فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رزمندگان جنگ اقتصادی
👈🏻 زمان جهاد به مال فرا رسیده ...
➕ بیانات #رهبر انقلاب...
🎤 #استاد_علیرضا_پناهیان
@syed213
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺امام خامنهای :
در #روز_مباهله، پيامبر(ص) عزيزترين عناصر انسانی خود را به صحنه میآورد.
#بیستوچهارمذیالحجه
@syed213
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فعالیتهای ابراهیم رئیسی در قوه قضاییه:
مبارزه با فساد اقتصادی و فرهنگی👌
🔻بعد از مبارزه قوه قضاییه با دانه درشتهای فاسد و برخورد با بعضی نوچههای مسیح پولینژاد، این بار قوه قضاییه به سراغ سایر نوچههای این عفریته رفته تا ثابت کنه همانقدر که به جرایم اقتصادی اهمیت میده، به جرایم فرهنگی هم اهمیت میده...
@syed213
✨
به خودم آمدم
انگار تویی در من بود
این کمی بیشتـر از
دل به کسی بستن بود ...❤️
#علیرضا_آذر
@syed213
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️سید حسن نصر الله خطاب به صهیونیست ها: منتظر آمدن ما باشید
🔹من به نظامیان اسرائیلی در مرزهای سرزمین های اشغالی می گویم از امشب به بعد منتظر ما باشید... یک, دو, سه یا چهار روز دیگر منتظر آمدن ما باشید.
@syed213
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠 آنهایى که به حکومت مىرسند (غالباً) راه استبداد و خودکامگى پیش مىگیرند.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت160
@syed213
🎇🌹🕊
🎇🌿🌹
🎇🎇🎇🎇
سیدابراهیم(شهیدصدرزاده)
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇 💠 آنهایى که به حکومت مىرسند (غالباً) راه استبداد و خودکامگى پیش مىگیرند. 📒 #نهج_الب
✅ شرح و تفسیر حکمت ۱۶۰ نهجالبلاغه...👇🏻👇🏻👇🏻
💠 تاریخ گواه روشنى بر این معناست; بسیار بودند کسانى که چون دستشان به حکومت نرسیده بود دم از #حق و #عدالت و #مشورت و #واگذارى_کار_مردم_به_مردم مىزدند; اما هنگامى که بر مرکب مراد سوار شدند و حکومت را در اختیار گرفتند بناى #استبداد گذاشتند; نه به نصیحت کسى گوش دادند و نه به دوست و دشمن رحم کردند و خودکامگى را در حد اعلا در برابر رعایا انجام دادند.
🔺 این مطلب به قدرى شایع بوده و هست که به صورت #ضربالمثلى درآمده است: «مَنْ غَلَبَ سَلَبَ وَمَنْ عَزَّ بَزَّ; کسى که غالب شود مىدزدد و کسى که پیروز گردد سرمایههاى دیگران را مىرباید».
🍃 ابنابىالحدید در شرح این سخن، شعرى از ابوالطیب (متنبّىء) نقل مىکند: وَالظُّلْمُ مِن شِیَعِ النُّفوسِ فَإنْ *** تَجِدْ ذا عِفَّة فلِعلّة لا یَظْلِمُ «ظلم و ستم عادت انسانهاست و اگر شخص عفیف و عادلى یافتى حتماً به دلیلى است که ظلم نمىکند».
🔹 قرآن مجید نیز اشاره اى به این معنا دارد; در آیه ۳۴ سوره «نمل» از زبان ملکه سبأ که زنى باهوش و پرتجربه بود نقل مىکند: «گفت: پادشاهان هنگامى که وارد منطقه آبادى شوند آن را به فساد و تباهى مى کشند و عزیزان آن جا را ذلیل مىکنند; (آرى) روش آنان همواره این گونه است».
💠 در تاریخ اسلام نیز نمونههاى فراوانى است از کسانى که پیش از دستیابى به حکومت، به ظاهر در سلک افراد #متدین بودند; اما همین که به مقام و حکومتى رسیدند راه #خودکامگى را پیش گرفتند.
🔺 در داستان معروفى از عبدالملکبنمروان خلیفه ستمگر اموى مىخوانیم: قبل از آنکه به مقام خلافت برسد از عابدان و زاهدانى بود که در گوشه مسجد همواره مشغول به عبادت بود تا آنجا که او را «حمامة المسجد» (کبوتر مسجد) نامیدند; زیرا پیوسته قرآن تلاوت مى کرد. هنگامى که خبر مرگ پدرش و بشارت خلافت را به او دادند، قرآن را بر هم نهاد و گفت «هذا فِراقُ بَیْنى وَبَیْنِک» (براى همیشه من از تو جدا شدم و بعد به خودکامگى هاى حکومت پرداخت). یکى از صفحات سیاه کارنامه عبدالملک نصب «حجاج» به ولایت کوفه بود. به یقین اخبار جنایات «حجاج» و کشت و کشتار بى رحمانه و شکنجه زندانیان بىگناه به صورت گسترده به «عبدالملک» مى رسید; ولى خم به ابرو نمىآورد، چرا که حکومت چشم و گوش این انسان پست و بىظرفیت و بىشخصیت را کور و کر کرده بود.
👆🏻 امثال عبدالملک مروان در تاریخ بسیار بودند. یکى دیگر از رسوایى هاى عبدالملک بن مروان همان چیزى است که در کتاب انساب الاشراف از او نقل شده که بعد از رسیدن به خلافت منبر رفت و با عصبانیت به مردم گفت: شما مرا امر به پرهیزگارى و نیکىها مىکنید، اما خودتان را فراموش مى کنید. به خدا سوگند از امروز به بعد اگر کسى مرا به تقوا امر کند گردنش را مى زنم.
❇️ این سخن را با حدیثى از امام باقر(علیه السلام) که مرحوم علامه مجلسى در بحارالانوارنقل کرده پایان مىدهیم، حضرت فرمود: «در تورات چهار جمله (پر ارزش) آمده است: کسى که مشورت نکند #پشیمان مى شود و #فقر مرگ بزرگ است و آنگونه که به دیگران جزا مىدهى به تو جزا داده خواهد شد و کسى که به حکومت دست یابد استبداد پیشه مى کند».
👆🏻 پیامى که این جمله نورانى دارد این است که امام(علیه السلام) به پیروان خود توصیه مى کند مراقب باشید حکومت و مقام، معمولا انسان را به #استبداد مىکشاند 👌🏻شما چنین نباشید.👌🏻
@syed213
لِلْأَخِ السَّدِیدِ وَ الْوَلِیِّ الرَّشیدِ،
الشَّیْخِ الْمُفِیدِ ...
أَمَّا بَعْدُ ...
ما هم اگر #مفید بودیم
لابد برایمان نامه می نوشتی ...
#نگرانم_که_پس_از_مردن_من_برگردی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#سهشنبههای_مهدوی
@syed213
#قرار_منتظران_مهدی(عج)
هر شب ۵ صلوات جهت سلامتی و تعجیل در فرج آقا #امام_زمان(عج) به نیابت از #شهید_حسن_قاسمی_دانا
#شبتون_شهدایی
@syed213
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرابم...
دعایم کن آقای من...
که با یک دعایت بنا میشوم...
🎤 #محمدحسینپویانفر
@syed213
صداقت:
سلام حرم مطهر رضوی و مزار شهید عطایی به یاد شهید صدرزاده و اعضای کانال بودیم
1_22553960.mp3
4.27M
باز محرمت میاد از راه...
•|محمدحسینحدادیان
#پیشنهاد_دانلودخیلی شدید
@syed213
حاج حسین یکتا: بچهها! دعا کنید نمیرید؛ حیف نیست بچه هیئتی به اربابش اقتدا نکنه؟ مگه ما از شهدا چی میخواییم!؟ میخواییم به ما یاد بدن میشه معصوم نبود اما تو بغل معصوم جون داد!
#یاحسین...
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠 کسى که (ترک مشورت کند و) استبداد به رأى داشته باشد هلاک مىشود و آن کس که با مردان بزرگ مشورت کند در عقل و خرد آنها شریک مىشود.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت161
@syed213
🎇🌹🕊
🎇🌿🌹
🎇🎇🎇🎇
سیدابراهیم(شهیدصدرزاده)
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇 💠 کسى که (ترک مشورت کند و) استبداد به رأى داشته باشد هلاک مىشود و آن کس که با مردان بز
✅ شرح و تفسیر حکمت ۱۶۱ نهجالبلاغه...👇🏻👇🏻👇🏻
درباره اهمیت #مشورت و #زیانهاى_استبداد_به_رأى، تا کنون در این کتاب کرارا سخن گفته ایم.
🔺 در بخش کلمات قصار در کلمه ۵۴ و همچین کلمه ۱۱۳ امام(علیه السلام) به اهمیت #مشورت اشاره فرموده و در عهدنامه مالک اشتر به صورت گستردهترى از مشورت و شرایط آن سخن گفته است; ولى هر قدر درباره اهمیت مشورت بحث شود کم است، زیرا مطلبى است #سرنوشتساز.
🔹 قرآن مجید هم به مؤمنان دستور مشورت مىدهد (وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَیْنَهُم) و هم به رسول اکرم(صلى الله علیه وآله)که عقل کل بود در این باره امر مى کند: (وَشَاوِرْهُمْ فِى الاَْمْرِ)...
💠 قرآن حتى در موضوعات ساده نیز به مشورت اهمیت داده است. از جمله درباره باز گرفتن کودک شیرخوار از شیر مادر مى فرماید: «(فَإِنْ أَرَادَا فِصَالا عَنْ تَرَاض مِّنْهُمَا وَتَشَاوُر فَلاَ جُنَاحَ عَلَیْهِمَا); و اگر آن دو (پدر و مادر) با رضایت یکدیگر و مشورت بخواهند (کودک را زودتر) از شیر باز گیرند; گناهى بر آنها نیست».
❇️ همچنین روایات اسلامى به طور گسترده بر آن تأکید ورزیده است.
در دنیاى امروز نیز همه دولتها حداقل در ظاهر تأکید بر تشکیل شوراها براى قانونگذارى و امور اجرایى در سطوح مختلف دارند و اصل مشورت به عنوان اصلى اساسى شمرده مى شود. دلیل آن هم روشن است، زیرا خداى متعال همه مزایاى فکرى را به یک نفر نداده است، بلکه هشیارى مانند سایر نعمتها در میان مردم تقسیم شده است. به همین دلیل هیچ کس بى نیاز از افکار دیگران نیست و هنگامى که انسانها به مشورت بنشینند و عقلها به یکدیگر ضمیمه شوند احتمال خطا بسیار کم مىشود، زیرا جوانب مسئله به وسیله افراد مختلف که هر یک جانبى را مىبیند روشن مىگردد و مصداق تعبیرى که در حدیث دیگرى از امیرمؤمنان على(علیه السلام) در غررالحکم آمده است خواهد بود، مىفرماید: «بر هر عاقلى لازم است که رأى عاقلان دیگر را (از طریق مشورت) به رأى خود اضافه کند و علوم دانشمندان را به علم خویش بیفزاید».
👆🏻 بعضى ممکن است تصور کنند حتماً باید با کسى مشورت کرد که عقل او از انسان قوىتر یا لااقل مساوى باشد در حالى که چنین نیست; انسان اگر دسترسى به چنین اشخاصى پیدا نکند سزاوار است حتى با زیردستان خود مشورت کند، چنان که مرحوم علامه مجلسى در حدیثى از بحارالانوار از امام على بن موسى الرضا(علیه السلام)نقل مىکند که یکى از یارانش مىگوید: خدمت آن حضرت بودیم سخن از پدرش (امام کاظم(علیه السلام)) به میان آمد. فرمود: «عقل او قابل مقایسه با عقول دیگران نبود ولى با این حال گاهى با بعضى از غلامانش مشورت مى کرد. بعضى به آن حضرت گفتند: شما با مثل چنین شخصى مشورت مى کنید؟ فرمود: اگر خدا بخواهد چه بسا راه حل مشکل را بر زبان او جارى کند».
🔹 یکى از فواید مشورت چیزى است که امام کاظم(علیه السلام) در حدیث نورانى اش به آن اشاره کرده مى فرماید: «کسى که مشورت کند اگر به حق راه یابد او را ستایش مىکنند و اگر به راه خطا برود او را معذور مىدارند. (در حالى که اگر مشورت نکند نه در حال خطا کسى عذر او را موجه مى داند و نه در صواب کسى او را ستایش مى کند)».
🔺 احادیث درباره مشورت از معصومان(علیهم السلام) بسیار فراوان است.
✅ این سخن را با حدیثى از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) پایان مى دهیم که فرمود: «حزم و دوراندیشى ایجاب مى کند که با صاحب نظران مشورت کنى و از امر او اطاعت کنى».
@syed213