تبیین منظومۀ فکری رهبری
غدير در آثار اسلامى ما به «عيدالله الاكبر»، «يوم العهد المعهود» و «يوم الميثاق المأخوذ» تعبير شدها
منطق شیعه در این مسئله، بسیار منطق ظریف و دقیقی است. ضمن اینکه نصب خدا را از قرآن استنباط میکند، معیارها و ملاکها را هم به دست مردم میدهد که مردم فریب نخورند. و نگویند علیبنابیطالب روی سرِ ما... جانشین او هارونالرشید هم همینطور! حرف آنها این بود که علیبنابیطالب را برحسب ظاهر قبول میکردند و بعد منصور عباسی را هم به نام جانشین علیبن ابیطالب میپذیرفتند و هیچ منافاتی بین این دو نمیدیدند.
اما شیعه میگوید: این حرف درست نیست و اگر تو حکومت علی را قبول داری، باید معیارهای خلافت و ولایت را هم قبول داشته باشی؛ باید قبول داشته باشی که علیّبن ابیطالب به خاطر جمع بودن این معیارها به عنوان «ولیّ» انتخاب شده، پس اگر کسی در او این معیارها نبود یا ضد این معیارها در او بود، این آدم حق ندارد که جانشین علیّبن ابیطالب، خودش را معرفی کند؛ حق ندارد ولایت شیعه را و ولی امر بودن را، ادعا کند و کسی حق ندارد از او بپذیرد.
#کتاب_سوم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_ولایت_فقیه
#فصل_سوم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
تداوم روحیهی انقلابیگری در دوران سازندگیِ پس از انقلاب، مهمترین و تعیین کنندهتر از دوران برانداز
اگرچه (تحولخواهی) لازمه انقلابیگری است امّا نباید با (خاماندیشی) یا تندروی_ بخصوص وقتی با هیجانات جوانی درهم آمیخته میشود _اشتباه گرفته شود...
توصیه رهبر انقلاب به جوانانی است که در این راه گام برمیدارند:
از افراط و تفریط بایستی پرهیز کرد. جوانهای انقلابی بدانند؛ همانطوری که کنارهگیری و سکوت و بیتفاوتی ضربه میزند، زیادهروی هم ضربه میزند... این قطعا انحراف است، این خطا است.
اقتضای انقلابیگری اینها نيست. انقلابی باید بصیر باشد، باید بینا باشد، باید پیچیدگیهای شرایط زمانه را درک کند. مسئله اینجور ساده نیست که یکی را رد کنیم، یکی را اثبات کنیم، یکی را قبول کنیم؛ اینجور نمیشود. باید دقیق باشید، باید شور انقلابی را حفظ کنید، باید با مشکلات هم بسازید، باید از طعن و دق دیگران هم روگردان نشوید، اما باید خامی هم نکنید؛ مراقب باشید. مأیوس نشوید، در صحنه بمانید؛ اما دقت کنید و مواظب باشید رفتار بعضی از کسانیکه به شما جای اعتراض دارند شما را از کوره در نبرد. رفتار منطقی و عُقلایی لازم است. (۲۹مهر۱۳۸۹)
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
#بخش_یکم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
12.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیزر
اولین سیر مطالعاتی آشنایی با منظومهی فکری رهبر انقلاب اسلامی
با این #تیزر میتوانید #سریع و #آسان دیگران را با سیر مطالعاتی و گسترهی اندیشهی رهبر انقلاب آشنا کنید...
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
جهاد کبیر سرلوحه کارهای سپاه.mp3
588.3K
🔹امروز از همه بیشتر، از سپاه عصبانیاند...
در اسمهایی که میآورند، در فحاشیها، در تهمتها، از همه بیشتر سپاه را آماج این بدگوییها و دروغگوییها قرار میدهند. علت این است که سپاه نشان داده که ایستاده است.🔹
#سالروز_تأسیس_سپاهپاسدارانانقلاباسلامی
#جهادکبیر_سرلوحه_کارهایسپاه
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
چون امام راحل مرد خدا بود و برای خود كار نمیكرد، خدا نیز بندهی صالحش را هدایت كرد و به دل و ذهن او
روح ایمان و توكلی كه در امام بزرگوار ما بود و در طول حیات ده سالهی مبارك ایشان پس از انقلاب، مردم ما را هدایت میكرد، امروز هم دارد مردم و مسئولان را به سمت هدفهای الهی هدایت میكند. همانطور كه خود امام بزرگوار به مناسبتی فرمودند كه از اول انقلاب گویی یك دست و یا قدرتی دارد این مردم و این انقلاب را هدایت میكند، امروز هم ما احساس میکنیم که حقیقتا دست قدرت غیب الهی است كه به مردم اراده و نیرو و روحیه و نشاط حضور در صحنه میدهد و آنها را نسبت به هدفهای انقلاب دلگرم میكند.
۱۳۶۸/۰۳/۲۶
#کتاب_پنجم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_امام_خمینی
#صفحه ۳۶
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
همانگونه که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم اشاره کردند، یکی از ارکان تحقق و موفقیت انقلاب اسلامی
کمتر کسی مخالف این گزاره است که امام رحمهالله یک رهبر شجاع بودند. شجاعت در مقابل بیگانگان، شجاعت در مقابل زیاده طلبی داخلیها، شجاعت در مقابل آن رقبای انقلاب و...
مفهوم شجاعت را میتوان وسیعتر مطرح کرد؛شجاعت در بیان اشتباه خود نیز جزو مصادیق شجاعت در امام رحمهالله بود که رهبر معظم انقلاب نیز همه اینها را دارا هستند.
#کتاب_ششم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_انقلاب
#بخش_سوم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
جامعه ما چون جامعه دینی است بالقوه و بالطبع یک جامعه فرهنگی است. ولیکن بالفعل فرهنگی نیست یعنی از جن
گسترش کمی فرهنگ در کشور، یک کار اساسی است که به عهده همه بخشهای فرهنگی است که در کشور وجود دارد. بهخصوص علمای دین میتوانند در این بخش خیلی موثر باشند. عناصر فرهنگی و روشنفکران در هر جامعه، در هر بخش از کشور، در شهر و استان، میتوانند تاثیر بگذراند و مثل مشعلی اطراف خودشان را روشن کنند.
#کتاب_هفتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی
#فصل_سوم
@daghdaghehayefarhangi
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
اگر دولت ما اسلامی شد، آن وقت کشورمان اسلامی خواهد شد. اگر من و شما در معاشرتمان، در رفتارمان، در طل
شما (نمایندگان مجلس شورای اسلامی) مثل یک قله هستید؛ آنچه از دل این قله میجوشد، بر دامنه و پیکره سرازیر میشود. رفتار، آداب، خُلقیات، چگونگی تعامل در مجلس شورای اسلامی، مثل بقیهی قلههائی که در کشور وجود دارد، بر روی رفتار، آداب، اخلاق و منش آحاد جامعه اثر میگذارد؛ این یک امر طبیعی است، یک امر همیشگی است. اگر در مجلس، عقل و فکر و طمأنینه و سکینه و آرامش و محبت حکم فرما باشد و از بلندگوهای مجلس این قضیه در سطح جامعه منعکس شود، همین خصوصیات به تدریج در جامعه اثر میگذارد. اگر در مجلس تشنج باشد، بغض باشد، کمکاری باشد، این باز به نوبۀ خود در رفتار مردم منعکس میشود؛ این تأثیر، طبیعی است. این تأثیر، دفعی و برجسته و نمایان نیست، اما به مرور و به تدریج آثار خودش را نشان میدهد؛ این، مسئولیت مسئولان محترم را افزایش میدهد.
#کتاب_هشتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_اخلاق_وتربیت
#صفحه ۴۹
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از ویدیوهای رهبر انقلاب
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موفقیتهای سپاه، علّت بیشتر شدن دشمنیها
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#سالروز_تاسیس_سپاهپاسداران_انقلاباسلامی
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
#رهبر_معظم_انقلاب:
🔸 #سپاه_پاسداران_انقلاب_اسلامی، این افتخار را دارد که #زادهی_انقلاب است و این خصوصیت را دارد که از درون دامان انقلاب روییده است. دیگران انقلابی شدند؛ اما سپاه انقلابی به وجود آمد.
۱۳۶۸/۰۸/۲۹
#تاسیس_سپاه_پاسداران
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری