» به بدنۀ جامعه. سکوتهای انباشته و متراکم از سوی نخبگان راه را برای حیرت اجتماعی و شاید شورش سیاسی فراهم میکند.
امروزه هم وقتی در تراکم آراء مجازی و دادههای گوناگون در شبکههای مجازی تأمل میکنم دوباره به ضلع دیگری از نبودِ توازن در گفتنها و نگفتنها میرسم و میبینم چگونه در یک سو، گفتههای متنوع و اطلاعات رنگارنگ و تصویرسازی های جورواجو انباشته میشود، و در سوی دیگر «سکوت»های پیدرپیِ اهل فکر متراکم میشود و همین تودههای نگفته، امواجی از سرگشتگی عمومی و تحلیلهای ناصوابِ تودرتو را بوجود میآورد.
فارغ از اینکه گفتنها چه مقدار مستدل و علمی باشد، و فارغ ازآنکه نگفتنها و سکوتها چه میزان از سر حکمت و تقوی باشد، اصل نبودِ توازن در کمّیّت دادههای فیک و واکنشهای بموقع از صاحبان علم و دانش، مسیر آینده ما را به سمت همان دادههای هیجانیِ انباشته سوق می دهد و آنگاه به هیچ جریان فکریای مجال رشد و پیشرفت نمیدهد.
@Habibollah_Babai
✍️نشانه دیگری از فراماسون بودن رجب اردوغان
🔻رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه، به درک واصل شدن 3 صهیونسیت در جریان عملیات شهادت طلبانه اخیر یک جوان فلسطینی، را به نتانیاهو تسلیت گفت.
🔻همچنین اردوغان و نتانیاهو طی یک تماس تلفنی، بر ادامه روند دیپلماسی بین دو کشور تأکید کردند.
💢آتشسوزیهای مکرر با عاملان نامشخص
🔹شرکت داروسازی CTS کریاتملاخی اسرائیل در روز گذشته دچار حریق شد. این آتشسوزی از جمله آتشسوزیها زنجیروار در سرزمینهای اشغالی است.
🔸رسانههای صهیونیستی اعلام کردند که با اعلام خبر آتشسوزی یک واحد صنعتی در شهر کریاتملاخی واحدهای اطفا حریق به محل اعزام شدند.
🔹پس از بررسیها مشخص شد که شرکت داروسازی CTS با کارویژه تولید داروها و محصولات پزشکی که در اسرائیل و برخی دیگر از نقاط جهان به بازار عرضه میشود، با حریق مواجه شده است.
🔸در حال حاضر اطلاعات جدیدی در خصوص این حادثه و اینکه عاملان این آتشسوزی چه کسانی بودهاند در رسانهها منتشر نشده است.
🔹رژیم صهیونیستی قریب به ۱۰ روز است که درگیر حوادث در زیرساختهای خدماتی خود است.
🔴فوری
بازی دو سر برد ایران و جبهه مقاومت در منطقه کردستان
🔴 تهدیدات ایران جواب داد ؛ شورای عالی امنیت ملی عراق مجوز حضور ارتش در اقلیم شمال را صادر کرد
در آخرین ساعات چهارشنبه شب شورای عالی امنیت ملی عراق به ریاست محمد شیاع السودانی تشکیل جلسه داد و تصویب کرد که ارتش این کشور وارد اقلیم شمال شده و در مناطق مرزی با ایران و ترکیه استقرار یابد .
این رخداد یک تحول بسیار مهم در کشور عراق است و با تهدیدات جمهوری اسلامی عراقی ها نیز که آرزوی اعمال حاکمیت مرکزی بر اقلیم شمالی را داشتند، به مقصود خود رسیدند و ایضا امنیت کشور ایران نیز دیگر از سمت استان های کردنشین عراق تهدید نخواهد شد .
حال باید دید آیا خانواده بارزانی به دولت عراق اجازه استقرار ارتش را خواهند داد یا جمهوری اسلامی مجبور به ورود زمینی و برچیدن پایگاه تروریست های تجزیه طلب خواهد بود؟
✍️ادامه ناامنی در لانه عنکبوت
🔺🔻اتاق مرکزی ایستگاه بزرگ برق شهر هدرا منفجر شد
🔻 اتاق مرکزی ایستگاه بزرگ برق شهر هدرا واقع در استان حیفا سرزمینهای اشغالی منفجر شد و هم اکنون دچار آتش سوزی شده است.
🔻 هنوز علت این انفجار مشخص نیست اما در دو هفته گذشته اتفاقات مهمی در زیرساختهای اسراییل گزارش شده که این رژیم از انتشار اخبار آن به صورت گسترده جلوگیری میکند.
◀️غفلت از فعالیت های جبهه ای نیروهای انقلاب
✍ دکتر حسن بیارجمندی
بعد از پیروزی انقلاب به رهبری مصلح اعظم عصر معاصر امام روح الله(ره) و تا استقرار نظام جمهوری اسلامی برخاسته از شعور نه شرقی و نه غربی در دهه شصت ؛ترکیبی از آشوب ها و اغتشاشات که در همین چند ماه اخیر در داخل و از خارج شاهد آن هستیم بر انقلاب و انقلابی ها در سراسر کشور تحمیل و یک فضای پرتردیدی را حاکم نمود اما آنچه در آن شرایط ایران و ایرانی را از معرکه تجزیه و عدم نجات بخشید ؛کلمه توحید و توحید کلمه تحت زعامت امام و تشکیل یک جبهه مردمی عظیم با محوریت مساجد محلات و پای کار آوردن همه دلها و عقلها بود.
این تجربه گرانسنگ تفکر و فرهنگ جبهه ای در گام اول انقلاب اسلامی با وجود تمام مشکلات ما را به افق چشم اندازمان نزدیک تر نمود و دستاوردهای خیره کننده و امیدآفرین آن برای ادامه راه و فتح قله های جهانی توشه گران بهایی بود که به قلم امام حاضر عصر ما به سند گام دوم انقلاب اسلامی مبدل گردید و به جوانان تمدن ساز ایران عرضه و به رخ مدعیان تمدن لیبرال کشیده شد.
این آشوب ها و اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ با همان الگوریتم و تکرار ابعاد دهه شصت و در فضای استقرار نظام جمهوری اسلامی (دومین زنجیره تمدن سازی) یعنی اینکه انقلاب اسلامی در روند تکاملی خود به نقطه ای سرنوشت ساز در نظام جدید جهانی رسیده است و عبور از آن و تثبیت نهایی اش ؛ایران و ایرانی را یک گام دیگر به آرمان های جهانی اش نزدیک تر می کند.اما آیا این مهم بدون تجربه کار جبهه ای نیروهای انقلاب و اهتمام بدان در تمام عرصه ها ممکن است!؟
این برنامه عملیاتی ترکیبی و شناختی در حال اجرای دشمنان انقلاب اسلامی با تصویری ملموس و عینی از یک جبهه ائتلافی خارجی و داخلی مستکبران و ایادی آنان با میدان داری اقلیتی از مردان و زنان را حدود ۱۰سال پیش در ۲/۲/۱۳۹۲ برای مردان جوان فعال فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی و ۲۱/۰۲/۱۳۹۲ برای بانوان فرهیخته انقلاب اسلامی ترسیم آینده نگرانه ای نمودند.
امام خامنه ای ۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ در جمع تعدادی از فعالان تشکل های فرهنگی_ که شرح آن در کتاب «قرارگاه های فرهنگی» منتشر شده است _این روزهای پاییز ۱۴۰۱ ما در میدان می بینیم را اینگونه ترسیم و بدنبال آن بخشی از نسخه نوین فرهنگی و اجتماعی را پیش روی همگان قراردادند :" آنی که من در مجموع احساس کردم در این سال های متمادی، این است که این ناهنجاری های فرهنگی که در گفتار، در آثار فرهنگی و در رفتار مشاهده می شود... انسان یک برنامه ریزی احساس می کند. ما در مقابلمان یک جبهۀ فرهنگی- سیاسی غرب وجود دارد که در دل آن جبهه، باز یک جبهه سرمایه داری خطرناک و آدم خوار وجود دارد، باز در کنار این، یک جبهه صهیونیستی، با اهداف مشخص وجود دارد؛ باز در کنار این، یک جبهه با ارتجاع فکری و خوک صفتی در زندگی بشری وجود دارد – سلاطین و مسئولان امور خیلی از حکومت ها، زندگی حیوانی شان مثل خوک و اهدافشان، اهداف دشمنان و فکرشان، فکرهای متحجر – که این ها همه یک مجموعه ای تشکیل دادند در مقابل ما؛ یک جبهه هستند.ما اگر بخواهیم در مقابل این جبهه کار کنیم، هم باید تنوع داشته باشیم ، هم ابتکار داشته باشیم، هم باید انگیزه داشته باشیم، هم باید برنامه داشته باشیم؛ کارمان برنامۀ هدایت شده باشد. و این نمی شود مگر با تشکیل جبهه . این طرف هم بایستی جبهه تشکیل داد. از افراد و حتی مجموعه ها، به تنهایی کار بر نمی آید، باید یک کار وسیع جبهه ای انجام داد.این کار هم جز با حضور مردم امکان ندارد؛ یعنی ابتکارات مردم خیلی از کارها را می کند. "
معظم له به فاصله کوتاهی از دیدار یاد شده و در تاریخ ۱۳۹۲/۰۲/۲۱ در دیدار جمعی از بانوان فرهیختهی حوزوی و دانشگاهی بخش تکمیلی و بسیار مهم جبهه انقلاب اسلامی را اینگونه ارائه می کنند :" زنان فعّالِ در جبههی انقلاب، یک روزی نقشآفرینی برجستهای کردند -هم اندکی پیش از پیروزی انقلاب، هم در اوائل انقلاب، هم در دوران جنگ تحمیلی- و از خودشان حضور نمایانی نشان دادند؛ نگذارید حضور نمایان زنان فعّال در جبههی انقلاب کمرنگ بشود. دیگران در مواجههی با انقلاب و معارضهی با انقلاب سعی میکنند از عنصر زن و زنانِ کارآمد استفاده کنند؛ جبههی انقلاب، زنان کارآمد و فعّال و زبانآور و نویسنده و عالِم و دانشمند بمراتب بیشتر دارد؛ خانمهایی که اهل اِقدامند، اهل فکرند، اهل نگارش و نویسندگی اند، اهل سخن گفتنند، اهل فکر دادنند، صحنهی انقلاب و دفاع از انقلاب را خالی نگذارند"
قریب ۱۰ سال از این بیانات رهبری می گذرد و ما امروز جبهه در جبهه ی دشمنان را بوضوح کامل علیه انقلاب و مردم می بینیم اما سوال اصلی این است که جهاد نمایان جبهه ای و ترکیبی ما کجاست؟ و چه کسی متولی تقویت جبهه متحد نیروهای انقلاب اسلامی در سراسر کشور و از جمله گلستان است؟
قول سدید
🚨گروه هکری عصای موسی مسئولیت انفجار های امروز در قدس اشغالی و هک کردن دوربین ها را برعهده گرفت.
⭕️ این گروه همچنین با انتشار یک ویدیو خطاب به صهیونیستها نوشت:
🔹 زندگی تاریک
شما تاوان خون که ریخته شده را خواهید پرداخت. در سرزمینهای اشغالی فلسطین آرامش و آسایش نخواهید داشت؛ ما پایان شما را تعیین خواهیم کرد. علاوه بر این هارد دوربینها را برای شما فرمت کردیم!
✍️مقاله دکتر ظریف در سال ۹۸ درباره رویکرد دروغ پراکن خبرگزاری رویترز
✅️یادآوری: انتشار این مقاله به معنای تایید عملکرد آقای ظریف در وزارت خارجه نیست.
اگر مسئله مربوط به ایران باشد؛ باید منتظر یک خبر اختصاصی از رویترز باشیم که با منابع ناشناسی که هرگز معرفیشان نمیکند از جلسات نامعلومی که تاریخ و مکانش مبهم است سخن بگوید که تصمیمات بسیار مهمی در آن گرفته میشود و فقط رویترز است که میداند چه شده است و منابع آگاه و ناشناسش. رویترز دیروز خبری منتشر میکند و از این سخن میگوید که جلسهای در مکانی نامعلوم در مقر رهبر ایران برگزار شده است و رهبر با تشر دستور داده است که هر کاری میتوانید انجام دهید تا اعتراضات را تمام کنید. رویترز در همین گزارش از کشته شدن ۱۵۰۰ نفر در جریان آبان ماه امسال خبر میدهد. خبر رویترز بلافاصله توسط رسانههای فارسی زبان خارجی در وسیعترین شکل ممکن پوشش داده میشود و بیبیسی روی آن رژه میرود. انگار جا مانده است.
چرا رویترز اینچنین شتابزده و بدون لحاظ کردن کوچکترین اصول حرفهای روزنامهنگاری بینالمللی ضدایران خبر و گزارش منتشر میکند؟ رویترز قماری نمیکند. این گزارشها و اخبار برای ایرانیانی که در این سرزمین زندگی میکنند یک قمار بزرگ است. اما برای مخاطب خارجی کاملا قابلباور است. چرا اینگونه شده است؟ چرا دروغهایی به این وحشتناکی درباره ایران منتشر میکند و مخاطب خارجی تعجب نمیکند؟
مخاطب غربی عادت کرده است به تنها پذیرش «دیگری»هایی که «به باورهایی که آنها فکر میکنند ایمان دارد؛ ایمان دارد». باورهایی که سرانجام با قدرت شگفتانگیز رسانههای جمعی، خود مخاطب هم خواهد پذیرفت. سناریوی رویترز در معنایی بزرگتر از اختلال امنیتی در جامعه امروز ایران قابل تفسیر است. باورهایی درباره ایران که دیگر رسانههای بدنامی مثل فاکسنیوز یا بیبیسی آنها را طرح نکردهاند. رویترز گفته است و رویترز در پارادایم رسانهای دیگری، حرکت میکند. پارادایمی که به مدد اعتبار دست نیافتی رویترز، بیش از آنکه به نهادن تاثیراتی مقطعی و سریع در جامعه آشفته این روزهای ایران منجر شود در حال ساخت باورهایی است که مخاطب خارجی را برای هر گونه تصمیم دلهرهآوری درباره ایران آماده میکند و به همین ترتیب به تدریج مخاطب ایرانی را نیز به قبول باورهایی درباره خود وادار خواهد کرد. این یکی از هوشمندانهترین اتفاقات رسانهای در مواجهه با ایران است.
این رویترز است؛ اما تصور میشد که شرطی در این میان وجود دارد. به شرط اینکه خواستههای سیاسی، از حد نگهدارنده رویترز فراتر نرود. اما حالا دیگر آن حدنگهدارنده هم وجود ندارد. رویترز چه کار میکند؟
یک ماه از وقایع انتهایی آبان ۹۸ میگذرد و منابع امنیتی و اطلاعاتی ایران درباره میزان کشته شدگان این حوادث و همچنین دیگر جزئیات مربوط به این واقعه بسیار مهم سکوت کردهاند. در مطالعات رسانهای ما با اصلی به نام ضربه اول روبرو هستیم. هر رسانهای اولین پیام را درباره موضوع موردنظر ارسال کند برنده است و پیامش تا اندازه زیادی افکار عمومی را تحت تاثیر قرار خواهد داد. تکذیبهای بعدی و توضیحات بعدی عموما در بیش از نیمی از مخاطبان پیام اول ناکارآمد است و شنیده نخواهد شده است. به مدد سکوت منابع امنیتی ایران حالا رویترز ضربه اول را اینگونه میزد: رقم حیرتآور ۱۵۰۰ کشته. ساعاتی بعد یک نهاد امنیتی ایران این رقم را تکذیب میکند اما باز هم خبری از دادههای جدید نیست. ضربه اول رویترز همچنان در حال گردش در افکار عمومی ایرانیهاست و تکذیبها حالا دیگر پشت سر هم میآید. اما کاری میشود کرد؟
در فوریه سال ۲۰۰۳ طرحی اعلام شد مبنی بر تاسیس یک دفتر نفوذ استراتژیک در آمریکا که یکی از وظایف عمده اش عبارت بود از انتشار دروغ هایی در رسانههای خارجی برای ترویج تصویر آمریکا در جهان. این طرح بلافاصله بایگانی شد. ماجرا واضح بود؛ اگر یک سازمان دولتی آشکارا اعلام می کرد که یکی از اهداف تاسیس آن، انتشار دروغ است در واقع به ضد خودش بدل میشد. این اتفاق معنای واضح دیگری هم داشت: انتشار رسمی دروغ ادامه خواهد یافت. اما ایده تاسیس یک آژانس حکومتی که وظیفهاش انتشار دروغ است بیش از حد صادقانه بود و باید به بایگانی سپرده میشد. دقیقا به این دلیل ساده که اشاعه دروغ، باید به نحوی کارآمد صورت بگیرد؛ والا دروغی در کار نیست.
متن کامل مقاله:
mehrnews.com/news/4806103
✅ تجاوز آری؛ زندان هرگز!!
🔰 جنبش من هم (me too) جنبشی بود که هنرمندان پرچمدار آن بودند و در مدت کوتاهی، هر روز یک یا چند نفر از آنان در استوری خود، خبر از تجاوز به خود را علنی میکرد!!!
🔹 اما نکته جالبتر این بود که تقریبا تمام این هنرمندانِ زن، توسط هنرمندانِ مرد مورد تعرض و تجاوز قرار گرفته بودند!! و نکته تلختر اینکه خانه سینما، هرگز به دفاع از این هنرمندان اقدامی نکرد!! بلکه به هنرمندان زن تلویحا توصیه به سکوت کرد!!!!
◀️ گویا از نظر خانه سینما، برای اهل هنر، تجاوز آزاد است، اما محاکمه و زندان برای هنرمندان مجرم و هم کاسه با دشمن گناهی نابخشودنی است!!
◀️ آری؛ گویا جای هنرمند در زندان نیست، جای هنرمند در آغوش تجاوزگری از جنس کارگردان و بازیگر و تهیه کننده و عضو خانه سینما است!!