#انگیزشی
🎗️ همهچیز در زندگی گذرا و موقتی است
🌧️ هر وقت باران بیاید، بالاخره بند خواهد آمد
هر وقت ضربه میخورید، بالاخره خوب میشوید
🌞 بعد از تاریکی همیشه روشنایی هست
هر روز صبح، طلوع خورشید میخواهد همین را بگوید!
💫 پس اگر اوضاع زندگی خوب است از آن لذت ببرید چون همیشگی نیست.
اگر اوضاع بد است، نگران نباشید چون این شرایط هم همیشه نمیماند.
هر لحظه برای شما شروعی تازه و پایانی تازه است.
#این_نیز_بگذرد
▪️امام صادق علیه السلام می فرمایند:
از بزرگ ترين جادوها سخن چينى است؛ زيرا با سخن چينى، ميان دوستان جدايى انداخته مى شود، ياران يكدل با هم دشمن مى گردند، خون ها ريخته مى شود، خانه ها ويران مى گردد و پرده ها دريده مى شود. آدم سخن چين، بدترين كسى است كه روى زمين قدم برمى دارد.
قال الإمام الصادق عليه السلام:
اِنَّ مِنْ اَكبَرِ السِّحْرِ النَّميمَةَ؛ يُفَرَّقُ بِها بَيْنَ المُتَحابَّيْنِ، وَ يُجْلَبُ العَداوَةُ عَلَى الْمُتصافِيَينِ، وَ يُسْفَكُ بِهَا الدِّماءُ، وَ يُهْدَمُ بِهَا الدّورُ، وَ يُكْشَفُ بِها السُّتورُ. وَ النَّمّامُ اَشَرُّ مَنْ وَطئَ عَلَى الاَْرْضِ بِقَدَمٍ؛
بحار الأنوار، ج 63، ص 21، ح 14.
#رفتار_با_کودک
⭕️🍃 تکنیک های رفتار با کودکان بدقلق و ناآرام
1⃣ارتباطی بهتر با کودکان
💢صحبت کردن یکی از راههای برقراری ارتباط با کودکان است. #گوش دادن و #صحبت کردن دو نیمه فرآیند برقراری ارتباط است. در ادامه به شما یاد خواهیم داد چگونه به طور مؤثر به حرف فرزندتان گوش دهید و در مقابل، چگونه احساساتتان را محترمانه بیان کنید:
2⃣استفاده از جملات مثبت
اگر به فرزندتان بگویید که چهکار باید انجام دهد، پاسخ بهتری به خواستهتان خواهد داد تا از او بخواهید که چه کاری را انجام ندهد. مثلاً گفتن «علی جان، بگو چرا عصبانی هستی و جیغ میکشی؟» بهتر از گفتن «اینقدر جیغ نزن علی!» است.
❌#داوری نسنجیده ممنوع!
🔰 ۲ دقیقه مطالعه
گاهی میبینیم نظرات متضاد دو دسته مقابل هم (که یکی تحت تأثیر 《#شیدایی》یک شخصیت اغراق می کند و دیگری متأثر از 《#نفرت》 تخصصش را نیز نادیده می انگارد)
اما یک نفر را دیدم که تلاش داشت تا از قضاوت بپرهیزد. فهمیدم که شواهد استدلال له یا علیه آن شخصیت را کافی نمی داند. اقدام او را ستودم زیرا دلیلش «#معیار» بود. میگفت شناختش نسبت به این شخصیت ناچیز است و مطالب نقل شده هم قابل اعتماد نیست.
👈#قضاوت صرفاً یک حرفه نیست که عدهای به خاطرش دستمزد میگیرند. حتی اگر روزی #صدبار بگوییم همدیگر را قضاوت نکیم، اما فراوان مرتکبش میشویم. روزی چندین بار در 《موقعیت داوری》 قرار میگیریم و دیگران را قضاوت می کنیم. حرفهایشان را و عملکردشان را. افکار و ذهنیات ما همواره در حال بررسی و آماده شدن برای داوری هستند.
❇️درباره بسیاری از حیطهها ممکن است چیزی ندانیم. بدون لکنت بگوییم که در آن حوزه تخصص نداریم. 《بلد نیستم 》و 《نمیدانم》 را تمرین کنیم. و در مواقعی که ناگزیر از داوری هستیم. از آن نگریزیم. قضاوت بد نیست؛ #پیش_داوری ناپسند است. از نگاه غیر منصفانه به اشخاص بپرهیزیم. در قضاوت خویش اصول و معیارهای اخلاقی را رعایت کنیم. شواهد کافی برای داوری خویش داشته باشیم. جوانب مختلف را بسنجیم و از شتاب بپرهیزیم. قبل از داوری نسبت به صحت خبر مطمئن شویم.
🌹جلوگیری از پوسیدگی دندان 🌹
پوسیدگی دندان با حیله و نیرنگ کمپانی های غربی با تولید خمیردندان های شیرین بوجود آمده تا بتوانند لوازم دندان پزشکی و دندان های پلاستیکی بفروشند اگر می خواهید برای همیشه دندان های سالمی داشته باشی.
این تحقیق را که توسط آقای دکتر روشن ضمیر بطور عملی کار شده در طول مدت سیزده سال ، به علت اینکه دانش آموزان ایشان و خود ایشان هر روز مسواک می زدند، باز دندان های آنها خراب تر می شد و ایشان مواد مختلف زیادی را امتحان کردند تا اینکه موفق شدند با این روش پوسیدگی دندان را بطور کامل و برای همیشه از بین ببرند.
این متن را چندین بار با حوصله بخوان و متن را برای کسانی که برایتان عزیز هستند بفرست.
عامل پوسیدگی دندان خمیر دندان است!
اگر خواسته باشید دندان های سالم داشته باشید باید دندانهای خود را فقط با آب نمک مسواک بزنید تا هیچ وقت نیاز به دندان پزشک نداشته باشید چون آب نمک باعث خنثی شدن اسید می شود و اسیدهایی که از مواد غذایی موجود در دهان بوجود می آید را از بین می برد. دیگر اسیدی در دهان باقی نمی ماند که باعث خرابی دندان شود و وقتی شما با خمیردندان مسواک می زنید خود خمیر دندان با دارا بودن مواد قندی باعث تولید اسید در دهان می شود. درنتیجه این اسید تولید شده باعث خرابی دندان می شود و شما هر وقت که صورت خود رامی شویید مقداری آب نمک در دهان قرقره کنید و یا با مسواک دندان های خود را با آب نمک مسواک بزنید تا علاوه بر سلامتی دندان خود باکتری ها و ویروسی های دهان خود را از بین ببرید چون دانشمندان بررسی کرده اند که حدود 500 نوع باکتری و ویروس در دهان انسان وجود دارد که با آب نمک از بین می رود و هیچنین آب نمک باعث می شود که شما هیچ وقت به بیماری سرما خوردگی دچار نشوید. با توجه به اینکه بچه های ما در دوره ابتدایی چون با خمیردندان مسواک می زنند، بیشتر دندان هاشان خراب است و اگر آنها یاد بگیرند که فقط چند بار در شبانه روز آب نمک قرقره کنند و دندان هاشان را با آب نمک مسواک بزنند دندان های آنها هرگز خراب نخواهدشد. همان طور که می دانید آب دریا شور است و این به این علت است تا آب دریا هیچ وقت اسیدی نشود و آب دریاها همیشه، برای استفاده موجودات دریایی مفید باشد و اگر آب دریا شور نمی بود، می گندید و باعث خرابی دندان های موجودات دریایی می شد. شما فکر کنید اگر دندان یک کوسه یا نهنگ که عمری بسیار طولانی دارد خراب می شد چه اتفاقی می افتاد.
شما می توانید با درست کردن مقداری آب نمک در یک ظرف نوشابه خانواده، آن را با یک لیوان کوچک کنار دستشور قرار دهید و هر وقت لیوان شما از آب نمک خالی شد مقداری آب نمک از ظرف نوشابه خانواده در داخل لیوان ریخته و از آن استفاده کنید.
این تحقیق به مدت سیزده سال توسط آقای دکتر روشن ضمیر اجرا شده و هیچ گونه دندان خرابی ندارد و در ضمن، خود آب نمک سفید کننده دندان می باشد. در حال حاضر بیش از چهار سال است که اقوام، دانش آموزان، خانواده آنها، و عده ای از همکاران و همسایگان ایشان از این طرح استفاده می کنند و مشکلی ندارند.
اگر شما به خمیر دندان عادت کردید و نمی توانید آن را کنار بگذارید، دندان های خود را بعد از مسواک زدن حتمأ با آب نمک مسواک بزنید.
روش ازبین بردن جرم دندان:
برای ازبین بردن جرم دندان اعمال زیر را انجام دهید.
1-مقدار یک لیوان آب نمک آماده نمایید .
2-به آب نمک های تهیه شده یک قاشق چای خوری سرکه سیب اضافه کنید.
3-مقداری آب نمکی که با سرکه مخلوط شده در داخل دهان خود بریزید و با مسواک خود مسواک بزنید.
4- شستشوی دندان خود را با آب نمک و سرکه هر ماه یک بار انجام دهید. به این ترتیب شما دندان های سفید مرتبی خواهید داشت و به دندانپزشک نیازی نخواهید داشت.
زکات علم نشرآن است... ابوعلی سینا
کپی کن و برای دیگران ارسال کن...
*رابطه نمک و دندان چیست ؟*
🌹 تمام کسانی که جهت دندانهای خوداز نمک استفاده میکنند و کرده اند
نه دندان خرابی دارند نه مشکل معده دارند و نه مشکل تیروئید
نمک را بشناسیم
بهترین نوع نمک نمک سیلیتک است که همان نمک سنگ یا نمک دریاست
آیا میدانید نمک طبیعی و دست نخورده بشر ،فشار خون را تنظیم میکند و حتی فشار بالا را پایین میاورد ،امتحان کنید !
آیا میدانید فقط شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد از هر وعده غذایی از تخمیر آن و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین می برد
يک تکنیک موثر و صحيح در رابطه زوجین🌸
1- وقت گفتگو را كوك كن:🌸
براي گفتگو بايد زمان درستي را انتخاب كنيد، زماني كه هر دو طرف از فكر و دغدغه آزاد باشند و تمام توجه و تمركزشان را به موضوع معطوف كنند.
در ابتدا همسران بايد بر روي اين موضوع توافق داشته باشند، عين بي منطقي است كه انتظار داشته باشيم طرف مقابلمان هميشه در دسترس و آماده صحبت باشد.
تصور كنيد مردي مي خواهد با همسرش صحبت كند، اما درست در همان لحظه زن بايد بچه را بخواباند. در اينجا مرد بايد موقعيت را تشخيص دهد و مدتي صبر كند تا همسر كارش را انجام دهد همين طور زن نيز نبايد به محض اينكه شوهر از كار روزانه به خانه باز گردد، بناي گله و شكايت را بگذارد.
2_جايي همين نزديكي ها:🌼
به غير از زمان، مكان مناسب هم براي گفتگو بسيار اهميت دارد، براي رسيدن به يك نتيجه مفيد نمي توانيم در هر جايي صحبت كنيم.
بهترين مكان جايي است كه صداي تلفن يا بچه ها يا ديگران تمركز دو طرف را بر هم نزند.
3- گفتگو به شرط لبخند... :🌸
در هنگام گفتگو، لازم است هر دو طرف در شرايط خوبي باشند. اگر قلبشان با آن كار نباشد، احتمال اينكه به توافق و نتيجه برسند خيلي ضعيف است.
همچنين اگر در حين صحبت و گفتگو يكي از طرفين خسته و بي حوصله شود، بايد ادامه گفتگو را به زمان ديگري بسپارند تا به نتيجه بهتري برسند.
اگر موضوع گفتگو شديد و حاد باشد بهتر آن است كه از همان شروع صحبت، دراين باره به توافق برسند در صورتي كه هر دو زوج يا يكي از آنها در شرايط روحي خوبي نباشد و يا قادر به فكر كردن درباره موضوع مورد نظر نباشد سخنشان به نتيجه مطلوب نخواهد رسيد.
4- در حضور احترام ، گفتگو كنيد:🌼
بدون يك احترام متقابل، هيچ رابطه دوستانه و سالمي به وجود نمي آيد. چرا كه براي دستيابي به يك توافق واقعي، حضور احترام ضروري است.
يكي از لوازم احترام به يكديگر آن است كه هميشه در حين بحث و گفتگو، بين موضوع مورد بحث و شخصي كه با او بحث مي كنيم، تفاوت قايل شويم. بايد بياموزيم كه رفتار فرد را طرد كنيم نه خود او را.
اگر همسر من حرفي بزند يا كاري انجام دهد كه باعث آزار و اذيت من شود، كاملا منطقي است كه از رفتارش ناراحت و دلخور شوم، اما غيرمنطقي است كه رفتار او باعث شود عشق و احترامي كه نسبت به او داشتم نيز از ميان برود.بي اعتنايي و بي توجهي به او به عنوان يك شخص، نه تنها غير منطقي است بلكه بر روابط دوستانه مان نيز تاثير سوء مي گذارد🌹🌹🌹
5- منصف باشيد:🔶🔶🔶
يكي از پيش شرط هاي مذاكره، رعايت انصاف و منطق است. فقط شرايط و مشكلات خودتان را نبينيد. سعي كنيد طرف مقابل را هم درك كنيد. اصلا خودتان را به جاي او بگذاريد. با اين كار بهتر مي توانيد به مشكلات او پي ببريد. منصف باشيد.
6- ذهنتان را روي كاغذ كپي كنيد:🔶
پيش از اينكه دلخوري خود را با همسرتان در ميان بگذاريد، ابتدا عين آن را روي كاغذ بنويسيد.
به اين ترتيب، سهم خود را در پيشامد مربوطه بهتر خواهيد ديد.از سوي ديگر نوشتن ماجرا از ابتدا تا انتها باعث آرامش نسبي تان مي شود و در عين حال با يادآوري اتفاقات، به علتهاي آن بهتر آگاه مي شويد.
7- اسرار مگو را به كسي نگو:🔶🔶
پيش از صحبت با همسر، هرگز موضوع را با ديگران(مثلا مادر، خواهرو...) مطرح نكنيد. چرا كه ممكن است آنها با راهنمايي هاي غلط خود، مشكل را بيش از حد بزرگ جلوه دهند و شما را به تصميم گيريهاي عجولانه و ناپخته اي وادارند.
8- كاسب امتياز نباشيد:🔶🔶
پيشاپيش يادآوري كنيد شايد اصل ماجرا يك سوء تفاهم باشد و قصدتان از صحبت رفع آن است. مكررا يادآور شويد كه در پي حل مشكل هستيد ونه امتيازهايي كه از اين راه به دست مي آوريد.
9-مچ گيري ممنوع:🔶🔶
سعي كنيد از نكات مثبت كارهاي اخيرهمسر يا آنچه از او پسنديده ايد ذكري به ميان بياوريد تا فضاي مذاكره صميمي شود.
انتقادهاي پي در پي، مچ گيري هاي دائمي و محكوم كردن هاي معمول، روحيه طرف را خراب مي كند. نخواهيد به او ثابت كنيد كه اشتباه كرده است و شما بخشنده بوده ايد. از راه تشويق بهتر مي توانيد در ديگران تغيير مثبت به وجود آوريد.
10-شايد من مقصرم:🔶🔶
تاكيد كنيد ممكن است مقصر اين ماجراخودتان باشيد، بنابراين محض رفع دلخوري ها اقدام به صحبت كرده ايد.
اگر تقصيري داشتيد حتما آن را بازگو كنيد و از همسرتان پوزش بخواهيد. اين كارتان فضاي گفتگو را بهبود مي بخشد. در اين صورت همسرتان نمي انديشد محاكمه اي در كار است. در ضمن، او نيز به نوبه خود آماده پذيرفتن اشتباهاتش مي شود.
👇👇👇👇👇
- دفتر خاطرات را ورق نزنيد:🔶🔶
از گذشته هاي دور ياد نكنيد و پس از رفع دلخوري او را وادار نسازيد به گناهش اعتراف كند و از شما عذر بخواهد.
12-با دنده يك دندگي نرانيد:🔶🔶
از يك دندگي و لجاجت بپرهيزيد. بر چيزي هر چند درست پافشاري نكنيد. اگر موضوعي در آن جلسه حل نشد، گفتگو را به جلسه بعد موكول كنيد. به همسرتان بگوييد" چطوره بقيه حرفمان را در وقت ديگري بزنيم".
13- عطر صميميت بزنيد:🔶🔶
با لحن دوستانه و مهربانانه صحبت كنيد. تمام مدت گفتگو مواظب باشيد خشمگين نشويد.
همچنين اگر احساس كرديد طرف صحبت شما خشمگين است به او فرصت دهيد اين انرژي مخرب را تخليه كند و همه حرف هايش را بزند و به آرامش برسد. پس از ايجاد فضايي آرام، گفتگو روند واقعي خود را پيدا مي كند.
14- چشم از او برنداريد:🔶🔶
هنگامي كه همسرتان درباره مطلبي توضيح مي دهد همه حواس خود را متوجه او سازيد.با اين رفتار خود ثابت كنيد كه او نيز داراي حق و حقوقي است.
با بهره گيري از اين شيوه ها، صميميت و آرامش مهمان هميشگي خانه شماست.
«خیال نکنید ما خیلی از فرعون ها دوریم. ما همه فرعون هستیم. فقط «مصر»های ما کوچک است!»
علی صفائی حائری
ما هر کدام مان می توانیم یک دیکتاتور باشیم برای خودمان. یک فرعون برای مصر وجودمان. این استعداد هم در همه ما وجود دارد حالا یک نفر، مصرش به اندازه یک کشور می شود یکی به اندازه یک شهر و یکی هم به اندازه یک خانه. این فرعون را باید شکست تا مصر وجود آزاد شود و توسعه بیابد. یک روز باید همراه ابراهیم شد و تبر برداشت و یک بار هم باید در محضر نبی و وصی جای گرفت و به رسم مشورت خواهی، بر منیت خویش پای کوفت. استاد مطهری(ره) در صفحه 213 کتاب سیری در سیره نبوی، تصریح می کند؛
“پیغمبر(ص) مشورت میکرد، علی(ع) هم مشورت میکرد. آنها نیازی به مشورت نداشتند ولی مشورت میکردند برای اینکه اولاً دیگران یاد بگیرند. ” ؛ مشورت کردن شخصیت دادن به همراهان و پیروان است. وقتی خود آنها را در جریان گذاشتید، روشن کردید و در تصمیم شریک نمودید، احساس شخصیت میکنند و در نتیجه بهتر پیروی میکنند.
کسی که می خواهد سبک زندگی خویش را بر مدار مدل زیستی معصومان(ع) تنظیم کند باید فضا را برای مشورت فراهم کند و از این راه به تصمیم برسد تا با خطای کمتر به موفقیت برسد….
هیچ دشمنی به اندازه یک دوست اشتباهی نمی تواند روی زخم های شما دست بگذارد. چون جای زخم های شما را می داند. بعضی روابط و دوستی ها شاید یک سال یا دو سال دوام بیاورند اما تبدیل می شوند به یک انتخابی که تا سالها اثراتش از دامان شما زدوده نخواهد شد. تا کسی را عمیقا نشناخته اید اعتبارتان را خرجش نکنید در غیر این صورت همه آنچه که خودتانید را به ثمن بخس در طبق اخلاص گذاشته اید و بعدها هر اشتباهی که آن یک نفر مرتکبش بشود یک گوشه کارنامه شما را هم سیاه خواهد کرد. با هر انتخاب اشتباه، به دیگران این حق را می دهیم که ما را با همان انتخاب اشتباه قضاوت و ارزیابی کنند.
غلامحسین پور
💠 عقاب عمومی با رواج ریاکاری!
حضرت صادق (ع) فرمود: «حضرت رسول الله (ص) فرموده است: زمانی بر امّت من میآید که باطنهای آنها پلید و ظاهرهای آنها خوش میشود بهخاطر طمع دنیا، بیآنکه ثوابهای خدا را خواسته باشند؛ کارشان ریا، بی آنکه خوف خدا مخلوط امرشان شده باشد. خداوند، از این کار، عقابی شامل حال آنها میکند؛ پس دعا میکنند مثل دعای غریق ولی مستجاب نمیشود»
🔘 موضوع فرمایش در این حدیث شریف، ریا کاران از امّت است که حال آنها را شرح میدهد.
حاصلش این است که آنها با بدی و پلیدی باطن، ظواهر خودشان را با دیانتِ صوری آرایش میدهند که بدین وسیله به دنیا دسترسی پیدا کنند.
این کار آنها باعث میشود که خداوند آنها را با بلای عمومی معاقب میکند که دعاشان را مستجاب نمیکند هرچند مثل غریق، شدیداً مورد ترحّم باشند؛ چون غریق در نهایت اضطرار واقع میشود. هر که را برای انقاذ و بیرون آوردن از آب و نجات از مهلکه میخواند، چه دوست باشد و چه دشمن؛ و همه کس هم در صورت قدرت، او را اجابت میکنند، چه دوست باشد و چه دشمن؛ چون خیلی مورد ترحّم میشود که دل هر کس به حال وی میسوزد. عاطفیّت و شدّت رأفت و رقّت قلب، حسّ دشمنی را از تأثیر میاندازد؛ لذا شنوندهی فریاد او، حساب دشمنی را از خاطر برده، در نجات دادن او میکوشد.
▫️در تشبیه آنها به غریق، اشاره به این است که آنها به این درجه از شدّت اضطرار هم برسند که دل همه به حالشان بسوزد و همه رقّت کنند، باز دعاشان مستجاب نمیشود. (مراد از عقاب عمومی، همین عدم استجابت دعای آنها است) پس این کشف میکند که این سریره ناپاک، آنها را از صلاحیّت ترحّم انداخته و خداوند با اینکه أرحم الراحمین است، درباره آنها، با اسم «شدیدالعقاب» معامله میکند.
❖ــــــــــــــ❖
[الصدوق في ثواب الأعمال عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص سَيَأْتِي فِي أُمَّتِي زَمَانٌ تَخْبُثُ فِيهِ سَرَائِرُهُمْ وَ تَحْسُنُ فِيهِ عَلَانِيَتُهُمْ طَمَعاً فِي الدُّنْيَا لَا يُرِيدُونَ بِهِ مَا عِنْدَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ يَكُونُ أَمْرُهُمْ رِيَاءً لَا يُخَالِطُهُمْ خَوْفٌ يَعُمُّهُمُ اللَّهُ بِعِقَابٍ فَيَدْعُونَهُ دُعَاءَ الْغَرِيقِ فَلَا يُسْتَجَابُ لَهُمْ.]
📚 ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص: 253
اربعینیات(اربعین اول، حدیث 24)؛ ص73
حضرت آیت الله #ناصری
موضوع "رفع حجب ظلمانی"
🔵👈رزق دو قسم است؛ رزق جسمی و رزق روحی. همانگونه که جسم انسان محتاج به غذا میباشد، روح هم محتاج به غذا است. یکی از مقدمات رزقهای روح، رفع حجابهای روح است. ارزش انسان به روح ملکوتیاش است.
🔵👈 این روح هرجه قدر منورتر و نورانیتر باشد، قربش به حضرت احدیت بیشتر است و مقامات معنویاش بیشتر میشود و احاطهاش به عالم ماده بیشتر میشود.
🔵👈شما به سلمان فارسی توجه کنید که نه درجه ایمان را داشت و چه مقاماتی داشت. تعبیر رسول اکرم (ص) در مورد ایشان است: "سلمان منا اهل البیت" که تعبیر بسیار والایی است.
🔵👈 چنین انسانهایی چگونه توانستند حجابهای ظلمانی را از سر راه سلوک معنویشان بردارند؟ گناهان ما هرکدامشان یک حجاب هستند بین ما و معارف الهی و معرفت به ولایت. البته معرفت به ولایت مراتبی دارد. هرچه حجب ظلمانی کمتر شود مراتب قرب و معرفت به ولایت بیشتر میشود.
🕋 @sss1400