تبیین منظومۀ فکری رهبری
اگر انگيزه و مطالبه حاكميت اسلام را از اسلام كسر كنيم، اين همه معارضه و مزاحمت نسبت به اسلام و مسلمي
اگر علماى اسلام قبول مىكنند كه قرآن فرمودهاست: «وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ لِيُطاعَ بِإِذْنِ اللَّه» پيامبر نيامد كه نصيحتى بكند، حرفى بزند، مردم هم كار خودشان را بكنند و به او هم احترامى بگذارند؛ آمد تا مورد اطاعت قرار بگيرد، جامعه و زندگى را هدايت كند، نظام را تشكيل بدهد و انسانها را به سمت اهداف زندگى درست پيش ببرد. اگر علماى اسلام قبول دارند كه قرآن كريم مىفرمايد: «لَقَدْ أَرْسَلْنا رُسُلَنا بِالْبَيِّناتِ وَ أَنْزَلْنا مَعَهُمُ الْكِتابَ وَ الْميزانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ»، اقامه قسط و عدل و رفع ظلم و ايجاد زندگى صحيح براى بشر، هدف اديان است، پس بايد حركت به سمت حاكميت اسلام باشد و حاكميت اسلام در كشورها و جوامع اسلامى، امرى ممكن است.
#کتاب_سوم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_ولایت_فقیه
#جلددوم_فصل_اول
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
🔹اثاثیهی ما همه همین است که میبینید
بد نیست برایتان بگویم که آقای ربّانی املشی -که با من دوستیِ صمیمی داشت و دوسال هم مباحثهی من در دروس در حوزه علمیه قم بود- در تابستان یکی از سالها به مشهد آمد. من در آن هنگام ساکن مشهد بودم و خانه داشتم، اما در آن تابستان خانه را چند هفته ترک کردم و در یک نقطهی ییلاقی نزدیک شهر اقامت گزیدم. زندگی در ییلاقاتِ مشهد ساده و کمخرج بود و طلّاب علوم دینی میتوانستند در تعطیلات تابستانیِ خود، معمولاً در خانهها یا در اتاقهای آن ییلاقات با هزینهای پایین -که شاید از هزینهی زندگی در مشهد کمتر بود- اقامت کنند. به آقا ربانی گفتم شما میتوانید در خانه من اقامت کنید که طیّ هفته -به جز دو روز- خالی است. این دو روز را به جلساتی برای جوانانی که از نقاط مختلف ایران میآمدند، اختصاص داده بودم؛ که از صبح تا ظهر خانه از آنها پُر میشد. کلید خانه را به او سپردم و رفتم. چند روز بعد که مرا دید، پس از تشکر گفت: گمان کردم خانه شما با اثاثیه است؛ نمیدانستم اثاث خانه را به ییلاق بردهاید، اگر این را میدانستم، به هتل میرفتم! او با لحنی حاکی از رابطهی صمیمی میان من و او، مفصلاً از نواقص و کمبودهای اثاثیهی خانه گلایه کرد. مطلب را دریافتم و به او گفتم: من از داخل خانه جز چند پتو، تعداد کمی بشقاب و یک کاسه و چند قاشق، چیزی برنداشتم. با شگفتی و حیرت به من نگاه کرد و گفت: چه میگویید؟! گفتم: بله، اینها چیزهایی است که من دارم و اثاثیه ما همه همین است که اکنون در خانه میبینید. من بیش از این، اثاثیهای ندارم. سری تکان داد و...
🔸منبع: خودگفتههای رهبر انقلاب در دههی هفتاد، کتاب خون دلی که لعل شد، ص۱۶۱
بهمناسبت سالروز شهادت آیتالله ربانی املشی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه #آخرین_جلسه از سلسله جلسات جمعبندی کتاب طرح کلی اندیشهی اسلامی در قرآن #بخش_ولایت همر
☑️ هم اکنون #آخرین_جلسه از سلسله جلسات جمعبندی کتاب طرح کلی اندیشهی اسلامی در قرآن به صورت برخط در حال انجام است.
۱۳۹۹/۴/۱۷
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
1_59252344.mp3
1.14M
※••العلمُ سلطان؛ چو دزدی با چراغ آید!••※
۹۰/۵/۲۰
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
🔸راه علاج این است که ما خود را از همهی جهات سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی قوی کنیم تا دشمن نتواند ضربه بزند.
۱۳۹۸/۱۰/۱۸
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
در رابطه با نگاه آیتالله خامنهای به ولایت، دو نکتهی مهم وجود دارد: نخست اینکه: تبیین ایشان از ولا
نه آيتالله خامنهای و نه دیگر ناظران و مبارزان دورهی طاغوت گمان نمیکردند که طرح فکری_سیاسی آنها در کوتاهمدت یا میانمدت به ثمر بنشیند.
اما انقلاب اسلامیِ مردم ایران در فاصلهی کمتر از یک دهه به پیروزی رسید و نظام مدنی_سیاسی مردمسالاری دینی با محوریّت ولایتفقیه به جای نظام سلطنت موروثی نشست.
در دههی اول عمر جمهوری اسلامی، بخش عمدهای از بیانات و مواضع آيتاللّه خامنهای به تشریح مبانی حاکمیّت اسلام اختصاص یافت... اما با انتخاب ایشان به مقام رهبری انقلاب اسلامی در خرداد ۱۳۶۸ این دغدغهها در رابطه با طرح فکری اسلام برای زندگی اجتماعی نیز وارد مرحلهی تازهای شد
به این ترتیب آیت الله خامنه ای که از نوجوانی و در سالهای پیش از بلوغ، در قنوت نمازهای روزانه اش این دعا را میخواند:
اللهم اجعلنی مجدد دینک و محیی شریعتک"، فرصت و مسئولیت یافت تا در تداوم خط امام ، همان دغدغه ای را که سال ها برای تبیین و تحقق آن رنج مبارزه به دوش کشیده بود، در جایگاه عالیترین مقام مذهبی - سیاسی ایران دنبال کند.
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
#بخش_دوم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
امام بزرگوار، فقه شيعه را از دورانى كه خود در تبعيد بود، به سمت فقه اجتماعى و فقه حكومتى و فقهى كه م
امام عزیز ما از چشم ما ناپدید شد؛ جسم او از میان ما رفت؛ ولیکن حقیقت امام، فکر امام، روح امام، درس امام و مکتب امام در میان ملت ما و در میان امت اسلامی باقی ماند. یک نفر یکتنه وارد میدان شد؛ با جاذبههای عظیمی که خدای متعال به برکت خصوصیّات ذاتی و اکتسابی در او قرار داده بود، دلها را مجذوب خود کرد؛ دستها و پاها را به حرکت وادار کرد؛ مغزها را به اندیشیدن انداخت و این حرکت عظیم را در اینجا، و نهضت عظیم جهانی و بیداری اسلامی را در دنیا به وجود آورد: «باش تا صبح دولتش بدمد/ کاین هنوز از نتایج سحر است». بعد از این، راه امام و حکمت امام و مکتب امام و تفکّر امام، در دنیا نقشها خواهد آفرید و نسلها آن را آزمایش خواهند کرد.
#کتاب_پنجم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_امام_خمینی
#صفحه ۴۹
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الفتنهُ اَشدُّ منَ القتلِ
سالگرد فتنه١٨تير
♦️رهبر معظم انقلاب: اگر عکس مرا هم پاره کردند باید سکوت کنید
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
🔹من تابع حجت شرعیام
🔻بنده اعلام کردهام و حالا هم به شما برادران عزیز دارم عرض میکنم من تابع حجت شرعیام. یک روزی بود بنده در مسجد کرامت مشهد نماز میخواندم، منبر میرفتم، سخنرانی میکردم بعد از نماز، منبر یعنی نمیرفتم میایستادم صحبت میکردم. چشمم به این جمعیت که میافتاد آن جمعیت در مساجد مشهد نظیر نداشت، یعنی مسجد پدر خودم که پنجاه سال بود نماز میخواند بعد از نماز ایشان میآمدند برای مثلاً فرض کنید که صحبت من بود گوش کنند یا نماز ما و آن اجتماع مسجد ما ده برابرِ مثلاً اجتماع مساجد معروف و معتبر مشهد بود، تمام این مساجدی که بود مشهد، بدون استثناء. یک اجتماع عظیمی از در و دیوار، واقعاً از در و دیوار جمعیت همینطور میچسبیدند که بیایند نماز و بیایند گوش کنند آن حرفهای ما را. من چشمم که میافتاد به این جمعیت گاهی اوقات تنم میلرزید، میگفتم پروردگارا! من در قیامت چطور جواب اینها را بدهم؟ این همه مسجد خالی شد تو مشهد که مسجد ما پر شد. آخر من چطور جواب اینها را بدهم؟ واقعاً تنم میلرزید. بارها با خودم فکر میکردم در آن وقت که از این کارهائی که دارم میکنم، نماز میخواندم و تفسیر میگفتم و حدیث روی تخته مینوشتم و از این کارهائی که آن وقتها جدید بود، نو بود اینکارها، جاذبه داشت، میگفتم بیایم کنار، منصرف بشوم و اینکارها را نکنم که این جمعیت یک خردهای، بعد فکر میکردم که خب آن نهیب تکلیف وظیفه و اینها که آیا مثلاً جایز هست جایز نیست. خب منی که تنم از فرضاً چند هزار آدم میلرزیده، آن روز، حالا چند میلیون آدم را رو دوش من سوار کردند و بنده باید اینها را از این پل صراط عبور بدهم مگر میشود این کار. مگر بنده حاضرم بدون احراز تکلیف شرعی کاری بکنم والله حاضر نیستم و نخواهم کرد. آن چیزی را که احراز کردم آن را عمل میکنم ولو تمام عالم با او مخالف باشند. آنی را که احراز کردم که خلاف است عمل نمیکنم ولو تمام عالم بر طبق او بیایند بگویند که اینکار باید انجام بگیرد.
🔸دیدار آیتالله خامنهای با واحد روحانیت حزب جمهوری اسلامی ۶۴/۰۶/۲۱
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
🔸امروز جامعهی ایرانی در حال حرکت به سمت قله است و در این حرکت بسیار مهم، پُرافتخار و خطیر، به ترویج ارزشهای اخلاقی احتیاج مبرم دارد.
۱۳۹۸/۱۰/۱۱
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
شاخص سوّم، مسئلهی عدالت است. بنده بارها عرض کردهام معتقد نیستم به پیشرفت بدون عدالت... کسانی هستند
شاخص بعدی كه شاخص چهارم است، سلامت اقتصادی و مبارزهی با فساد است. ببینید منصب حكومتی، جایگاه قدرت و منابع مالی است؛ وسوسهها در اینجا انسان را راحت نمیگذارد. حالا شما به خودتان نگاه نكنید كه متدّینید و سطح بالا هستید و مقاومت میكنید در مقابل این وسوسهها؛ در درجات پائین ممكن است در مقابل این وسوسهها نتوانند مقاومت بكنند. شما باید مراقب باشید، شما باید چشم بصیرِ بینای خودتان را بر سرتاسر این دستگاهی كه زیر اشراف شما است و تحت مدیریّت شما است، آنچنان بگسترانید كه نگذارید در یك گوشهای ناسلامتیِ اقتصادی بهوجود بیاید و این وسوسهها كارگر بشود. حتّی قبل از آنكه دستگاههای نظارتی وارد بشوند؛ خب، ما دستگاههای نظارتی در كشور داریم، آنها وظیفهای دارند؛ چه آنچه مربوط به مجلس است، چه آنچه مربوط به قوّهی قضائیّه است، چه آنچه مربوط به خود قوّهی مجریّه است لكن قبل از آنكه نوبت به آنها برسد، خود مدیر دستگاه مراقب سلامت [ آن] باشد و این احتیاج دارد به نگاه دائم؛ غفلت نباید كرد.
#کتاب_ششم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_انقلاب
#فصل_چهارم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
#دغدغههای_فرهنگی هدف دشمن این است که همان هویتی که از اسلام و از انقلاب بهوجود آمده است، خرد و ن
#دغدغههای_فرهنگی
در همهی صحنههای جامعهی ما، افرادی در زیرِ بارانِ پُر برکت انقلاب، از سرزمین حاصلخیز فطرت انسانی روییدند که دو صحنهاش، یکی جبههی روشنفکری و دیگری جبههی هنر بود. این دو جبهه، دو مقولهی جداگانهاند. ای بسا هنرمندی که روشنفکر نیست و ای بسا روشنفکری که هنرمند محسوب نمیشود. اما این دو مقوله، با یکدیگر جمع هم میشوند.
#کتاب_هفتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی
#فصل_پنجم
@daghdaghehayefarhangi
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
اهمیت حجاب.pdf
1.1M
📖 #فایل PDF
به مناسبت هفتهی عفاف و حجاب
🔹حجاب مایهی تشخّص و #آزادی زن است.
🔸از اسلام باید به خاطر مسالهی #حجاب تشکر کرد.
🔹حجاب یکی از وسایل #امنیت است.
🔸حجاب، #کرامت زن مسلمان است.
🔹حجاب به هیچوجه مانع فعالیتهای #سیاسی و #اجتماعی و #علمی نیست.
و...
اهمیت #حجاب در کلام رهبر انقلاب اسلامی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
▪️خودت خواندی مرا میدانی و میدانم آقا
▪️که عمری میشود بر سفرهات مهمانم آقا
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
انتظار عالمانه.mp3
3.04M
🔹کارهای غیر عالمانه مردم را از انتظار حقیقی دور میکند.🔹
#مهدویت
#انتظار_عالمانه
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r