✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 اگر به قطعیات و یقینیات دین عمل کنیم، در وقت خواب و به هنگام محاسبه پیمیبریم که از کدام یک از کارهایی که کردهایم، قطعاً حضرت امام زمان علیهالسلام از ما راضی است و از چه کارهایمان قطعاً ناراضی است.
📚 در محضر بهجت، ج٢، ص٢٥٠
◾️ کجا نیستی؟!
گزیدهای از خاطرات شاگردان و اطرافیان آیتالله بهجت قدسسره
درمحضر ایشان بودم که قبل از منبر روضهخوان خطاب کرد به امام زمان علیهالسلام و عرض کرد: آقاجان کاش میدانستیم کجا تشریف داری. آیتالله بهجت رحمهالله نگاهی به من کردند و فرمودند: «یعنی میدانیم کجا تشریف ندارند؟». یک بار هم یکی از همراهان آقا گفت: به جمکران که وارد شدیم مداحی در بلندگو میگفت: ایکاش میدانستیم کجا تشریف داری! آقا فرموده بودند: «کجا تشریف ندارند؟».
#داروی_آرامش
🌌 در شبی تاریک پایت به چوبی میخورد و زخم میشود؛
🔦 بعد از بررسی، ماری را کنار پایت میبینی.
😰 یقین میکنی مار تو را نیش زده است!
🛏 ترس شدید، ضربان قلبت را بالا میبرد و سیستم دفاعی بدنت را ضعیف کرده و شما را زمینگیر مینماید.
♻️ به عکس ماری پایت را نیش میزند. بعد از بررسی، چوبی را کنار پایت میبینی.
👌 #یقین میکنی که چوب، پایت را زخم کرده است. لذا اصلاً نمیترسی، ضربان قلبت بالا نمیرود و سیستم دفاعی بدنت ضعیف نمیشود و گلبولهای سفید، فرصت مییابند که سَمّ مار را از بین ببرند!
👈 آری! ترس کشنده است و آرامش، شفا بخش!
👈 با #مثبت_اندیشی #مشکلات را شکست میدهیم
💠کودکت اگر رفتار خوب تو با همسرت را ببیند #احترام به زن را می آموزد.
💠کودکت اگر با #انتقاد زندگی کند، سرزنش کردن را می اموزد.
💠کودکت اگر با #خصومت زندگی کند، جنگیدن را می آموزد.
💠کودکت اگر با #تمسخر زندگی کند، #کمرویی را می آموزد.
💠کودکت اگر با ترس زندگی کند، #نگران بودن را می آموزد.
💠کودکت اگربا #پذیرش زندگی کند، #عشق ورزیدن را می آموزد.
💠کودکت اگر با #تایید زندگی کند،می اموزد که خودش را دوست بدارد.
💠کودکت اگربا #صداقت زندگی کند، می اموزد #حقیقت چیست.
💠کودکت اگر با #انصاف زندگی کند، #عدالت را می اموزد و به مردم بدی نمیکند.
دائماً با وضو باشيد اين خيلی اثر دارد. اينكه اهل بیت💚 (علیهم السلام) گفتند «دُم علی الطهارة يوسع عليك رزقك» یعنی دائماً با وضو باشيد روزی شما زياد می شود . تنها روزی به معنای نان و آب و اينها نيست ، علم روزی است ، اخلاق روزی است ،عقل روزی است ، فضيلت ها روزی است ، روزی های ظاهری هم روزی است. فرمود: «دُم علی الطهارة» دائماً با وضو باشيد، اين خيلی اثر دارد از همين راه ها شروع می شود..
آیت الله جوادی آملی
🔴 تقویم نجومی اسلامی
🔰 یکشنبه:
◀️ ۱۶ آذر ۱۳۹۹
◀️ ۲۰ ربیع الثانی ۱۴۴۲
◀️ ۶ دسامبر ۲۰۲۰
🔰 مسافرت خوب و سودمند است و خیر دارد.
🔰 مباشرت امشب ( شب دوشنبه )، خوب است و فرزند حافظ قرآن گردد و به قسمت و روزی خود راضی باشد؛ ان شاءالله.
🔰 طبق روایات، اصلاح مو ( سر و صورت ) در این روز از ماه قمری، ایمنی از بلا است.
🔰 حجامت در این روز، از ماه قمری، صحت بدن است.
❌ یکشنبه برای گرفتن ناخن، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد.
📚قانون "پل طلایی" در روان شناسی روابط
وقتی متوجه دروغ و فریبکاری کسی شده اید، بهترین واکنش،چه می تواند باشد؟
قبل از هر تصمیمی،به خاطر داشته باشیم که حق ضایع کردن کسی را نداریم.
به هر حال رابطه شما ادامه دارد و بر ملا کردن دروغ و فریبکاری او ،نه تنها برای ما نتایج نامطلوبی به بار خواهد آورد، باعث از بین رفتن حرمت ها خواهد شد و ادامه این رابطه را دشوارتر خواهد ساخت.
« قانون پل طلایی» می تواند،به بهبود روابطمان،کمک شایان توجهی بنماید.
این مفهوم که یک قانون خیلی قدیمی چینی است، میگوید اگر دشمن به شما حمله کرد و از پلی بر روی رودخانهای گذشت، پل پشت سرش را خراب نکنید؛ چون وقتی دشمن بداند دیگر راه برگشتی ندارد، انرژی و تلاشش برای شکست دادن شما مضاعف خواهد شد. در عوض بروید و پل پشت سرش را از طلا بسازید تا اگر خواست عقبنشینی کند، احساس کند که روی این پل طلایی، حتی عقبنشینی هم افتخار است.
پس ما، نه تنها نباید طرف مذاکرهمان را ضایع کنیم، بلکه حتی موظف هستیم کمک کنیم که او خطایش را به شیوه آبرومندانهای بپوشاند و عقبنشینی کند. در این صورت، رابطه، قابل ترمیم خواهد بود. مطرح کردن دروغ و خیانت دیگران، تنها در حالتی معنا پیدا میکند که تصمیم گرفته باشیم دیگر تحت هیچ شرایطی به ارتباط و همکاری با آنان ادامه ندهیم.
با بیان واقعیت، اولین اتفاقی که میافتد این است که قبح این ماجرا در کلاس،میریزد. ولی زمانی که قبح این قضیه ریخته نشده است، حداقلش این است که در ساعتی که طرف مقابل حضور دارد، به خاطر پنهان کردن خطایش،مواظبت و دقت بیشتری می نماید.
سخت است که من چیزی را بفهمم و نگویم؛ ولی من میخواهم او تربیت شود نه اینکه شعور خودم را ثابت کنم! این خیلی خطرناک است که ما با اطرافیانمان به شکلی برخورد کنیم که چیزی برای از دست دادن باقی نماند.
اگر شما به من دروغ بگویید و من این دروغ را به روی شما بیاورم، شما مسلما به من نمیگویید: «من نمیدانستم تو متوجه میشوی من دروغ میگویم! پس از این به بعد من دیگر به تو دروغ نمیگویم!» بلکه با خودتان میگویید باید به این آدم دروغهای پیچیدهتری گفت! پس شما با این کار آن فرد را تبدیل به یک آدم راستگو نمیکنید، بلکه او را به یک دروغگوی حرفهایتر تبدیل میکنید. بنابراین کسی که کیف فرزندش را میگردد،امنیت ایجاد نمیکند، بلکه باعث میشود فرزندش سوراخهای بهتر و امنتری برای قایمکردن پیدا کند.....