eitaa logo
Trailers After Dark
124 دنبال‌کننده
313 عکس
113 ویدیو
2 فایل
Be kind, I'm just an astronaut left behind. محتوای موجود در اینجا بخشی از مغز بدون کاربرد منه. لطفاً جدی نگیرید. پ ن: واقعاً نمی‌تونم آخر جملات نقطه نذارم، روانی هم نیستم.
مشاهده در ایتا
دانلود
تجمع ۲۸اُم فروردین.
Matt Hansen matt_hansen_let_em_go.mp3
زمان: حجم: 7.5M
این آهنگ رو شاید دو سال پیش یکی از دوست‌های خوبم توی چنلش گذاشته بود و خب اون موقع زیاد گوشش نمی‌کردم. در حال حاضر دیگه من و اون دوست نیستیم تقریباً و من مجبور شدم از دوستیمون به دلایلی بگذرم و این جزو سخت‌ترین کارها برام بود و خیلی تلاش کردم خودم رو قانع کنم که کار درست اینه و ممکنه خودش هیچوقت متوجه این موضوع نشه و بله؛ اینم جزو چیزهایی بود که رها کردم.
امنیت یه مسئلهٔ ساده نیست که ما هر وقت بخوایم درباره‌ش حرف بزنیم و بگیم "خب راهش اینه که...". تامین امنیت مردم اصلاً کار آسونی نیست و خیلی بهای سنگینی داره مخصوصاً برای افرادی که این کار رو انجام می‌دن. برای مردم هم یه بهایی داره ولی هرچی باشه اصلاً مهم‌تر از امنیت هم‌وطن بی‌گناه خودمون نیست. تامین امنیت توی یه کشور راه‌های خیلی مختلفی داره و مردم می‌تونن از طریق کوچیک‌ترین و مسخره‌ترین راه‌ها و اتفاقات امنیتشون رو از دست بدن و این خیلی بهای سنگین‌تری داره. پس کاشکی حواسمون باشه که ما از خیلی چیزها نه درک درستی داریم، نه خبر داریم و نه کاری از دستمون برمیاد که تغییرش بدیم به جز اون سهم خودمون که توی اون مسائل داریم. دیگه خیلی این قضیه واضحه و اگر قرار باشه چیزی زیر سوال بره واقعاً بی‌انصافیه چون آدم‌هایی هستن که دارن برای محافظت از ما کشته می‌شن یا توی قطعی اینترنت کسب و کارهایی آسیب می‌بینن ولی در عوض ما صحیح و سالم توی خونه‌هامون نشستیم و کسی به خونه و زندگی‌مون تجاوز نکرده. خانواده‌های افرادی که این امنیت رو برای ما تامین می‌کنن هم نیاز به منت‌کشی از کسی یا شنیدن تشکر ندارن، فقط کافیه یکم درک بشن. امنیت همیشه از راه موردعلاقهٔ مردم تامین نمی‌شه.
حالا وقتِ چاییه.
یه آدمایی هم هستن که علایقشون به شدت شبیه علایق منن و من هم هیچ‌جوره نمی‌تونم باهاشون دوست بشم✅️
۱۱۱-۹۶
Trailers After Dark
۱۱۱-۹۶
در انتخاب تیم بسکتبال خود دقت کنید.
هدایت شده از دارم دیوانه می‌شوم
مشکل اینجاست که چون نمی‌تونم برم بگم سلام بیا باهم دوست بشیم ۹۹ درصد موقعیت‌های دوستی و اشخاص مناسب برای دوستی رو از دست می‌دم
هدایت شده از آن‌سوی‌ابرها.
روز ارتش بود. امروز رو به شهید امیر موسویِ قهرمان و پسراش که نگذاشتن "ارتش فدای ملت" هیچ وقت فقط یک شعار باقی بمونه و اون رو در عمل هم ثابت کردند تبریک میگم :))))✨️
روزتون و عیدتون مبارک🌟