سیدابراهیم(شهیدصدرزاده)
از یتیمی در شیرخوارگاه تا غربت در گلزار شهدا آقای نویسنده میگوید قصه زندگی این دو برادر اگرچه متاس
عزیزان تهرانی حتمن سرمزار این دوشهید بزرگوار برن🙏❤️
عزیزان ختم صلوات داریم به نیت شفای همه بیماران...مخصوصن یکی از رفقای سید ابراهیم ک فرزند شهيد هستن و الان بیماری سختی دارن وحالشون خوب نیست...
لطفن هر کس میتونه تو این ختم شرکت کنه تا هر چه زودتر شفا بگیرن ان شاالله..
۱۴ هزار صلوات هدیه به ۱۴ معصوم
تعداد صلوات ک میفرستید رو به آیدی زیر بفرستید
@bi_garar
تا يه هفته هم فرصت داريد ك بفرستيد
ولي هرچه زودتر بهتر...🙏❤️
شهید عطایی فقط کار فرهنگی انجام نمیداد...
بلکه کارهای خیر هم انجام میداد و من سعی میکردم همیشه همانند یک همسنگر در کنار وی باشم؛👌
مرتضی بیش از 20 بار به کربلا رفت؛
تمام فامیل با ما یکبار کربلا آمدهاند☺️و اربعینها نیز یک کاروان از مردان فامیل جمع میکرد و به کربلا میرفتند، حتی اگر کسی هزینه سفر نداشت، خودش پرداخت میکرد...🌱
نزدیک اربعین گذرنامهها را جمع میکرد و کلی هزینه و تلاش میکرد تا همه بتوانند به کربلا برسند.
کارهای فرهنگی تنها مختص بسیج نبودواین فعالیتها به داخل خانواده نیزاشاعه پیداکرده بود🍂
ابوعلى این عکس رو خیلی دوست داشت. روز اول آبان [ #روز_تاسوعا] که سید [مصطفى صدرزاده] شهید شد🕊، سه روز بعد این عکس رو گرفت. میگفت: سه روز بعد از شهادت سید، این لباس به دستم رسید و همه تعجب کردند.❗️
#شهيد_مدافع_حرم
مرتضى عطايى 🌹
@syed213
در تازهترین تصاویر منتشر شده از سفر رییس جمهور به #کرمان، #مهدی_جهانگیری، برادر معاون اول، که از متهمان فساد اقتصادی است و پرونده باز در دادسرای تهران دارد در حلقه نزدیکان روحانی قرار گرفته است؛ هرچند شاید توجیه حامیان جناب روحانی برای حضور او، سهامداری #بانک_گردشگری در برخی از این پروژهها باشد اما بنظر میرسد این اقدام را باید نوعی دهنکجی عملیِ جناب روحانی به #قوه_قضائیه دانست وگرنه بعید است تیم مشاوران جناب روحانی به عواقب بودن او در کنار ایشان فکر نکرده باشند، آنهم درحالیکه در همین سفر جناب روحانی ژست مبارزه با فساد نیز گرفته است!!
➕ البته در دولتی که #روحالله_زم را ضدانقلاب غیرفاحش و نقض عهدهای مداوم طرف غربی در #برجام را نیز نقض غیرفاحش میخوانند اصلاً بعید نیست که مهدی جهانگیری را نیز #مفسد_غیرفاحش بخوانند و بودنش در کنار رئیس جمهور را اینگونه توجیه کنند!!
#مهدی_قاسم_زاده
@syed213
#پـدرموشـکےایـران✌️
وقتی بازدید تموم شد، حسن روکرد به کارشناس موشکی روسیه و گفت: اکه میشه فناوری این موشک رو در اختیار ما قرار بدید!
ژنرال های روسی خندیدندو گفتند:امکان نداره این فناوری فقط در اختیار کشور ماست
حسن خیلی جدی گفت: ولی ما خودمون این موشک رو میسازیم✊✌️
و دوباره صدای خندهی اونا بلند شد وقتی برگشتیم خیلی تلاش کردیم نمونهش رو بسازیم ولی نشد
حسن راهی مشهد شد به امام رضا متوسل شد و سه روز توی حرم موند.
حسن میگفت روز سوم بود که عنایت امام رضا رو حس کردم و... حلقهی مفقودهی کار به ذهنم خطور کرد سریع دست به کار شدیم و موشک رو ساختیم که به مراتب از مدل روسی بهتر و پیشرفتهتر بود
#شهید_حسن_طهرانی_مقدم
#سالروز_شهادت 🌷
@syed213
وقت خواب است و....
دلم...❤️
پیشِ تُ...
سرگردان است.
#ارباب_نوکری
@syed213
#عمه_جانم
اَنْتَ فی قَلبی حُسَیْن و اَنْتَ فی قَلبی حَسَن❤️❤️
رسم شکل قلب من آثار دست #زینب است
#حضرات_عشق
@syed213
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠 انسان در این دنیا هدفى است که تیرهاى مرگ همواره به سوى او نشانهگیرى مىکند و ثروتى است که مصائب، در غارت آن شتاب دارند و بر یکدیگر سبقت مىگیرند.
همراه هر جرعهاى گلوگیر شدنى و همراه هر لقمهاى (نیز) گلوگرفتنى است.
انسان به نعمتى از آن نمىرسد جز با فراق نعمت دیگر.
به استقبال هیچ روز از عمرش نمىرود جز این که از روز دیگرى از عمرش جدا مىشود، بنابراین ما اعوان و یاران مرگیم و جانمان هدف (عوامل) مرگبار و با این حال چگونه مىتوانیم امید بقا داشته باشیم. این شب و روز هرگز ارزش چیزى را بالا نبرده جز این که پراکنده مىکنند.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت191
@syed213
🎇🌹🕊
🎇🌿🌹
🎇🎇🎇🎇
سیدابراهیم(شهیدصدرزاده)
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇 💠 انسان در این دنیا هدفى است که تیرهاى مرگ همواره به سوى او نشانهگیرى مىکند و ثروتى
✅ شرح و تفسیر حکمت ۱۹۱ نهجالبلاغه...👇🏻👇🏻👇🏻
✨ امام (علیه السلام) در این گفتار نورانى چهرهی واقعى دنیا را به همگان نشان داده و از بیوفایى و ناپایدارى و مشکلات گوناگون آن سخن مى گوید؛ سخنى که از جان مولا برخاسته و بر جان مىنشیند.
💠 حضرت در آن به شش نکته مهم اشاره کرده است:
1⃣ نخست مىفرماید: «انسان در این دنیا هدفى است که تیرهاى مرگ همواره به سوى او نشانهگیرى مىکند و ثروتى است که مصائب، در غارت آن شتاب دارند و بر یکدیگر سبقت مىگیرند» (إِنَّمَا الْمَرْءُ فِی الدُّنْیَا غَرَضٌ تَنْتَضِلُ فِیهِ الْمَنَایَا، وَنَهْبٌ تُبَادِرُهُ الْمَصَائِبُ).
🔺 «غرض» به معناى هدفى است که به آن تیر مىاندازند و «تَنْتَضِلُ» از ریشه «نضل» (بر وزن عزل) به معناى غلبه در مبارزه و «منایا» جمع «منیة» به معناى مرگ است.
🔸 جالب اینکه در این عبارت انسان به دو چیز تشبیه شده؛
🔹 یکى هدفى که تیراندازان آن را نشانه مىگیرند
🔹 و دیگر سرمایهاى که غارتگران آن را چپاول مىکنند.
🔺 انسان آن هدف است و عوامل مرگزا تیرهایى که به سوى او پرتاب مىشوند. وجود انسان و استعدادهاى فراوان او همان سرمایه عظیمى است که مصائب مختلف به غارت آن مىپردازند و به همین دلیل #آرامش_واقعى هرگز در این زندگى دیده نمىشود.
🔺 چگونه انسانى مىتواند آرامش داشته باشد در حالى که دشمنانى از اطراف، او را نشانه گرفت اند و غارتگرانى اطراف خانه او جمع شدهاند.
2⃣ در دومین نکته که در واقع تکمیلکننده نکته پیشین است مىفرماید: «همراه هر جرعهاى گلوگیرشدنى و همراه هر لقمهاى (نیز) گلوگرفتنى است» (وَمَعَ کُلِّ جُرْعَة شَرَقٌ. وَفِی کُلِّ أَکْلَة غَصَصٌ).
🔺 «شَرَق» مایهاى است که گلوى انسان را مىگیرد و «غَصَص» غذایى که گلوگیر مىشود.
🔸 اشاره به این که در کنار هر لذتى از لذات دنیا خطرات و ناراحتىهایى وجود دارد؛ در کنار هر نوشى نیشى است و در کنار هر خوشبختى بدبختى.
🔹 زندگى آمیخته با انواع #مشکلات و #مصائبِ از دست رفتن نیرو و توان جسمانى و بستگان و دوستان و ثروتها و سرمایهها. با این حال کدام #عاقل مىتواند آن را به عنوان #هدف_اصلى خود برگزیند؟
✨ زندگى خالى از هر گونه ناراحتى زندگى جاویدان آخرت در بهشت برین است. «و فقط سراى آخرت، سراى زندگى (واقعى) است، اگر مىدانستند».
🔺 در سوره «فاطر» آیات ۳۴ و ۳۵ مىخوانیم: «آنها مىگویند حمد (و ستایش) براى خداوندى است که اندوه را از ما برطرف ساخت پروردگار ما آمرزنده و سپاسگزار است همان کسى که با فضل خود ما را در این سراى اقامت (جاویدان) جاى داد نه در آن رنجى به ما مىرسد و نه سستى و واماندگى».
3⃣ سپس در ادامه معرفى حقیقت دنیا به سومین نکته پرداخته مىفرماید: «(یکى از مشکلات مهم دنیا این است که) انسان به نعمتى از آن نمىرسد جز با فراق نعمت دیگرى»; (وَ لاَ یَنَالُ الْعَبْدُ نِعْمَةً إِلاَّ بِفِرَاقِ أُخْرَى).
🔺 این نکته واقعیتى ملموس و شایان دقت و عبرت است؛ فى المثل کسى که فرزند ندارد واقعاً در زحمت است، اما هنگامى که خدا این نعمت را به او ارزانى مىدارد مشکلات زیادى براى نگهدارى و اداره و تربیت فرزند به سراغ او مىآید، هنگامى که مرکبى ندارد در زحمت است و وقتى صاحب مرکبى شد آسودگىهاى دیگرى را از دست مىدهد و هنگامى که نام و نشان و شهرتى پیدا مىکند به نعمتى رسیده اما نعمتهاى دیگرى را به سبب این شهرت از دست مىدهد.
🔹 در واقع #تمام نعمتهاى دنیا اینگونه است که نعمتها با هم جمع نمىشوند، بلکه یکى مىآید و دیگرى از دست مىرود.
4⃣ در چهارمین نکته که بىشباهت به نکته قبل نیست مىفرماید: «انسان به استقبال هیچ روز از عمرش نمىرود جز این که از روز دیگرى از عمرش جدا مىشود» (وَ لاَ یَسْتَقْبِلُ یَوْماً مِنْ عُمُرِهِ إِلاَّ بِفِرَاقِ آخَرَ مِنْ أَجَلِهِ).
🔺 گرچه هر روزى از عمر نعمتى از نعمتهاى گرانبهاى الهى است ولى این نعمت از سرمایه عمر انسان برداشته مىشود و او را یک گام به مرگ نزدیکتر مىکند.
🔹 این شبیه همان چیزى است که در یکى دیگر از گفتارهاى حکیمانه امام (علیه السلام)(در حکمت ۷۴ گذشت) که مىفرماید: «نفسهاى انسان گامهاى او به سوى پایان عمر است»
🔸 بسیارند کسانى که از این نکته غافلند؛ گویى عمر خود را در این دنیا جاویدان مىدانند به همین سبب به سادگى روزها و ماهها و سالهایى را به هدر مىدهند بىآنکه چیزى در برابر این سرمایه عظیم دریافت دارند.
🔺 این حقیقت را قرآن مجید به صورت دیگرى بیان کرده، مىفرماید: «سوگند به عصر که انسان در زیان کارى است». چه زیانى از این بالاتر که هر روز که مىگذرد بخشى از سرمایه گرانبهاى عمر او کاسته مىشود.
5⃣ آن گاه در پنجمین نکته که باز در ارتباط با نکات پیشین است مىفرماید: «بنابراین ما اعوان و یاران مرگیم و جانمان هدف (عوامل) مرگبار و با این حال چگونه مىتوانیم امید بقا داشته باشیم»
سیدابراهیم(شهیدصدرزاده)
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇 💠 انسان در این دنیا هدفى است که تیرهاى مرگ همواره به سوى او نشانهگیرى مىکند و ثروتى
(فَنَحْنُ أَعْوَانُ الْمَنُونِ وَأَنْفُسُنَا نَصْبُ الْحُتُوفِ فَمِنْ أَیْنَ نَرْجُو الْبَقَاءَ).
🔺 «منون» از ریشه «منّ» به معناى قطع و نقصان گرفته شده و از آنجا که مرگ عمر انسان را قطع مىکند و مایه نقصان عدد انسانها مىگردد به آن «منون» گفته شده است. تعبیر به «أعْوانُ الْمَنُون» (یاران و کمک کاران مرگ) از این نظر است که انسان با گذراندن عمر خود گویى به مرگ خویش کمک مىکند و تعبیر به «نَصْبُ الْحُتُوف» (حتُوف جمع «حَتف» به معناى مرگ) اشاره به این است که عوامل نابودى، بیمارىها، سیلها، زلزلهها، جنگها و حادثههاى ناگوار هر کدام جان انسان را نشانه گرفتهاند و سرانجام یکى از آنها تیر خود را به هدف مىزند و به زندگى انسان پایان مىدهد و به این دلیل امام (علیه السلام) مىفرماید: با وجود این عوامل مرگبار ما چگونه امید بقا داریم؟
✨ هیچ کس از یک روز بعد از این و یا حتى یک ساعت بعد آگاه نیست که چه سرنوشتى دارد. آیا در زمره زندگان است، یا در کنار مردگان آرمیده؛ خواه پیر باشد یا جوان، سالم باشد یا بیمار.
6⃣ حضرت در ششمین و آخرین نکته در تکمیل بحثهاى گذشته مىفرماید: «این شب و روز هرگز ارزش چیزى را بالا نبرده جز این که به سرعت باز مىگردند و آنچه را بنا کرده ویران مىسازند و هرچه را جمع کرده پراکنده مىکنند»؛ (وَهَذَا اللَّیْلُ وَ النَّهَارُ لَمْ یَرْفَعَا مِنْ شَیْء شَرَفاً إِلاَّ أَسْرَعَا الْکَرَّةَ فِی هَدْمِ مَا بَنَیَا وَتَفْرِیقِ مَا جَمَعَا).
🔺 شب و روز در واقع واحدهاى زندگى انسان را تشکیل مىدهند که عمر انسان با گذشت آنها سپرى مىشود و نسبت حوادث به شب و روز (با آنکه آنها ظرف زمانند نه عامل حوادث) نوعى مجاز در نسبت است.
🔸 شبیه آنچه در خطبهاى از پیغمبر اکرم (صلى الله علیه وآله) آمده که مىفرماید: «شما مردم شب و روز را دیدهاید که چگونه هرچیز نو و جدیدى را کهنه و هر دورى را نزدیک مىسازند».
🔹 امیرمؤمنان (علیه السلام) با تعبیر دیگرى در خطبه ۹۰ آن را بیان فرموده و به جاى شب و روز، خورشید و ماه را عامل کهنه شدن نوها و دور شدن نزدیکها مىشمرد.
❇️ در یک جمعبندى از مجموع این گفتار حکیمانه مى.توان چنین گفت: از آنجا که «حُبُّ الدُّنْیا رَأْسُ کُلِّ خَطیئَة» و علاقه به مادیات سرچشمه همه یا اغلب گناهان است، امام (علیه السلام) براى کاستن حب دنیا به ناپایدارى آن از تعبیرات بسیار پرمعنا در این کلام نورانى استفاده کرده است.
💠 نخست هدف بودن انسان را در برابر تیرهاى مرگ که سرانجام هر کسى است مطرح مىکند و سپس به خطراتى که در هر لحظه حیات انسان را تهدید مىکند ـ مانند گلوگیر شدن جرعه آب یا لقمه غذا ـ اشاره مىفرماید، سپس به این نکته مهم توجه مىدهد که همیشه مواهب دنیا با محرومیتهایى همراه است و هرگز انسان نمىتواند تمام آنها را یکجا در اختیار بگیرد. آنگاه هشدار مىدهد که روزهاى عمر پىدرپى در گذرند و هر روز، انسان گام تازهاى به سوى مرگ بر مىدارد و مهم اینجاست که از دستدادن سرمایه عمر در اختیار ما نیست؛ چه بخواهیم و چه نخواهیم پىدرپى از ما گرفته مىشود.
✨ مجموع این سخن درس عبرتى است براى همگان تا #زهد در دنیا را پیشه کنند و از حرص و آز و طمع و غرق شدن در لذات بپرهیزند و از این دنیا براى #سعادت_جاویدان خود در سراى آخرت بیندوزند.
@syed213